állás Fuvarozas
Csak állás Fuvarozas hirdetés azonnali állás Fuvarozas és munka országosan! Munka, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. állás Fuvarozasai.


állás Fuvarozas, állás Fuvarozas keresés és állás Fuvarozas kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Fuvarozas kereső személyek, állás Fuvarozas kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Fuvarozas munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Fuvarozas kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maFuvarozasimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Fuvarozas keresés témában, országosan.

Munka, állás Fuvarozas és állás Fuvarozas ajánlatok, állás Fuvarozasok:


munka és állás Fuvarozas ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Fuvarozas kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Fuvarozas. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Fuvarozas munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Fuvarozas kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Fuvarozas kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Fuvarozas kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Fuvarozast találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Fuvarozas keresőkről, ami nagyban segíti az állás Fuvarozas keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Fuvarozas viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Fuvarozas kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Fuvarozas kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Fuvarozast keresők és állás Fuvarozast kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Fuvarozas értékelések:

A állás Fuvarozas ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Fuvarozas keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Fuvarozas keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Fuvarozas kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Fuvarozas keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Fuvarozas fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Fuvarozas keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Fuvarozashelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Fuvarozas keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Fuvarozas keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Fuvarozas hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés, állás Fuvarozasok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Fuvarozas, állás Fuvarozasok, állás Fuvarozas keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Fuvarozas keresője, munka kereső, és állás Fuvarozas kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Fuvarozashirdetés, hogy tudjanak állás Fuvarozast találni. A állás Fuvarozas keresés mellett ingyenes letöltés állás Fuvarozas filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Fuvarozas kereső és állás Fuvarozas kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Fuvarozas munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Fuvarozas kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Fuvarozas kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Fuvarozas tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Fuvarozas ajánlat -ról. Legyen az állás Fuvarozas, munka, munkáltató, állás Fuvarozasajánlat, idősebb állás Fuvarozas keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Fuvarozas keresőt, pályakezdő állás Fuvarozas és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Fuvarozast keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Fuvarozas, munka, karrier, önéletrajz, állás Fuvarozas keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Fuvarozas ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Fuvarozas keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas kínál, önéletrajz vagy csak állás Fuvarozas hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Fuvarozas oldala.

GE - Debrecen, Hajdú-Bihar - Job Number: 1963157 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1993334 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok - Kelet-Pest Career Level: CI Function: Sales Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1162 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Kis-, közép- és nagyvállalati szegmensnek értékesítő ügyfélkapcsolati menedzserek munkájának segítése és támogatása, utódlásuk biztosítása. Essential Responsibi... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1972164 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Folyamatirányítási gyakornok Career Level: CI Function: Financial Services Operations Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Nálunk próbára teheted elméleti ismereteidet és gyarapíthatod a gyakorlati tudásodat. Olyan hasznos rutinra tehetsz szert, amelyet az egyetemről kikerülve is kamatoztathatsz. Ha aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, felsőoktatási tanulmányokat folytatsz, és érdeklődsz a folyamatirányítás területe iránt, ne habozz, jelentkezz hozzánk! Essential Responsibilities: Folyamatmodellező informatikai rendszer használatának elsajátításaBudapest Ba... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Sminkes

Budapest VII. ker - Sminkcégünk kiváló szakmai tudással bíró, önmagára és környezetére igényes sminkeseket keres hosszú távú, állandó bejelentett munkára! Feladatok: - Személyre szabott sminkoktatás és sminkelés. - Termékismertetés Elvárások: - szakirányú végzettség - szakmai tapasztalat - kiváló kommunikációs készség - vidám természet Amit kínálunk: - Bejelentett teljes munkaidős állás - Fix, magas fizetés - Tréningek - Fiatalos csapat - Elegáns környezet Kizárólag olyan jelentkezők fényképes önéletrajzát várjuk a promocios@yahoo.com e-mail címen, akik számára nem jelent problémát az angol nyelven történő állásinterjú! Nemzetközi szépségipari vállalat magyarországi képviselete.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest VII. ker - Értékesítő munkatárs: Cégünk egy nemzetközi jelenléttel bíró, szépségipari vállalat, mely belvárosi irodájában való munkavégzésre keres rátermett sales munkatársat. Feladatok: - Kapcsolattartás meglévő ügyfélkörrel. - Visszatérő ügyfelek kezelése, visszajelzéseik begyűjtése. - Sminkképzésekkel kapcsolatos tanácsadás. - Együttműködés a vezető sminkessel és a nemzetközi managerrel. - Egyedi kurzus értékesítése a kiemelt ügyfelek továbbképzési igényei alapján. A megfelelő jelölt: - Kommunikatív, könnyen alakít ki személyes kontaktust eltérő típusú emberekkel. - Magabiztos, megnyerő. - Stílusával hitelesen képviseli egy nagy múltú, nemzetközileg elismert céget. -Rendelkezik sales tapasztalattal, hasonló munkakörben már szerzett gyakorlatot. - Energikus, képes önmaga motiválására. - Kitartó és teljesítményorientált. Amit mi kínálunk: - Versenyképes fix fizetés. - Modern, világos belvárosi iroda. - Fiatalos, jó hangulatú csapat. -Fejlődési, továbblépési lehetőség. - Nemzetközi szépségipari v... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalko... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Recepciós

