állás Munkaügyi-központ-Esztergom
Csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. állás Munkaügyi-központ-Esztergomai.


állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Esztergomimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Esztergom. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresők és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Esztergom fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Esztergomhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Esztergomhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Esztergom filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Esztergom tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Esztergomajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Esztergom oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Termékmenedzser

Premiomed Kft - Budapest - A világ vezető orvosi felhasználású bőrterápiás és bőrápoló termékrendszerének valamint exkluzív ásványi smink termékek magyarországi forgalmazója, a Premiomed Kft. értékesítő munkatársat keres, Budapest II. kerületi központtal. Pozíció megnevezése: TERMÉKMENEDZSER Főbb feladatok: - Folyamatos szakmai kapcsolattartás, kapcsolatépítés orvos-esztétikával foglalkozó szakorvosokkal, orvosi-, wellness- és szépségközpontokkal - Termékportfólió bemutatása, ügyfélkör folyamatos tréningezése - Szakmai rendezvényeken való részvétel a cég képviseletében - Marketingfeladatok koordinálása Elvárások: - értékesítésben szerzett tapasztalat - hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítésére való törekvés - kiváló kommunikációs készség szóban és írásban - proaktív szemlélet, motivált, pozitív személyiség - minimum középfokú angol nyelvtudás - jogosítvány - megbízhatóság, precizitás Előnyt jelent: - egészségügyi területen vagy szépségiparban szerzett szakmai tapasztalat Amit ajánlunk: - érdekes, kihívást jelen... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Orvos, bőrgyógyász

Premiomed Kft - Budapest - Tegye teljessé esztétikai praxisát páciensei számára a ZO® termékek és kezelési protokollok ajánlásával! Mit nyújt Önnek a ZO® program? A Dr. Zein Obagi nevével fémjelzett ZO® Skin Health rendkívül intenzív hatékonyságú bőrápolási és bőrterápiás termékrendszer, amely számos terápiát és napi szintű, illetve megelőzési céllal végezhető eljárást foglal magába. A termékek és speciális kezelések széles palettájával, problémamegoldó terápiás protokollokkal Ön képes lesz kezelni minden egyes Önhöz forduló páciensét. A páciensek gyors és hatékony bőrminőség javulása, a bőregészség megteremtése garantálja Önnek az elégedett és visszatérő vendégek nagy számát. A ZO® Skin Health termékek előnyei orvosi szemmel • Könnyen alkalmazhatóak, a lehető leghatékonyabb kezelési protokollok adhatók ki a páciensek részére • A kezelésekkel rövid időn belül látványos sikereket lehet elérni, így a páciensek elégedettsége is biztosított • Ezeknél a termékeknél nincs hatékonyabb, és összetettebb szemléletű, ha a ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

manikűrös

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházán fodrászatba műkörmöst,pedikür-maniküröst keresünk. Egyeztetés:0630409-2633 Ap Cash Centrum Kft. Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel működik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Nyílászáró beépítő

Win-Bau Trade Kft. - Budapest - Win-Bau Trade Kft. Dinamikusan fejlődő, nagy szakmai múlttal rendelkező nyílászáró, és árnyékolástechnika forgalmazó és kivitelező cég Nyílászáró és árnyékolástechnika beépítő munkakörbe keres munkatársat. Feladatok: - műanyag nyílászáró rendszerek szakszerű beépítése - nyílászárókkal kapcsolatos karbantartási munkálatok elvégzése - a kivitelezés során ügyfelekkel való kapcsolattartás Elvárások: - középfokú végzettség - a nyílászáró beépítés terén szerzett több éves szakmai tapasztalat - leinformálható szakmai háttér - pontos, igényes, felelősségteljes munkavégzés - B kategóriás jogosítvány - jó kommunikáció képesség - jó problémamegoldó képesség - csapatban és önállóan is jó munkavégzési képesség - jó fizikum és nagy teherbíró képesség Előny (nem feltétel): - árnyékolástechnikai elemek beépítésének ismerete Amit nyújtunk: - versenyképes bérezés - modern munkakörülmények - kihívásokkal teli, felelősségteljes feladatok - hosszútávra szóló munkalehetőség Munkavégzés helye: - Budapest Mun... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

alkalmazott

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházán fodrászatba műkörmöst,pedikür-maniküröst keresünk. Egyeztetés:0630409-2633 Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel működik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

munkatárs

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházon fodrászüzletben üzletrész kiadó műkörömösnek, pedikür manikűrösnek. érdeklődni:0630409-2633 Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel rendelkezik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Műanyagipari mérnök (letelepedési támogatással)

JobArena Human Szolgaltato Kft. - Magyarország - Műanyagipari mérnök (letelepedési támogatással) Műanyagipari mérnök (letelepedési támogatással) JobArena Humán Szolgáltató Kft. Sajnáljuk, de a hirdető cég már megszüntette az állásajánlat megjelenítését a honlapunkon elegendő létszámú jelentkező vagy az állás betöltése miatt. Megértését köszönjük. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Sopron környéke, Pozsony megye - Bratislava megye, Nagyszombat megye - Trnava megye, Budapest, Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye A felkínált havi jövedelem (bruttó): Versenyképes Munkaidő: teljes munkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Megbízónk részére munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe: MŰANYAGIPARI MÉRNÖK Feladatok: Műanyag fröccsöntő gépe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Betanított munkás - Marcali

HUMAN CENTRUM Kft. - Marcali, Somogy - Betanított munkás - Marcali* Termelés/Gyártás Marcali Csillaggal jelölt munkalehetőségekre már személyes és elérhetőségi adatai kitöltésével is jelentkezhet. Cégbemutató A Humán Centrum Kft. működése során több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak... BETANÍTOTT MUNKÁS - MARCALI* Termelés/Gyártás Marcali Csillaggal jelölt munkalehetőségekre már személyes és elérhetőségi adatai kitöltésével is jelentkezhet. CÉGBEMUTATÓ A Humán Centrum Kft. működése során több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából.. EZÚTTAL SOMOGY MEGYEI (MARCALI) PARTNERCÉGÜNK RÉSZÉRE KERESÜNK MUNKATÁRSAT AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL: FELADATOK * Ventillátor motorokkal kapcsolatos gyártósori tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Folyamatellenőr

