állás Munkaügyi-központ-Esztergom
Csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. állás Munkaügyi-központ-Esztergomai.


állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Esztergomimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Esztergom. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresők és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Esztergom fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Esztergomhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Esztergomhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Esztergom filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Esztergom tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Esztergomajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Esztergom oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Marketing kommunikációs gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1986145 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk Posted Position Title: Marketing kommunikációs gyakornok Career Level: CI Function: Marketing Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1950762 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozz a Budapest Bank Business dinamikus szakembergárdájához és jelentkezz Hozzánk.A Budapest Bank megőrizte stabilitását mind a nyereség, mind a likviditás szempontjából, a gazdasági körülmények és a bankadó ellenére.Büszkék vagyunk arra, hogy eredményeinket és filozófiánkat számos nemzetközi díjjal ismerte el a szakma és az ügyfelek. A MasterCard – Az év bankja 2010 verseny zsűrije nekünk ítélte A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank 2010 címet. Amire díjaink közül a legbüszkébbek vagyunk, hogy elnyertük a Financial Times csoporthoz tartozó The Banker magazin által alapított The Bank of the Year in Hungary 2010 díjat.Olyan csapattagot keresünk, aki vonzónak találja vállalati kultúránkat.Munkatársaink elkötelezettsége és egyéni fejlődése stratégiai célkitűzésünk, a magas szintű teljesítmény- és karriermenedzsment keretében minden munkatársunkkal külön foglalkozunk. A sza... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Vállalatfinanszírozási gyakornok-Cegléd Job

GE - Cegléd, Pest - Job Number: 1988051 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok-Cegléd Career Level: CI Function: Sales Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Cegled Postal Code: 2700 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Kis-, közép- és nagyvállalati szegmensnek értékesítő ügyfélkapcsolati menedzserek munkájának segítése és támogatása, utódlásuk biztosítása. Essential Responsibilities:... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

telefonischer Kundenberater (m/w) im Gesundheitswesen

buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezképesség kiemelked kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szint számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidö... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezőképesség kiemelkedő kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Termelési vezető (production manager)

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Amerika multinacionális cég Székesfehérvári gyárüzemébe keresünk termelési vezetőt. Feladatok: • A termelés (kb. 40 fő) irányítása, vezetése a vevői igények kielégítésének figyelembe vételével (költség, minőség, határidő) • A gyártási folyamatok hatékonyságának folyamatos fejlesztése • Termelésben dolgozó kollégák motiválása, irányítása • Szoros együttműködés a termeléshez kapcsolódó egyéb osztályokkal és támogató személyzettel. Elvárások: • Tárgyalóképes angol nyelvtudás • Mérnöki, preferáltan gépészmérnöki végzettség • Hasonló munkakörben eltöltött min. 3 év • Több éves vezetői tapasztalat • Gyakorlat folyamatok fejlesztésében Munkavégzés helye: Székesfehérvár A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében. Erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói j... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Kereskedelmi munkatárs felsőfokú német nyelvtudással

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Részmunkaidős adminisztrátori állás

Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Junior pénzügyi munkatárs

Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Budapest - Nemzetközi partnercégünk számára keresünk munkatársat Junior pénzügyi munkatárs pozícióba Munkavégzés helye: Budapest Feladatok: Szállítói/vevői számlák könyvelése Kifizetetlen jegyek és számlák ellenőrzése Elhatárolások készítése Utalások elindítása, jóváhagyások beállítása Beszkennelt bank- és számlakivonatok könyvelése Bevételek könyvelése Készpénzforgalom könyvelése Szállítók adatainak karbantartása Kapcsolattartás társosztályokkal Havi zárásban való aktív részvétel Elvárások: Felsőfokú gazdasági végzettség vagy 1-2 év szakmai tapasztalat releváns területen Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban Pontos, alapos munkavégzés Monotóniatűrés Előny: Francia nyelvtudás Pénzügy/számvitel területen végzett tanulmányok SAP ismeret Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Amit kínálunk: Cafeteria, bónusz Modern irodai környezet, könnyen megközelíthető munkahely Fiatalos, dinamikus csapat Jelentkezés módja: Jelentkezni szakmai önéletrajzzal a ssc@exactsolutions.hu email címen, "ES-2011" refe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Alkalmazás tesztelő (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Alkalmazás tesztelő (Budapest) Állásazonosító: 80781 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Msc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Német és angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we de... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Karbantartó

