állás Munkaügyi-központ-Esztergom
Csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. állás Munkaügyi-központ-Esztergomai.


állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Esztergomimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Esztergom. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresők és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Esztergom értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Esztergom fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Esztergomhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom, állás Munkaügyi-központ-Esztergomok, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Esztergomhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Esztergomt találni. A állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Esztergom filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső és állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Esztergom munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Esztergom tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Esztergomajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Esztergom és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Esztergomt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Esztergom, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Esztergom ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Esztergom keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Esztergom kereső, állás Munkaügyi-központ-Esztergom kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Esztergom hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Esztergom oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Treasury Ügyfél üzletkötő munkatárs Job

GE - Budapest - Job Number: 1981229 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Treasury Ügyfél üzletkötő munkatárs Career Level: Experienced Function: Finance Function Segment: Treasury Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Treasury termékek értékesítése elsősorban kis- és középvállalati ügyfelek részére FCY és HUF devizanemekben ( FX Spot, Order, FWD)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Márkafinanszírozási programfelelős Job

GE - Budapest - Job Number: 1977777 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Szenior ügyfélkapcsolati menedzser - Tatabánya Job

GE - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Job Number: 1939914 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Kereskedelmi munkatárs felsőfokú német nyelvtudással

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Adatvizsgálati munkatárs

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adatvizsgálati munkatárs BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő részvénytársaság Adatvizsgálati munkatárs Hirdetési kód: adatvizsgálati munkatárs Kínált pozíció: Adatvizsgálati munkatárs Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Adatbázis szakértő Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Adatbázis elemzési, adattisztítási projektekben részvétel Adatbázisok, keresőmotorok vizsgálata Adathelyességi vizsgálatok végzése, lekérdező algoritmusok programozása Statisztikák, elemzések készítése, nyilvántartása Adattárházzal kapcsolatos követelmények meghatározása, tesztelése Társaság irányítási rendszerének ismerete, alkalmazása Jelentkező... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Beszállítói fejlesztő mérnök (Gy-M-S) - BFM

Aurum Recruitment - Győr-Moson-Sopron - Beszállítói fejlesztő mérnök (Gy-M-S) - BFM-1425 Beszállítói fejlesztő mérnök (Gy-M-S) - BFM-1425 Autóipari multinacionális megbízó Partnerünk részére keresünk Beszállítói fejlesztő mérnök munkatársat Győr-Moson-Sopron megyébe, az alábbi feladatokkal és elvárásokkal. Feladatok Folyamatos beszállítói fejlesztés Beszállítói teljesítmény értékelés Rendszeres folyamat optimalizálás és probléma megoldás Auditálás NPI/APQP tevékenység Beszállítói auditálás, fejlesztés, kapcsolattartás Elvárások Felsőfokú releváns végzettség Minimum 3-4 éves hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat (autóipari környezet előny) Tárgyalási szintű angol nyelvtudás (német tudás előny) Auditori képzettség Jogosítvány Utazási hajlandóság Jelentkezés Fényképpel ellátott, kétnyelvű, Word formátumban szerkesztett önéletrajzzal és bérigény feltüntetésével. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You... - Állandó - Teljes munkaidő


Tolna - Gyorsan fejlődő budapesti székhelyű, magyar tulajdonú tisztítószer gyártó cég keresi TOLNA MEGYE LEGEREDMÉNYESEBB TERÜLETI KÉPVISELŐIT! A leendő munkatárs(ak) feladata lesz új vevők felkutatása, termékeink értékesítése Az új munkatársaknak önállóan kell kialakítani az ügyfélkörüket, ezért keményen és kitartóan kell dolgozni. Amit elvárunk: - Jó kommunikációs és tárgyalási képesség - Jártasság az értékesítésben - Előny, ha volt korábban elvégzett Értékesítéssel kapcsolatos képzés - Gyors fejben való számolás - Rugalmasság - Magas affinitás a telefonos időpont egyeztetéshez - Magas teherbírás, sok időtöltés utazással és tárgyalással - Korábbi, igazolható, referenciával alátámasztott eredmények, - B kategóriás jogosítvány, - saját, munkában is használható gépkocsi - Számlaképesség Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet, a megadott e-mail címen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Kisegítő raktárost keresünk

