állás Munkaügyi-központ-Esztergom
Csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. állás Munkaügyi-központ-Esztergomai.


állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Esztergomimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Esztergom. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresők és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Esztergom fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Esztergomhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Esztergomhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Esztergom filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Esztergom tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Esztergomajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Esztergom oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Front-End Támogatási Gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 2008346 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat. A Budapest Banknál hagyományosan megkülönböztetett figyelmet fordítunk a vezetői utánpótlás képzésére, fejlesztésére. Ennek a folyamatnak kiemelten fontos eleme az egyetemista, pályakezdő tehetségek felkutatása és a már meglévő gyakornokaink továbbfejlesztése. A stratégiai utánpótlás-tervezés egyik fő... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Job Number: 2003724 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 2011658 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére a BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. Büszkék vagyunk arra, hogy eredményeinket és filozófiánkat számos nemzetközi díjjal ismerte el a szakma és az ügyfelek. A MasterCard – Az év bankja 2013 verseny zsűrije nekünk ítélte „Az év bankja 2013" címet. Fontosnak tartjuk, hogy a vállalati stratégiai célok mellett, a munkatársak olyan szervezeti kultúrában és értékek között végezzék mindennapi munkájukat, amely lehetőséget biztosít az egyéni és karrier célok elérésében. Munkatársaink elkö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának Somogy megyei irodái (Siófok, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói jogviszony... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Gyártástervező

Budapest - Gyártástervező Fiatalos csapatunkba keresünk hosszútávra talpraesett, önálló, magabiztos, precíz, műszaki affinitással megáldott, proaktív munkatársat. Elvárások: Olyan emberre van szükségünk, aki akar, és mer is tenni azért, hogy elérjen dolgokat az életben. Megvan benne az a sajátos profizmus, hogy azt mondhassa, amit rábíznak, azt önmaga maximalizmusát beleadva végzi el. Éles eszének köszönhetően megoldja a felmerülő problémákat, képes megtanulni új dolgokat, megvan benne a kíváncsiság, de a monotonitást is jól tűri. Jellemző rá, hogy kategorizál, csoportosít, rendszerez, pozitívan szemléli a világot, céljai vannak az életben, stabilitásra és fejlődésre vágyik. Nem zárkózik el az új dolgok elől, képes minden területen kitűnni, szereti a kihívásokat, megoldásokat keres nem kifogásokat. Felelősséget vállal munkájáért, jó benne, épp ezért élvezi is azt, amit csinál. Karrierista kell nekünk, akiben meg van a vágy, hogy egy adott terület legjobbja legyen. Előképzettség, diploma nem... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Planogram árufeltöltő

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XXI. ker - Budapest II. ker - Munkakör megnevezése: Planogram árufeltöltő Munkavégzés helye: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u.191. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy a termék-kihelyezések a kihelyezési tervnek megfelelően, szakszerűen, pontosan és időben történjenek meg. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014.11.01.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

ÉRTÉKESÍTÉST TÁMOGATÓ MÉRNÖK

Beck and Partners International HR Consulting - Fejér - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: ÉRTÉKESÍTÉST TÁMOGATÓ MÉRNÖK Hivatkozási szám: MSTMUSZA-0001 Amennyiben azon mérnökök közé tartozik, akik szeretik a műszaki dokumentációk elemzését, kiértékelését, ugyanakkor nem probléma számukra az ügyfélkapcsolattartás sem, akkor érdemes jelentkeznie! Ügyfelünk egy amerikai központú vállalatcsoport tagjaként ipari folyamatszabályozó és mérő berendezések gyártásával és összeszerelésével foglalkozik Székesfehérváron. Termékeivel számos iparágban jelen van és vezető helyet foglal el többek között az automatizálás, méréstechnika terén. Az anyavállalat még több figyelmet szentel a magyar gyár számára, ezért egy műszaki kompetencia-központ kiépítése és újabb szelepgyártási projektek áttelepítése történik folyamatosan. Az új szelepgyár szakértői gárdájának felépítése most történik. Folyamatos a bővülés és az első kulcs pozíciókat most töltik be. Ebben a mérnöki feladatkörben ötvöződik a műszaki problémamegoldás és az ügyfelek támogatása. A pozíció meg... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Műszakvezető

Transdanubia Logisztikai Kft. - Győr-Moson-Sopron - A Transdanubia Logisztikai Kft. lébényi telephelyére felvételre keres 1 fő műszakvezetőt 2 műszakos munkarendbe targoncavezetői jogosítvánnyal. Jelentkezéseket az adpol@ksab.kroschu.com e-mail címre, vagy a 9155 Lébény, Göbeház park 8 postacímre várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Automotive Quality Team Manager

Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Budapest - Partnercégünk részére keresünk munkatársat Minőségirányítási vezető pozícióba. Cégjellemzők: Megbízónk autóipari beszállító multinacionális vállalat Munkavégzés helye: Budapest Feladatok: A minőségügyi csapat szakmai vezetése Minőségi folyamatok koordinálása Belső és külsö auditokkal kapcsolatos tevékenységek vezetése A beosztottakhoz kapcsolódó operatív feladatok ellátása A vállalat képviselete m... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Ingatlanközvetítő

