állás Munkaügyi-központ-Esztergom
Csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. állás Munkaügyi-központ-Esztergomai.


állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Esztergomimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Esztergom. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresők és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Esztergom fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Esztergomhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Esztergomhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Esztergom filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Esztergom tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Esztergomajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Esztergom oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Élelmezésvezető

Piacvezeto magyar vallalat - Budapest - Közétkeztetési és catering területen működő piacvezető magyar nagyvállalat pályázatot hirdet Élelmezésvezető Feladatai: Nagyüzemi konyha vezetése, legalább 3000 ebédadag / nap kapacitás Napi termelés, diétás ételkészítés felügyelete Étlaptervezés Árurendelés Kapcsolattartás a megrendelő intézményeivel Adminisztráció koordinálása Felmerülő helyzetek kezelése Időszaki elszámolások készítése Elvárások: 5 éves a közétkeztetés területén, óvodák, iskolák, szociális intézmények ellátása során szerzett gyakorlat élelmezésvezetői végzettség és gyakorlat határozott, agilis, proaktív személyiség kiváló vezetői képesség jó kommunikációs készség gyakorlat csapat vezetésében nagy munkabírás Előny: vendéglátóipari szakirányú felsőfokú végzettség dietetikus szakképesítés konyhai szoftver ismerete Az ideális pályázó: energikus, határozott, jól kezeli a stressz-helyzeteket kapcsolatteremtő és probléma-megoldó képessége kiemelkedő Amit kínálunk: folyamatos kihívásokka... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Autóvillamossági szerelő

WebEye Magyarorszag Kft. - Budapest - A WebEye Magyarország Kft. az Európa 14 országában jelen lévő 100 százalékban magyar tulajdonú Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport tagja. A Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport vezető szolgáltatása a telematikai-(Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató WebEye megoldás, amely GPS/GPRS technológia alkalmazásával a nap 24 órájában, valós időben teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését. Európa útjain összesen 40 ezer autóban van WebEye, ebből 23 ezret aktívan követnek. Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Autóvillamossági szerelő Főbb feladatok, munkák: Járműinformációs adatgyűjtő eszközök telepítése és javítása Szereléssel összefüggő adminisztráció Szereléshez, javításhoz szükséges alkatrészek felvétele, saját raktár kezelése Az álláshoz tartozó elvárások: Műszaki területen szerzett középfokú végzettség (technikusi/autószerelői/autóvillamossági)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Személyügyi munkatárs

LIDL Magyarorszag Bt. - Budapest III. ker - Cégünk Európa egyik legdinamikusabban fejlődő diszkont élelmiszer-üzletlánca. Sikerünk titka magasan képzett munkatársainkban rejlik. Az alábbi pozícióba keresünk munkatársat: Személyügyi munkatárs Az Ön feladata: Logisztikai központhoz tartozó feladatok komplett ellátása: Dolgozók beléptetése és kiléptetése munkaszerződés-módosítások feldolgozása bérszámfejtésben való aktív közreműködés, csapatmunkában történő egyeztetés és ellenőrzés dolgozói akta összeállítása, folyamatos karbantartása, naprakész vezetése adókedvezmények és nyilatkozatok érvényesítésének rendszerbeli ápolása társadalombiztosítással kapcsolatos feladatok teljesítése: betegpapírok rögzítése anyasági ellátásokkal, munkahelyi balesetekkel kapcsolatos teendők elvégzése kifizetőhelyi elszámolásokban való részvétel TB adminisztráció vezetése letiltások rögzítése és nyilvántartása postabontás kapcsolattartás a Dolgozókkal, dolgozói Hotline-vonal kezelése Az Ön profilja: min. középfokú, felsőfokú v... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Devizapiaci elemző/kereskedő/trader

ProfitPoint Hungary - Budapest - Feladatok: stratégiai alapokra helyezett devizapiaci ügyletek lebonyolítása gazdasági hírek feldolgozása folyamatban lévő piaci trendek elemzése és gyakorlatba történő átültetetése vezetőség felé jelentések készítése devizapiacon történő árfolyamváltozások folyamatos nyomon követése adminisztrációs feladatok Elvárások: minimum középfokú végzettség megbízhatóság, felelősségteljesség, precizitás terhelhetőség számítógép felhasználói szintű ismerete Mi jelenthet előnyt: felsőfokú végzettség alapfokú angol nyelvtudás devizapiaci ismeretek devizapiaci kereskedésben szerzett releváns tapasztalat Ajánlat: megfelelő szakmai háttér folyamatos szakmai tréningek megfelelő infrastruktúra rugalmas munkarend kialakítása kiemelkedő fix alapbérezés +/ teljesítményarányos jutalék Európa szerte 6 országban működő multinacionális cégcsoport keres hosszútávra devizapiaci elemzéshez/kereskedéshez munkatársakat Budapesti irodájába, illetve regionális szinten is. Ha hiszel Önmagadban, valamint nem elégszel m... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Dolgozni szeretne, de szabadon gazdálkodna az idejével? Elege van abból, hogy egyre többet dolgozik,egyre kevesebbért? Nem éri be átlagfizetéssel? Nem talál munkát, mert kisgyermeke van vagy elmúlt 50 éves? Nem becsülik meg a munkahelyén? Ha bármely kérdésre igennel tudott válaszolni, nálunk a helye! MERT Hazai tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő ingatlan hálózat kaposvári és siófoki irodája Ügyfélreferens kollégát keres! Amit kínálunk: - Kiemelkedő jövedelem - Telefon, teljes körű marketing támogatás - Karrierprogramunkon keresztül előrelépési és fejlődési lehetőség - Folyamatos és magas szintű képzési rendszer - Modern irodai háttér és infrastruktúra - Rugalmasan alakítható munkaidő - A tevékenység elkezdéséhez a vállalkozói igazolvány nem feltétel! Feladatok: - Eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése - Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása - Vételi ajánlatok és ügyletzárások menedzselése - Aktív közreműködés az adás-vételi szerződések előkészítéséb... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Adminisztrátor részmunkaidőben

Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Budaörsi telephelyen üzemelő vállalkozás keres 4 órás, adminisztrátori munkakörbe, német és angol nyelvtudással rendelkező munkatársat. Feladat: kapcsolattartás telefonon és mailban az anyacéggel, valamint a klasszikus adminisztrátori feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot az info@hardsonic.hu címre kérem küldeni. Német ipari cégek képviselet, márkaszervize.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Értékesítő