Budapest VII. ker - Recepciós álláshirdetés Belvárosi, frekventált helyen lévő luxus szalonunkba keresünk tapasztalt, kedves, mosolygós, kommunikatív, önmagára és környezetésre igényes RECEPCIÓS hölgy kolléganőt! Heti 3-4 nap munkaidő Feladatok: - Szépülni vágyó vendégeink fogadása - Telefonok fogadása - Adminisztrációs feladatok ellátása - Recepció rendben tartása - HR csoport munkájának segítése Elvárások: - Folyékony angol nyelvtudás - Határozottság - Vidám természet Amit kínálunk: - Bejelentett, fix fizetés - Magas kereseti lehetőség Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal a promocios@yahoo.hu email címen „recepciós” jeligével. Kizárólag olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik számára nem jelent problémát az angol nyelven történő állásinterjú. Nemzetközi szépségipari vállalat magyarországi képviselete.... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Vállalati ügyfélkezelő

GSM Takacs Kft. - Budapest VIII. ker - Dinamikusan növekvő Vodafone franchise partner fiatal, lendületes és sikeres mozgó üzletkötői csapatába munkatársat keres Vállalati ügyfélkezelő Elvárásaink - Szükséges végzettség Értékesítésben szerzett legalább 2 éves sikeres tapasztalat Vevő-centrikusság és elkötelezettség Eredményorientált személyiség Lelkesedés, dinamizmus és jó szervezői készség Önállóság, felelősségtudat és becsületes munkavégzés MS Office professzionális ismerete Feladatok - Felelősségi kör A Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásainak professzionális ismerete és értékesítése Új ügyfélszerzés Meglévő partner állomány ápolása Szerződéskötések előkészítése Értékesítési tervek készítése Folyamatos telefonos, e-mailes valamint személyes kapcsolattartás és kapcsolatépítés mikro- és kis vállalatokkal Személyes tárgyalások lebonyolítása Ajánlatunk - Amit Önnek kínálunk Érdekes munka egy stabil, dinamikusan fejlődő, jól megalapozott piaci helyzetben lévő cégnél Fix bérezés és az elért eredmény... - Állandó - Teljes munkaidő


Humania HRS Group Zrt. - Szombathely, Vas - Humánia HRS Group Zrt. egy országos hálózattal rendelkező munkaerő-kölcsönző, közvetítő vállalkozás. Cégünk kétoldalú szolgáltatóként segítséget nyújt a munkavállalók álláskeresésében és elhelyezkedésében, valamint a cégeknél felmerülő munkaerőhiány gyors és rugalmas pótlásában. Ügyfeleinknek jogszerű foglalkoztatással és megbízható ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Célunk, a munkaerőpiac minden szereplője számára egy dinamikusan fejlődő, emberközpontú szolgáltatás működtetése. A cég saját alkalmazottjaként Vas megyei irodájába Ügyfélszolgálati munkatársat keres. Feladatok: Partnereink diák munkaerőigényének kiszolgálása Diák munkavállalók toborzása és szervezése a megrendelt munkákra Kapcsolattartás a partnerekkel és munkavállalókkal Személyes és telefonos ügyfélkezelés Adminisztráció, iratkezelés Számítógépes adatrögzítés Reklamációk kezelése Elvárások: Középfokú végzettség Jó kommunikációs és együttműködő készség Számítógépes ismeretek (Word, Excel) Jó szerv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Kereskedelmi asszisztens