Ba-Top Kft. - Budapest - Az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózata Belvárosi irodájába ingatlanközvetítő munkatársakat keres. Ha szívesen foglalkozol emberekkel, hiszel önmagadban, nem éred be átlagfizetéssel, fontos, hogy olyan csapatban dolgozz, ahol számíthatsz a támogatásra, rengeteg az energiád, és tenni akarsz céljaid megvalósításáért, akkor az OTP Ingatlanpont Belvárosi irodájában elérheted ezt! Legyél részese sikereinknek, csatlakozz országos hálózatunkhoz! Feladatok: ' ' Eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése ' ' Bankcsoport saját portfóliójának és a piaci ingatlanok értékesítése ' ' Pénzügyi termékek értékesítése ' ' Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása ' ' Vételi ajánlatok és ügyletzárások menedzselése ' ' Aktív közreműködés az adás-vételi szerződések előkészítésében ' ' Az értékesítési folyamat adminisztrálása Amit kínálunk: ' ' Kiemelkedően magas jutalék, amely a befektetett munkával elért eredménnyel arányos, és piaci megbízás esetén akár 66 száza... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Gyakornok (Reporting) (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Gyakornok (Reporting) (Debrecen) Állásazonosító: 81845 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Gimnáziumi végzettség, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Gyakornok Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Szoftvertesztelő mérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk nagy tradíciójú multinacionális járműipari vállalat, termékcsoportjában piacvezető. Számára keresünk tapasztalt és elkötelezett vezetőt az alábbi munkakörbe: SZOFTVERTESZTELŐ MÉRNÖK Feladatok Szoftvertesztelés PC-s környezetben Termékspecifikációk alapján teszt tervezése, tesztesetek készítése tesztelési technikák felhasználásával Teszt környezet felállítása, implementálása, továbbá tesztek implementálása, végrehajtása, hibák dokumentálása Teszteredmények kiértékelése es dokumentálása Elvárások Felsőfokú végzettség (villamosmérnök vagy műszaki informatikus) Rendszer és modulszintű tesztek Objektum-orientált programozási nyelvismeret Önálló, lendületes munkavégzésre való képesség Angol nyelvtudás Előnyt jelent Tesztmódszerek ismerete, ISTQB tanúsítvány Tapasztalat tesztelésben Német nyelvtudás Amit megbízónk nyújt Versenyképes jövedelem Széles körű, komplex juttatási csomag Szakmai és szervezeti fejlődési lehetőség A munkavégzés helye Budapest (Dél-Pest) A j... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Nemzetközi gépjárművezető-kiemelt jövedelemmel

Bodi Intertrans Kft. - Budapest - Több éve sikeresen működő fuvarozó cég stabil pénzügyi háttérrel keres folyamatos bővülése kapcsán tapasztalt NEMZETKÖZI GÉPJÁRMŰVEZETŐ kollégákat újonnan bővült nemzetközi (-UNIÓS-) egységébe akár azonnali kezdéssel HOSSZÚTÁVÚ KIEMELT BIZTOS JÖVEDELEMMEL! AMIT NYÚJTUNK: -NINCS NORMARENDSZER -2014.JANUÁR 01-TŐL MAGASABB-, KIEMELT JÖVEDELEM nettó 360.000-tól -GARANTÁLT, MEGNÖVELT OTTHONLÉT - 50 év felett emelt alapbér + Hűségbónusz, pótlékok Új, korszerű gépjárműpark Garantált alapbér+ juttatások Stabil munkahely Európa egyik legfiatalabb, legmodernebb flottája - Dinamikus csapatmunka 561/2006/EK és AETR rendeletek szerinti munkavégzés ELVÁRÁSOK: „E” kategóriás jogosítvány PÁV I. vagy PÁV II. vagy PÁV III. igazolás Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány, vagy GKI igazolvány Érvényes útlevél Betöltött 21. életév Digitális gépjárművezető kártya -A FELTÖLTÉSI LÉTSZÁM KORLÁTOZOTT JELENTKEZZEN MOST közvetlenül Bódi István-ügyvezető igazgatónál... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

TESZTMÉRNÖK

Zollner Kft. - Budapest - A Zollner Kft. Budapest vonzáskörzetébe a váci telephelyére elektronikai területre az alábbi pozícióba keres munkavállalókat: TESZTMÉRNÖK feladatok Szériatermékek tesztelésének kidolgozása és felügyelete (ICT, FAT, HV) Teszt folyamatának, megoldásának műszaki dokumentálása (gyártási segéddokumentumok) Elektronikai tesztberendezések építése (tesztadapter, segédáramkörök) Hibás termékek javításának támogatása Vevői kapcsolattartás műszaki területen Együttműködés a termékért felelős műszaki csapattal amit elvárunk Villamosmérnöki végzettség Programozási ismeretek (LabVIEW, TestStand, esetleg Delphi vagy C++) Aktív középfokú német nyelvtudás (interjún teszteljük!) Jó kommunikációs képesség Analitikus gondolkodásmód ELŐNY Hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat amit kínálunk Korszerű, világszínvonalú munkakörülmények Szakmai kihívást jelentő, változatos munkakör Piacvezető nagyvállalat nyújtotta karrierlehetőség Fiatal dinamikus csapat Versenyképes jövedelem, egyéb juttatási csomag (... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