Dr. Uniform kft - Budapest - A pozícióhoz tartozó elvárások: - min. 3 éves értékesítésben (területi képviselőként) szerzett tapasztalat, - B kategóriás jogosítvány, - saját gépjármű, - jó megjelenés, - önálló munkavégzés, terhelhetőség, pontos adminisztráció, - jó kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség, - angol nyelv -- társalgási szint, - felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Outlook ismerete) - vállalkozói jogviszony Az állás betöltéséhez előnyt jelent: - divattal kapcsolatos érdeklődési kör - marketing tapasztalat Amit kínálunk: - rész vagy teljes munkaidő - teljesítménybérezés - lendületes munkavégzéshez megfelelő légkör, - fiatalos csapat Munkavégzés helye: - Budapest, Magyarország Világmárkás orvosi munkaruházati termékek értékesítésében dinamikusan fejlődő cég keres értékesítőt.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Alkatrész értékesítő

Unix Auto Kft. - Siófok, Somogy - Hozzáadva 2015.05.18. Frissítve 2015.05.18. Hirdetés azonosító: 938682 Az UNIX Autó Kft. a közép-kelet-európai régió dinamikusan fejlődő, több mint 100 kirendeltséget üzemeltető és közel 2000 munkavállalót foglalkoztató, magyar tulajdonú autóalkatrész disztribútora. Az országot lefedő, folyamatosan bővülő, piacvezető értékesítési hálózattal rendelkezik Magyarországon, és meghatározó szereplője a romániai, illetve a szlovákiai piacnak. Szoftveres autóalkatrész kereső programjával és logisztikai rendszerével egyedülálló szolgáltatást nyújt a régióban a partnerei számára. Cégünk SIÓFOKI munkavégzéssel munkatársat keres az alábbi pozícióba: ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTŐ Feladatok: Az Unix Autó Kft. ügyfeleinek magas szintű kiszolgálása Telefonon beérkező megkeresések kezelése Áruszállítási, raktározási és értékesítési feladatok ellátása Árajánlatok, bizonylatok készítése, kezelése Az értékesítéshez kapcsolódó adminisztrációs feladatok elvégzése Elvárások: Érettségi és autószerelő... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - ÉTTERMI KISEGTŐ MUNKA NEVES PIZZAHÁLÓZATNÁL FŐKÉNT HÉTVÉGÉN MUNKA TÍPUSA: Gyorsétterem, vendéglátás MUNKAVÉGZÉS HELYE: 2 helyszín közül lehet választani:Budapest Aréna PlázaBudapest XV. kerület, Pólus centerben (könnyen megközelíthető helyen) MEGYE: Budapest FELADAT: Az étterem gondtalan működésében való segítségnyújtás:Konyhai kisegítésételek - pizzák készítéseszeletbár felügyeletevendégek kiszolgálása FIZETÉS: min. bruttó: 604 Ft/óra, 18.00 óra után akár 785 Ft/óra, ünnepnapokon pedig min.1208 Ft/ óra (A pontos bér műszaktól és beosztástól függően változik) MUNKAIDŐ: Hétfőtől - Vasárnapig 8-23-ig heti legalább heti 25-30 órában rugalmasan. Heti 3-4 nap vállalása 6-8 órában kötelező. Hosszú távon való gondolkodás szükséges a munka betöltéséhez. FELTÉTELEK: 20. életév betöltésenappali tagozatos aktív hallgatói jogviszony legalább 1 évig mégVendéglátós tapasztal előny, de nem feltételMosolygós, pozitív kisugárzás, jó kommunikációs készség JELENTKEZ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

BESZERZŐ (HF 10-7117)

Humanfield Tanacsado Iroda - Veszprém - Hozzáadva 2015.05.08. Frissítve 2015.05.08. Hirdetés azonosító: 936038 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Biztos háttérrel rendelkező, nemzetközi, autóipari gyártó partnerünk számára keresünk munkatársat BESZERZŐ (HF 10-7117) pozícióba. Feladat A beszerzési stratégia kialakításában való aktív részvétel, Potenciális beszállítók felkutatása, tárgyalások lefolytatása, Költségcsökkentő ötletek kiértékelése, kivitelezése, Projektcélok követésében és megvalósításában való részvétel, Társosztályokkal történő kapcsolattartás. Elvárások Felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettség (előny: közgazdász, logisztikus, gépészmérnök, villamosmérnök), Direkt vagy indirekt beszerzésben szerzett néhány éves tapasztalat, Termelő közegben szerzett munkatapasztalat előnyt jelent, Jó kommunikációs készség, Aktív angol nyelvtudás. Amit kínálunk Nemzetközi környezet, biztos hátté... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Senior Account Manager (reklámügynökség)

Karrier Hungaria Kft. - Budapest - SENIOR ACCOUNT MANAGER (REKLÁMÜGYNÖKSÉG) Budapesti reklámügynökséghez keresünk tapasztalt Account Manager munkatársat egy 3 fős csapatba. Feladatok: Kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás, az ügyfél érdekeinek hiteles és magas szintű képviselete Új ügyfelek akvizíciója Projektek nyomon követése Árbevétel és költségtervezés A cég szolgáltatásainak értékesítése, új piaci lehetőségek felkutatása és kiaknázása Üzleti tárgyalások és prezentációk lebonyolítása Elvárások: Legalább 3 év ügyfélkezelésben szerzett tapasztalat reklámügynökségnél Integrált kampányokban szerzett tapasztalat és erős online ismeretek Kiváló kommunikációs készség Tárgyalási szintű angolnyelv ismeret Határozott, magabiztos, talpraesett személyiség Gyors problémamegoldó készség Célorientált, dinamikus és következetes személyiség Pozíció területe(i): Értékesítés, Kereskedelem Key Account Manager Marketing, Média, PR Projektmanager Location: Budapest Jelentkezés módja: Amennyiben felk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Előkészítő - csomagoló (Referenciaszám: PJ2547)