VESTA Facility Management Kft. - Budapest - VESTA Facility Management Kft. Budapesti, belvárosban működő irodaházba keresünk kollégákat Karbantartó pozícióba (elektromos és gépész területre) Főbb feladatok, munkák: épület karbantartói és üzemeltetési feladatainak ellátása; gépészeti berendezések napi ellenőrzése, karbantartása; alvállalkozók, szervizek, külső karbantartók munkájának felügyelete, ellenőrzése; elektromos hibák feltárása, esetleges javítása; dugulások, csőtörések, tömítetlenségek javítása elhárítása; szivattyúk karbantartása tisztítása; napi ellenőrzések; karbantartási ütemterv betartása Az álláshoz tartozó elvárások: szakirányú végzettség; elektromos- vagy gépésztervekben való eligazodás; számítástechnikai ismeretek (MS Windows, Office); pontos, precíz, önálló, felelősségteljes munkavégzés; képesség csapatmunkára; megbízhatóság Az állás betöltéséhez előnyt jelent: klíma berendezések ismerete, javításukban szerzett tapasztalat; elektromos berendezések, motorok javításában szerzett tapa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Orvos - kapcsolattartó é anyagbeszerző

Rehab Medica Kft. - Budapest - Belvárosi egészségügyi szolgáltató Kft. orvos-kapcsolattartó és anyagbeszerzőt keres egy-személyben főállásban. Elvárások: -„B” kategóriás jogosítvány, megbízható vezetési gyakorlat (tekintettel arra, hogy a munka nagy részét vidéki kórházakban kell végezni) - szakirányú felsőfokú, vagy középfokú iskolai végzettség - gyógyászati segédeszközök ismerete előny! - alapfokú német vagy angol nyelvvizsga - számítógép felhasználói szintű ismerete - üzleties megjelenés - kiváló kommunikációs készség - mozgássérült emberekkel szembeni tolerancia és empátiakészség. Amit nyújtunk: - inspiráló, családias környezet - felelősségteljes, kihívást jelentő feladatok - jövedelem megegyezés szerint Kizárólag hosszú távra elköteleződni képes munkavállalók jelentkezését várjuk. Önéletrajzukat és motivációs levelüket az alább címre várjuk 2014. július 30-ig. info@rehabmedica.hu email címre... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Folyamatmérnök

Work Force Kft. - Budapest - Nemzetközi hátterű autóipari gyártó vállalat megbízásából keresünk Folyamatmérnök munkatársat. Főbb feladatok, munkák: Új és meglévő berendezéshez tartozó technológia átvétele, oktatása, dokumentációk elkészítése; Részvétel az oktatási folyamatban; Szerszámfelhasználás rendszeres nyomon követése, szükség esetén beavatkozás, fejlesztés; Gyártási költségek csökkentése; Technológiai veszteség idők nyomon követése, csökkentése; Napi szintű technológiai problémák megoldása; Selejtcsökkentési tevékenység támogatása; Technológiai dokumentáció rendszeres karbantartása. Az álláshoz tartozó elvárások: Gépészmérnöki végzettség (egyetem vagy főiskola); Forgácsolási ismeretek (esztergálás, marás, fúrás, köszörülés stb.); Számítástechnikai ismeretek (MS Office, AutoCad); Kommunikációképes angol nyelvtudás; CNC programozási ismeretek; Mérnöki szemlélet. Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Tömeggyártásban szerzett tapasztalat; Munkavégzés ISO/TS környezetben; Fémmegmunkál... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Éjszakai árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Esztergom, Komárom-Esztergom - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Éjszakai árufeltöltő Munkavégzés helye: 2500 Esztergom, Mátyás király utca 30. Főbb feladatok: Az éjszakai árufeltöltéssel biztosítja, hogy az eladótérben mindig megfelelő minőségű és mennyiségű áru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház tö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Pék dagasztó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Tolna - Munkakör megnevezése: Pék dagasztó Munkavégzés helye: 7130 Tolna, - Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Dagasztóként vezeti és felügyeli a termelést, illetve részt vesz az összes munkafolyamatban. Felügyeli az áru útját az átvételtől és a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és az üzemi belső szabályokat. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: pék, sütőipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, pékáru-termelésben szerzett legalább 6 hónapos tapasztalat, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vezetői készség, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szaki... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