PROHUMAN - Budapest - Hozzáadva: 2015.09.17. Hirdetés azonosító: 978267 munkatársat. Feladatok: Gyártásközi mérések elvégzése és adminisztrálása SAP rendszerben való adatrögzítői feladatok ellátása Aktív részvétel a folyamatos javító tevékenységben Beállított berendezések paramétereinek mérése Műszakvezető utasításainak maradéktalan betartása Elvárások: Középfokú végzettség ( Hasonló munkakörben szerzett 1-3 év tapasztalat MS Office felhasználói szintű ismerete Önállóság, precizitás Megbízhatóság, határozott fellépés Juttatások: Kihívásokkal teli munkakör Megfelelő munkakörnyezet Hosszú távú lehetőség Előnyök: Elektronikai végzettség Jelentkezés módja: Amennyiben megfelel mindezen feltételeknek, kérjük, küldje el magyar nyelvű önéletrajzát fizetési igény megjelölésével az alábbi e-mail címünkre: Kategória , Régió Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Pénzügyi asszisztens

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Régió: Hozzáadva: 2015.09.27. Jelentkezési határidő: 2015.10.12. Hirdetés azonosító: 981150 Pénzügyi asszisztens Szeretnéd egy piacvezető, stabil cégnél elkezdeni építeni pénzügyi karrieredet? Fontos neked a jó csapat és a szakmai fejlődés? Érdekel a könyvelés? Itt a lehetőség számodra! Feladatok: - szállítói számlák könyvelése - szállítókkal történő egyeztetés - havi számlázási folyamat támogatása - eseti számlák kiállítása - ügyfél riportok összeállítása, kiküldése, egyeztetése - kintlévőség kezelés (fizetési felszólítások kiküldése, egyenlegközlők ellenőrzése, kapcsolattartás partnerekkel)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Logisztikai gyakornok (Ref.sz.: 18740)

Mind-Diak Szovetkezet - Budapest IX. ker - Logisztikai gyakornok Logisztikai gyakornok (Ref.sz.: 18740) Mind-Diák Szövetkezet Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest IX. A munkába lépés időpontja: 2015-11-02 Munkaidő: megállapodás alapján (időszakos munka) Dolgozz a Mind-Diáknál! Diákszövetkezetünk országos hálózatban kínál rendszeres és alkalmi diákmunkát számos iparágban és pozícióban. Diákmunka keretében megszerzett munkatapasztalat jó referencia lehet későbbi pályakezdésedkor is. Élj a lehetőséggel! Vezető logisztikai partnercégünk részére keresünk munkavállalókat, adminisztratív irodai munkára. Szakirányú gyakorlatszerzési lehetőséggel! Feladatkör, kompetenciák és felelősség mentlevél adatok ellenőrzése rögzítés futároknak, ügyfeleknek segítség nyújtás adatrögzítés adategyeztetés A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Szükséges végzettség középfokú végzettség érettségivel A pozíció betöltésére megfelel a következő végzettséggel rendelkező álláskereső is: főiskolai/egyetemi h... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Pályakezdő / Junior mérnök

Work Force Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Pályakezdő, friss diplomás mérnökök figyelem! Az alábbi pozícióba keresünk lelkes munkaerőt: Pályakezdő / Junior mérnök angol vagy német nyelvtudással A leendő munkatárs feladatai: Az előírt biztonsági követelmények és etikai standardok betartásának biztosítása; A folyamatmérnökök által biztosított napi információk felülvizsgálata; A gyártási folyamat paraméterek ellenőrzés; Járművek és folyamat berendezések rendszeres ellenőrzése Kommunikációs kapcsolatok / látogatások kidolgozása és megvalósítása a vizsgálati területtel; Rendszeres teljesítmény visszacsatolás az operátorok felé; Sor tesztek szervezése; Folyamatellenőrzések végzése a lehetséges minőségi javítások és költségmegtakarítási lehetőségek felkutatása érdekében. Jelentkezővel szembeni elvárásaink: Műszaki területen szerzett BSC vagy MSC végzettség; Magabiztos angol vagy német nyelvtudás; MS office felhasználó szintű ismerete; Kiváló kommunikációs és együttműködési készség; Mobilitás. Előny: Autóipari... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Targoncavezető és vontatóvezető

Trenkwalder Kft - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Hozzáadva: 2015.10.07. Jelentkezési határidő: 2015.10.08. Hirdetés azonosító: 984161 A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. partnere számára keres munkavállalókat az alábbi pozícióba: Targoncavezető és vontatóvezető Feladatok: Zavartalan anyagellátás biztosítása érdekében történő anyagmozgatás vontató targonca használattal Raktári feladatok ellátása, termelés kiszolgálása Komissiózás Elvárások: Érvényes könnyűgépkezelői engedély jogosítvány (3313 vezetőállásos targoncák, 3324 vezetőüléses targoncák), OKJ bizonyítvány Minimum 8 általános iskolai végzettség Amit nyújtunk: Kiemelkedő kereseti lehetőség Ingyenes céges buszjárat Ingyenes szálláslehetőség Utazási költségtérítés Egyéb: 3 műszakos munkarend Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatok kezeléséhez, adatbázisba történő felvételéhez, ill. megfelelő áll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Pékáru eladó-Részmunkaidőben

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: PÉKÁRU ELADÓ-RÉSZMUNKAIDŐBEN Munkavégzés helye: 1101 Budapest, Kőbánya-Kispest Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszth... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Festék- és vakolat értékesítő

''GSV'' KFT - Debrecen, Hajdú-Bihar - A Gulyás Tüzép Festék- és vakolat értékesítő munkakörbe munkatársat keres. Feladatok: vásárlók (lakossági és kivitelezők stb.) magas szintű kiszolgálása szaktanácsadás kapcsolattartás ügyfelekkel, beszállítókkal telefonon és e-mailben árajánlatok készítése adminisztrációs teendők elvégzése Elvárások: festékekkel, bevonatrendszerekkel kapcsolatos szakmai tudás, tapasztalat alapvető számítógépes ismeretek vevőorientált, barátságos, készséges hozzáállás jó kommunikációs készség pontos, precíz munkavégzés megjelenésére és környezetére igényes Előny: kereskedelmi végzettség színkeverő berendezések kezelésének ismerete Állás, munka területe(i): Értékesítés, Kereskedelem Értékesítési munkatárs Kereskedő, Eladó Teljes munkaidő Munkavégzés helye: Debrecen, 4034 Vámospércsi utca 37. Jelentkezés: címen, fényképes önéletrajzzal. Kérjük értékelje, hogy mennyire találja vonzónak a hirdetést! Az Ön szavazata: Összes szavazat: db szavazat Ajánlom ismerő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