Pannonjob Kft. - Budapest - Munkatársakat keresünk partnercégünk számára dunaharaszti munkavégzéssel határozott időre (4-5 hónap) az alábbi munkakörre: Csomagoló-előkészítő Feladatok: - Csomagolási és iratrendezési feladatok elvégzése - Munkakörhöz kapcsolódó adminisztráció - A munkaterület rendben tartása Elvárások: - Középfokú végzettség - Hétvégi munkavégzés, és délutános, éjszakás műszak vállalása előnyt jelent - Hasonló területen szerzett tapasztalat előny - Nagyfokú precizitás, monotonitás tűrés Amit a cég kínál: - Bejárás céges busszal Budapest déli részéről - Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát, a bérigény megjelölésével csatolva, az e-mail tárgy mezőben a Referenciaszám: PJ2547 megjelölésével küldje el Bodolay Ildikó kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével vagy e-mailen a ildiko.bodolay@pannonjob.hu címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzánk és e... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Műszaki és karbantartási részlegvezető

Trenkwalder Kft - Tolna - Piacvezető személyzeti szolgáltatóként teljes körű HR-megoldásokat kínálunk munkavállalóink és megbízóink számára egyaránt. A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. szekszárdi multinacionális megbízója részére munkatársat keres az alábbi pozícióba: Műszaki és karbantartási részlegvezető Feladatok: A szerszám- és gépkarbantartás területeinek vezetése A megmunkálási folyamat biztosítása, a gyártás, a szerszámkarbantartás és a gépkarbantartás műszaki támogatása A termelő berendezések, a szerszámok és a technikai berendezések javításának, karbantartásának és üzemképességének biztosítása. a műszaki berendezések dokumentációjának kidolgozása és gondozása A gépek, a szerszámok és a berendezések megelőző és tervezett karbantartásaihoz irányvonalak kialakítása és kidolgozása Közreműködés a költségvetés készítésében Külső szállítók kiválasztása és értékelése Elvárások: Műszaki végzettség (gépész, szerszámkészítő) Automatizálás területén szerzett alapismeretek Többéves, lehetőle... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Helpdesk munkatárs IT területen

Mind-Diak Szovetkezet - Budapest - Hozzáadva: 2015.04.29. Hirdetés azonosító: 932079 Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt vehetsz gyakornoki programokban, szakmai gyakorlaton. Csatlakozz hozzánk! Ezúttal multinacionális pénzügyi vállalat részére keresünk helpdesk munkatársat, az alábbi feltételekkel:... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Szervizmérnök

HAYS Hungary Kft. - Budapest - Magyarországi hátterű, nemzetközi piacra gyártó és értékesítő Medical Device partnerünk számára keresünk szervizmérnök kollégát. A pozíció székhelye Budapest, de a nagyfokú mobilitás elengedhetetlen. Az leendő kolléga feladata lenne a cég által gyártott orvosi és kutató berendezések (preklinikai és klinikai PET/SPECT/CT/MR) üzembe helyezése, karbbantartási munkálatok végzése, kapcsolattartás a felhasználókkal és az ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése. Az ideális pályázó villamosmérnök végzettségű, kiválóan beszél angolul, és nyitott a külföldi utazásra. Medical Device területen szerzett szakmai tapasztalat elvárás, német vagy francia nyelvtudás pedig előnyt jelent. Egy önálló határozott személyiséget keresünk, aki jó csapatjátékos, könnyen tanul, és nyitott az új kihívásokra. Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődését kérem önéletrajza online feltöltésével jelentkezzen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Kft. - Budapest - Budapest környéki multinacionális partnercégünk megbízásából munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe: Vevői megrendelés koordinátor Feladatok: - Napi kapcsolattartás az ügyfelekkel idegen nyelven szóban és írásban - Rendelések kezelése az ERP rendszerben - Kapcsolattartás a szállítmányozó csapattal, a rendelések megfelelő időben való kiküldésének érdekében - Készlet napi követése, a beérkező áruk helyzetének felügyelete, kapcsolattartás a beszerzőkkel - Kapcsolattartás a termeléssel, fontossági sorrend kialakítása, és amennyiben szükséges, módosítások, változtatások lekövetése és kommunikálása az érintett felek felé Elvárások: - Felsőfokú végzettség, szakképesítés lehetőleg külkereskedelem területén - Erős, tárgyalási szintű angol nyelvtudás - Minimum 1-2 év tapasztalat szállítmányozás/logisztika/ügyfélkezelés (sales support) területén - Erős tudás MS Office programban, különösen Excelben, adatbáziskezelési jártasság előny - Kiváló kommunikációs képesség, szóban és ír... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

KONYHAFŐNÖK/ CHÉF

PROHUMAN - Kecskemét, Bács-Kiskun - Az intézményi vendéglátási piacon működő országos hálózattal rendelkező szolgáltató cégcsoport munkatársat keres a következő pozícióba KONYHAFŐNÖK/ CHÉF Feladatok: a konyhai dolgozók munkájának összehangolása, motiváltságuk fenntartása, személyzeti létszám optimális kihasználása, státuszok, munkafolyamatok összekötése, folyamatos aktualizálása gazdaságos működés fenntartása, riportok készítése a vezető felé kapcsolattartás a vendégekkel étlapszerkesztés, étlapírásban, kalkulációk készítésében való részvétel megújulási lehetőségek keresése az üzlet működésén és lehetőségein belül Elvárások: szakács végzettség önkiszolgáló étteremben, szállodában szerzett min. 5 év szakmai gyakorlat (referenciával) minimum 5 év vezetői tapasztalat motiváltság, stressz tűrő képesség együttműködő képesség, csapatszellem gasztronómiai trendek, ételek ismerete precizitás, megbízhatóság, pontosság felelősségteljes és önálló munkavégzés jó kommunikációs készség Előny: éttermi softwa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

HR gyakornok (toborzás és kiválasztás területen)

PROHUMAN - Hatvan, Heves - Amennyiben a fenti pozíció felkeltette érdeklődésedet küldd el fényképes angol és magyar önéletrajzodat a hatvan@prohuman.hu e-mail címen. E-mailed tárgya legyen: RB_HR_trainee Kategória Régió , Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Folyamatmérnök

Trenkwalder Kft. - Komárom-Esztergom - Multinacionális gyártó partnerünk számára keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Service Desk csoportvezető (Pécs)

Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Service Desk csoportvezető (Pécs) Feladatok Koordinálja a szolgáltatási tevékenységeket a szervezeti egységek között és felügyeli munkát a szerződés teljesítése érdekében Rendszeres kapcsolattartás belső szervezeti egységei között és munkavállalói szinten, valamint külső kapcsolattartás a beszállítókkal és ügyfelekkel Ügyfélhez rendelt csapat műszaki irányítása és koordinációja Biztosítja a határidők betartását, valamint az elvárt szolgáltatási szinteket Ügyeleti idő irányítása Feladatok kiosztása, felügyeli a feladatok végrehajtását és biztosítja a csoport tagok munkaterhelhetőségét. Javaslatot tesz a teljesítmény célok felállításához Figyelemmel kíséri a csoport teljesítményét, és szükséges esetén lépéseket tesz ennek javítására. Elvárások Egyetemi végzettség vagy hasonló szakképesítés és további 5 év szakmai tapasztalat egy funkcionális területen Folyékony angol nyelvtudás, német előny Széleskörű és speciális ism... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Betanított munkás

PROHUMAN - Székesfehérvár, Fejér - Székesfehérvári partnercégünk megbízásából munkatársakat keresünk az alábbi pozícióba: Betanított munkás Feladatok: Műszakvezető által megadott utasítások szerinti munkavégzés Egyéb adminisztrációs feladatok ellátása Munkavégzéshez használt gépek kezelése, tisztán tartása Elvárások: 3 és folyamatos műszakos munkarend vállalása Rugalmasság Megbízható, felelősségteljes munkavégzés Amit kínálunk: Multinacionális közeg, Stabil hátterű vállalat, Cafeteria juttatás Fejlődési lehetőség. Munkavégzés helye: Székesfehérvár Egyéb: Munkaidő: 8 óra, három ill. folyamatos műszakos munkarend Azonnali munkakezdés! Kapcsolat: Jelentkezni lehet önéletrajz elküldésével a következő e-mail címen: szekesfehervar@prohuman.hu , illetve személyesen, vagy Székesfehérvár Távírda u. 18, I. emeleti irodáinkban munkanapokon 9-12 és 13-15 óra között. Telefon: 22/500-788 Kategória Régió , Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Solution Architect (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we develop integrated solutions for connected life and work. Let us together shape the world of tomorrow! Feladat Solution Architect és Solution Design feladatok ellátása a T-Systems egyik legnagyobb nemzetközi ügyfelénél (Shell). High-level és Low-level dokumentációk elkészítése, engineering teamekkel, projekt menedzserekkel és végügyféllel való egyeztetés. Projekt alapú munkavégzés (remote, azaz kiutazás az ügyfélhez ritkán történik) Elvárások Minimum 5 év releváns tapasztalat IT területen Fői... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

ADATBÁZIS ADMINISZTRÁTOR - Postgre SQL

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - ADATBÁZIS ADMINISZTRÁTOR - POSTGRE SQL 6892 ADATBÁZIS ADMINISZTRÁTOR - Postgre SQL Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: ADATBÁZIS ADMINISZTRÁTOR - POSTGRE SQL Hivatkozási szám: MSTSQLFE-8888 Ügyfelünk az ITC szektor meghatározó, közel 1000 fős szereplője. Üzemeltetési csoportjukba keresünk most olyan szakembert, aki legalább 2 éves szakmai tapasztalattal már rendelkezik Postgre SQL vagy Eneterprise DB gyakorlattal az alábbi pozícióba: ADATBÁZIS ADMINISZTRÁTOR - POSTGRE SQL FELADATOK: PostgreSQL/EnterpriseDB adatbázisok adminisztrálása (9.3) Linux platformon Adatbázisok magas rendelkezésre állásának biztosítása (replika, failover) Proaktív üzemeltetési feladatok (mentés, monitorozások kialakítása) Üzemeltetési tesztelésben részvétel Változáskezelési folyamatokban részvétel Fejlesztők munkájának támogatása ELVRSOK: Minimum 2 éves szakmai tapasztalat PostgreSQL/ EnterpriseDB adatbázis adminisztrálása kapcsán SQL jártasság PostgreSQL telepítése, konf... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Műszaki Projektvezető

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Ügyfelünk kiskereskedelmi bolthálózatának bővítéséhez, üzletek felújításához műszaki projektvezető munkatársat keresünk. Feladatok: - üzlet kialakítások projekt előkészítése (költség, ütemterv, műszaki tartalom) - kapcsolattartás a társaságon belüli érintettekkel, üzlet tervezés belső koordinálása, első layoutok (2D) elkészítése CAD alapú programmal - külső tervezők munkájának koordinálása - kivitelező vállalkozó irányítása - elkészült munkák átvétele - a teljes projekt során a tulajdonosi érdekek képviselete, érvényesítése - épületüzemeltetési, karbantartási terület irányítása, felügyelete Elvárások: - legalább főiskolai építész, építészmérnök, vagy építőmérnöki diploma - legalább 5 év munkatapasztalat - önálló projektvezetésben szerzett legalább 2 év tapasztalat, megvalósult, megtekinthető eredménnyel... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


EUWORK Kft. - Baranya - Hozzáadva 2015.05.18. Frissítve 2015.05.18. Hirdetés azonosító: 938673 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Németországba Stuttgartba és környékére keresünk ápolókat (minimum B1-es, KÖZÉPFOKÚ német nyelvtudással) További információk: Stuttgartba és környékére keresünk szakképzett nővéreket, ápolókat idősek otthonába és kórházakba. Jelentkezési feltételek: Ápolói végzettség (OKJ 54-es ÁPOLÓ,OKJ 55-ös ÁPOLÓ, HID-as, 1998 után végzett általános ápoló és asszisztens, diplomás ápoló) Minimum B1-es német nyelvtudás Amit kínálunk: Fizetés bruttó 2300-2500 EUR/hó, akár nettó 1900-2000 EUR kereseti lehetőség Szállás nővérszállón ingyenesen biztosított A munka 3 műszakban lehetséges 26/30 nap fizetett szabadság évente Folyamatos továbbképzéseken, tréningeken való részvételi lehetőség A magyar nyelvű ápolói bizonyítvány német nyelvű hitelesítéséhez szükséges hivatalos d... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Orvoslátogató (Nógrád megye)