AVERT Dokumentum Menedzser - (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! AVERT Dokumentum Menedzser - (Pécs) Állásazonosító: 80468 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Nincs megadva Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: German and english Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we develop integrat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Senior Reporting, Internal Charging (Pécs)

Pécs, Baranya - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Senior Reporting, Internal Charging (Pécs) Feladatok Havi belső charging riportok készítése, beleértve a charging folyamatokat Havi charging riportok dokumentációja a határidőket és folyamatokat figyelembe véve Adatok egyeztetése a felelősökkel Javaslattétel jelentések számára és folyamatok javítása, növelve a hatékonyságot és áttekinthetőséget Információcsere a jelentések (vég)felhasználói között A havi pénzügyi áttekintések előkészítése és elemzése Jelenlévő és várható problémák részletes jövedelem és költség elemzése, megoldási javaslatok bemutatása Elvárások Egyetemi vagy főiskolai végzettség Minimum két év releváns tapasztalat Középfokú angol nyelvtudás (német előny) ITIL ismeret előnyt jelent Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Tehergépkocsi vezető

Astra-Transz Kft. - Magyarország - Tehergépkocsi vezetőket keresünk több telephelyre Főbb feladatok, munkák: Belföldi áruterítés Az álláshoz tartozó elvárások: "C" kategóriás jogosítvány Belföldi árufuvarozói igazolvány PÁV vizsga EÜ könyv Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Digitális sofőrkártya GKI kártya Emelőhátfal kezelői jogosítvány Állás, munka területe(i): Szállítás / Logisztika Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: Dunaharaszti, Békéscsaba, Pécs Jelentkezési határidő az állásra: 2014. 07. 25. Az állás kezdésének várható időpontja: 2014. 08. 01. Jelentkezés az állásra: Magyar nyelvű önéletrajzát küldje a e-mail címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

PR és kommunikációs specialista (határozott idejű)

Bonafarm Zrt. - Budapest - A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely tevékenységével növénytermesztéstől az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig lefedi az élelmiszergyártás teljes folyamatát. A csoportnak tagja a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt., a Csányi Pincészet Zrt., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorács Kft. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Az e cégekben tevékenykedő több mint ötezer ember az ország számos településén folyamatosan azért dolgozik, hogy munkája eredményeként minőségi ételek és italok kerüljenek a fogyasztók asztalára itthon és külföldön egyaránt. PR és kommunikációs specialista (határozott idejű) Vállalat: Bonafarm Zrt. Közvetlen felettes: Marketing igazgató Terület: Marketing igazgatóság Munkavégzés helye: Budapest Munkakör célja Új Bonafarm márka és ehhez kapcsolódó értékek piaci és vállalaton belüli megismertetése és elfogadtatása. A Bonafarm márka és image megismerte... - Alkalmi - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Telefonos behajtó (Banki terület)