BPS Coordinator (Lean specialista)

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - BPS Coordinator (Lean specialista) Gyártás Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003. nyarán alakult. Gyáregységünk autóipari alkatrészek, indítómotorok, relék és hajtóművek gyártásával foglalkozik. A telephelyünkön gyártott autóipari alkatrészek jelentős autóipari... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003. nyarán alakult. Gyáregységünk autóipari alkatrészek, indítómotorok, relék és hajtóművek gyártásával foglalkozik. A telephelyünkön gyártott autóipari alkatrészek jelentős autóipari cégekhez kerülnek beszállításra. Folyamatosan újabb termékek (klímaberendezések, villamos motorok, ablaktörlő rendszerek) gyártása kerül bevezetésre, ezért dinamikusan bővülő csapatunkba folyamatosan keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! BPS Coordinator (Lean specialista) Egyéb, Referencia kód: 2014_EB_BPS Feladatok: Sorozatgyártás támogatása lean eszköz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

TELEFONOS ÉRTÉKESÍTÉS

EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - TELEFONOS ÉRTÉKESÍTÉS Munka típusa: Telefonos munkák, Call center Munkavégzés helye: XII. kerület Megye: Budapest Feladat: Magyarország egyik vezető sales-marketing ügynöksége részére keresünk munkatársakat!A telekommunikációs piacon meghatározó szerepet betöltő cég telekommunikációs szolgáltatásainak értékesítése, értékesítési célkitűzések elérése. Kimenő hívások kezdeményezése (meglévő és új ügyfelek), ügyfél - elégedettség biztosítása. Aktív, kreatív kommunikáció, saját feladatok adminisztrálása.Amit a cég nyújt: Versenyképes, teljesítményarányos jövedelem (fix és mozgó bér), értékesítési tréningen való részvétel, fiatal, dinamikus csapat, jó munkahelyi légkör, azonnali munkakezdési lehetőség, hosszú távú szakmai fejlődési lehetőség. Fizetés: Jelentkezésedben jelöld meg bérigényed. Munkaidő: Hétfőtől péntekig napi 8 órában. Feltételek: Legalább középfokú végzettség, telefonos munkakörben és értékesítésben szerzett tapasztalat, felhasználó szintű számítógépes ismeretek (MS office). E... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

JUNIOR VILLAMOSMÉRNÖK

Beck and Partners International HR Consulting - Fejér - JUNIOR VILLAMOSMÉRNÖK 6084 JUNIOR VILLAMOSMÉRNÖK Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: JUNIOR VILLAMOSMÉRNÖK Hivatkozási szám: MSTJUNIO-0001 PÁLYAKEZDŐ Villamosmérnökök FIGYELEM! Szeretnél külföldi kollégákkal nemzetközi projekteken dolgozni? Szereted, ha nincsen sablonos megoldás, mindig más problémát kell megoldanod? Ha magadra ismertél, ez a lehetőség Neked szól! Ügyfelünk egy amerikai központú... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

SZOFTVERTESZT-MÉRNÖK (Veszprém)

Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém - A Continental AG 140 éve az autóipar megbízható partnere. Veszprémi leányvállalata a világ meghatározó gépjármű-márkáihoz fejleszt és állít elő elektronikus fék- és biztonsági berendezéseket, valamint több műszaki területet átfedő megoldások kifejlesztésével az autóipar elismert szereplője. Kutató-fejlesztő központjában több mint 300 szenzor és szoftverfejlesztő mérnök dolgozik, szoftver-, elektronika-, hidraulika- és termékfejlesztési, valamint járműtesztelési területen. Vállalatunk munkatársat keres az alábbi pozícióba SZOFTVERTESZT-MÉRNÖK (Veszprém) Feladat: Elektronikus fékvezérlő rendszerek (ABS/ESC) szoftver-moduljainak automatizált tesztelése HIL környezetben, Tesztszoftver-fejlesztése, Automatizált tesztkörnyezet összeállítása, konfigurálása, Tesztek végrehajtása, teszteredmények kiértékelése és dokumentálása, Hibaanalízis, Teljes körű tesztelési dokumentáció készítése, Napi kapcsolattartás és együttműködés a nemzetközi project-team-ben. Elvárások: Villamos- , informatikus-mérn... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Microsoft Lync alkalmazás adminisztrátor (Pécs)

Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Microsoft Lync alkalmazás adminisztrátor (Pécs) Feladatok Változáskezelés folyamatban feladatok elvégzése A Microsoft Lync és Active Directory infrastruktúra problémakezelése MS Lync és Active Directory infrastruktúra üzemeltetése, monitorozása Unified Messaging üzemeltetés Karbantartási feladatok elvégzése Felhasználói objektumok beállítása, módosítása és törlése Együttműködés világszerte működő üzemeltetési egységekkel Ügyfelek támogatása és számukra konzultáció biztosítása Eszkalációk menedzselése és szerződésben rögzített SLA-k betartása Lync ügyfélincidensekben támogatás és azok megoldása Elvárások Felsőfokú informatikai végzettség vagy releváns munkatapasztalatWindows Server 2003/2008 ismerete Active Directory tapasztalat Windows Server 2003/2008 környezetben MS OCS és/vagy Lync infrastruktúra ismerete Microsoft operációs rendszerek (Windows XP és későbbiek) ismerete, MOC és/vagy Lync kliens applikációk... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest III. ker - Munkakör megnevezése: Kiszállítási munkatárs (on-line bevásárlás)-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 1037 Budapest, Bécsi út 258. Főbb feladatok: Áru, háztól-házig: Elindítottuk új szolgáltatásunkat, mely a kényelmes bevásárlás új élményével ajándékozza meg vásárlóinkat. Az interneten leadott bevásárlólista alapján Bevásárlási munkatársunk különös gonddal válogatja össze a legfrissebb, legjobb minőségű áruféleségeket. Főbb feladatok: - Az összekészített termékek eljuttatása a megrendelőhöz a megfelelő minőségben, mennyiségben és meghatározott időben - Az áruk specifikációjának folyamatos figyelembe vétele a kiszállítás során (pl. árukezelés a fogyaszthatóság szempontjából, használati utasítás, tartozékok megléte) - A vásárlók udvarias kiszolgálása, kérdéseik megválaszolása. - A kiszállítás folyamatos dokumentálása, a vásárlói visszajelzések rögzítése és továbbítása - A munka során használt eszközök szabályoknak megfelelő üzemeltetése és tisztán tartása A munkakör erős fizika... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Senior fejlesztő német nyelvtudással (Budapest)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Senior fejlesztő német nyelvtudással (Budapest) Feladatok Részvétel német szoftverfejlesztési projektekben Kapcsolattartás az ügyféllel a struktúra előkészítését illetően, illetve a fejlesztés során Szoftverfejlesztés/karbantartás (maintenance) Programspecifikációk készítése Új release-k bevezetésének támogatása Fejlesztői tesztelési feladatok végrehajtása Elvárások Felsőfokú szakirányú végzettség Legalább középfokú német ÉS angol nyelvtudás Java és/vagy C/C++ programozásban szerzett legalább 3-5 éves tapasztalat Java/J2EE, Javascript Unix és Oracle (PL/SQL) adatbázis ismeretek (3-5 év tapasztalat) Utazási hajlandóság (a munkavégzés több hónapos németországi betanulással kezdődik) Scrum projekt metodológia ismerete előny Személyiségbeli követelmények Jó kommunikációs képesség, ügyfélorientált szemléletmód Rendszerszemlélet, precizitás Komplex problémák gyors megértése Jó csapatjátékos attitűd Amit kínálu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Csemege és sajt pult eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XXII. ker - Munkakör megnevezése: Csemege és sajt pult eladó Munkavégzés helye: 1222 Budapest, Nagytétényi út 35. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű csemege- és sajtáru-termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás,... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Értékesítési menedzser

Budapest - Magyarországi vezető sütő, cukrász alapanyag gyártó, forgalmazó cég keres munkatársat az alábbi pozícióba: Értékesítési menedzser Feladatok Árajánlatok kidolgozása, beállítása a számítógépes rendszerben Képviselők munkájának irányítása, ellenőrzése és motiválása Új ügyfelek és értékesítési csatornák keresése Kapcsolattartás a vállalat meglévő, kiemelt ügyfeleivel Riportok és kimutatások készítése a vezetőség felé Elvárások egyetemi vagy főiskolai diploma minimum 3 év élelmiszeriparban szerzett értékesítési és irányítási tapasztalat vezetői pozícióban szerzett tapasztalat precizitás magasfokú Excel ismeret kiváló kommunikációs és tárgyalási képesség meggyőző és határozott fellépés motivációs képesség Amit kínálunk stabil, kiegyensúlyozott háttér fiatalos, lendületes, jó hangulatú csapat korrekt fizetés, jutalmak szakmai képzés Munkavégzés helye Budapest vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Területi képviselő

Budapest - Dinamikusan fejlődő, nagy múltú fogászati implantátumokat gyártó és forgalmazó cég Területi képviselő munkatársat keres Elvárások Felsőfokú végzettség Kereskedelmi területen szerzett tapasztalat Középfokú angol nyelvtudás Pontosság, precizitás, szoros határidők betartása Képesség mind az önálló, mind a csapatmunkára Jó problémamegoldó készség, folyamatszervezési ismeretek Analitikus és rendszerszemlélet Tanulásra való hajlandóság MS Office csomag, felhasználói szintű ismerete Jó megjelenés Magas szintű kommunikációs készség Előnyök Fogászati, vagy egyéb egészségügyi termékek forgalmazásában szerzett tapasztalat Azonnali munkakezdés Amit kínálunk Nemzetközi, kulturált munkakörnyezet Hosszú távú, stabil munkalehetőség Versenyképes fizetés Jó csapatszellem Munkavégzés helye Budapest Jelentkezés módja A fényképpel ellátott önéletrajzokat motivációs levél kíséretében várjuk. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Karbantartó