Krka Magyarorszag Kft. - Nógrád - Krka Magyarország Kereskedelmi Kft. keres munkatársat Orvoslátogató munkakörbe Nógrád megyébe. Feladat: vényköteles termékek ismertetése háziorvosok, szakorvosok és patikák részére. Elvárások: törvény által meghatározott végzettséggel rendelkezik: egészségügyi főiskola, orvos, biológus, gyógyszerész, vegyész. Kizárólag a törvény által meghatározott végzettséggel várnánk a pályázatokat! kiváló kommunikációs képesség, jó problémamegoldó képesség, önállóság, jogosítvány és autóvezetési gyakorlat, számítógépes ismeretek, terhelhető, üzleti szemlélettel bíró személyiség. Amit kínálunk: versenyképes jövedelem, megbecsülés és hosszú távú munkalehetőség, biztos munkahely, fejlődés lehetősége, kiváló termékek, rendszeres szakmai továbbképzések, cégautó, telefon, bónusz. Állás, munka területe(i): Egészségügy, Gyógyszeripar Orvoslátogató, Patikalátogató Munkavégzés helye: Nógrád megye területe Jelentkezés az állásra: A fényképes önéletrajzokat a bruttó f... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Terméktervező mérnök (Gy-M-S)

LeanCenter / Aurum Oktatasi Kozpont Kft. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Győr-Moson-Sopron megyei multinacionális autóiparban tevékenykedő Partnerünk részére keresünk kommunikatív, kreatív gondolkodású, utazni vágyó mérnök palántát Terméktervező mérnök pozícióba, tervezői ismeretekkel, tapasztalattal, az alábbiak szerint: Feladatok: Folyamatok optimalizálásában való aktív részvétel Alkatrészek 3D tervezése (műanyag, fém) Termék koncepciók kidolgozásában való részvétel Feladatok elvégzése a vevői előírásoknak megfelelően A már meglévő konstrukciók javítása, fejlesztése Gyártástámogatás Elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség (elsősorban gépészmérnök) Minimum 1-3 éves hasonló területen szerzett tapasztalat Angol/német nyelv tárgyalóképes ismerete 3D-s tervezőprogram ismerete (CATIA) Önálló munkavégzés Jó problémamegoldó képesség, kreatív szemlélet Műanyagipari ismeretek, fröccsöntő szerszámok tervezésében szerzett tapasztalat előny Jelentkezés: Kétnyelvű, fényképes, Word formátumban szerkesztett önéletrajzzal és bérigény feltüntetésével... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Network Akadémia (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Hajdú-Bihar - AZ IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az “Év befektetője” díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít. A vállalat folyamatosan fejleszti budapesti és debreceni telephelyét, valamint várja tapasztalt informatikusok jelentkezését. Feladat Az ITSH által finanszírozott 2 hónapos szakmai képzésen való részvétel. Összetett problémák megoldása A teljes ügyfélhálózat felelőssége (végponttól-végpontig) Hibaelhárítás Project management szakmai támogatása a tervezés és kiépítés fázisban Az ügyfélhálózat működésének biztosítása, valamint szolgáltatási folyamatain... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Hátsó területet működtető munkatárs

Budapest - Munkakör megnevezése: Hátsó területet működtető munkatárs Munkavégzés helye: 1151 Budapest, Szentmihályi út 131. Főbb feladatok: -a beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele a vállalati szabályoknak megfelelően, a beérkező árumennyiség termékcsoportokra válogatása annak érdekében, hogy hatékony legyen az árufeltöltés az áruházban, az árufeltöltés során keletkező szemét, göngyöleg és PET-ALU hulladék folyamatos rendezése az udvaron és hátsó területen, X-docking, gyorsposta átvétele, a visszáru szabályok betartásának ellenőrzése, az aznapra esedékes visszáruk átvétele a kereskedelmi területektől, az üvegvisszaváltó helyiségek, automaták tisztán tartása, folyamatos működésének biztosítása, a nem visszaváltható üvegek rendszeres eltávolítása. Munkakör betöltésének feltételei: -legalább 8 általános iskolai végzettség pontos, precíz munkavégzés vevőközpontúság csapatmunkára való alkalmasság 18 év feletti életkor egészségügyi alkalmasság Szüks... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

TESZTLABORMÉRNÖK (pályakezdőket is várunk)

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Magyarország - Veszprém megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: TESZTLABORMÉRNÖK (pályakezdőket is várunk) FELADATOK Szériagyártás, prototípus gyártás felügyelete Hibafelismerés, keresés, behatárolás Nyomaték szenzorok validációinak elkészítése, Design validáció, process validácó készítése, Termék fejlesztésben való közreműködés, validációs dokumentációk elkészítése ELVÁRÁSOK Villamosmérnöki egyetemi vagy főiskolai végzettség Angol nyelvtudás (kommunikációs szint) Minőségügyi rendszerek ismerete Elektronikai, elektrotechnikai, mechanikai ismeretek Általános gépészeti ismeretek Méréstechnika területén szerzett tapasztalat: min. 1 év Termelés, gyártás-előkészítés területén szerzett tapasztalat: min. 1 év ELŐNYT JELENT Elektronikai, ill. elektrotechnikai gyakorlat Autóiparban szerzett gyakorlat AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT Nemzetközi cég, nagyvállalati környezet Versenyképes jövedelem és béren kívüli juttatások Változatos munka, ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Könyvelő angol nyelvtudással (Referenciaszám: PJ3596)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - KÖNYVELŐ ANGOL NYELVTUDSSAL (REFERENCIASZM: PJ3596) Székesfehérvári multinacionális megbízónk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: KÖNYVELŐ ANGOL NYELVTUDSSAL FELADATOK: - Havi könyvelési tételek és elhatárolások előkészítése - Főkönyvi zárási tevékenységben való részvétel - Havi számlaelemzések és rekonsziliációk előkésztése - Havi mérlegek, analízisek felülvizsgálata - Menedzsment riport támogatása - A helyi pénzügyi csapattal és kontrollerekkel való szoros együttműködés - Kulcsfontosságú ellenőrzések biztosítása a belső előírásoknak és a SOX szabályainak megfelelően - Éves auditok lebonyolításának támogatása - Ad hoc riportok készítése - A havi zárások során a NAM szerinti munkavégzés vállalása ELVRSOK: - Folyékony angol nyelvtudás - Felsőfokú végzettség - Legalább 2-3 éves könyvelői munkatapasztalat - Analitikus látásmód, jó problémamegoldó és kommunikációs készség - Csapatjátékos hozzáállás, de képesség önálló munkavégzésre ELŐNY: - Pénzü... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Hardverfejlesztő mérnök (Referenciaszám: RE-915)