eSense Zrt. - Budapest - Az eSense Human Resources Szolgáltató Zrt. szakmai tapasztalattal rendelkező, illetve pályakezdő munkatársakat keres az alábbi feladatkörre: Telefonos behajtó (Banki terület) Feladatok: Kapcsolattartás a késedelmesen fizető ügyfelekkel telefonon, levélben; Fizetési kötelezettség-vállalások nyomon követése, fizetési ígéretek rögzítése; Javaslattétel jogi úton történő követelésérvényesítésre; Precíz és pontos munkavégzés; Hívásokhoz kapcsolódó folyamatos adminisztráció. Az álláshoz tartozó elvárások: Minimum középfokú végzettség; Lényegre törő, meggyőző kommunikáció, tárgyalási készség; felhasználói szintű számítógépes ismeretek; kintlévőség-kezelés területén szerzett releváns tapasztalat előny. Amit kínálunk: Fizetés, juttatás: bruttó 805 Ft/óra + délutáni műszakpótlék + jutalék + 15.900 forintos cafetéria; bejelentett munkaviszony, határozatlan idejű munkaszerződés; hosszú távú munkalehetőség; biztos, multinacionális háttér, szakmai fejlődés Munkavégzés helye: Budapest - XIV. kerület.... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - Telefonos értékesítő-Diákmunka Budapest (Referenciaszám:PJ2420) Budapesti Call Centerbe keresünk részmunkaidős diák munkatársakat az alábbi munkakörbe: Telefonos ügyfélszolgálat -Diákmunka Budapest Feladatok: - Meglévő ügyfelek tájékoztatása új termékekről - Potenciális ügyfelek megkeresése kizárólag telefonon keresztül - A munkakörhöz tartozó adminisztratív feladatok ellátása Elvárások: - Közép-vagy felsőfokú tanulmányok folytatása nappali tagozaton - Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony - Heti minimum 20 órás munkarend vállalása (4,5, vagy 6 órás munkarendben) - Kiváló kommunikációs készség - Határozott, magabiztos fellépés - Udvarias, türelmes, optimista hozzáállás - Felelősségtudatos, megbízható, sikerorientált személyiség - Precíz, pontos munkavégzés - Felhasználói szintű számítástechnikai ismeret Előny: - Értékesítési (üzletkötés, telesales, telemarketing) területen szerzett tapasztalat Amit megbízónk kínál: - Fix órabér, illetve mozgóbér egyéni teljesítmény alapján - Rug... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Projektvezető

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Projektvezető Egyéb Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest)... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Projektvezető Egyéb, Referencia kód: ECS2_project Feladatok: Szériagyártásban futó termékek támogatása mechanikai témákban Új projektekhez mechanikai koncepciók kidolgozása, ajánlatkészítés Mechanik... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

FOLYAMATMÉRNÖK

Vas - Partnercégünk számára keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: FOLYAMATMÉRNÖK Állás megnevezése Folyamatmérnök Feladatok gyártási folyamatok felügyelete, optimalizálása és folyamatos fejlesztése gyártási folyamatok koordinálása kisebb projektek irányítása gépek, gyártóberendezések folyamatos fejlesztése, rendelkezésre állásuknak, működőképességüknek biztosítása új gyártóberendezések beszerzésében, beüzemelésében való részvétel részvétel a termék - és folyamatfejlesztésben, valamint a minőségügyi problémák megoldásában a gyártási dokumentáció napra készen tartása új termék gyártósorra való installálásában való aktív részvétel szakmai kapcsolattartás a társosztályokkal, beszállítókkal Elvárások felsőfokú gépészmérnöki/villamosmérnöki végzettség gyártó környezetben szerzett szakmai tapasztalat kommunikációképes angol és/vagy német nyelvtudás Munkavégzés helye Vas megye... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Gépbeállító (nrg103)

Energy Power Kft. - Tokod, Komárom-Esztergom - Villamos gépipari termékeket gyártó nemzetközi vállalatcsoport megbízásából, a megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk tokodi gyárukba, az alábbi pozícióba: GÉPBEÁLLÍTÓ Elvárások: - szakmai tapasztalat (1 év) - fémipari ismeretek Előny: - szakirányú szakmunkás végzettség - hasonló profilú vállalatnál szerzett tapasztalat - német... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! Villamos gépipari termékeket gyártó nemzetközi vállalatcsoport megbízásából, a megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk tokodi gyárukba, az alábbi pozícióba: GÉPBEÁLLÍTÓ Elvárások: szakmai tapasztalat (1 év)fémipari ismeretek Előny: szakirányú szakmunkás végzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Minőségügyi mérnök

