állás Fuvarozas
Csak állás Fuvarozas hirdetés azonnali állás Fuvarozas és munka országosan! Munka, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. állás Fuvarozasai.


állás Fuvarozas, állás Fuvarozas keresés és állás Fuvarozas kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Fuvarozas kereső személyek, állás Fuvarozas kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Fuvarozas munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Fuvarozas kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maFuvarozasimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Fuvarozas keresés témában, országosan.

Munka, állás Fuvarozas és állás Fuvarozas ajánlatok, állás Fuvarozasok:


munka és állás Fuvarozas ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Fuvarozas kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Fuvarozas. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Fuvarozas munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Fuvarozas kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Fuvarozas kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Fuvarozas kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Fuvarozast találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Fuvarozas keresőkről, ami nagyban segíti az állás Fuvarozas keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Fuvarozas viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Fuvarozas kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Fuvarozas kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Fuvarozast keresők és állás Fuvarozast kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Fuvarozas értékelések:

A állás Fuvarozas ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Fuvarozas keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Fuvarozas keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Fuvarozas kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Fuvarozas keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Fuvarozas fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Fuvarozas keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Fuvarozashelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Fuvarozas keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Fuvarozas keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Fuvarozas hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés, állás Fuvarozasok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Fuvarozas, állás Fuvarozasok, állás Fuvarozas keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Fuvarozas keresője, munka kereső, és állás Fuvarozas kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Fuvarozashirdetés, hogy tudjanak állás Fuvarozast találni. A állás Fuvarozas keresés mellett ingyenes letöltés állás Fuvarozas filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Fuvarozas kereső és állás Fuvarozas kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Fuvarozas munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Fuvarozas kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Fuvarozas kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Fuvarozas tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Fuvarozas ajánlat -ról. Legyen az állás Fuvarozas, munka, munkáltató, állás Fuvarozasajánlat, idősebb állás Fuvarozas keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Fuvarozas keresőt, pályakezdő állás Fuvarozas és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Fuvarozast keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Fuvarozas, munka, karrier, önéletrajz, állás Fuvarozas keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Fuvarozas ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Fuvarozas keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas kínál, önéletrajz vagy csak állás Fuvarozas hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Fuvarozas oldala.

Állás Fuvarozas

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezőképesség kiemelkedő kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezképesség kiemelked kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szint számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidö... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1988399 Business: GE Capital Business Segment: Capital - Staff About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comConnect with us! Budapest Bank provides all the latest news and career opportunities directly to you via at Budapest Bank. Posted Position Title: IT projekt asszisztens munkatárs Career Level: Experienced Function: Information Technology Function Segment: Business Solutions Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: IT projekt asszisztens munkatárs Essential Responsibilities: Munkaterv alapján végzi munkáját, melyet saját maga állít össze, vezetője ellenőrzés... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1988454 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Jelzálog termékmenedzser Career Level: Experienced Function: Marketing Function Segment: Product Marketing Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A lakossági jelzálog termékek fejlesztése és menedzselése, portfolió kezelése Essential Responsibilities: Új jelzálog termékek bevezetése, termék- és pénzügyi ajánlat elkészítése új partnerek számáraA meglévő jelzálog termékek, valamint a kapcsolódó szolgáltatások folyamatos fejlesztése, karbantartásaRészvétel a termék hosszú távú stratégiájának kidolgozásábanHazai és nemzetközi piacfigyelés és elemzésAz értékesítés és keresztértékesítés ösztönzése, akciók tervezése é... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Békéscsaba, Békés - Job Number: 1988462 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Fuvarozas

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Amerika multinacionális cég Székesfehérvári gyárüzemébe keresünk termelési vezetőt. Feladatok: • A termelés (kb. 40 fő) irányítása, vezetése a vevői igények kielégítésének figyelembe vételével (költség, minőség, határidő) • A gyártási folyamatok hatékonyságának folyamatos fejlesztése • Termelésben dolgozó kollégák motiválása, irányítása • Szoros együttműködés a termeléshez kapcsolódó egyéb osztályokkal és támogató személyzettel. Elvárások: • Tárgyalóképes angol nyelvtudás • Mérnöki, preferáltan gépészmérnöki végzettség • Hasonló munkakörben eltöltött min. 3 év • Több éves vezetői tapasztalat • Gyakorlat folyamatok fejlesztésében Munkavégzés helye: Székesfehérvár A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében. Erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Senior Java fejlesztő /Java architect (GYO) Job Function: IT - szoftver Department: Information Technology Location: Budapest Innovatív biotechnológia termékeket kínáló megbízónk budapesti irodájába keresünk Senior Java fejlesztő /Java architect (GYO) Megbízónk desktop alkalmazása az új generációs DNS szekvenátorok által produkált genetikai adatok összetett elemzését szolgálják. Feladat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Sorvezető