Man at Work Kft. - Veszprém - Klímavezérlő panelek hardver elemeinek tervezésében, fejlesztésében való részvétel Áramkörök tervezése, szimulációja és tesztelése, továbbá a teljes dokumentáció elkészítése Modul- és integrációs tesztek kidolgozása a vevői specifikációknak megfelelően Tesztek végrehajtása és dokumentálása Design review sikeres abszolválása Szoros együttműködés a külföldi projekt-team tagokkal Elvárások: Villamosmérnöki vagy mérnök informatikus diploma Legalább 2-3 éves releváns szakmai tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Alapos elektronikai ismeretek Gyakorlat laboratóriumi műszerek alkalmazásában Mikrokontrollerek működésének alapvető ismerete Valamely áramkör tervező (pl.:Cadence Allegro) és szimulációs (pl.: PSpice) szoftver ismerete Precizitás, szisztematikus munkavégzés Jó csapatjátékos Előny: Autóipari környezetben szerzett tapasztalat C programozási gyakorlat A munkáltató ajánlata: Modern, nemzetközi munkakörnyezet Multinacionális háttér Versenyképes bérezés ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Gépészmérnök

Grafton Temporary Staffing - Dunaújváros, Fejér - Gépészmérnök (5-30-33685/PR) Task(s): A gumigyártás területen kiemelkedő piaci tapasztalattal és eredményekkel rendelkező dunaújvárosi székhelyű ügyfelünk számára keresünk kollégát az alábbi munkakörre: GÉPÉSZMÉRNÖK Feladatok: - Új termékek fejlesztése, tömeggyártásba történő bevezetése - Prototípus gyártásához kapcsolódó tesztek, vizsgálatok elvégzése - Meglévő termékek optimalizálása - Első szerelt termékek fejlesztése a vevői igényeknek megfelelően - Analízisek elvégzése, eredmények kiértékelése - Riportok készítése - Hibanalizálás és -megoldás - 25-30 fő munkájának kooridnálása Requirement(s): - Gépészmérnök végzettség - Minimum középfokú AKTÍV angol nyelvtudás mind szóban és írásban - Erős szintű MS Office ismeretek - Ismeretek méréstechnika és kiértékelő szofverek területén - Kiemelkedő problémamegoldó képesség - Kiváló szervezőkészség - Nagyon jó kommunikációs készség - Lelkesedés, rugalmasság és kreativitás - Csapatmunkára való készség és együttm... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ

GLS General Logistics Systems Hungary Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.05.18. Frissítve 2015.05.19. Hirdetés azonosító: 938749 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés GLS General Logistics Systems Hungary Kft. a General Logistics Systems B.V., Amsterdam (GLS) leányvállalata. A GLS pán-európai vállalat, amely megbízható, magas színvonalú csomag- és expressz szolgáltatásokat, valamint értéknövelő logisztikai szolgáltatásokat nyújt. A „European Leader in Quality” („Minőségben piacvezető Európában”) elvet képviseli, amit mindenki, aki a GLS-nél dolgozik, minden nap igyekszik megvalósítani. A General Logistics Systems Hungary Kft. az alábbi munkakörbe keres munkatársat: TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ Feladat: új ügyfelek felkutatása, telefonos kapcsolatfelvétel (cold call), időpont egyeztetés kapcsolattartás értékesítési tevékenység többoldalú támogatása és az ehhez kapcsolódó adminisztráció, árajánlatok készítése Elvárások: kiemelkedő tele... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Minőségbiztosítási mérnök

RecruIT Kft. - Fejér - Minőségbiztosítási mérnök R01mm Dunaújvárosi autóipari beszállító partnerünk számára keresünk minőségbiztosítási mérnököket. Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Feladatok: Minőségbiztosítási vizsgálatok dokumentálása, jelentések készítése Kapcsolattartás a vállalat többi folyamatával, hatékony információáramlás biztosítása a vizsgálat során feltárt esetleges nem megfelelőségek adatainak visszacsatolására, hatékonyabb kezelésére Az ellenőrzés szintjének, folyamatának részletes kidolgozása A bejövő / kimenő vizsgálati eredmények elemzése és visszajelzés küldése az érintett osztályoknak Akcióterv kidolgozása a minőség javítása érdekében Minőségi szabványok betartatása, dokumentálása Tapasztalat: Elvárások: Felsőfokú (főiskolai vagy egyetemi) műszaki menedzser / gépészmérnök végzettség, keménykötésű diploma megléte alapkövetelmény Középfokú angol nyelvtudás MS Office programok magas szintű ismerete Jó szervező készség Kitűnő problémamegoldó készség Jó kommunikációs ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

iOS fejlesztő

Reed Magyarorszag Kft. / Reed Recruitment - Budapest - Mersz nagyot álmodni? Szívesen csatlakoznál egy kreatív, dinamikus csapathoz, ahol ötleteid megvalósulhatnak? Vonz a startupok világa? Partnerünk egy megbízható, tőkeerős háttérrel rendelkező fiatalos cég, akik egyedülálló megoldásaikkal a mobilfizetések megreformálását tűzték ki célul. Csapatukba a következő pozícióba keresünk egy újító és elszánt szakembert: iOS fejlesztő Feladat: Rendhagyó mobilalkalmazások megalkotása (az ötleteléstől, fejlesztésen át egészen az átadásig) Dokumentációk készítése, tesztelés Elvárások: Min. 1 éves iOS fejlesztői tapasztalat Kliens-szerver alkalmazások programozásának ismerete Modern technológiák iránti elkötelezettség Önálló, proaktív, precíz munkavégzésre való igény Kommunikáció szintű angol nyelvtudás Felsőfokú végzettség Előnyt jelent: Agilis projekttapasztalat Legalább 1 db bemutatható referencia alkalmazás Amit ajánlunk: Innovatív szellemiségű, szakmailag felkészült csapat Komplex, felelősségteljes munka Folyama... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Üzletvezető /Üzletvezető-Helyettes