AGRO LINE KFT. - Kiskőrös, Bács-Kiskun - AGRO LINE KFT. Termelő tevékenységet folytató kiskőrösi gépgyártó vállalkozás Minőségügyi mérnök munkatársat keres. Főbb feladatok, munkák: Termékcsoportok/gyártási folyamatok felügyelete minőség szempontjából Minőségellenőrök tevékenységének a felügyelete, munkájuk szervezése Jelentések/riportok/elemzések készítése, valamint helyesbítő- és megelőző intézkedések meghozatala Minőségügyi folyamatok fejlesztése Az álláshoz tartozó elvárások: Műszaki területen szerzett felsőfokú végzettség Legalább alapfokú német nyelvismeret Minőségügyi eszközök és technikák ismerete 2-3 éves gépgyártás területen szerzett tapasztalat Jó kommunikációs készség Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Széleskörű juttatási csomag Hosszú távú munkalehetőség Szakmai fejlődés Önálló munkavégzés Állás, munka területe(i): Gyártás / Termelés Minőségbiztosítás / Ellenőrzés Mérnök Egyéb mérnök Minőségbiztosítási mérnök Munkavégzés helye: Kiskőrös Jelentkezés az állásra: Jelentk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Planogram árufeltöltő

Szentes, Csongrád - Munkakör megnevezése: Planogram árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 6600 Szentes, Alsórét 258. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy a termék-kihelyezések a kihelyezési tervnek megfelelően, szakszerűen, pontosan és időben történjenek meg. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozott Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014.08.01. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Alkalmazás adminisztrátor (Lync) (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Alkalmazás adminisztrátor (Debrecen) Állásazonosító: 81207 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 évnél kevesebb Munkaidő: Több műszakos munkarend Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol és Német Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, v... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

KIEMELT ÓRABÉRES SZERVIZES MUNKA AZONNALI KEZDÉSSEL

EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Dunakeszi, Pest - KIEMELT ÓRABÉRES SZERVIZES MUNKA AZONNALI KEZDÉSSEL Munka típusa: Bolti kisegítés, Leltározás, Könnyű fizikai munkák (Szórólapozás, Címkézés, Egyéb) Munkavégzés helye: Dunakeszi Megye: Pest Feladat: Árutöltés, rakodás, szervizben lévő kávégépek tisztítása. Fizetés: Bruttó 835 Ft/óra Munkaidő: hétfőtől péntekig, 8:00-16:00-ig, előre egyeztetett beosztás alapján! Életkor: 18 éves kortól Feltételek: Nappali, aktív hallgatói jogviszony! Precíz, pontos munkavégzés! B kategóriás jogosítvány feltétel, targoncavezetői engedély előnyt jelent! Jelentkezés: beata.kun@eudiakok.hu -->Jelentkezni a munkára a Jelentkezés gombra kattintva lehetséges Egyéb infó: Jelentkezni a beata.kun@eudiakok.hu e-mail címen lehet, fényképes önéletrajz küldésével. Leveled tárgya az alábbi legyen: CS_D -->... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Szoftvertesztelő (E-A01)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - A Tech People Hungary Kft. egy szakemberek, illetve közép- és felsővezetők keresésére és kiválasztására specializálódott nemzetközi tanácsadó cég, mely fő tevékenységeként személyzeti tanácsadói szolgáltatást biztosít informatikai, pénzügyi, gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégek, bankok, biztosítók valamint SSC, NOC és BPO szolgáltatók számára Közép és Kelet Európában. Ügyfelünk banki informatikai rendszerek készítésére és bevezetésére szakosodott társaság. Fő tevékenységi köre: saját fejlesztésű szoftverek készítése, karbantartása, valamint egyéb projektek keretében végzett konzultáció. A cég Magyarországon kívül 6 országban vesz részt informatikai projektekben. Szoftvertesztelő (E-A01) Feladatok: A szoftver tesztelés és teszt esetek megtervezése, implementálása és futtatása Automatizált tesztelés végrehajtása, szkriptek önálló írása, futtatása és karbantartása Automatizált teszt környezet konfigurálása és üzemeltetése Hibajegyek felvitele, nyomon követése és kezelése Te... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Cukrász

Debrecen, Hajdú-Bihar - Munkakör megnevezése: Cukrász Munkavégzés helye: 4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű cukrászipari termékek legyenek elérhetők. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: cukrász, sütőipari, édesipari termékgyártó vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: multinacionális vállalatnál szerzett munkatapasz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Műszaki gyakornok (diákmunka)