Naturland Magyarorszag Kft. - Budapest X. ker - Gyógyszereket, egészségmegőrző készítményeket, gyógyteákat és gyógynövény alapú kozmetikumokat gyártó és forgalmazó társaságunk Kereskedelmi asszisztens munkatársakat keres Feladatok: kereskedelem, értékesítési folyamatok támogatása táblázatok, kimutatások készítése, rendszeres vezetése szállítással kapcsolatos ügyintézés, nyomon követés (külföldre is) árajánlatok, tervek, forgalmi táblák készítése, karbantartása kapcsolattartás a partnerekkel, külső és belső munkatársakkal dokumentumok kezelése, szerződések nyilvántartása, iratkezelés nyomtatás, fénymásolás, jegyzőkönyv-vezetés általános asszisztencia Elvárások: kiváló Word, Excel, Power Point gyakorlati tudás gyakorlott Excel felhasználói szint (gyakran használt függvények ismerete) kereskedelem, marketing ismerete, szeretete jó kommunikációs készség nagy teherbíró képesség, stressztűrő képesség, rugalmasság képesség több munkafolyamat egyidejű koordinálására, nyomon követésére önálló, pontos, precíz munkavégz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Planogram árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Bonyhád, Tolna - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Planogram árufeltöltő Munkavégzés helye: 7150 Bonyhád, Völgység u. 8. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy a termék-kihelyezések a kihelyezési tervnek megfelelően, szakszerűen, pontosan és időben történjenek meg. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészsé... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Bevásárlási munkatárs (on-line bevásárlás)-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 1037 Budapest, Bécsi út 258. Főbb feladatok: Áru háztól házig: 2013-ban elindítjuk új szolgáltatásunkat, mely a kényelmes bevásárlás új élményével ajándékozza meg a vásárlóinkat. Az interneten leadott bevásárlólista alapján Bevásárlási munkatársunk különös gonddal válogatja össze a legfrissebb, legjobb minőségű áruféleségeket, melyeket barátságos, segítőkész Kiszállítási munkatársunk szállít vásá... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Maglód, Pest - SPORTBOLTI KISEGÍTÉS SOROKSÁRON Munka típusa: Bolti kisegítés, Leltározás Munkavégzés helye: Soroksár Megye: Pest Feladat: Általános bolti kisegítés az áruház különböző részlegein (pl. kerékpár, hegyvidék): polckép rendezetten tartása, vásárlók segítése, áru kipakolása. Vásárlók segítése, tanácsadás a részlegen - áru kipakolás (elsősorban ruházat és kiegészítők) Alkalmanként besegítés egyéb területeken, pl. fitnesz, futás, csapatsportok, kasszázás. Fizetés: bruttó 660 Ft/óra Munkaidő: H-V 09:00-20:00 -ig, változó, előzetesen egyeztetett beosztás szerint. 09.06-07. hétvégén már dolgozhatsz. Feltételek: Hosszútávú ráérés! Betöltött 18. életév, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony. Sport iráni érdeklődés, vevőközpontú hozzáállás. Motivált, talpraesett, kommunikatív diákok jelentkezését várjuk. Jelentkezés: Tromposch Ádám koordinátornál. adam.tromposch@eudiakok.hu Egyéb infó: Ha szeretnél egy sportkedvelő csapat tagjaként dolgozni, várjuk jelentkezésed az adam.tromposch@eudiakok.h... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Gyakornok Titkárság

Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. - Utazások szervezése - Időadatok karbantartása - Számlák ellenőrzése - Posták kezelése - Vezetők munkájának támogatása - Felsőfokú gazdasági, logisztikai tanulmányok, aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony - Legalább 4 lezárt szemeszter - Legalább 6 hónap szakmai gyakorlati idő eltöltése - Legalább heti 4 munkanap vállalása - Tárgyalóképes németnyelv-tudás - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Office: PPT, Excel, Access, Word ) - Nyitott, magabi... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Human-Matrix Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Zala - Szerszámtervező mérnök (Zala megye) Munkavégzés helye: Zala megye Feladatok: Gyorsprések üzemeltetése, gyártás folyamatos fenntartása, Gépbeállítási alapfeladatok önálló megoldása, üzemzavarok elhárítása, Gép- és szerszámátállások végrehajtása gyártástervek alapján, A géphez tartozó automata és félautomata berendezések üzemeltetése és beállítása, Gyártásközi termékellenőrzés, kihozatal javításának... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