Budapest - Kisegítő raktárost keresünk Biatorbágyra. Budapestről a bejárás céges busszal megoldott.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Elektromos karbantartó - Présüzem, Új járműgyár

Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - A járműgyár új részlegében a Présüzemben történik a lemezalkatrészek előállítása. A beérkező lemeztekercsekből négyzet, trapéz és formalemezeket állítunk elő. A 8.000 Tonnás présgéppel formára húzzuk, vágjuk és kalibráljuk a terítéket. A préselt karosszéria elemek speciális tárolóba kerülnek beraktározásra. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni - Az automatizált présgép karbantartása és a folytonos rendelkezésre állás biztosítása - Kapcsolattartás a berendezésgyártóval - A működésben felmerülő problémák analizálása és megoldása - Adatbank-kezelés - Műszaki rajzok olvasása és felülírása - Berendezések optimalizálása - Együttműködés a karbantartó munkatársakkal - Középfokú technikus végzettség, mérnök végzettség előnyt jelent - Középfokú németnyelv-tudás írásban és szóban - Minimum 3 éves hasonló területen szerzett releváns szakm... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Change/Release Manager - Tel IT (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Change/Release Manager Tel IT (Budapest) Állásazonosító: 81075 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: TC projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Német és angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Pékáru eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Kecskemét, Bács-Kiskun - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 6000 Kecskemét, Talfája 1. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét fi... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - A Présüzem egyike az új gépjárműgyár legkomplexebb és legkorszerűbb gyártóüzemeinek, melynek karbantartásával foglalkozik a területünk. A területre érkező gyakornok találkozhat olyan technológiai újdonságokkal, mint az első szervóhajtásos prés az Audiban, Siemens SPS vezérlés. Az új gyakornoknak lehetősége nyílik a karbantartási terület logisztikai támogatására. - Raktárstuktúra felépítése - Alkatrészek beszerzése - Alkatrészek diszponálása - Raktárrendszer felépítése és ápolása - Kapcsolattartás a külsős cégekkel - Felsőfokú műszaki menedzser tanulmányok, nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszony - Legalább 4 lezárt szemeszter - Középszintű német nyelvismeret - Legalább 9 hónap gyakorlati idő eltöltése - Géptechnikai és alkatrészismeretek elvártak Kérjük jelentkezéséhez csatolja részletes német és magyar nyelvű önéletrajzát!... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Barista állásra jelentkezem

Budapest - Baristaként Budapesti állásokra szeretnék pályázni. Az elmúlt évben igencsak felkeltette érdeklődésemet a kávé világa. Egyre inkább megkedveltem a kávézók hangulatát is. Éppen ezekért elvégeztem egy barista tanfolyamot, a Barista Akadémiánál és jelenleg is hozzájuk járok továbbképzésre, egy latte art tanfolyamra. Szeretnék egy olyan munkahelyet, ahol fontos, hogy vendégeink jó kávét ihassanak és kibontakoztathassam tudásomat. Amennyiben sikerült érdeklődést felkeltenem Önökben, bármikor rendelkezésre állok email-ben és telefonon! Fényképes önéletrajzomat email-ben tudom küldeni. Tisztelettel: Sasvári Dániel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

A "Céges szervezés" projekt munkatársakat keres

Budapest - Egy olyan értékesítési feladathoz keresünk munkatársat, ahol, nem telefonon, nem ajtókon bekopogva keressük meg, azt az ügyfélkört, amelynek fel kívánjuk kelteni érdeklődését! Társaságunk, rendelkezik, egy olyan széles spektrumú, biztonságot nyújtó termékkel, amely az átlagos keresetűek számára is elérhető . Ezt a terméket szeretnénk ismertebbé tenni. A "céges szervezés" programnevű projektünk lényege, hogy különböző munkahelyekre eljutva, az ott dolgozóknak személyesen ismertetve, mutatnánk be ezt a termékünket. A bemutatók során 2-3 munkatársunk dolgozna együtt! A projektbe jelentkezőknek havi 150000 Ft alapot, és forgalom utáni jutalékot biztosítunk! Amit kérünk, hogy munkatársunk rendelkezzen legalább érettségivel, de további előny a PSZÁF vizsga, illetve a felsőfokú végzettség!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Szabász-varrónő