IT Biztonsági Rendszermérnök

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Régió: Hozzáadva: 2015.09.27. Jelentkezési határidő: 2015.10.12. Hirdetés azonosító: 981154 IT Biztonsági Rendszermérnök Megbízónk teljeskörű informatikai megoldásokat biztosít a magyar piacon, miközben a hazai informatikai hardverszállító piac egyik legjelentősebb szereplője - részükre keresünk IT Biztonsági Rendszermérnök kollégát. Feladatok: - It biztonsági projektek megvalósításában való részvétel - IT biztonsági rendszerek telepítése - Hosszú távon konzultatív feladatok Elvárások: - Minimum 2-3 év biztonsági területen szerzett üzemeltetési, vagy rendszermérnöki tapasztalat - Valamelyik ismert SIEM gyártó megoldásának alapos ismerete (splunk, McAfee, Juniper, HP, IBM, Novell, RSA) - Középfokú angol nyelvtudás (írásban és beszédben egyaránt) - Pontos, precíz munkavégzés - Utazási hajlandóság Előny: - Linux/Unix rendszerek adminisztrátori tapasztalata - CISA vagy CEH bizonyítvány - APT megoldások ismerete (Fireeye, Trendmicro Deep Discovery, Fortinet APT me... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Adminisztrációs gyakornok

Mind-Diak Szovetkezet - Budapest - Hozzáadva: 2015.09.27. Hirdetés azonosító: 980854 Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt vehetsz gyakornoki programokban, szakmai gyakorlaton. Jelenleg a világ egyik legnépszerűbb minőségi szeszesitalait gyártó és forgalmazó multinacionális cég budapesti ügyviteli és pénzügyi központjába keresünk diákokat az ügyfélszolgálati csapat támogatására! Feladatok: A gyakornok mind szakmai, mind adminisztrációs segítséget nyújt az ügyfélszolgálatos csapat tagjai számára. Csapatspecifikus, de főleg adminisztratív és asszisztensi feladatok A csapat támogatása az életciklus-menedzsmentben (a megrendeléstől, a szállításon át a hozam, elutasítás menedzsmentig) Segít a napi, heti és havi jelentések elkészítésében A különböző funkciók támogatása, a számlázási, elszámolási folyama... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Quality Coordinator (Food/Feed production, HACCP)

Tech People Hungary Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - A Tech People egy Európai munkaerő-közvetítő vállalat, mely magasan képzett erőforrásokat valamint kiszervezett IT szolgáltatásokat nyújt különböző iparágak számára. Az alábbi pozícióba keresünk munkatársat: QUALITY COORDINATOR (Food/Feed production, HACCP) Főbb feladatok, munkák: HACCP és IFS (International Food Standard) minőségirányítási rendszer fejlesztése, hatékony működtetése; Minőségügyi dokumentációk elkészítése, folyamatos karbantartása; Hatósági ellenőrzéseken a cég szakmai képviselete; Környezetvédelemmel kapcsolatos ügyek intézése; Külső auditokra való felkészülés segítése; A minősítő és követő auditokra való felkészülés; Munkavállalók minőségügyi képzésében való aktív részvétel; Reklamációk feldolgozása, javító intézkedések megtétele, megelőző tevékenységek támogatása. Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú ÉLELMISZERIPARI MÉRNÖK, AGRÁRMÉRNÖK, MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZAKMÉRNÖK végzettség; 1-3 éves ÉLELMISZERIPARI minőségbiztosítás területén (Quality, Food... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

FMEA Moderátor

Knorr-Bremse Fekrendszerek Kft. - Budapest XI. ker - A vállalat budapesti székhelyére a következő pozícióba keresünk új munkatársat: FMEA Moderátor Főbb feladatok: Biztonságkritikus autóipari fékberendezéseket gyártó cég szoftver, elektronika, valamint rendszerfejlesztés támogatására az FMEA területén jártas mérnököt keres. A feladat magában foglalja az FMEA tevékenység különböző projekt csapatokban, illetve különböző rendszer szinten történő moderálását, az FMEA tevékenységek koordinálását. Kapcsolattartás a cég más telephelyeivel kiemelt jelentőségű. Elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség, elsősorban villamos-, gépész-, vagy autómérnök Tapasztalat FMEA és FTA módszer alkalmazásában, valamint ezeket támogató eszközök használatában Megbízható angol nyelvtudás; (második idegen nyelvként a német nyelvtudás előnyt jelent) Magas szintű kommunikációs és teammunkában való együttműködési készség Jó problémamegoldó, és analitikai készség Kiváló MS-Office ismeretek Autóipari berendezések iránti érdeklődés Előny: A munkakör ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Főkönyvelő

Trenkwalder Kft - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Hozzáadva: 2015.09.17. Jelentkezési határidő: 2015.09.18. Hirdetés azonosító: 978169 Multinacionális, gyártó partnerünk számára keresünk angol nyelvtudással munkatársat a következő munkakörre: Főkönyvelő Feladatok: Könyvelési osztály munkájának koordinálása, riportolás a pénzügyi vezető felé Kimutatások, jelentések, zárások és beszámolók készítése Számviteli és adóhatósági ellenőrzésekben való közreműködés Hatóságokkal való kapcsolattartás Részvétel a külföldi leányvállalatok könyvelésében Határidők betartása Elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség Minimum 3 éves releváns szakmai tapasztalat Kommunikáció képes aktív ANGOL nyelvismeret Nemzetközi könyvelési/adózási ismeretek előnyt jelentenek Erős excell tudás regisztrált mérlegképes könyvelői képesítés Amit nyújtunk: Megbízónk hosszú távú, stabil vállalati hátteret biztosít Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. rend... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Összeszerelő betanított dolgozó