CNC marós - Szolnok

T-HR Kft. - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! CNC marós - Szolnok THR2327 Megbízónk Multinacionális fémipari vállalat. Feladatkör Szerszámüzemben történő munkavégzés. Munkavégzés helye Szolnok (Jász-Nagykun-Szolnok megye) Követelmények Végzettség Középfokú. Szakmai tapasztalat Hasonló területen szerzett. Informatika felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény Önálló munkavégzés. 3 műszakos munkarend vállalása. Heidenhein vezérlésben szerzett gyakorlat. Előny Jelentkezés az állásajánlatra: thr@t-hr.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - BANKI DOKUMENTUMKEZELÉSRE KERESÜNK DIÁKOKAT! Munka típusa: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat Munkavégzés helye: Budapest, II. kerület Megye: Budapest Feladat: Dokumentumok kiválasztása megadott feltételek alapján, irattározásra kerülő dokumentumok tételes nyilvántartásba vétele, scannelés és a scannelt képek adatokkal történő rögzítése a nyilvántartó programban, adatrögzítés, egyéb irodai feladatok ellátása. Fizetés: Bruttó: 780 Ft/óra. Munkaidő: Hétfőtől csütörtökig 8:00-16:45, pénteken 8:00-15:30, heti minimum 3-5 napot vállalni kell. Feltételek: 18 év betöltése, nappali tagozatos hallgatói jogviszony, folyamatban lévő főiskolai vagy egyetemi tanulmányok ( előny a közgazdaságtan), Excel, Acces kiváló ismerete. Előny:erős középszintű angol nyelvhasználat szóban és írásban egyaránt (jelentkezésedben tüntesd fel!). Kérlek csak akkor jelentkezz, ha a minden feltételnek megfelelsz! A munkát hosszútávon kell tudni vállalni. Jelentkezés: Kövér Kinga koordinátornál. kinga.kove... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - TELEFONOS MUNKA ANGOL NYELVEN AZONNALI KEZDÉSSEL Munka típusa: Telefonos munkák, Call center Munkavégzés helye: Budapest, XIII.kerület Megye: Budapest Feladat: Sales jellegű kimenő hívások indítása ANGOL nyelven (Nem kimondottan értékesítés), találkozók megbeszélése és szervezése. Hosszútávú munka, szeptemberi kezdéssel! Fizetés: Bruttó 800 Ft/óra Munkaidő: Hétfőtől péntekig 8-18 között heti minimum 20 óra Feltételek: 18. életév betöltése, aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony, kiváló kommunikációs készség és magas szintű angol nyelvtudás. Korábbi telefonos tapasztalat előny! Jelentkezés: Bérdi Fruzsina koordinátornál. fruzsina.berdi@eudiakok.hu Egyéb infó: Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a fruzsina.berdi@eudiakok.hu címen. Leveled tárgya legyen:EQ_ANG Jelentkezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - IT Irányítás- / Támogató folyamatok Irányító szakterületek támogatása (pénzügy, kontrolling, személyügy, beszerzés) Audi Hungaria Motor Kft. SAP rendszereinek üzemeltetése Motor-, Jármű- és Irányító SAP üzemeltetés központi koordinációja - Részvétel SAP rendszerüzemeltetői team munkájában - ABAP programozási nyelv elsajátítása programozási feladatokon keresztül - Adminisztratív és dokumentációs feladatok ellátása - Részvétel IT folyamatok kialakításában, dokumentálásában, támogatásában - Minimum 4 nap / hét munkavégzés - Minimum 12 hónap szakmai gyakorlati idő eltöltése - Alapszintű németnyelv-tudás írásban és szóban - Szorgalmas, megbízható, önálló munkavégzés - Komplex gondolkodásmód, jó kommunikációs készség - Programozói tudás / gyakorlat - SQL ismeret / adatbázis ismeret - SAP ismeret előny - ABAP ismeret előny... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Veszprém - Veszprém megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: FOLYAMATMÉRNÖK (Projektbevezetés/Gyártásindítás) Feladatok A termeléshez szükséges gyártóberendezés specifikációinak meghatározása, beszállítók kiválasztása, kapcsolattartás A gyártósor kialakítása, gépek, berendezések átvétele, üzembe helyezése BOM struktúra kialakítása Validációs tervek meghatározása Process FMEA elkészítése Gyártási paraméterek beállítása, mintagyártás Elvárások Felsőfokú műszaki végzettség Több éves elektronikai gyártóvállalatnál SMT területen szerzett tapasztalat, autóipari tapasztalat előnyt jelent Projektvezetési tapasztalat MS Office, SAP ismeret Tárgyalóképes angol nyelvtudás Utazási hajlandóság Amit megbízónk nyújt Nemzetközi cég, nagyvállalati környezet Versenyképes jövedelem és béren kívüli juttatások Változatos munka, Folyamatos szakmai fejlődés (szakirányú képzések) Dinamikusan fejlődő vállalat A munkavégzés helye Veszprém megye A jele... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Pénzügyi tanácsadó

Gyöngyös, Heves - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Mátra-Pilis Területi Igazgatóság Gyöngyös ügynöksége Pénzügyi tanácsadót keres. Indítsd be nálunk saját vállalkozásod! Személyre szabott vállalkozásfejlesztési csomagunkban az anyagi támogatás mellett folyamatos szakmai segítségre is számíthatsz. Kik vagyunk: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk Mi lesz a feladatod: a termékeink és szolgáltatásaink értékesítése ajánlatok készítése kidolgozása szerződések adminisztrációja az új ügyfelek teljes körű kiszolgálása az ajánlatok előkészítésétől kezdve a szerződések fenntartásán át a rendszeres... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Vevőszolgálati csoportvezető Munkavégzés helye: 1037 Budapest, Bécsi út 258. Főbb feladatok: A hozzá tartozó területeken megvalósítja a vásárlók első osztályú, sorbanállás-mentes kiszolgálását. Biztosítja, hogy minden felmerülő vásárlói probléma a Tesco elvárásainak megfelelően kerüljön megoldásra. Szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat és kezeli reklamációikat. Koordinálja és ellenőrzi a vevőszolgálati dolgozók munkáját. Megismeri a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkaf... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - MUNKALEHETŐSÉG A KFC-BEN BUDAPEST BELVÁROSÁBAN Munka típusa: Gyorsétterem, vendéglátás Munkavégzés helye: Aréna Pláza, Corvin Pláza, Móricz Zsigmond körtér, Allee bevásárlóközpont, Keleti pályaudvar,Király utca, Westend, Széll Kálmán tér, Mammut Megye: Budapest Feladat: Ennél a munkánál 3 pozíció közül lehet választani: Kasszás, konyhás, csomagolóKasszás pozícióba mosolygós, nyitott személyiség szükséges, feladatok közé tartozik a vendégek kiszolgálása, pénztárgép kezelése, rendelések felvételeCsomagoló pozícióba jó irányító szervező képesség szükséges, feladatok közé tartozik szendvicsek készítése, csomagolása, lejárati dátumok figyelése.Konyhás pozícióban kiemelkedő munkabírás, jó fizikum szükséges, feladatok közé a nyers csirke pácolása, panírozása, sütése, alapanyagok előkészítése felhasználásra, munkaterület tisztán, rendben tartása Fizetés: min. bruttó 600 Ft/ óra (ledolgozott műszaktól és beosztástól függően változik a pontos bér) 18 óra után akár bruttó 780 Ft / óra, ünnepnapok... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Zöldség árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budakeszi, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Zöldség árufeltöltő Munkavégzés helye: 2092 Budakeszi, Bianka u. 1. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű zöldségtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségme... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Folyamatmérnök