Baranya - Tapasztalattal rendelkező, önmagára és munkájára igényes,szabászt- varrónőt keres esküvői ruhaszalonunk varrási, kiszolgálási, méretre igazítási feladatokra. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal emailben.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Csoportvezető - Tatabánya

T-HR Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Csoportvezető - Tatabánya THR2458 Megbízónk Feladatkör A termelési terv alapján biztosítja a termelés zökkenőmentes működését, aktív szerepet vállal a termelés folyamatos fejlesztésében, dokumentációk kezelésében. A csoportban dolgozó 10-15 munkatárs munkáját szervezi és ellenőrzi. Munkavégzés helye Tatabánya (Komárom-Esztergom megye) Követelmények Végzettség Középfokú vagy érettségi. Szakmai tapasztalat Legalább 2 év csoportvezetői vagy műszakvezetői munkakörben szerzett. Informatika felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény Három műszakos munkarend vállalása. Fémipari termelő vállalatnál szerzett gyakorlat. Terhelhetőség, jó szervezőkészség. Előny Tatabányai, vagy közeli lakóhely. Jelentkezés az állásajánlatra: thr@t-hr.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Java web programozó

NNG Szoftverfejleszto es Kereskedelmi Kft. - Budapest - Java web programozó Mutass utat! Az NNG-nél kollégáinkkal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy emberek milliói számára biztosítsunk megbízható navigációs szoftvert világszerte. Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy olyan csapatban dolgozni, ahol 5 földrész több mint 100 országa számára fejlesztünk a mindennapi élethez hasznos szoftvermegoldásokat, akkor a megfelelő helyen jársz. Mi lenne mindebben a Te feladatod? Felhasználói web portál fejlesztése J2EE technológia felhasználásával Okostelefonos és táblagépes applikációk web alapú felhasználói felületének fejlesztése A fejlesztést, üzemeltetést, termék támogatást segítő web alkalmazások fejlesztése J2EE környezetben ha mindez meg van benned 2-3 év Java fejlesztői tapasztalat JSP/Servlet technológia ismerete HTML/Javascript ismerete HTTP protokoll ismerete Design Patterns Szakmai angol nyelvtudás ráadásul ezek közül is rád illik valami: jQuery tapasztalat Responsive UI tapasztalat SQL nyelv ismerete JDBC vagy JPA technológia ismerete Junit fra... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

pultos álláslehetőség

Győr-Moson-Sopron - Nemrég nyílt győri söröző/bár keres TAPASZTALT 20-30 év közötti hölgy pultost.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Technológiai vezető aquakultúra szektorba

Budapest - Az aquakultúra szektorban működő nemzetközi cég keres - Nigériai munkavégzésre - haltenyésztésben járatos munkatársat technológiai vezető munkakörbe. Feladatok: ' ' A cég új afrikai harcsa tenyésztő telepi beruházásának haltenyésztési szakmai felügyelete és koordinálása, ' ' A meglévő partnerkapcsolatok ápolása, új kapcsolatok kiépítése, ' ' A szektor hatásainak folyamatos figyelése, elemzések készítése. Elvárások: ' ' Felsőfokú agrár vagy biológiai végzettség ' ' Erős haltakarmányozástani és tartási ismeretek és legalább 2 év gyakorlat, ' ' Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség ' ' Sikerorientált személyiség, pozitív attitűd ' ' Társalgási szintű angol nyelvtudás ' ' B kategóriás vezetői engedély ' ' Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Előnyt jelent: ' ' Hasonló területen szerzett gyakorlat ' ' Külföldi munkavégzésben szerzett tapasztalat Amit kínálunk: ' ' Új munkatársunknak hosszú távú karrierlehetőséget, versenyképes juttatási csomago... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Zöldség árufeltöltő