Morgan Hungary Kft. - Budapest - Összeszerelő betanított dolgozó Összeszerelő betanított dolgozó Morgan Hungary Kft. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: teljes munkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Dinamikusan fejlődő magyarországi cégünk sikeres csapatába keresünk kollégát X. kerületi munkahelyre ÖSSZESZERELŐ BETANÍTOTT DOLGOZÓ munkakörbe. A Morgan Advanced Materials egy csoportszintű etikai és jogszerűségi programot működtet, mely gondoskodik a szabályzatok/jogszerűség keretrendszeréről, illetve hozzájárul a csoport kötelezettségvállalásához és biztosítja az üzlethez való helyes hozzáállást. A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Minimális elvárt végzettség alapfokú végzettség Készségek és személyes tulajdonságok A munkakör betöltésének feltételei: termelésben szerzett összeszerelői tapasztalat, jó kézügyesség kiemelkedő minőségszemlélet, következetes, alapos és figyelmes munkavégzés A felvételnél előnyt jelent: rajzolvasási képesség pontheg... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Raktáros, rakodó

Pécel, Pest - Maglód, Pest - Élelmiszer gyártó cég keres megbízható munkavállalókat Maglód, Pécel környékéről az alábbi munkakörök betöltésére: Kiszállító sofőr (C,E kat.jogosítvány, GKI kártya), Raktáros, rakodó Munkavégzés helye: Pécel Jelentkezés módja: Fényképes önéletrajzokat várunk a "Jelentkezem most" gombra való kattintással. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Éjszakai árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Békéscsaba, Békés - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: ÉJSZAKAI ÁRUFELTÖLTŐ Munkavégzés helye: 5600 Békéscsaba, Szarvasi út 68 Főbb feladatok: Az éjszakai árufeltöltéssel biztosítja, hogy az eladótérben mindig megfelelő minőségű és mennyiségű áru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműkö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Konyhai kisegítő

Taltos Reklam Kft. partnere - Budapest - Konyhai kisegítő Konyhai kisegítő Táltos Reklám Kft. partnere Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: teljes munkaidő, részmunkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Országos érdekeltségű, dinamikusan fejlődő magyar közétkeztető cég budapesti egységeibe közétkeztetésben jártas, legalább 1-2 éves tapasztalattal rendelkező munkatársakat keres az alábbi munkakörben: konyhai kisegítőt napi 4 órás (Tálalókonyhára) illetve napi 8 órás (4., 14., 16. kerületbe Nagyüzemi konyhára) munkaidőben További juttatások amit kínálunk: o stabil, hosszú távú munkahely o fejlődési ill. karrier lehetőség o jó munkakörülmények o folyamatos szakmai támogatás bérezés: megállapodás szerint, felelősség, és teljesítmény -arányosan kezdés: azonnal Megbízó Más nem felsorolt terület - A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Minimális elvárt végzettség alapfokú végzettség Hirdető cég A cég rövid jellemzése - A cég fő működési területe Más ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Recepciós munkatárs

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Recepciós munkatárs Recepciós munkatárs Multinacionális ügyfelünk budapesti irodájába talpraesett Recepcióst keresünk. Feladatok -Az érkező vendégek udvarias fogadása, eligazítása, a megfelelő munkatárshoz irányítása -A telefonközpont kezelése, üzenetek átvétele, átadása -Levelezések bonyolítása -Zavartalan információáramlás biztosítása -Foglalások intézése - taxi, étel, asztalfoglalás -Futárszolgálattal való kapcsolattatás, küldemények rendben tartása -Ad hoc jellegű adminisztratív feladatok ellátása Elvárások -Magabiztos, folyékony angol nyelvtudás -Kiváló kommunikációs és szervezőkészség -Precíz, megbízható, lelkiismeretes, talpraesett személyiség -Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek -Hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelent, de pályakezdők jelentkezését is várjuk Amit kínálunk -Kellemes munkakörnyezet -Versenyképes juttatási csomag Munkavégzés helye Budapest Jelentkezés módja Online regisztrációs lap kitöltése és önéletraj... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Területi képviselő

SALUS-ORTHOPEDTECHNIKA Kft - Budapest - SALUS-ORTHOPEDTECHNIKA Kft A Salus Orthopédtechnika Kft az ország egyik meghatározó egészségügyi kereskedelmi vállalkozása. Számos saját gyártású eszköz mellett több színvonalas külföldi gyártó termékeinek hazai bevezetését és képviseletét is ellátta az elmúlt években. Tevékenységünket folyamatosan bővítjük. Most újonnan bevezetendő fertőtlenítő készítmények értékesítésére keresünk munkatársakat. Jelentkezőket most elsősorban Budapestről várunk. Ha azonban Ön valamely megyeszékhelyen lakik, és úgy érzi, maradéktalanul megfelel a megfogalmazott elvárásoknak és lakóhelyének régiójában önállóan dolgozva magas színvonalon el tudná látni a termékképviseletet, küldje el pályázatát! Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Területi képviselő Főbb feladatok, munkák: Egészségügyben használatos fertőtlenítő termékcsalád bemutatása és értékesítése orvosi rendelők, kórházak, fogászati rendelők számára. A lehetséges felhasználók felkutatása és velük történő kapcsolatfelvétel Foly... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Kereskedelmi vezető (HF 10-7292)

HumanField Tanacsado Iroda - Csongrád - Megbízható hazai tulajdonú kereskedelmi partnerünk részére keresünk munkatársat KERESKEDELMI VEZETŐ (HF 10-7292) pozícióba. Feladatok: A cég teljes körű kereskedelmi irányítása, Belső és külső értékesítők vezetése (kb. 15-20 fő), Kapcsolattartás a kiemelt vevőkkel, Költségek optimalizálása, szerződések megkötése. Elvárások: Felsőfokú végzettség, műszaki vagy közgazdasági előny, Kommunikációképes angol nyelvtudás, Vezetői tapasztalat kereskedelmi területen, Racionalitás, döntéshozó képesség, Csongrád megyei kötődés vagy lakhely. Amit kínálunk: Folyamatos szakmai támogatás, fejlődési lehetőség, Kiemelkedő jövedelem. Egyéb információ: Munkavégzés helye: Csongrád megye, Munkakezdés: Akár azonnal. Jelentkezés módja: Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, magyar nyelvű önéletrajzát kérjük, küldje a "HF 10-7292"-es referenciaszám és a pozíció feltüntetésével a e-mail címre. HUMANFIELD Tanácsadó Iroda Kérjük értékelje, hogy mennyire találja vonzónak a hi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Szakács