Prohuman 2004 Kft. - Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - A magyarországi HR szolgáltatási piac vezető cégei közé tartozó Prohuman 2014 eleje óta az egyik legdinamikusabban növekvő európai HR szolgáltató csoport, a lengyelországi székhelyű Work Service csoport tagja. A csoport a magyar piac mellett Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Törökországban és Németországban végez aktív toborzási és kiválasztási tevékenységet. KÖZPONTI IRODA : 1146 Budapest, Hungária krt. 140-144. T: +36 1 432 1280 . F: +36 1 432 1281 Multinacionális gyártó partnerünk számára keresünk operatív műszaki feladatokra diák, gyakornok munkatársakat. Műszaki gyakornok (diákmunka) Feladatok: Műszaki, termelés támogató operatív feladatok elvégzése, Termelési területen történő szerelési feladatok elvégzése, Termelési folyamatok dokumentálása, nyomon követése, Adatok rögzítése, feldolgozása, rendszerezése, Kimutatások készítése, Egyéb adminisztratív és szerelési feladatok elvégzése. Elvárások: Nappali tagozatos, aktív ha... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

SZOFTVERTESZTELŐ (E-A01)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: SZOFTVERTESZTELŐ (E-A01) Job Function: IT - szoftver Department: Finance Location: Budapest A Tech People Hungary Kft. egy szakemberek, illetve közép- és felsővezetők keresésére és kiválasztására specializálódott nemzetközi tanácsadó cég, mely fő tevékenységeként személyzeti tanácsadói szolgáltatást biztosít informatikai, pénzügyi, gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégek, bankok, biztosítók valamint SSC, NOC és BPO szolgáltatók számára Közép és Kelet Európában. Ügyfelünk banki informatikai rendszerek készítésére és bevezetésére szakosodott társaság. Fő tevékenységi köre: saját fejlesztésű szoftverek készítése, karbantartása, valamint egyéb projektek keretében végzett konzultáció. A cég Magyarországon kívül 6 országban vesz részt informatikai projektekben. SZOFTVERTESZTELŐ (E-A01) Pozíció leírása, feladatok: A szoftver tesztelés és teszt esetek megtervezése, implementálása és futtatása Automatizált tesztelés végrehajtása, szkriptek önálló írása, futtatása és karbantartása Aut... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Gyakornok bér- és munkaügy területen

Hatvan, Heves - Gyakornok bér- és munkaügy területen Gyakornoki program Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlődésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlődésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág termékeinek gyártása folyik. Több mint 4200 munkatárssal többek között légzsák-, motor- és ABS vezérlőelektronikát, ESP érzékelőt, elektronikus szervokormány vezérlőt valamint műszerfalakat gyártunk. A nyomtatott áramkör (PCB) és mikrohibridtechnológia alapú termékeink egy részét közvetlenül a gépjárműipar nagy OEM gyáraiba szállítjuk (pl. BMW, Daimler, Audi, Porsche, Renault, VW), másik része a világ minden r... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #Az induló sor felfutásának támogatása #Automatizált gyártóberendezések karbantartása, javítása és a gépek folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása #Műszaki dokumentáció kezelése és aktualizálása #Karbantartási tervek elkészítése #Szoros együttműködés a műszakos karbantartó munkatársakkal #Részvétel a beszerzési folyamatban (árajánlatok bekérése, megrendelések lebonyolítása) #Gyártásban fellépő problémák analizálása #Szükséges alkatrészek raktári mennyiségének meghatározása, követése #Kapcsolattartás a beszállítókkal, munkabiztonsággal, gyártással, karbantartással és a kontrollinggal... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