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Zöldség árufeltöltő Munkavégzés helye: 9400 Sopron, Ipar körút 30. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű zöldségtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: ál... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Üzemvezető (digitalizálás) (Referenciaszám: PJ3112)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Pest - Üzemvezető (digitalizálás) (Referenciaszám: PJ3112) Elektronikus dokumentumkezelési szolgáltatásokat nyújtó partnercégünk Pest megyei telephelyére keresünk Üzemvezető (digitalizálás) munkatársat Feladatok: - Dokumentum-szkennelési és indexelési folyamatok irányítása - Az üzem működésének koordinálása a csoportvezetők segítségével - Változó volumenű projektek lebonyolítása 50-150 fő munkájának irányításával, munkájuk szervezésével - Riportok készítése (terv-tény) a menedzsment felé - Projektek támogatása termelési oldalról Elvárások: - Középfokú végzettség (felsőfok előnyt jelent) - Termelés irányításában, termelési projektek koordinálásban szerzett több éves tapasztalat - Vezetői kiállás és attitűd - Motiváló személyiség, megoldás-orientált hozzáállás - Folyamatszemlélet, gyors tanulási készség - Önállóság, problémamegoldó készség - Angol nyelvtudás előny Amit partnercégünk kínál: - Határozatlan idejű, hosszú távú munkalehetőség - Versenyképes javadalmazás - Kiszámíthatóság Jelentkezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Vevőszolgálati pultos - Hiper

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Britannia, Lancashire - Baja, Bács-Kiskun - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Vevőszolgálati pultos - Hiper Munkavégzés helye: 6500 Baja, Gránátos u. 11 Főbb feladatok: Biztosítja a vásárlók teljes körű kiszolgálását. Szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat, kezeli reklamációikat, a vásárlói bejegyzéseket továbbítja az illetékesek felé. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (jótállási jegyek és áfás számla ki... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Minőségbiztosítási mérnök

GE Appliances & Lighting - Nagykanizsa, Zala - Minőségbiztosítási mérnök (1948585) Munkavégzés helye: Nagykanizsa Feladatok: Reklamációs feladatok, elemzések, akciótervek megfogalmazása, nyomon követése, kommunikációja Alkatrész kiszolgálással és műszaki kérdésekkel kapcsolatos támogatás, válaszok megadása Vevői kiszolgálással kapcsolatos statisztikák, kimutatások, elemzések elkészítése és kommunikálása Kapcsolattartás a vevőkkel, vevőlátogatás, A GE képviselete a vevővel kapcsolatos események alkalmával (vevőlátogatás, reklamációs esetek megbeszélése) Gyártási képesség, folyamatok, rendszerek folyamatos fejlesztése a vevői és GE belső elvárások alapján Kapcsolattartás egyéb GE szervezetekkel (Minőségbiztosítás, Alkatrész eladás, Technológia, Ügyfélszolgálat, stb.) Vevői auditok, látogatások szervezése, végrehajtása Minőségi és gyártási szervezet oktatása, folyamatos fejlesztése Vevői visszajelzések kommunikálása a gyár felé Elvárások: Mérnöki végzettség (gépész, vagy villamos mérnök) Tárgyalóképes angol nyelvtu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

mozgó árusítás

Komárom-Esztergom - Mozgó árusításra tatabányai lakhellyel rendelkező eladót keresek teljes munkaidőben. Bérezés megegyezés szerint.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Irodavezető/ HR asszisztens

Prohuman 2004 Kft. - Budapest IX. ker - A magyarországi HR szolgáltatási piac vezető cégei közé tartozó Prohuman 2014 eleje óta az egyik legdinamikusabban növekvő európai HR szolgáltató csoport, a lengyelországi székhelyű Work Service csoport tagja. A csoport a magyar piac mellett Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Törökországban és Németországban végez aktív toborzási és kiválasztási tevékenységet. KÖZPONTI IRODA : 1146 Budapest, Hungária krt. 140-144. T: +36 1 432 1280 . F: +36 1 432 1281 Top Employer címet viselő dohányipari vállalat megbízásából munkatársat keresünk budapesti munkavégzéssel az alábbi pozícióba: Irodavezető/ HR asszisztens Feladatok: Irodavezetőként a központi iroda recepciós, illetve irodavezetői feladatainak teljes körű ellátása (ügyfelek fogadása, telefonok, postázás, kisebb beszerzések, megrendelések, üzemeltetővel történő kapcsolattartás), személyi asszisztencia nyújtása az ügyvezető igazgató számára, utazási ügyintézések koordinálása (repülőjegy f... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Beszerző