Taltos Reklam Kft. partnere - Budapest - Szakács Szakács Táltos Reklám Kft. partnere Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: teljes munkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Országos érdekeltségű, dinamikusan fejlődő magyar közétkeztető cég budapesti 4. illetve 16. kerületi nagyüzemi konyhára keres közétkeztetésben jártas, legalább 2-5 éves tapasztalattal, és igazolt szakvégzettséggel rendelkező munkatársakat az alábbi munkakörökben: Szakács További juttatások Amit kínálunk: o stabil, hosszú távú munkahely o fejlődési ill. karrier lehetőség o jó munkakörülmények o folyamatos szakmai támogatás bérezés: megállapodás szerint, felelősség, és teljesítmény -arányosan kezdés: azonnal Megbízó Más nem felsorolt terület - A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Minimális elvárt végzettség alapfokú végzettség Hirdető cég A cég rövid jellemzése - A cég fő működési területe Más nem felsorolt terület Információk a kiválasztási folyamatról Fényképes önéletra... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Lemezprofi

Nagytarcsa, Pest - Lemezprofit keresünk Feladatok: Szakember kiválasztási, közvetítési projektek bonyolítása, Magyarországi és külföldi munkákra pályázó szakemberek (élhajlítósok, lézeresek, lakatosok) előzetes szakmai elbírálása telefonon keresztül, behívása próbamunkára, próbamunkák értékelése és dokumentálása Az adott munkákra a legmegfelelőbb szakemberek kiválasztása és a munka megkezdéséhez szükséges egyeztetések bonyolítása Termeléshez kapcsolódó feladatok Lemezterítékek készíttése Szakmai elvárások: Kiemelten fontos a magabiztos műszaki rajzolvasás és mások rajzolvasási tudásának értékelése EHT és/vagy TRUMPF CNC-gépek vezérléseinek ismerete Élhajlítási szakismeretek és tapasztalatok Finomlemez szerkezetek pld. gépburkolatok, kabinok és egyébb precíz munkákban szerzett tapasztalatok Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) programok használata Tervezési tapasztalatok valamely 3D-s rendszerben, AutoCAD Inventor és/vagy SolidWorks Lemezterítékek számításában és képzésében szerzett tap... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Lakossági Ügyfélreferens - Tatabánya

Raiffeisen Bank Zrt. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Az osztrák Raiffeisen-csoport tulajdonában lévo,a bankszektor meghatározó szereplőjeként ismert Raiffeisen Bank Zrt. munkatársat keres tatabányai fiókjába az alábbi munkakörbe: Lakossági Ügyfélreferens - Tatabánya Feladatok: a lakossági üzletág ügyfeleinek kiszolgálása, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás, befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése. Elvárásaink: legalább középfokú szakirányú (közgazdasági, pénzügyi) végzettség, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, számítógépes felhasználói ismeretek (Word, Excel), jó kommunikációs készség, ügyfélorientált gondolkodás, erős értékesítői attitűd. Előnyt jelent: felsőfokú közgazdasági végzettség, forint-valuta pénztárosi vizsga, értékpapír jogi vizsga, lakossági hitelezés területén szerzett bankfióki tapasztalat, Állás, munka területe(i): Bank, Biztosítás, Bróker Banki értékesítés Banki, Biztosítási szakügyintéző Befektetési tanácsadó Értékesítés, Kereskedel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Szárazáru árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Dunaharaszti, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: SZÁRAZÁRU ÁRUFELTÖLTŐ Munkavégzés helye: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 69. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének fe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Hegesztő

Trenkwalder Kft - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Hozzáadva: 2015.10.07. Jelentkezési határidő: 2015.10.08. Hirdetés azonosító: 984168 Törökszentmiklósi gyártó partnerünk részére keresünk gyakorlattal rendelkező hegesztőket, több műszakos munkarendbe. Hegesztő Feladatok: Hegesztői munkák elvégzése. Elvárások: Szakirányú végzettség. Hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat. Amit nyújtunk: Versenyképes jövedelem. Béren kívüli juttatások. Céges buszjárat. (Mezőtúr, Tiszapüspöki, Kuncsorba, Örményes, Fegyvernek, Kenderes, Kisújszállás, Szajol, Szolnok, Túrkeve, Tiszatenyő, Kengyel, Martfű, Tiszaföldvár, Cibakháza, Kétpó) Pótlékok, prémium, túlórapénz. Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatok kezeléséhez, adatbázisba történő felvételéhez, ill. megfelelő állásajánlat esetén - előzetes egyeztetés alapján - megbízójuknak való továbbításához. Tudomásul veszem, hogy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Bér-és Munkaügyi HR előadó

Pest megyei kereskedelmi ceg - Pest - Pest megyei kereskedelmi cég Bér-és Munkaügyi HR előadó munkakörbe munkavállalót keres. Főbb feladatok, munkák: Be-, és kilépő munkatársak teljes körű ügyintézése, Munkaszerződések, munkaköri leírások elkészítése, Toborzással kapcsolatos feladatok ellátása Munkaidő-elszámolások, távollétek rögzítése és ellenőrzése a bérrendszerben, Társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok ellátása, Bérek, megbízási díjak és egyéb bérjellegű, valamint cafetéria juttatások számfejtése, Főkönyvi bérfeladások és egyeztetések, NAV, KSH jelentések, bevallások készítése, Év végi adóelszámolások elkészítése, Az álláshoz tartozó elvárások: Bér,TB, munkaügyi ügyintézői területen szerzett, legalább 3 éves kifizetőhelyi tapasztalat, Releváns iskolai végzettség, felsőfokú szakmai képesítés Munkajogi és TB, SZJA jogszabályok naprakész ismerete, értelmezése, MS Office alkalmazások (Excel, Word,) felhasználói szintű ismerete, Hiszel a cégben, és mindabban, amit képviselünk, és ezt másokkal ... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Veszprém - Veszprém megyei multinacionális autóipari beszállító vállalat megbízásából keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: GYÁRTÁSI FOLYAMATTERVEZŐ MÉRNÖK (PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!) FELADATOK Új gyártási folyamatok tervezése Meglévő gyártási folyamatok fejlesztése Gyártási dokumentációk készítése Gyártóberendezések specifikálása, üzembe helyezése Gyártási alternatívák költségelemzése ELVÁRÁSOK Felsőfokú műszaki végzettség MS Office programok felhasználói szintű ismerete Biztos, kommunikációképes angol vagy német nyelvtudás AUTOCAD program ismerete előny AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT Nemzetközi cég, nagyvállalati környezet Versenyképes jövedelem Változatos munka, folyamatos szakmai fejlődés A MUNKAVÉGZÉS HELYE Győr-Veszprém térsége A JELENTKEZÉS MÓDJA Várjuk fényképes, magyar és idegen nyelvű, MS Word formátumú önéletrajzát és motivációs levelét a lenti e-mail címre. Kérjük az email tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezését: GYÁRTÁSI FOLY... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Felsővezeték szerelő