GYÁRTÁSTECHNOLÓGUS

Zollner Kft. - Budapest - A Zollner Kft. Budapest vonzáskörzetébe a váci telephelyére elektronikai területre az alábbi pozícióba keres munkavállalókat: GYÁRTÁSTECHNOLÓGUS feladatok meglévő gyártási folyamatok optimalizálása új gyártósorok telepítése és beüzemelése KVP feladatok koordinálása amit elvárunk Felsőfokú műszaki végzettség (villamosmérnöki vagy gépészmérnöki végzettség előny) 1-3 év hasonló területen szerzett tapasztalat Aktív középfokú angol nyelvtudás (német nyelvtudás előny) Jó kommunikációs képesség Magas szintű MS Office ismeretek CAD alapismeretek ELŐNY lean ismeret előny gyártási folyamatok ismerete előny folyamatmérnöki tapasztalat előny amit kínálunk Korszerű, világszínvonalú munkakörülmények Piacvezető nagyvállalat nyújtotta karrierlehetőség Fiatal dinamikus csapat Versenyképes jövedelem, egyéb juttatási csomag (cafeteria) Amennyiben csatlakozni kíván csapatunkhoz, magyar és angol nyelvű önéletrajzát az alábbi címre küldheti a bruttó fizetési igényének feltüntetésével: marta_lackner@zollner.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Forgácsoló technológus

Energy Power Kft. - Tiszakécske, Bács-Kiskun - Magas műszaki színvonalú energetikai, vízierőművi és papíripari gépek gyártásával foglalkozó tiszakécskei partnercégünk számára munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: Technológus Feladatok: A termékgyártás előkészítése A gyártás folyamtos figyelemmel kísérése Technológia készítése Felmerülő problémák megoldása Elvárások: Gépészmérnök végzettség Hegesztett és/vagy forgácsolt fémszerkezet gyártási területen szerzett több éves tapasztalat Jó kommunikációs készség Jó problémamegoldó készség Előny: Angol és/vagy német nyelvtudás J.D. Edwards vállalatirányítási rendszer ismerete Ajánlatunk: Stabil hátterű nemzetközi cég Versenyképes munkabér Cafeteria Utazási költségtérítés Munkavégzés helye: Tiszakécske Jelentkezés módja: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát- fizetési igény megjelölésével- az alábbi email címre: tiszakecske@nrgpower.eu Az email tárgya "Technológus (Karuszel)" legyen, és a levél tart... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

raktári dolgozó

Lambda Systeme Kereskedelmi Kft. - Budapest - Rangos építőanyag szakkereskedelmi cég keres budapesti központi telephelyére raktári dolgozó munkatársat. Amit várunk: középiskolai végzettség érvényes targonca vezetői engedély és gyakorlat B kategóriás jogosítvány és gépjárművezetői gyakorlat alapszintű számítógépes ismeretek hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Amit nyújtunk: biztos jövedelem kulturált munkakörnyezet stabil háttér dolgos hétköznapok Előnyt jelent: építőipari anyagismeret, ill. munkatapasztalat C kategóriás jogosítvány Fényképes önéletrajzát az alábbi elérhetőségen várjuk 2014. augusztus 5-ig zagyva.zsuzsa@lambda.hu LAMBDA SYSTEME KFT. 1106 Budapest, Akna u. 2 4.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

HR gyakornok

Continental Automotive Hungary Kft. - Budapest - A Continental 2012. évi 32,7 milliárd eurós árbevételével a világ vezető autóipari beszállítói közé tartozik. Fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és rendszerek, műszerezés, infotainment-megoldások, járműelektronikai és műszaki elasztomer-termékek gyártójaként és szállítójaként a vállalat hozzájárul a nagyobb menetbiztonsághoz és a globális klímavédelemhez. A Continental emellett szakértő... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

GYORSÉTTERMI MUNKALEHETŐSÉG DÉL-BUDAI RÉGIÓBAN

EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - GYORSÉTTERMI MUNKALEHETŐSÉG DÉL-BUDAI RÉGIÓBAN Munka típusa: Gyorsétterem, vendéglátás Munkavégzés helye: Móricz Zsigmond körtér, Allee bevásárló központ, Budaörs Tesco/Auchan Megye: Budapest Feladat: Ennél a munkánál 3 pozíció közül lehet választani: Kasszás, konyhás, csomagoló Kasszás pozícióba mosolygós, nyitott személyiség szükséges, feladatok közé tartozik a vendégek kiszolgálása, pénztárgép... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Ügyfélszolgálati munkatárs