Tchibo Budapest Kft. - Pécs, Baranya - A Tchibo dinamikus és egyedülálló vállalkozás a kávéforgalmazás és Non Food (használati cikkek) termékek értékesítése terén. Mindezt 11 000 munkatárssal segítjük elő világszerte nap mint nap, újabb és újabb termékekkel lepjük meg vásárlóinkat, így a Tchibo az egyik legsikeresebb nemzetközi vállalkozás mind a fogyasztási cikkek, mind a kiskereskedelem területén. PÉCSI ÁRKÁDBAN található Tchibo üzletünkbe keresünk munkatársakat ÜZLETVEZETŐ /ÜZLETVEZETŐ-HELYETTES munkakörbe, teljes munkaidős foglalkoztatásban Feladatok: Az üzlet napi operatív működésének irányítása, kapcsolódó szervezési és adminisztrációs feladatok ellátása Az eladói csapat irányítása és motiválása, munkaszervezés Aktív részvétel a hetente változó Tchibo használati cikkek (pl. női, férfi, gyermek ruházat, konyhai termékek, lakberendezési cikkek) és szemes kávé értékesítésében Kávébár üzemeltetése (kávéspecialitások, frissítők, pék-áru) Elvárásaink: Minimum 2 év kiskereskedelmi üzletvezetői tapasztalat, be... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

FMEA koordinátor / Minőségügyi mérnök

Hire-One Kft. - Mór, Fejér - Legyünk együtt sikeresek! Autóipari termékeket gyártó Partnerünk részére keresünk jelöltet az alábbi pozícióba: Pozíció leírása: FMEA megbeszélések szervezése és vezetése; Az egyes Business unitokhoz (Daimler, BMW, VW) tartozó termékekhez kapcsolható PFMEA-k kidolgozása, továbbfejlesztése; Mérnöki változások követése FMEA specifikusan; Delegált osztályok feladatorientált koordinálása, felügyelete a területek (QS, műszaki) által dedikált mérnökökkel. Követelmények: Minimum középfokú műszaki végzettség (előny a felsőfok) Minőségügyi terülteten szerzett min. 2 éves tapasztalat APQP, FMEA ismeret Min. középfokú angol nyelvtudás (írásban és szóban) Előny: Fémipari tapasztalat SAP ismeret Munkavégzés helye: Székesfehérvár régió, Fejér megye... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Vevőszolgálati pultos - Hiper

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Hozzáadva: 2015.05.19. Jelentkezési határidő: 2015.05.20. Hirdetés azonosító: 939136 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Vevőszolgálati pultos - Hiper Munkavégzés helye: 5100 Jászberény, Nagykátai út 2/a Főbb feladatok: Biztosítja a vásárlók teljes körű kiszolgálását. Szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat, kezeli reklamációikat, a vásárlói bejegyzéseket továbbítja az illetékesek felé. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és ha... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

képzés- fejlesztési senior menedzser

Magyar Telekom Nyrt. - Budapest - KÉPZÉS- FEJLESZTÉSI SENIOR MENEDZSER MAGYAR TELEKOM NYRT. HR kompetencia központ HR kompetencia központ HR kompetencia központ képzés- fejlesztési senior menedzser munkakörbe munkatársat keres. A MUNKAVÉGZÉS HELYSZÍNE: 1013 Budapest, Krisztina körút 55. (A telephely fizikailag akadálymentesített) A MUNKAKÖR IDŐTARTAMA: határozatlan JELENTKEZÉSI HATRIDŐ: 2015.06.01. FELADATOK: Éves képzési keretbe tartozó képzések kezelése teljes Telekom szinten Projekt részvétel a képzési stratégia, képzési irányok, , képzési keret kialakításában Kultúra és szervezet fejlesztési, változáskezelési programok területi igényeinek végrehajtásában közreműködés Vezető fejlesztési és kultúra változási programok adminisztratív támogatása Társasági orientációs programok kezelése Együttműködés a HR más területeivel és az üzleti területekkel Tendereztetés, kapcsolattartás a beszállítókkal ELVRSOK: ISKOLAI VÉGZETTSÉG Felsőfokú SZAKKÉPZETTSÉG Emberi erőforrás iskolai v... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Online termékmenedzser

Origo Zrt. - Budapest III. ker - facebook PPC menedzselése, social media jelenlét,moderálás, kampánytámogatás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Telefonos behajtó munkatárs

PROHUMAN - Budapest - Magyarországon 20 éves múltra visszatekintő multinacionális követeléskezelő partnerünk megbízásából munkatársakat keresünk az alábbi pozícióba: Telefonos behajtó munkatárs Feladatok: Telefonon történő kapcsolattartás elmaradásban lévő lakossági ügyfelekkel, Határidőn túli számla-állomány hatékony kezelése, érvényesítése, Részletfizetési megállapodások elkészítése, részletfizetések folyamatos nyomon követése, Belső adatbázis állomány kezelése, a behajtással kapcsolatos adminisztratív feladatok elvégzése, Hivatalos levelezés lebonyolítása. Elvárások: Középfokú végzettség és a munkakezdés utáni első 3 hónapban MNB Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítői Hatósági tanúsítvány kötelező letétele; vagy ezzel egyenértékű felsőfokú végzettség (teljes egészében megszerzett közgazdász/ pénzügyi/ jogi diploma), elengedhetetlen a Call centerben, illetve telefonos ügyfélszolgálaton szerzett minimum 1 éves tapasztalat, felhasználói szintű számítógépes ismeretek, kiváló kommunikációs és tárgy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

MŰSZAKI VIZSGABIZTOS / SZERELŐ

Schiller Opel Autohaz Kft. - Budapest - Schiller Autóház Kft. MŰSZAKI VIZSGABIZTOS / SZERELŐ munkakörbe kollégát keres Az ideális jelölt rendelkezik 3-5 éves azonos munkakörben szerzett igazolható tapasztalattal szakirányú végzettséggel rendelkezik - felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek birtokában van kitűnő vezetői-, szervező- és problémamegoldó készséggel ügyfélcentrikus szemléletmóddal magas stressztűrő képességgel megbízható, önálló munkavégzési képességgel B kategóriás jogosítvánnyal Amit kínálunk Dinamikus, fiatalos csapat Stabil, folyamatosan fejlődő cégcsoport Kiszámítható munkahely, kiszámítható fizetés Modern munkakörnyezet Amennyiben az álláshirdetés felkeltette figyelmét és megfelel az elvárásoknak, fényképpel ellátott szakmai önéletrajzát fizetési igényének feltüntetésével együtt küldje el a megadott email címre. A tárgy mezőbe feltétlenül írja be a munkakör megnevezését!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Kézi anyagmozgató-Raktáros