Zollner Kft. - Szügy, Nógrád - A Zollner Kft. a Nógrád megyei Balassagyarmat vonzáskörzetébe a szügyi telephelyére az alábbi pozícióba keres munkavállalót: Folyamatmérnök Feladatok: Új termékek bevezetésének elektronikai támogatása Elektronikai szerelési műveletek műszaki előkészítése, folyamatok kidolgozása Szükséges rajzok, munkautasítások, egyéb dokumentumok előállítása Elektronikai és HV teszt folyamatának, megoldásának műszaki dokumentálása (gyártási segéddokumentumok) Elektronikai tesztberendezések építése (tesztadapter, segédáramkörök) Hibás termékek javításának támogatása Termelés támogatása műszaki kérdésekben Vevői kapcsolattartás műszaki területen Amit elvárunk: Gyengeáramú villamosmérnöki végzettség Aktív középfokú német vagy angol nyelvtudás (interjún teszteljük!) Analitikus gondolkodásmód, önálló munkavégzésre való képesség Min. 1 éves hasonló területen szerzett tapasztalat Amit előnyként értékelünk: Programozási ismeretek (LabVIEW, TestStand, esetleg Delphi vagy C++) SAP ismeret amit kínálunk Korszerű... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Hódmezővásárhely, Csongrád - Több, mint 100 éves múltra visszatekintő élelmiszer-iparban és mezőgazdaságban tevékenykedő multinacionális partnerünk számára keresünk kereskedelmi-fókuszú kollégát az alábbi pozícióba: Területi képviselő / értékesítő (Hódmezővásárhely) Takarmányok és takarmány kiegészítők értékesítése Kisüzemi állattartók és takarmány értékesítési pontok látogatása Új értékesítési lehetőségek figyelése, piackutatás A területen lévő partnerek igényeinek felmérése, piackutatás Napi látogatások lebonyolítása, szaktanácsadás Megrendelések nyomon követése Elvárások Minimum 1 éves értékesítési gyakorlat (előny:takarmány értékesítés) Minimum középfokú végzettség (előny: középfokú agrárszakképzés vagy agrármérnök diploma) Kiváló kommunikációs készség, sikerorientált személyiség, ügyfélorientáltság, önállóság Erős felhasználói szintű MS Office ismeret B kategóriás jogosítvány, vezetési rutin Munkavégzés helye: Csongrád megye, Hódmezővásárhely Munkavégzés helye: Csongrád megye Információ Jelen hirdetésre való... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Bér és társadalombiztosítási ügyintéző Job Function: Finance Department: Szolgáltatás/Service Location: Budapest Megbízónk, a hazai kulturális életben kiemelkedő szerepet betöltő nonprofit vállalat részére keresünk kollégát Bér - és társadalombiztosítási ügyintéző munkakörbe. Főbb feladatok, munkák: - TB-kifizetőhelyi feladatok önálló, teljes körű ellátása - Bérszámfejtési és munkaügyi feladatok - Munkaügyhöz, bérszámfejtéshez és a TB-hez kapcsolódó adatok, dokumentációk és nyilvántartások napra kész vezetése, aktualizálása - Adatszolgáltatások, bevallások, kimutatások és statisztikák készítése a cégvezetés és a hatóságok felé - Riportok, feladások készítése - Adóbevallások kezelése - Munkaidő-keret kialakítása és ellenőrzése - Munkaidő nyilvántartó rendszer kezelése - A területet érintő szabályok, törvényi előírások nyomon követése, alkalmazása Az álláshoz tartozó elvárások: - Minimum középfokú szakirányú végzettség - Bérszámfejtési-munkaügyiismeretek - TB ügyintézői végzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Tej árufeltöltő