Magyar Allamvasutak Zrt. - Komárom-Esztergom - Hozzáadva 2015.10.06. Frissítve 2015.10.06. Hirdetés azonosító: 983950 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés A MÁV Magyar Államvasutak Zrt. munkatársakat keres Felsővezeték szerelő (Solymár, Érd, Tatabánya) pozíciókba Főbb feladatok: A vasúti felsővezeték rendszer fenntartási, felújítási, bővítési, átépítési munkáinak elvégzése. A felsővezeték rendszer, szerkezeti elemeinek meghibásodása, üzemzavara esetén elvégzi a helyreállításhoz, üzemzavar elhárításhoz szükséges tevékenységeket. Külső szakemberek által végzendő munkák esetén a felsővezetéki berendezés közelében önállóan szakmai felügyeleti, biztonsági őri feladatokat lát el. A felsővezeték rendszeren végrehajtja a feszültségmentesítéseket és a kapcsolódó vágányzárakat. A munkálatok során előkészíti a felsővezetéki szerelvényeket, elvégzi azok szükség szerinti műhelyi gyártását, javítását, felújítását. Tervezett ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Agrár-szaktanácsadási divízióvezető

JobArena Human Szolgaltato Kft. - Magyarország - Agrár-szaktanácsadási divízióvezető Agrár-szaktanácsadási divízióvezető JobArena Humán Szolgáltató Kft. Sajnáljuk, de a hirdető cég már megszüntette az állásajánlat megjelenítését a honlapunkon elegendő létszámú jelentkező vagy az állás betöltése miatt. Megértését köszönjük. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Pest megye, Vas megye A felkínált havi jövedelem (bruttó): Versenyképes Munkaidő: teljes munkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Megbízónk egy innovatív, partnerorientált szolgáltató vállalkozás, amely piacvezető a mezőgazdasági és vidékfejlesztési tanácsadás területén. Két évtized óta arra törekszenek, hogy a több ezer ügyfelük munkáját fenntarthatóvá, biztonságossá és eredményessé tegyék komplex tanácsadói, üzletfejlesztési és pénzügyi szakértelmükkel. Magyarországon egyedülálló, nemzetközi fejlesztésben megvalósuló közösségi programhoz keresünk motivált, tapasztalattal rendelkező szakemberek... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

FRÖCCSÜZEMI MŰSZAKVEZETŐ

Beck and Partners International HR Consulting - Gyál, Pest - FRÖCCSÜZEMI MŰSZAKVEZETŐ MSTOMUSZ-0908 FRÖCCSÜZEMI MŰSZAKVEZETŐ NÉMET TULAJDONÚ, AUTÓIPARI MŰANYAG TERMÉKEKET ELŐÁLLÍTÓ CÉG MAGYARORSZÁGI ÜZEMÉBE KERESÜNK KERESÜNK ÚJ MUNKATÁRSAT FRÖCCSÜZEMI MŰSZAKVEZETŐ POZÍCIÓBA, HÁROM MŰSZAKOS MUNKARENDBE. FELADATOK: A fröccsüzemi termelés folyamatának és a termék minőségének biztosítása Napi termelési feladatok elvégzése, minőségügyi feladatok személyre szóló meghatározása Napi karbantartási feladatok egyeztetése, anyag és göngyöleg szükségletek egyeztetése A meghatározott, ill. egyeztetett feladatok ellenőrzése, igazolása Gépek működőképességének fenntartása Tartozékok, termelési segédeszközök és berendezések karbantartási, kezelés utasításainak betartása ELVÁRÁSOK: Műszakvezetőként vagy gépbeállítóként szerzett több éves tapasztalat (műanyagipar ELŐNY!) Lojalitás a cég felé, a tulajdonosi érdekek képviselete Megbízhatóság Szakmai ismereteinek folyamatos fejlesztése Fröccsöntő gépek működésének ismerete, sza... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Pék kemencés

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Budapest - Hozzáadva: 2015.09.27. Jelentkezési határidő: 2015.09.28. Hirdetés azonosító: 981130 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Pék kemencés Munkavégzés helye: 1173 Budapest, Pesti út 5-7. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Elvégzi a kemencés feladatokat. Részt vesz a munkafolyamatokban a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Pénzügyi tanácsadó

AEGON Magyarorszag Alt.Bizt.Zrt. - Borsod-Abaúj-Zemplén - Csongrád - Mostanában többször megfordult a fejedben, hogy munkahelyet váltanál? Nem látsz magad előtt fejlődési és karrier lehetőséget? Ha kész vagy kipróbálni magad egy új területen, és szívesen képeznéd magad, akkor lépj közénk! Most pénzügyi tanácsadóként léphetsz csapatunkba! Főbb feladatok: A társaság termékeinek értékesítése (biztosítási, banki, nyugdíjpénztár, lakástakarékpénztár) Új ügyfelek felkutatása és tárgyalások megszervezése Ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélkezelés Értékesítési célok teljesítése Munkakörhöz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása Az álláshoz tartozó elvárások: Középfokú végzettség (Előny: felsőfokú pénzügyi vagy gazdasági szakirány) Etikus magatartás Képesség önálló munkavégzésre Nyitottság az új technológiák alkalmazására Felelősségteljes munkavégzés, ügyfélközpontúság, kiváló problémamegoldó készség Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség Amit kínálunk: Vállalkozásfejlesztési program 9 hónapon keresztül Versenyképes j... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Karbantartó technikus