dm Kft. - Érd, Pest - A dm profilja a drogéria jellegű cikkek önkiszolgáló rendszerben történő értékesítése. A vállalat nemzetközi háttérrel rendelkezik és közel 260 üzletet működtet országszerte. Érden található logisztikai központunkba keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: Karbantartó 6 órás, kétműszakos munkarendben Elvárások: Szakirányú végzettség (fűtés és hűtés szerelő/légkondicionáló szerelő) Villanyszerelő végzettség Minimum 2 éves hasonló területen szerzett tapasztalat, jelenleg is aktív szakmai tudás Önálló, felelősségteljes munkavégzés Pontosság, megbízhatóság Ollós emelő magabiztos kezelése Előny: Légkondicionáló berendezések elektromos ismerete Érvényes targoncás jogosítvány Hegesztői tapasztalat Feladatok: A fűtő-hűtő/légkondicionáló berendezések rendszeres és folyamatos karbantartása, javítása, ellenőrzése és tisztítása a raktárban és a boltokban Kisebb javítási és karbantartási feladatok elvégzése a raktár területén és a boltokban Akkumulátorok cseréje a targoncákban és vízzel való ut... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Business Operation Specialist (Dialog) (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Business Operation Specialist (Dialog) (Budapest) Állásazonosító: 81837 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Gimnáziumi végzettség, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 évnél kevesebb Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English AND German Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Értékesítő, Értékesítési vezető

Belvaros Ingatlan Franchise Halozat - Budapest - Stabil hátterű, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkező, ingatlan hálózat keres V. és IX. kerületi irodáiba ingatlanértékesítő munkatársakat, és értékesítési vezetőt a XIII. kerületi irodájába. Munkát keresel vagy hivatást? Másoknak szeretnél dolgozni vagy magadnak? A mának élsz vagy vannak céljaid? Szeretnél ehhez a csapathoz tartozni? Feladatok: kapcsolattartás az ügyfelekkel megbízások megkötése bemutatók leszervezése tárgyalások lebonyolítása szerződések előkészítése Elvárások: terhelhetőség kiváló kommunikációs készség felhasználó szintű számítógépes ismeret középfokú végzettség önállóság vállalkozói szemlélet értékesítési területen szerzett tapasztalat Előny: angol nyelv ismerete Amit kínálunk: stabil háttér igényes munkakörnyezet folyamatos fejlődés kiemelkedő színvonalú képzési rendszer magas kereseti lehetőség jutalékos rendszerben (akár 60% jutalék) akár FIX fizetés is vezetői karrier Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Létesítmény technikus

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Létesítmény technikus Munkavégzés helye: 9400 Sopron, Ipar körút 30. Főbb feladatok: Biztosítja az áruház, mint műszaki létesítmény folyamatos működőképességét és az energiagazdálkodás felügyeletét. Elvégzi, elvégezteti a tervszerű megelőző karbantartási munkákat, a rendszeres ellenőrzéseket és a felmerülő hibák és hiányosságok javítását. Elkészíti a kisebb munkák költségbecslését és előrejelzi a nagy értékű javításokat. Ellenőrzi és átveszi a beszállítók és kivitelezők munkáját. Segítséget nyújt más áruházak karbantartási folyamataiban. Munkakör betöltésének feltételei: középfokú villamosipari, vagy gépész végzettség, a Word, Excel, Outlook alkalmazások és az Internet felhasználói szintű ismerete, tűz- munka- és balesetvédelmi ismeretek, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, készség a csapatmunkára, igény és alkalmasság önmaga és mások fejlesztésére, jó elemzői és döntéshozói kép... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI MEGBÍZOTT

Zollner Kft. - Budapest - A Zollner Kft. Budapest vonzáskörzetébe a váci telephelyére az alábbi pozícióba keres munkavállalókat: MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI MEGBÍZOTT TERÜLET: ELEKTRONIKA feladatok Elektronikai termékek gyártásának minőségbiztosítása beszállítástól a kiszállításig Minőségügyi folyamatok optimalizálása, jobbító javaslatok kidolgozása, bevezetett intézkedések nyomon követése Gyártáshoz kapcsolódó minőségügyi dokumentumok kezelése Beszállítókkal, vevőkkel ill. a termelésben érintettekkel való minőségügyi kapcsolattartás (elsősorban német nyelven) Vevői reklamációkezelés Határidők és akciólisták felügyelete Auditokon való aktív részvétel amit elvárunk Felsőfokú műszaki végzettség Aktív, magabiztos felsőfokú német vagy angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt (interjún teszteljük!) VDA 6.3 autóipari és az IRIS vasútipari szabvány ismerete előny Felhasználói szintű MS Office ismeret Kiváló kommunikációs- és problémamegoldó képesség, minőségszemlélet, csapatmunka amit kínálunk Korszerű, világszínvonalú munka... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