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XIII. ker - Munkakör megnevezése: Tej árufeltöltő Munkavégzés helye: 1138 Budapest, Gács u. 3. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű tejtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános is... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Cloud-bróker (E-K01)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Cloud-bróker (E-K01) Job Function: Sales Department: Information Technology Location: Pest megye A Tech People Hungary Kft. egy szakemberek, illetve közép- és felsővezetők keresésére és kiválasztására specializálódott nemzetközi tanácsadó cég, mely fő tevékenységeként személyzeti tanácsadói szolgáltatást biztosít informatikai, pénzügyi, gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégek, bankok, biztosítók valamint SSC, NOC és BPO szolgáltatók számára Közép és Kelet Európában. Cloud-bróker (E-K01) Ügyfelünk budapesti székhelyű magyar informatikai biztonságtechnikai fejlesztő és tanácsadó cég számára keresünk színvonalas szakmai feladatokat végző Cloud-brókert. Feladatok: - a kialakított cloud alapú infrastruktúrára fejlesztett alkalmazások (pl.: automatikus sérülékenység-vizsgálat stb.) értékesítése, vevők felkutatása, ajánlatadás, szerződéskötés, bevezetés managment - tanácsadás Cloud alapú szolgáltatások és az ügyfélnél, házon belüli már működű tehát hibrid infrastruktúra megoldásokr... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Betanított munkás

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - Betanított munkás (Referenciaszám: 2334) Budapest X. kerületi élelmiszeripari multinacionális partnercégünk számára keresünk munkatársat határozott időre az alábbi pozícióba: Betanított munkás Feladatok: - a csomagológép által megtöltött rekeszek, papírtálcák raklapra helyezése; - a termékek palettázása minőségi és mennyiségi követelmények betartásával; - a gyártógép folyamatos üzemeltetésének biztosítása. Elvárások: - Min. 8 általános iskolai végzettség; - Hosszú távon a több műszak vállalása; - Precíz, megbízható személyiség; - Jó állóképesség Előny: - Gyártó, üzemi területen szerzett tapasztalat. Munkavégzés helye: - Budapest, X. kerület Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát, a bérigény megjelölésével csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Horváth Bence kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével vagy e-mailen az bence.horvath@pannonjob.hu címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adat... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Győr-Moson-Sopron - Megbízónk - multinacionális gyártó vállalat - számára a bővülő gyártáshoz, új termékvonalak sikeres bevezetéséhez munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe: MŰANYAGIPARI SZAKMÉRNÖK Feladatok Műanyagipari folyamatok tervezése, technológia kidolgozása, gyártási elrendezések kialakítása A folyamatok felügyelete, gyártási dokumentumok kidolgozása, felülvizsgálata A gyártósor mérnöki támogatása, gyártási problémák megoldása, gyártási folyamatok jobbítása A reklamációk kiküszöbölése Kapcsolattartás a szerszámgyártókkal, szerszámok beállításának és gépek üzembe helyezésének támogatása Együttműködés a minőségbiztosítással, kapcsolódó minőségi problémák közös megoldása Elvárások Felsőfokú műanyagipari végzettség - ideálisan gépész- vagy vegyészmérnöki diploma, polimer technológia szakirány Német vagy angol nyelvtudás elengedhetetlen Minimum 3 év preferáltan műanyagipari termeléstámogatás, termelésvezetés-, területen szerzett jártasság Utazási hajlandóság a szakmai betanulás külföldön történik S... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Hardverfejlesztő mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Hardverfjejlesztő mérnök Szoftverfejlesztés és Hardverfejlesztés ,,Made by Bosch"- egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch. ,,Made by Bosch"- egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismer... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Senior Delphi fejlesztő