PICK SZEGED Zrt - Szeged, Csongrád - Beszerző Vállalat: PICK SZEGED Zrt Közvetlen felettes: Beszerzési vezető Terület: Beszerzés Munkavégzés helye: Szeged Munkakör célja: Műszaki és indirekt beszerzési projektek teljes körű beszerzési támogatása Felelősségi körök: pályázatok teljes körű lebonyolítása (előkészítés, kiválasztási folyamat, szerződés tervezet egyeztetés) aktív kapcsolattartás és együttműködés a projektekben érintett társterületek kollégáival Munkavégzéshez szükséges ismeretek, készségek: felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettség aktív, középfokú angol nyelvtudás, szóban és írásban min. egy, másfél éves műszaki területen szerzett, stratégiai beszerzési tapasztalat műszaki és/vagy indirekt területen szerzett pályáztatási, szerződéskötési tapasztalat képesség önálló, és csapatban történő munkavégzésre projektszemléletű gondolkodásmód stressz tűrő képesség erős felhasználói szintű informatikai ismeretek... - Állandó - Teljes munkaidő


Personnel Leasing Kft. - Budapest - Standard és egyedi kivitelű raktári és irodai állványrendszerek, tároló rendszerek értékesítésével foglalkozó partnercégünk számára Értékesítő munkatársat keresünk. Feladatok: - Meglévő ügyfelekkel történő kapcsolattartás - Új ügyfelek szerzése - Ajánlatok, pályázatok elkészítése - Egyedi feltételek kidolgozása - Szerződések megkötése - Adminisztrációs és operatív feladatok elvégzése Elvárások: - Minimum középfokú végzettség - Legalább 3 év az értékesítés területén szerezett tapasztalat - Élő, naprakész kapcsolatrendszer cégekhez - B kategóriás jogosítvány - Saját autó (költségtérítéssel) - Magas szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel) - Önálló, gyakorlatias munkavégzés, megbízhatóság, lojalitás - Raktártechnikai eszközök és szolgáltatások, ezen belül állványrendszerek területén szerzett tapasztalat Munkavégzés helye: Budapest Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük mielőbb regisztráljon be honlapunkon keresztül adatbázisunkba, és töltse fel ma... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Nemzetközi Operations Manager (Budapest)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Nemzetközi Operations Manager (Budapest) Feladatok A T-Systems és az iSD nemzetközi szolgáltatási egység Top 25 ügyfelével foglalkozik, amelyeket világszerte több szolgáltatási egység és ország szolgál ki A nemzetközi szolgáltatási egységek törekvéseinek koordinálása, optimalizálása és harmonizálása. A kultúrában, időzónában, nyelvben eltérő szolgáltatási egységek közötti kommunikáció és együttműködés harmonizálása. Ügyféleszkaláció esetén a szolgáltatást javító program (munkacsoport) vezetője; lépések meghatározása és bevezetése az ügyfélpanasz megoldása érdekében Szakértői szempontból vezeti, képzi, ellenőrzi és támogatja a helyi operations managerek csoportját Kiválasztja a legjobb gyakorlatokat a szolgáltatási egységeknél, sztenderdizálja azokat, majd kiterjeszti a teljes ügyfélbázisra a szolgáltatási minőség javulása érdekében Javító intézkedések tervezése és bevezetése (korábbi tapasztalatokat felhasználva), az ügyfél... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Minőségbiztosítási mérnök (Referenciaszám: PJ3020)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Minőségbiztosítási mérnök (Referenciaszám: PJ3020) Székesfehérvári multinacionális partnercégünk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Minőségbiztosítási mérnök Feladatok: - Minőségirányítási rendszerek működtetése - Termelési terület minőségbiztosítási támogatása - Nem megfelelő eljárások, módszerek azonosítása, javítása - Belső hibaanalízisek készítése, akciók definiálása - Minőségügyi csapat irányítása, oktatások tartása - Vevőkkel való kapcsolattartás - Folyamatképesség vizsgálatok kiértékelése Elvárások: - Felsőfokú műszaki végzettség - Legalább 3 éves autóiparban szerzett minőségbiztosítási tapasztalat - Legalább középszintű angol és/vagy német nyelvtudás - Vevői kapcsolattartásban és reklamációkezelésben (8D, 5Why, Ishikawa) szerzett tapasztalat - Cpk, R&R vizsgálatok ismerete - Kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség Előny: - ISO-TS 16949 auditori képesítés - VDA 6.3 auditori képesítés - IMDS rendszer használatának ismerete Amit megbízónk kínál: - Versenyké... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