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Ügyfélszolgálati munkatársBudapestBudapesti kiemelt ügyfeleink bővülése miatt folyamatosan keresünk új kollégákat Ügyfélszolgálati munkatárs pozícióba.Követelmények / Job requirements: - Bejövő telefonhívások magas színvonalú kezelése - Ügyfeleink szolgáltatásaival kapcsolatos részletes tájékoztatás - Új szolgáltatások értékesítése - A hívásokhoz kapcsolódó adminisztráció elvégzése Személyiségjegyek / Personality: - Középfokú gazdasági végzettség vagy telefonons ügyfélszolgálaton szerzett munkatapasztalat - Középfokú aktív angol nyelvtudás - Határozott, udvarias szóbeli kommunikáció - MS Office csomag felhasználói szintű ismerete - megszakítás nélküli munkarend vállalása (7*24) Amit ajánlunk / Offered: - Alapfizetés és teljesítményarányos bónusz - Cafetéria - Színvonalas munkakörnyezet - Folyamatos fejlődési lehetőség Kontakt / Contact Tóth Alexandra +36 1 688 6848 Jelentkezés / Apply... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Karbantartó a motorszállítás területén (GYDM4945)

Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Karbantartó a motorszállítás területén Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok A motorszállító rendszer működési logikájának megismerése, a változások követése A pályarendszer irányítása A berendezés folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása Tervezett karbantartási tevékenység Napi együttműködés a karbantartó mérnökökkel és a berendezéskezelőkkel Részvétel a szállítórendszer bővítésében, átalakításában Palettamosó berendezés üzemeltetése Elvárások... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Gyakornok - Gyártástechnológia tervezés területén

Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - A szakterületen lévő gyakornok megismerkedhet a teljes gyártási folyamattal, így átfogó ismereteket szerezhet a termék keletkezésétől kezdődően, a teljes széria szakasz egészén keresztül bezárólag a termék kifutásig. Folyamatosan kapcsolatot tart partnerterületekkel, így széleskörű kapcsolati hálót alakíthat a Motorgyártás, Kísérleti Motorgyártó Központ és a Logisztika képviselői körében. Gyártástechnológiai - tervezés munkájának támogatása által - az együttműködéseknek köszönhetően - elsajátítja a több területen átívelő projektekhez szükséges alapismereteket, fejlesztheti kompetenciáit és a jövőben is hasznosítható szakmai gyakorlatot szerezhet. - Gyártástechnológia - tervezők munkájának támogatása - Termelési berendezések felállításában, beüzemelésében és optimalizálásában való részvétel - Részvétel a jelenlegi gyártási folyamatok továbbfejlesztése - Felsőfokú műszaki tanulmányok, nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszony - Gépészmérnök szak előny - Legalább 4 lezárt s... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

ORACLE FEJLESZTŐ (Fejér megye)

IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Fejér - Megbízónk anyavállalata stratégiai termékcsoportjában a világ legnagyobb gyártója. Magyarországon működik az egyik legjelentősebb gyártóvállalata és itt hozta létre Globális Pénzügyi és Informatikai Szolgáltató Központját. A Szolgáltató Központ a gyártóvállalatok igényeivel lépést tartva dinamikusan fejlődik. Számára, az informatikai szolgáltatások fejlesztéséhez munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe: ORACLE FEJLESZTŐFeladatok Oracle eBusiness rendszerének teljes körű fejlesztése Support - a pénzügyi SSC és a termelés támogatása a felhasználók funkcionális változtatási igényeinek lekövetése, fejlesztése tengeren túli egységek támogatása Implementáció európai egységek támogatása A rendszer teljesítményének biztosítása Elvárások Felsőfokú releváns végzettség Többéves Oracle fejlesztői tapasztalat Táblaszerkezetek készségszintű ismerete, használata Riportok készítésében szerzett jártasság Tárgyalási szintű angol nyelvtudás elengedhetetlen Amit megbízónk nyújt Nemzetközi környezet, mag... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Esztergom | Munkaügyi-központ-Esztergom állás | állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke | Munkaügyi-központ-Esztergomi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Esztergom állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Esztergom állás
állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke
Munkaügyi-központ-Esztergomi állások

Kulcsszavas kereső