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Senior Delphi fejlesztőBudapestPartnerünk a kis és közepes méretű vállalatokra specializálódott, üzleti folyamatokat támogat termékeivel. Vállalatirányítási megoldásaival a szcéna meghatározó szereplője, magyarországi szoftverfejlesztési és a németországi szervezési know-how-ra alapozva.Követelmények / Job requirements: - Pénzügyi rendszer fejlesztése - Jogszabály változásoknak megfelelő funkciók fejlesztése - Termékfejlesztés - A magyar pénzügyi keretrendszer szerinti módosítások elvégzése - Ügyfél igények alapján történő átalakítások készítése Személyiségjegyek / Personality: - Delphi 7 Enterprise Edition magasfokú ismerete - Oracle adatbázis ismeretek - Pénzügyi affinitás - Nyitott, csapatjátékos attitűd Amit ajánlunk / Offered: - Szakmai fejlődés és tapasztalat szerzés - Versenyképes, korrekt jövedelem - Megbízható munkaadó, jó légkör Kontakt / Contact Katalin Drávucz +36 1 488 6822 Jelentkezés / Apply... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - JUNIOR ÉRTÉKESÍTŐ AZ euCSOPORTNÁL! Munka típusa: Légy az euDIÁKOK csapatának tagja! Munkavégzés helye: XIII.kerület Megye: Budapest Feladat: Kapcsolattartás ügyfelekkel; tárgyalások lebonyolítása; szerződések megkötése; új megrendelések behozatala; kampányok támogatása; termékfejlesztési javaslatok; napi operatív értékesítői feladatok elvégzése; adminisztrációs feladatok önálló elvégzése. Fizetés: Fizetési igény megjelölése Munkaidő: Hétfőtől péntekig 8:00-18:00 között, heti 30 óra vállalása Feltételek: Érettségi; MS Office felhasználói szintű ismerete; hosszú távú munkavállalás; üzleties megjelenés; határozott fellépés; kiváló kommunikációs és tárgyalási képesség; önálló munkavégzés és döntési képesség; stressz-tűrő képesség; B kategóriás jogosítvány. Jelentkezés: HR koordinátornál. hr@eucsoport.hu Egyéb infó: Fényképes önéletrajzodban és motivációs leveledben kérjük tüntesd fel a bérigényedet, eddigi releváns tapasztalataidat, valamint ráérésedet! Jelentkezésedet a hr@eucsoport.hu em... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Kiszállítási munkatárs (on-line bevásárlás)-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 1204 Budapest, Mártírok útja 281. Főbb feladatok: Áru háztól házig: 2013-ban elindítjuk új szolgáltatásunkat, mely a kényelmes bevásárlás új élményével ajándékozza meg a vásárlóinkat. Az interneten leadott bevásárlólista alapján munkatársunk különös gonddal válogatja össze a legfrissebb, legjobb minőségű áruféleségeket, melyeket barátságos, segítőkész Kiszállítási munkatársunk szállít vásárlóink... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Fejér - Fejér megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: MINŐSÉGTERVEZŐ (APQP) MÉRNÖK Feladatok Az új termék bevezetési projektek koordinálása minőségügyi oldalról A vevővel történő kapcsolattartás Minőségügyi tervek készítése és betartásának biztosítása A tapasztalatok beépítése a minőségtervezési folyamatokba Dokumentáció felügyelet A termék érettségi szintjének biztosítása Az intézkedések hatékonyságának ellenőrzése Megbeszélések koordinálása a termék megbízhatóságára vonatkozóan Belső auditok megvalósítása és kiértékelése Kimutatások, riportok készítése Elvárások Felsőfokú műszaki végzettség Több év autóipari területen szerzett tapasztalat TS, VDA, ISO 14001 szabványok ismerete APQP/PPAP, MSA ismeretek MS Office, ERP ismeret Stabil kommunikációképes angol nyelvtudás Utazási hajlandóság Amit megbízónk nyújt Nemzetközi cég, nagyvállalati környezet Versenyképes jövedelem és béren kívüli juttatások Albérleti hozzájárulás V... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

IRODAI ASSZISZTENS

EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - IRODAI ASSZISZTENS Munka típusa: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat Munkavégzés helye: Budapest, Széll Kálmán tér közelében Megye: Budapest Feladat: Teljeskörű irodai ügyintézés, vezető hazai konferenciaszervező cég irodájában. Ajánlatok, szerződések elkészítésében való segédkezés, általános irodai adminisztráció. Fizetés: bruttó 1000 Ft / óra Munkaidő: Hétfő - péntek, 9:00 - 17:00 között, heti min. 20 órában ( heti 3-4 nap vállalása) Feltételek: Betöltött 18. életév, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony. Minimum középfokú angol nyelvismeret , MS Office programok felhasználói szintű ismerete. Gépírástudás, irodai munkában szerzett tapasztalat feltétel! Jelentkezés: Bérdi Fruzsina koordinátornál. fruzsina.berdi@eudiakok.hu Egyéb infó: Jelentkezni a fruzsina.berdi@eudiakok.hu e-mail címen lehet, fényképes önéletrajz és tapasztalatok részletezésével. Az üzenet tárgya CEBC_IA legyen! Jelentkezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Orvoslátogató

Egis Gyogyszergyar Zrt. - Komárom-Esztergom - OrvoslátogatóFőbb feladatok A társaság promócionált termékeinek az adott piaci területen történő Kapcsolatépítés és fenntartás a célcsoportba tartozó orvosokkal A különböző promóciós kampányok előkészítésében és lebonyolításában való részvétel A cég képviselete szakmai rendezvényeken Munkakör betöltésének feltételei Kizárólag orvos és/vagy gyógyszerész végzettség Kitartó, sikerorientált személyiség Szakorvos és háziorvos látogatói tapasztalat (min. 3 év) B kategóriás jogosítvány Munkakör betöltése során előnyt jelent Minimum 5 éves szakmai tapasztalat Középszintű angolnyelv-tudás Állás azonosító: 1837 Pozíció megnevezés: Orvoslátogató Munkavégzés helye: Dorog, Esztergom, Komárom, Tatabánya, Tata Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű Napi munkaidő: Teljes munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