TELEFONOS ADATEGYEZTETÉS AZONNALI KEZDÉSSEL

EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - TELEFONOS ADATEGYEZTETÉS AZONNALI KEZDÉSSEL Munka típusa: S.O.S. - Azonnal kezdhető munkák Munkavégzés helye: Budapest, III. kerület, Kolosy tér közelében Megye: Budapest Feladat: Meglévő ügyfelekkel kapcsolattartás, beérkezett számlák alapján adategyeztetés Fizetés: burttó 620 Ft / óra Munkaidő: hétköznapokon, 9:00 - 17:00 között, heti 20-25 órában Feltételek: Betöltött 18. életév, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony. Pontos, precíz munkavégzés, megbízhatóság, monotóniatűrés. Telefonos tapasztalat, azonnali kezdés előny! Heti minimum 20 óra vállalása, alkalmanként min. 6 órás munkavégzés! Jelentkezés: Bérdi Fruzsina koordinátornál. fruzsina.berdi@eudiakok.hu Egyéb infó: Jelentkezni a fruzsina.berdi@eudiakok.hu e-mail címen lehet, fényképes önéletrajz küldésével. A jelentkezés tárgya legyen:MA_TEL Jelentkezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Folyamat-mérnökségi asszisztens

Trenkwalder Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Jász-Nagykun-Szolnok - Array Array Dinamikusan fejlődő, autóipari beszállító partnerünk részére keresünk munkatársat mérnökségi területre, aktív angol nyelvtudással a következő munkakörre: Folyamat-mérnökségi asszisztens folyamat-mérnökség munkájának támogatása társosztályokkal való együttműködés (problémák feltárása, oktatási ütemtervek elkészítése) adatgyűjtés és elemzések készítése 5S folyamatokban való részvétel ellenőrző listák, egyszerűbb riportok készítése termelési folyamatok nyomon követése képzéseken való részvétel Elvárások Legalább középfokú műszaki végzettség Termelésben szerzett, hasonló tapasztalat előnyt jelenthet Aktív, társalgási szintű ANGOL nyelvtudás szóban és írásban egyaránt Felhasználói szintű MS Office ismeret Mérő rendszerek/elemzések terén szerzett tapasztalat előnyt jelent Munkavégzés helye: Jász-Nagykun-Szolnok megye Információ Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. rendelkezésére bocsátott ön... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - PROMÓCIÓS/KÓSTOLTATÓS MUNKALEHETŐSÉG - FELNŐTTEKNEK IS! Munka típusa: Host/Hostess, Rendezvényi kisegítés Munkavégzés helye: Budapest, Budaörs, Biatorbágy, Szada, Győr, Debrecen, Szeged, Csömör, Miskolc. Megye: Országos Feladat: Élelmiszer üzletekben almapromócióban való részvétel,kóstoltatás, a termékről információadás az érdeklődők, vásárlók részére. Fizetés: Bruttó 655 Ft/óra Munkaidő: 09.19. (péntek): 10:00-20:00 vagy 11:00-19:00 óra között, 09.20.(szombat): 08:00-20:00 vagy 09:00-17:00 óra között. Nem kötelező minden alkalom vállalása! Feltételek: 16.életév betöltése,aktív nappali tagozatos jogviszony. Egészségügyi kiskönyv kötelező, melynek elkészítésében segítünk Neked! :) Csinos, mosolygós, dekoratív, kommunikatív diákok jelentkezését várjuk. Jelentkezés: Kövér Kinga koordinátornál. kinga.kover@eudiakok.hu Egyéb infó: Jelentkezni a kinga.kover@eudiakok.hu-n fényképes önéletrajzzal és egy egész alakos képpel.Jelentkezésed tárgya STOREKOSTOL_14 legyen! Amennyiben rendelkezel egé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Vevői minőségügyi mérnök (Gy-M-S) - VSP

Aurum Recruitment - Győr-Moson-Sopron - Vevői minőségügyi mérnök (Gy-M-S) - VSP-1337 Vevői minőségügyi mérnök (Gy-M-S) - VSP-1337 Győr-Moson-Sopron megyei multinacionális autóipari alkatrészgyártó Partnerünk szervezetébe keresünk agilis és felkészült Vevői minőségügyi mérnök kollégát. Feladatok vevői kapcsolattartás a vevői reklamációk kezelése, koordinálása problémamegoldó módszerek alkalmazásával a belső problémák/reklamációk megoldásának támogatása a termék és gyártási költségcsökkentés koordinálása (PCO) a gyártás minőségbiztosítási folyamatainak folyamatos fejlesztése a szériagyártás során szerzett tapasztalatok biztosítása a jövőbeni projektek számára a vevői látogatások/auditok megszervezése és lebonyolításaa munkakörrel kapcsolatos jelentések, statisztikák készítése/követése Elvárások felsőfokú szakirányú végzettség folyékony német nyelvtudás (angol nyelvtudás előny) 1-3 éves szakmai gyakorlat/tapasztalat a minőségbiztosítás területén MS Office eszközök magabiztos használatahatározott fellépés, kiváló koordinációs ké... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Junior/kezdő Java fejlesztő (GYT)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Junior/kezdő Java fejlesztő (GYT) Job Function: IT - szoftver Department: Information Technology Location: Budapest Junior/kezdő Java fejlesztő (GYT) Feladatok: Egyedi fejlesztésű alkalmazás továbbfejlesztése Java nyelvben (betanulási lehetőség) Egyéb Java fejlesztési feladatok ellátása csapatban, később önállóan Elvárások: Minimum pár hónap valamely programnyelvben eltöltött fejlesztői tapasztalat (akár otthoni, nem professzionális fejlesztői tapasztalat)OO fejlesztői szemlélet Nyitottság új technológiák felé, igény a folyamatos fejlődésreJó problémamegoldó képesség, logika, gyors pontos gondolkodás (hosszú távú, minőségi megoldások) CsapatszellemMinimum erős kommunikációs szintű angol nyelvtudás (nemzetközi kollegákkal való szakmai egyeztetés) Előny: Éles Java projekt tapasztalatAgilis (Scrum) módszertanban szerzett tapasztalat Maven, Jenkins, Jetty, Guice, JAXB, Junit, Guava, ANTLR tapasztalat Felsőfokú végzettség (MSC, BSC diploma)Megkezdett/megszerzett PHD fokozat Lehet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