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Régió: Hozzáadva: 2015.09.27. Jelentkezési határidő: 2015.10.12. Hirdetés azonosító: 981153 Karbantartó technikus Villamosok gyártásával foglalkozó spanyol partnercégünk részére keresünk kollégákat karbantartó technikus pozícióba budapesti munkavégzéssel. Feladatok: - villamos szerelvények karbantartása (mechanikus és elektronikus területen egyaránt) - műszaki módosítások végrehajtása - tesztek elvégzése - meghibásodott szerelvények javítása - üzemzavar és hibaelhárítás Elvárások: - középfokú elektrotechnikai vagy mechanikai végzettség - minimum alapfokú angol nyelvtudás - minimum 3-5 éves szakmai tapasztalat, ELŐNY: vasúti területen szerzett tapasztalat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Operátor

DelphiConnectionSystemsHungary Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Csatlakozzon a Delphi megújuló csapatához! A Delphi Connection Systems Hungary Kft. autóipari csatlakozókat gyártó vállalat Tatabányai üzemébe keres gyártósori összeszerelő OPERÁTOROKAT azonnali kezdéssel! Elvárások: 5+2-es 3 műszakos műszakrend vállalása; 6+2-es folyamatos műszakrend vállalása. Amit kínálunk: ingyenes munkábajárás/munkábajárás támogatása; étkezési támogatás; cafetéria már a próbaidő alatt is; negyedéves/éves bónusz; ingyenes munkaruha; folyamatos képzések biztosítása/támogatása Orientáció: Fizikai, Segéd, Betanított munka Betanított munka Gyártás, Termelés Operátor Munkavégzés helye: Tatabánya, 2800 Búzavirág utca 13. Önéletrajzot az alábbi email címre küldhetnek: Az alábbi telefonszámon érdeklődhetnek: +36 34 / 517 500 Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) is a leading global supplier of electronics and technologies for automotive, commercial vehicle and other market segments. Operating major technical centers, manufacturing sites and... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Call centeres munkatársat keresünk ingatlanirodába

ACP HOME Ingatlanforgalmazo Kft. - Budapest IV. ker - Call centeres munkatársat keresünk ingatlanirodába! Call centeres munkatársat keresünk ingatlanirodába! ACP HOME Ingatlanforgalmazó Kft. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: 1046 Budapest A munkába lépés időpontja: 2015.10.19. Munkaidő: teljes munkaidő, részmunkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Újpesti ingatlanirodába call centeres munkatársat keresünk. A feladat, az eladó ingatlanok felkutatása, kapcsolat felvétele az eladóval és a néhány perces telefonbeszélgetés után egyeztetett időpontok rögzítése az adatbázisban. A jelölttel szemben elvárás, hogy legyen tapasztalata a "hideg hívás" területén! Bérezés: Fix (netto 100.000Ft) + jutalék A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Minimális elvárt végzettség középfokú végzettség érettségi nélkül A pozíció betöltésére megfelel a következő végzettséggel rendelkező álláskereső is: középfokú végzettség érettségivel OKJ főiskolai/egyetemi hallgató főiskolai végzettség egyetemi végzettség postgra... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Építész tanácsadó

ASSA ABLOY Hungary Kft. - Záhony, Szabolcs-Szatmár-Bereg - Budapest - ASSA ABLOY Hungary Kft. ASSA ABLOY a világ vezető nyílászárókkal és azokhoz kapcsolódó technológiákkal, mint például beléptető rendszerekkel, hő- és fűstelvezető rendszerekkel vagy ajtóautomatizálással foglalkozó svéd vállalatcsoportja. Cégcsoportunk hazai leányvállalatához keresünk szakmailag felkészült kollégát. Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Építész tanácsadó Főbb feladatok, munkák: Építészirodákkal való kapcsolattartás és tanácsadás Szakmai támogatás meglévő projekteknél a megfelelő műszaki tartalmú építész kiírások elkészítéséhez Cégen belüli kommunikáció az előkészítés alatt lévő projektekről és munkákról Oktatások és szakmai konferenciák szervezése építészeknek, építészirodáknak Az álláshoz tartozó elvárások: Építészmérnöki vagy építőmérnöki egyetemi vagy főiskolai végzettség Jó kommunikációs és prezentációs képesség Angol nyelv középfokú ismerete Csapatmunkára való nyitottság Szakmai tapasztalat Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Nyíl... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Informatikai munka

Cegnev elrejtese - Borsod-Abaúj-Zemplén - Hozzáadva 2015.10.06. Frissítve 2015.10.07. Hirdetés azonosító: 984038 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Alkalmazottat keresünk otthonról végezhető informatikai munkára. Megváltozott munkaképességűek jelentkezését is várjuk. Elvárás: számítógépes ismeretek. Önéletrajzokat a megadott e-mail címre kérjük.... - Állandó - Teljes munkaidő


BECK AND PARTNERS Kft. - Magyarország - MŰSZAKI ÉRTÉKESÍTŐ/TERÜLETI KÉPVISELŐ - NYUGAT-MAGYARORSZÁG Ügyfelünk egy európai tulajdonban lévő, családi vállalkozásból indult -saját területén mára már az élvonalban lévő cégcsoport része. Magyarország egyik jelentős kereskedelmi központjuk évi 1 Mrd forintos árbevétellel, és közel 150 000 féle termékükkel egész Európa szerte kereskednek. Műszaki háttérrel, kéziszerszám ismeretekkel, a mérés,-és forgácsolás technika területén jártas szakembert keresünk számukra az alábbi pozícióba: MŰSZAKI ÉRTÉKESÍTŐ/TERÜLETI KÉPVISELŐ - NYUGAT-MAGYARORSZÁG A leendő munkatárs feladatai lesznek: A 3 megye területi képviselete, a meglévő ügyfelekkel rendszeres kapcsolattartás. A területen új ügyfelek felkutatása, új szerződések megkötése A terület összes forgalmának növelése CRM adminisztráció A jelölttel szemben támasztott elvárások: Legalább középszintű műszaki végzettség nyugat-magyarországi lakhely Kéziszerszámok, forgácsolás, méréstechnikai ismeretek, termékismeret (elengedhe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

VOIP Rendszermérnök (Junior és Senior) (HF 10-7286)