Unix Auto Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.05.18. Frissítve 2015.05.18. Hirdetés azonosító: 938674 Az UNIX Autó Kft. logisztikai központja 3 ország több mint 100 kirendeltségének áru ellátását biztosítja. A központ szervezési, raktározási, logisztikai rendszerei és megoldásai egyedülállóak a régióban. A raktár közel 300 fős csapatába keresünk olyan önállóan és felelősségteljesen dolgozó munkatársakat, aki tudásával hozzájárul vállalatunk sikeréhez. Dinamikus, a vállalati szabályokat betartó csapatunkba keresünk budapesti munkavégzéssel KÉZI ANYAGMOZGATÓ - RAKTÁROS munkatársat. Feladatok: Autóalkatrészek, tartozékok válogatása, osztályozása Raktári termékek kézi anyagmozgatása Göngyöleg kezelés Termékek körültekintő kezelése Raktári rend és tisztaság fenntartása Két műszakban történő munkavégzés: hétfőtől-péntekig 6.00-15.00, 13.00-22.00 Esetenkénti szombati munkavégzés Elvárások: Legalább alapfokú iskolai végzettség Raktározási, anyagmozgatási munkakörben szerzett tapasztalat Nagyfokú munka... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Kereskedelmi képviselő (Mérnök)

HumanCentrum Kft. - Magyarország - A Humán Centrum Kft. működésnek ideje alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából. Ha Ön szakterületének felkészült műszaki szakembere, megérti az ügyfél kéréseit, nehézségeit és szívesen ad műszaki tanácsokat, támogatást, akkor Ön eredményes és motivált tagja lesz nemzetközi partnerünk csőmotorok és vezérlések forgalmazásával, műszaki tanácsadással foglalkozó kereskedelmi csapatának Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Kereskedelmi képviselő (Mérnök) Főbb feladatok, munkák: A vállalati céloknak megfelelően új partnerek keresése, jelenlegi partnerekkel való kapcsolattartás, partnerek követése Partnerlátogatások, megbeszélések - tervezés, lefolytatás, vevői analízis CRM jelentés Kereskedelmi szerződések előkészítése és megkötése Piaci információk gyűjtése, pi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Treasury és kockázatkezelési tanácsadó [ST-DTRA01]

Focus Consulting Kft. - Budapest - Megbízónk a világ egyik vezető könyvvizsgálati, vezetési tanácsadási, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és adó tanácsadási szolgáltatást nyújtó vállalata. Feladatok - A könyvvizsgálati folyamat támogatása származtatott ügyletek értékelése során - Treasury folyamatok átvilágítása, fejlesztendő területek beazonosítása, meglévő kontrollpontok validálása - Részvétel treasuryhez és kockázatkezeléshez kapcsolódó tanácsadási projektekben, dedikált feladatok önálló végrehajtása a menedzserek felügyelete mellett - Támogatás nyújtása pénzügyi modellezések során - Kisebb projektek önálló koordinálása Elvárások - Felsőfokú, közgazdász végzettség - 2-3 év vállalati/banki treasury vagy kockázatkezelés területen szerzett tapasztalat - Derivatívák értékelésében szerzett tapasztalat - Tárgyalóképes angolnyelv-tudás - Analitikus gondolkodásmód - Kiváló kommunikációs készség és szervező képesség - Ügyfélorientált szemléletmód - Jó problémamegoldó készség - CFA / PRM / FRM képesítés v... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Application Administrator (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Hajdú-Bihar - Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az “Év befektetője” díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít. A vállalat folyamatosan fejleszti budapesti és debreceni telephelyét, valamint várja tapasztalt informatikusok jelentkezését. Feladat A Microsoft Exchange szervereken alapuló nemzetközi infrastruktúra adminisztrálása, működtetése, karbantartása és a felhasználók támogatása Rendszerfelügyelet, karbantartás, Incident Management, Problem management, Change Management Az legfontosabb érintett szolgáltatások: Levelezés, AD szolgáltatások, Szerver üzembe hely... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Orvoslátogató

Egis Gyogyszergyar Zrt. - Pécs, Baranya - Sellye, Baranya - ORVOSLTOGATÓ FŐBB FELADATOK A társaság promócionált termékeinek az adott piaci területen történő ismertetése Kapcsolatépítés és fenntartás a célcsoportba tartozó orvosokkal A különböző promóciós kampányok előkészítésében és lebonyolításában való részvétel A cég képviselete szakmai rendezvényeken MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉNEK FELTÉTELEI Kizárólag orvos és/vagy gyógyszerész végzettség Kitartó, sikerorientált személyiség Szakorvos és háziorvos látogatói tapasztalat (min. 3 év) B kategóriás jogosítvány MUNKAKÖR BETÖLTÉSE SORN ELŐNYT JELENT Minimum 5 éves szakmai tapasztalat Középszintű angolnyelv-tudás ÁLLS AZONOSTÓ: 1923 MUNKAVÉGZÉS HELYE: Pécs, Barcs, Sellye SZAKTERŰLET: Kereskedelem és marketing MUNKASZERZŐDÉS TPUSA: Határozatlan idejű NAPI MUNKAIDŐ: Teljes munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Ügyfélkapcsolati referens

Trenkwalder Kft - Zala - Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft partnere számára keres munkatársat az alábbi pozícióba: Ügyfélkapcsolati referens Feladatok: Aktív részvétel a szervezet munkájában, egyes szakmai feladatok teljes körű, önálló vitele Az ügyfelek számára a meghatározott szolgáltatások nyújtása, a megállapodott szolgáltatási színvonalon Az ügyfelek visszajelzéseinek gyűjtése, azok alapján javaslattétel a rendszerek ill. folyamatok javítására. Aktív részvétel az Ügyfélkapcsolati Központhoz vagy az Ügyfélszolgálati irodákhoz tartozó ügyfélszolgálati folyamatok működtetésében Ügyfélhívó rendeltetésszerű és korrekt kezelése Telefonos, írásban vagy személyesen érkezett ügyféligények kezelése (hálózati, számlázási, reklamációs, panaszos, díjfizetéssel kapcsolatos, szerződésekkel, szerződéskötéssel kapcsolatos bejövő telefonhívások kezelése) a belső szabályozásnak és elvárásoknak megfelelően Elvárások: Középfokú végzettség MS Office felhasználói szintű ismerete SAP, illetve idegen nyelv i... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Esztergom | Munkaügyi-központ-Esztergom állás | állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke | Munkaügyi-központ-Esztergomi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Esztergom állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Esztergom állás
állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke
Munkaügyi-központ-Esztergomi állások

Kulcsszavas kereső