értékesítési menedzser

Budapest - Tapasztalt Értékesítési Vezetőt keresünk 3-5 év szakmai tapasztalattal az alábbi területeken: - eladás online és offline - terjesztés online és offline - üzleti kapcsolatok építése - rendezvényeken való részvétel és képviselet Feladatok - eladás online és offline - terjesztés online és offline - üzleti kapcsolatok építése - rendezvényeken való részvétel és képviselet Elvárások tapasztalat, kreativitás, jó tárgyalókészség, nyitott személyiség, rendszerszemlélet, önálló munkavégzés, motiváció Előnyök angol nyelv magas szintű ismerete, online marketing tapasztalat, saját gyermekek, Amit nyújtunk további tapasztalatok szerzése felelős, kreatív munkakörben, nemzetközi kapcsolatok építése, napi szintű angol nyelvgyakorlás, valaminek szinte a kezdetektől része lehetsz, ami hosszú távra megalapozhatja jövődet - egy ötletes, értékes, minőségi termék bevezetése vár rád Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, úgy küldje el pályázat... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Ajka, Veszprém - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Hátsó területet működtető munkatárs-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 8400 Ajka, Fő út 66. Főbb feladatok: -a beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele a vállalati szabályoknak megfelelően, -a beérkező árumennyiség termékcsoportokra válogatása annak érdekében, hogy hatékony legyen az árufeltöltés az áruházban, -az árufeltöltés során keletkező szemét, göngyöleg és PET-ALU hulladék folyamatos rendezése az udvaron és hátsó területen, -X-docking, gyorsposta átvétele, -a v... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Húsipari üzemvezető

Bács-Kiskun - Kecskeméti cég keres tapasztalt munkaerőt az alábbi pozícióra: Húsipari üzemvezető Feladatok: Húskészítmények előállításának, csomagolásának felügyelete, ellenőrzése Megszervezni, felügyelni és optimalizálni a termelést a határidők, a költséghatékonyság és a minőségi követelmények figyelembe vételével Napi munkavégzés megszervezése, irányítása, ellenőrzése A szakmai normák betartásának megkövetelése Adminisztratív feladatok (szükséges dokumentációk kitöltése) Vezetői feladatok elvégzése Elvárások Szakirányú végzettség Húsipari tapasztalat előny B kategóriás jogosítvány Erős munkabírás és dinamikus, teljesítményorientált attitűd Rendszerlátás, elemző képesség Munkavégzés helye: Tompa A fényképes önéletrajzokat fizetés megjelöléssel a következő e-mail címre várjuk: uzemvezeto2014kukacfreemail.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A hazai és nemzetközi biztosítási szektor meghatározó szereplőjeként jól ismert innovatív, vonzó, közösségek erejére építő Aegon Biztosító Zrt. megbízott stratégiai partnere Biztosítási és Lakástakarék pénztári értékesítői tanácsadó pozícióra keresi, megbízható pénzügyi tapasztalattal rendelkező együttműködő partnerek 5-fő személyében, illetve kisebb meglévő csoportok jelentkezését is szívesen vesszük! Olyan partnerek jelentkezését várjuk, aki számára vonzó a rugalmas időbeosztás, a versenyképes jövedelem és a multinacionális vállalat nyújtotta karrierlehetőség. Feladatok: Pénzügyi és biztosítási termékek bemutatása, értékesítése. Cégünk Aegon LTP, OTP LTP és Erste LTP is értékesít! Cégünk meglévő ügyfelei számára szaktanácsadás, kapcsolattartás Új ügyfelek bevonása Adminisztratív feladatok ellátása Képzéseken való részvétel Elvárások: Felső fokú végzettség vagy középfokú végzettség és államilag elismert, regisztrált biztosítás közvetítői vizsga (HA EZZEL NEM RENDEL... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - Megváltozott munkaképességű konyhai étkeztető munkatársBudapest, V. kerületBudapest belvárosában található ötcsillagos szálloda dolgozói étkezdéjébe keresünk megváltozott munkaképességű konyhai étkeztető munkatársat azonnali kezdéssel.Követelmények / Job requirements: - a szálloda személyzetének étkeztetésében való közreműködés - ételek kiosztása - étkeztetési jegyek ellenőrzése - az étkezde tisztán tartása (pl. rendrakás, felmosás) - esetenként a mosogatásban, egyéb konyhai kisegítő feladatokban való közreműködés Személyiségjegyek / Personality: Olyan megváltozott munkaképességű álláskeresők jelentkezését várjuk, aki - a szállodaiparban szerzett tapasztalatot, - minimum 8 általános végzettséggel rendelkezik, - jól bírja a monotonitást, - közvetlen személyiségű és ápolt megjelenésű, - kommunikatív, barátságos személyiségű, aki mindig mosolyog, - lendületesen és lelkesen végzi a munkáját. Amit ajánlunk / Offered: - hosszú távú munkalehetőség egy nyitott, támogató környezetben - versenyk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