HR gyakornok

Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Budapest - Saját csapatunkba keresünk munkatársat HR Gyakornok pozícióba. Cégjellemzők: Az Exact Solutions Kft. HR gyakornoki lehetőséget biztosít végzős hallgatók számára. Talpraesett, fiatal HR-esek jelentkezését várjuk, akik készek arra, hogy felelősségteljes feladatokat lássanak el és idővel mind a szolgáltatói oldalon, mind pedig vállalati oldalon tapasztalatot szerezzenek. Munkavégzés helye: Budapest Feladatok: Aktív részvétel a toborzás-kiválasztási projektekben Hirdetések megírása Önéletrajzok szűrése saját és online adatbázisokban Nyelvi és szakmai kompetenciák felmérése telefonos előszűréssel Interjúk szervezésében és lebonyolításában való részvétel Értékelések készítése az interjút követően Jelöltekkel való kapcsolattartás Fejvadászat és alternatív keresési módszerek alkalmazása Amit kínálunk: Rugalmas munkaidő Felelősségteljes feladatok Gyakorlatias tréningek Karrierlehetőség Elvárások: Folyamatban lévő vagy befejezett felsőfokú tanulmányok Folyékony angol nyelvtudás Hiteles és meggyő... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Vevőszolgálati pultos - Hiper Munkavégzés helye: 1222 Budapest, Nagytétényi út 35. Főbb feladatok: Biztosítja a vásárlók teljes körű kiszolgálását. Szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat, kezeli reklamációikat, a vásárlói bejegyzéseket továbbítja az illetékesek felé. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (jótállási jegyek és áfás s... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Magyarország - LEGYÉL TE AZ ORSZÁG KÓSTOLTATÓJA - ORSZÁGOSAN! Munka típusa: Host/Hostess, Rendezvényi kisegítés Munkavégzés helye: Az alábbi városok élelmiszerüzleteiben: Ajka, Alsópáhok,Balatonboglár, Balatonfüred, Barcs, Bátaszék, Békécsaba, Dabas, Dorog, Eger, Érd, Füzesabony, Gárdony, Győr, Harkány, Hódmezővásárhely, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kiskunlacháza, Kisújszállás, Komló, Kőszeg, Marcali, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Pásztó, Petőháza, Sajószentpéter, Sárbogárd, Sárvár, Siófok, Sopron, Szántód, Szarvas, Szeghalom, Szentendre, Szigetvár, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros, Tolna, Újfehértó, Vác, Veszprém Megye: Országos Feladat: Élelmiszer üzletben különféle termékek promótálása és kóstoltatása, termékekről információadás az érdeklődőknek, vásárlóknak Fizetés: Bruttó 650Ft/óra Munkaidő: KÉTHETENTE pénteken 13:00 -19.00, szombaton 9.00 - 15:00 között, rugalmasan, előre egyeztetett beosztás alapján Feltételek: 18.életév betöltése, aktív nappali tagozatos jogviszony. Egészség... - Állandó - Teljes munkaidő


HUMAN CENTRUM Kft. - Budapest XV. ker - A teljes ellátási lánc vezetése Kiszállítások szervezése, felügyelete és koordinálása Raktári dolgozók irányítása Raktári adminisztráció figyelemmel kísérése Egyéb, az ellátási lánc teljeskörű működéséhez szükséges feladat ellátása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Betanított munka

HBMK Hungary Kft. - Dunakiliti, Győr-Moson-Sopron - HBMK Hungary Kft, Dunakiliti partneréhez, keres 3 műszakos munkarendbe összeszerelő munkakörbe dolgozókat! AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRŐL VÁRJUK A JELENTKEZŐKET! A felvételire történő leutazást térítjük! HÍVJA INGYENESEN ZÖLD SZÁMUNKAT H-P 8-16 óráig: 0036-80/205-188... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Szobalány (nrg104)

Energy Power Kft. - Budapest - Budapesti hotel (III. kerület, Duna part) megbízásából keresünk munkájára igényes SZOBALÁNYT Elvárások: - Szolgáltatás - és vendégorientált hozzáállás - Önálló, gondos munkavégzés - Udvarias magatartás - Több műszakos munkarend és hétvégi munkavégzés vállalása - A munkába állás előtt erkölcsi bizonyítvány bemutatása szükséges Előny: -... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! Budapesti hotel (III. kerület, Duna part) megbízásából keresünk munkájára igényes SZOBALÁNYT Elvárások: Szolgáltatás - és vendégorientált hozzáállás Önálló, gondos munkavégzés Udvarias magatartás Több műszakos munkarend és hétvégi munkavégzés vállalása A munkába állás előtt erkölcsi bizonyítvány... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Gyula, Békés - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Hátsó területet működtető munkatárs-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 5700 Gyula, Csabai út 3. Főbb feladatok: -a beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele a vállalati szabályoknak megfelelően, -a beérkező árumennyiség termékcsoportokra válogatása annak érdekében, hogy hatékony legyen az árufeltöltés az áruházban, -az árufeltöltés során keletkező szemét, göngyöleg és PET-ALU hulladék folyamatos rendezése az udvaron és hátsó területen, -X-docking, gyorsposta átvétele,... - Állandó - Teljes munkaidő


Fuvarozas | Fuvarozas állás | állás Fuvarozas és környéke | Fuvarozasi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Fuvarozas állás
munkaügyi központ Fuvarozas állás
állás Fuvarozas és környéke
Fuvarozasi állások

Kulcsszavas kereső