J2EE Architect (IGy)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: J2EE Architect (IGy) Job Function: IT - szoftver Department: Information Technology Location: Budapest J2EE Architect (IGy) Feladatok: ügyféligények megvalósításának tervezése, technikai dokumentációk készítése; integrációs feladatok tervezése; on-site technikai workshopok előkészítése és vezetése; technikai specifikációs dokumentumok készítése; a fizikai tervezés és fejlesztés támogatása, az elkészült megoldások ellenőrzése a tervekhez képest; a cég által fejlesztett standard platform megismerése, naprakész ismerete technikailag alapos, üzletileg átfogó szinten; fejlesztői feladatok ellátása projektek kapcsán szerzett hasznos tapasztalatok, kreatív megoldások beépítése a cég saját termékébe; kommunikáció az ügyféllel Elvárások: legalább 5 éves J2EE fejlesztői tapasztalat; online alkalmazások tervezésében szerzett tapasztalat; termékbevezetési projektekben szerzett tapasztalat; jó kommunikációs képességek; analitikus gondolkodásmód; utazási hajlandóság, kreativitás; dokument... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Mechanikus üzemviteli technikus

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Mechanikus üzemviteli technikus Gyártás Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon. Az itt létrehozott üzemegység az úgynevezett zöld termékvonalhoz tartozó Bosch elektromos kéziszerszámok fejlesztésével és... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon. Az itt létrehozott üzemegység az úgynevezett zöld termékvonalhoz tartozó Bosch elektromos kéziszerszámok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Az elektromos kéziszerszám üzletág olyan rendszerek vezető szállítója, amelyek megkönnyítik a kisipar, a háztartások és a kertészkedők, valamint az ipari felhasználók munkáját. Dinamikusan bővülő csapatunkba folyamatosan keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Mechanikus üzemviteli technikus Egyéb, Referencia kód: 2014_PT_mech_t Feladatok: Automatizált termelő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

ANGOL NYELVŰ E-LEARNING TANANYAGFEJLESZTŐ

ITT ES MOST EGYESULET - Debrecen, Hajdú-Bihar - E-LEARNING TANANYAGFEJLESZTŐUniós pályázat megvalósításhoz, Debreceni székhelyű start-up cég ANGOL NYELVŰ E-LEARNING TANANYAGFEJLESZTŐ munkatárs jelentkezését várja.Feladatok:* E-learning tananyagfejlesztés angolul* Interaktív, multimédia támogatású angol nyelvű oktatási anyagok tartalmának megtervezése és kidolgozása* Projekt részfeladatok koordinálása* Tartalmak és feladatelemek digitalizálása* Minőségellenőrzés specifikációk alapjánA munkakör betöltésének feltételei, kapcsolódó elvárások:* Pályakezdő vagy legalább fél éve fizetett alkalmazásban nem álló jelentkezők pályázatait várjuk!* Folyékony angol nyelvtudás* Megbízható, precíz, igényes munkavégzés* Kreativitás, készség a csapatmunkára* Jó kommunikációs készség (szóban és írásban)* Rugalmasság, problémamegoldó készségFényképes szakmai önéletrajzokat, motivációs levél kíséretében kérjük a xeropan.job@gmail.com e-mail címre küldeni.Továbbá kérjük, hogy olvassa fel az alábbi szöveget angolul, rögzítse és a pályázat részeként küldje... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓ

Újhartyán, Pest - Pannonwork Kapcsolattartó: Pannon Work Zrt. Nem meghatározott időtartamú A Pannon- Work Zrt. Munkaerő- Kölcsönző és Munkaerő- Közvetítő cég, Újhartyánban található partnercége számára keresünk kollégát, az alábbi munkakörbe: Fröccsöntő gépbeállító Feladatok: Műanyag fröccsöntő gépek beállítása, hatékony üzemeltetése Gyártásindítás Gyártás során felmerülő problémák kezelése Elvárások: Legalább 2-3 éves fröccsöntő gépek beállításában szerzett tapasztalat Műszaki területen szerezett végzettség 3 műszak vállalása Előny: Arburg és Engel típusú gépek beállításában szerzett tapasztalat Autóipari tapasztalat Fröccsöntő gépek programozásában szerzett tapasztalat Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Egyéb juttatások Utazási támogatás Munkavégzés helye: Újhartyán Fényképes önéletrajzot fizetési igény feltüntetésével az alábbi e-mail címre kérjük elküldeni: E-mail: Kérjük, a tárgyban tüntesse fel: „Fröccsöntő”. Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 06... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Gyártástervező mérnök