ÉTTERMI KISEGÍTŐ MUNKA NEVES PIZZAHÁLÓZATNÁL

EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - ÉTTERMI KISEGÍTŐ MUNKA NEVES PIZZAHÁLÓZATNÁL Munka típusa: Gyorsétterem, vendéglátás Munkavégzés helye: 2 helyszín közül lehet választani: Budapest Aréna Pláza Budapest XV. kerület, Pólus centerben (könnyen megközelíthető helyen) Megye: Budapest Feladat: Az étterem gondtalan működésében való segítségnyújtás: Konyhai kisegítés ételek - pizzák készítése szeletbár felügyelete vendégek kiszolgálása Fizetés: Bruttó: 584 Ft/óra, 18 óra után átalában 759 Ft/óra, ünnepnapokon pedig 1168 Ft/óra Munkaidő: Hétfőtől - Vasárnapig 8-23-ig heti legalább 36 órában rugalmasan. Heti 4-5 nap vállalása 6-8 órában kötelező. A Pólusban elég a heti 20-30 óra vállalása, Hosszú távon való gondolkodás szükséges a munka betöltéséhez. Életkor: 18 éves kortól Feltételek: 20. életév betöltése nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszony legalább 1 évig még Vendéglátós tapasztal előny, de nem feltétel Mosolygós, pozitív kisugárzás, jó kommunikációs készség Jelentkezés: mark.halmosi@eudiakok.hu -->Jelentkezni a mu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Karbantartó munkatárs

Borsod-Abaúj-Zemplén - Miskolctapolcai Park Hotel *** fiatalos, főállású karbantartó munkatársat keres villanyszerelői végzettséggel, akinek a feladata a hotel mindennapos működéséhez szükséges karbantartási/javítási munkálatok elvégzése. Elvárások: - villanyszerelői végzettség - pontos, precíz munkavégzés - megbízhatóság - minimum 3 éves gyakorlat - nagy munkabírás Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet 2014. augusztus 15-ig... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk budapesti szolgáltató központjába kiváló angol- és lengyelnyelv-tudással Számlaadminisztrátormunkatársat keresünk. Feladatok: beszállítói számlák (AP) feldolgozási folyamatainak támogatása, tranzakciók pontosságának biztosítása, esetlegesen felmerülő adminisztráció hibák okainak feltárása, hibák korrigálása, ügyfelek kérdéseinek megválaszolása a számlázással kapcsolatban, felállított prioritások követése, belső és külső szabályozásoknak megfelelő munkavégzés, elemzések, riportok elkészítése. Elvárások: felsőfokú végzettség, adminisztratív munkakörben szerzett tapasztalat, kiváló kommunikációs készség, monotónia-tűrés, kiváló, aktív angolnyelv-tudás, kiváló, aktív lengyelnyelv-tudás. Előny: hasonló területen (számlázás, AP/P2P/PTP) szerzett szakmai tapasztalat. Amit a cég kínál: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállalat csoport, versenyképes juttatási csomag, professzionális munkakör... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Tanár-mentor