HumanField Tanacsado Iroda - Budapest - Dinamikusan fejlődő stabil hátterű hazai szoftverfejlesztő cég részére keresünk munkatársakat VOIP RENDSZERMÉRNÖK (JUNIOR ÉS SENIOR) (HF 10-7286) pozícióba Budapestre. Feladatok: Távközlési kommunikációs rendszerek megvalósítása, Ügyféltámogatás, hibakezelés, Rendszertervezés, Belső informatikai struktúra fejlesztése, támogatása, Rendszerdokumentációk készítése. Elvárások: VOIP-ismeretek, Linux-ismeretek, Távközlési kommunikációs rendszerek ismerete, Felsőfokú, szakirányú végzettség/tanulmányok, Középfokú angolnyelv-tudás (írás-olvasás szintjén elegendő), Pályakezdők (akár részmunkaidőben!) és tapasztalt szakértők jelentkezését is várjuk! Amit kínálunk: Folyamatos szakmai támogatás, Nyugodt, stresszmentes munkakörnyezet, Szakmai megbecsülés, előrelépési lehetőség, kiemelkedő jövedelem. Egyéb információ: Munkavégzés helye: Budapest, Munkakezdés: Akár azonnal. Jelentkezés módja: Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, magyar nyelvű önéletrajzát kér... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Raktári munkatárs

Randstad Hungary Kft. - Szigetszentmiklós, Pest - Raktári munkatárs Raktári munkatárs Nemzetközi háttérrel rendelkező partnerünk logisztikai bázisára keresünk Raktári munkatársakat Feladatok - késztermékek betárolása, kitárolása - belső anyagmozgatás - kapcsolódó adminisztráció Elvárások - OKJ-s targoncás jogosítvány a következő kategóriák valamelyikére: 3313, 3324, 3331, 3332, 3343 - 2 műszakos munkarend vállalása - jó fizikai állóképesség és teherbírás (14-18 km gyaloglás/nap) Előnyt jelent: - szűkfolyosós és/vagy oldalemelésű targoncával szerzett tapasztalat - releváns raktári / logisztikai tapasztalat Amit kínálunk - versenyképes jövedelemcsomag - dinamikus csapat - céges buszjáratok Budapest több pontjáról Munkavégzés helye Szigetszentmiklós, Pest megye Jelentkezés módja Online regisztrációs lap kitöltése és önéletrajz feltöltése a . Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, várjuk jelentkezésed a www.randstad.hu oldalon az alábbi linkre kattintva:... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Adminisztráció

Mind-Diak Szovetkezet - Budapest - Hozzáadva: 2015.10.07. Hirdetés azonosító: 984120 Diákmunka = szakmai tapasztalatszerzés, pénzkereseti lehetőség, rugalmas munkaidő, biztonságos munkavégzés. Neked mi a fontos? A Mind-Diák Szövetkezetnél ezt mind megtalálod. Diák tagjaink két évtized alatt több mint 2000 partnerünknél bizonyíthatták rátermettségüket. Legyél Te a következő! Ezúttal budapesti partnercégünk számára keresünk adminsiztációs feladatra diák hallgatókat. Feladatok: Visszáru kezelés Termékmozgatás Termákadminsiztráció Irodai archiválás Digitális adatrögzítés Elvárások: Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony Precizitás, pontosság Azonnali munkakezdés Munkaidő: H-P rugalmas, heti minimum 3 nap vállalása, napi 6-8 órában Előnyt jelent: Angol vagy német nyelvtudás Amit kínálunk: Bruttó 850 Ft/óra Iskola mellett is végezhető munka Kellemes munkahelyi légkör Hosszú távú munkalehetőség Jelentkezés: Ha szeretnél egy dinamikus fiatalokból álló csapat tagja lenni, után várjuk fén... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Asszisztensi munka olasz nyelvtudással (Ref.sz.: 18744)

Mind-Diak Szovetkezet - Budapest VIII. ker - Asszisztensi munka olasz nyelvtudással Asszisztensi munka olasz nyelvtudással (Ref.sz.: 18744) Mind-Diák Szövetkezet Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest VIII. A munkába lépés időpontja: 2015-10-21 Munkaidő: megállapodás alapján (időszakos munka) Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt vehetsz gyakornoki programokban, szakmai gyakorlaton. Csatlakozz hozzánk! Olasz és angol nyelvtudással adminisztratív munkára keresünk munkatársat Partnerünk, a Vodafone Operációs Központ megbízásából. Olyan diákot keresünk, aki szívesen megalapozná karrierjét egy multinacionális vállalatnál. A hallgató megismerkedhet a az átfogó ellenőrzések sajátosságaival és a nagyvállalaton belüli kommunikáció alapjaival is. Feladatkör, kompetenciák és felelősség Hiány... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Ügyfélszolgálati munkatárs

SKOOPY Kft. - Budapest - A Bónusz Brigád Magyarország ötödik legnagyobb e-kereskedelmi weboldala. Folyamatosan növekvő szervezetünkbe keresünk Ügyfélszolgálati munkatársat Feladatok: bejövő e-mailek, telefonhívások kezelése és az ezekkel kapcsolatos adminisztráció elvégzése panaszkezelés kimenő hívásokban vásárlókkal való egyeztetés ajánlatokhoz érkezett hozzászólások megválaszolása partnerekkel való egyeztetés folyamatos kapcsolattartás a társosztályokkal Elvárások: tapasztalat ügyfélszolgálati pozícióban kiváló kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt képesség párhuzamosan több feladat ellátására határozott személyiség kedves, mosolygós, vidám kisugárzás Amit kínálunk: piacvezető és folyamatosan fejlődő szervezet jókedvű, fiatalos munkakörnyezet változatos feladatkör önálló, felelősségteljes munka véleményeddel Te is hozzájárulhatsz a Brigád fejlődéséhez Állás, munka területe(i): Ügyfélszolgálat, Vevőszolgálat Telefonos ügyfélszolgálat Teljes munkaidő Munkavégzés h... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Esztergom | Munkaügyi-központ-Esztergom állás | állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke | Munkaügyi-központ-Esztergomi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Esztergom állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Esztergom állás
állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke
Munkaügyi-központ-Esztergomi állások

Kulcsszavas kereső