Eger, Heves - Gyártástervező mérnök Gyártás A Bosch Rexroth AG a Robert Bosch GmbH száz százalékos tulajdonú leányvállalata, világszerte a hajtás, vezérlés és mozgatás valamennyi releváns technológiai területének szakértője: a mechanikától, a hidraulikán és a pneumatikán át egészen az elektronikáig. A hajtás- és vezérléstechnika területén a Rexroth biztos... A Bosch Rexroth AG a Robert Bosch GmbH száz százalékos tulajdonú leányvállalata, világszerte a hajtás, vezérlés és mozgatás valamennyi releváns technológiai területének szakértője: a mechanikától, a hidraulikán és a pneumatikán át egészen az elektronikáig. A hajtás- és vezérléstechnika területén a Rexroth biztos partner, aki a gép- és berendezésgyártók valamennyi igényét képes átfogó termék- és rendszerkínálatával kielégíteni. Az egri Bosch Rexroth Pneumatika Kft. gyártó üzemébe munkatársat keres gyártástervező mérnök pozícióba az alábbi feltételekkel. Csatlakozz hozzánk Te is! Gyártástervező mérnök Egyéb, Referencia kód: gyart_terv_mernok Felad... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Algoritmus fejlesztő

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Algoritmus fejlesztő Szoftver fejlesztés A Bosch a világ egyik legnagyobb autóelektronikai gyártójaként meghatározó szerepet tölt be a közlekedés jövőjének alakításában. Csoportunk az autóipar egyik legizgalmasabb és egyben legdinamikusabban fejlődő területével, vezetéstámogató rendszerek fejlesztésével foglalkozik. Hosszútávú víziónk,... A Bosch a világ egyik legnagyobb autóelektronikai gyártójaként meghatározó szerepet tölt be a közlekedés jövőjének alakításában. Csoportunk az autóipar egyik legizgalmasabb és egyben legdinamikusabban fejlődő területével, vezetéstámogató rendszerek fejlesztésével foglalkozik. Hosszútávú víziónk, hogy az autók emberi beavatkozás nélkül, automatikusan közlekedjenek. Legyél te is részese jövőformáló munkánknak! Jelenleg algoritmusfejlesztő mérnök munkatársat keresünk, akinek feladata olyan eljárások fejlesztése, amelyekre épülve a vezetéstámogató rendszerek működnek. Csatlakozz hozzánk Te is! Algoritmus fejlesztő Egyéb, Referencia kód: CC_DA_SW_Alg Felad... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Pékáru eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Vecsés, Pest - Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 2220 Vecsés, Fő utca 246-248. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Rendszermérnök Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Rendszermérnök Debrecen) Állásazonosító: 81619 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről IT Services Hungary is the biggest ICT service company in Hungary, subsidiary of T-Systems International. As an important member of the international T-Systems network IT Services Hungary is the most dynamic IT service centers in Hungary which won the Investor of the Year Award in 2008. Within a broad portfolio of ICT consultation services, ITSH concentrates on the management and outsourcing of IT solutions, and also development and system integration. The company continuously develops its sites in Budapest and Debrecen, and... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Budai élelmiszer boltokba / I.II.XI. XII kerület/ gyakorlattal rendelkező szakembereket keresünk minden területre /hentes, eladó-pénztáros,zöldség reszortos, csemegepultos/ Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal a hirdetes@cbaprimacsemege.hu email címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Telefonos munkatárs (Ref.sz.: 16211)

HUMAN CENTRUM Kft. - Budapest XIII. ker - Ügyfelek telefonon történő megkeresése és folyamatos kapcsolattartás Kimenő hívások kezdeményezése, bejövő telefonhívások fogadása, valamint a hívások teljes körű adminisztratív ügyintézése, Részletes tájékoztatás nyújtása az ügymenetről, szolgáltatásról, egyéb közérdekű információkról, Az ügyfelek részletekbe menő téjkoztatása az egyes elmaradások státuszáról, aktuális egyenlegéről, fizetési lehetőségekről, Fizetési kötelezettség-vállalások nyomon követése, fizetési ígéretek rögzítése, Fizetési opciók és részletfizetési megállapodások előkészítése és megkötése, ezek rendszeres figyelemmel kísérése, A kintlévőségek belső adatbázisban történi adminisztrálása és folyamatos nyomon követése... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Járművillamossági utómunkás - Járműgyártás, Jármű-összeszerelés Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok A gyártás során felmerülő elektromos hibák diagnosztizálása, elhárítása és javítása A javítás után a szükséges vizsgálatok elvégzés Mechanikus utómunka támogatása Elvárások Szakirányú végzettség (autószerelő járművillamossági ismeretekkel, autóvillamossági szerelő) Hasonló területen szerzett minimum 2 éves szakmai tapasztalat Hobbi autószerelői tapasz... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Esztergom | Munkaügyi-központ-Esztergom állás | állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke | Munkaügyi-központ-Esztergomi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Esztergom állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Esztergom állás
állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke
Munkaügyi-központ-Esztergomi állások

Kulcsszavas kereső