Heves - A Zöld Hullám Közhasznú Természetbarát Egyesületet 2007-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy a természeti környezetet védve valósítsunk meg kulturális és szabadidős programokat. A természetvédelem jegyében számos hazai és nemzetközi projektet bonyolítottunk le, amelyek hozzájárultak a magyar fiatalok környezetvédelemmel, egészséges életmóddal, sportolással kapcsolatos szemléletformálásához. Egyesületünk a TÁMOP-3.3.9.A-12/2 projekt egyik nyerteseként 2014-ben Gyöngyösön Tanoda programot indít, amelynek keretében az alábbi elvárásokkal és feltételekkel 3 fő részmunkaidős tanár-mentor munkatársat keres: 1 fő magyar nyelv és irodalom + idegen nyelv, 1 fő matematika és valamilyen reálszak/informatika + idegen nyelv, 1 fő angol nyelv Pályakezdők jelentkezését is várjuk! A tanoda program célja: Gyöngyös és térségéből legalább 30 fő 10-18 év közötti hátrányos helyzetű, és sajátos nevelési igényű gyerek és fiatal programba való bevonása, fejlesztése a tanoda sztenderd és a projektb... - Alkalmi - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

Javascript & Frontend fejlesztőt keresünk

Szombathely, Vas - Egy nemzetközi, biztos alapokkal rendelkező, hosszú távú innovációs projekt megvalósításához keresünk Javascript & Frontend fejlesztőt a Pulilabhoz belvárosi irodánkba. Röviden az állásról: egy architect-team leader segítségével közösen felépíteni az új projektet szabadon felhasználható technológiák és eszközök tárháza rugalmas munkaidő kiemelkedő jövedelem, személyes és szakmai fejlődés start-up kultúra, közvetlen légkör kulcsszavak: Javascript, AngularJS, CSS3, HTML5, backbone.js, CSS, HTML, A teljes leírást az alábbi oldalon olvashatjátok: Ha a lehetőség felkeltette az érdeklődésedet, kérlek, fordulj hozzám bizalommal. Szentpéteri Szilvia szentpeteri.szilvi@gmail.com Mutasd a teljes hozzászólást! Oszd meg másokkal is!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Esztergom

IRODAVEZETŐ

Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg - Talajbaktérium forgalmazásával foglalkozó stabil, dinamikusan fejlődő magyar cég dinamikus, fiatalos csapatába IRODAVEZETŐ munkatársat keres. Feladatok: Kapcsolattartás a hatóságokkal, a hatósági ügyek intézése Kapcsolattartás a cég jogászával. A szerződések jogi megfelelőségének felügyelete Kapcsolattartás a könyvelővel a munkavállalók be- és kiléptetése kapcsán A munkavállalók munkaruha és védőeszköz ellátásáról való gondoskodás Irodaszer ellátás biztosítása A banki utalások kezelése Kintlévőségek kezelése, behajtásuk intézése Elvárások: Jogi és/vagy felsőfokú gazdasági/pénzügyi, számviteli végzettség Vezetői képességek Önálló, felelősségteljes munkavégzésre való képesség Kiváló kommunikációs képesség Feddhetetlen előélet Rendezett magánélet Amit kínálunk: Stabil cégháttér Hosszú távú együttműködési hajlandóság Piacképes jövedelem Kulturált munkakörnyezet Képzés, folyamatos fejlődési lehetőség Munkavégzés helye: Nyíregyháza Amennyiben hirdetésün... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Esztergom | Munkaügyi-központ-Esztergom állás | állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke | Munkaügyi-központ-Esztergomi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Esztergom állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Esztergom állás
állás Munkaügyi-központ-Esztergom és környéke
Munkaügyi-központ-Esztergomi állások

Kulcsszavas kereső