Randstad Hungary Kft. - Nyírbátor, Szabolcs-Szatmár-Bereg - - Műszaki segítség nyújtása a hozzátartozó egységeknek - Selejtszám csökkentés és gyártósor termelékenység növelése - A gyártósori változtatások gyors és azonnali végrehajtása - Kapcsolattartás a többi gyártóegységgel és a társosztályokkal - 15 fős karbantartó csapat vezetése - A csapattal kapcsolatos HR ügyek koordinációja - Hibakeresés és alapvető karbantartási feladatok ellátása - Innovációs és fejlesztési projektekben való részvétel - Géptelepítési és üzembehelyezési feladatok ellátása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

számviteli menedzser

Magyar Telekom Nyrt. - Budapest - számviteli menedzser Magyar Telekom Nyrt. T-Systems főkönyvi elszámolások osztály T-Systems főkönyvi elszámolások osztály számviteli menedzser munkakörbe munkatársat keres. A munkavégzés helyszíne: 1117 Budapest, Budafoki út 56. A munkakör időtartama: határozatlan Jelentkezési határidő: 2014.07.31. Feladatok: A nemzetközi és a magyar számviteli szabályok alapján készült mérleg és eredménykimutatás elemzése Folyamat felülvizsgálatban részvétel és szükséges leírások elkészítése A terület számviteli szakértőjének szakmai támogatása Számviteli döntés előkészítő anyagok összeállítása Számviteli elszámolási kérdésekben való közreműködés Társterületekkel különféle számviteli egyeztetések lebonyolítása Elvárások: Iskolai végzettség Felsőfokú Szakképzettség Pénzügyi iskolai vagy Számviteli iskolai végzettség Nyelvismeret B2 szakmai középfokú Angol nyelv szób. + írásb. (C) nyelvism. Szakmai-vezetői gyakorlat 1 év Szakmai gyakorlat Személyiségi jellemzők Problémamegoldás Kommunikációs képesség Me... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Betanított gépkezelő

Work Way Club Kft. - Gyál, Pest - Gyáli, kontaktlencse és ápolószerek gyártása területén piacvezető partnerünk számára keresünk munkavállalókat az alábbi munkakörbe Betanított gépkezelő KÓDSZÁM: BETGÉP-GK Feladatok: kontaktlencse gyártási folyamatának végig kísérése finommechanikai gépek, automata és félautomata gépek kezelése száraz kontaktlencse előállítása műszak termelési és minőségi céljának teljesítése információk átadása szóban és írásban a következő műszak gépkezelőjének dokumentációs lapok és a hibalista töltése Elvárások: min. középfokú végzettség fröccsöntő gép kezelésében szerzett tapasztalat 3 műszakos munkarend vállalása jó kommunikációs készség jó fizikai kondíció és állóképesség jó felfogóképesség és gyors reakciókészség ápolt, rendezett megjelenés monotonitás-és stressz tűrő képesség műszaki végzettség előnyt jelent Amit kínálunk: gyors előrelépési, fejlődési lehetőség stabil, hosszú távú munkalehetőség versenyképes jövedelem, cafeteria jó hangulatú csapatmunka ingyenes dolgozói buszjárat Budapest Hatá... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Junior adattárház fejlesztő (Budapest) Állásazonosító: 80173 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Msc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 évnél kevesebb Munkaidő: N... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Hús eladó

Szombathely, Vas - Munkakör megnevezése: Hús eladó Munkavégzés helye: 9700 Szombathely, Zanati u. 70. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű hús- és hentesáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégzi a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói, hentes, húsipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Éjszakai árufeltöltő

Zalaegerszeg, Zala - Munkakör megnevezése: Éjszakai árufeltöltő Munkavégzés helye: 8900 Zalaegerszeg, Sport u. 1. Főbb feladatok: Az éjszakai árufeltöltéssel biztosítja, hogy az eladótérben mindig megfelelő minőségű és mennyiségű áru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, az éjszakai műszak vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozott Munkaviszony időtartama: 5 hónap Munkavégzés kezdete: 2014.08.05. Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targon... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

CNC programozó

Energy Power Kft. - Tiszakécske, Bács-Kiskun - Magas műszaki színvonalú energetikai, vízierőművi és papíripari gépek gyártásával foglalkozó tiszakécskei partnercégünk számára munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: CNC programozó Feladatkör: gyártmányok CNC forgácsoló programjának elkészítése programozási és forgácsolási technológiával kapcsolatos feladatok elvégzése Követelmények: szakirányú főiskolai végzettség CNC programozási szakképesítés CAD-CAM felhasználói szintű ismerete Előnyt jelent: CNC programozói gyakorlat középfokú német vagy angol nyelvtudás J.D. Edwards vállalatirájnyítási rendszer ismerete Amit ajánlunk: kiemelt kereseti lehetőség tartós, biztos munkahely utazási költségtérítés Munkavégzés helye: Tiszakécske Jelentkezés módja: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát- fizetési igény megjelölésével- az alábbi email címre: tiszakecske@nrgpower.eu Az email tárgya "CNC programozó (Karuszel)" legyen, és a levél tartalmazza az erre a hi... - Állandó - Teljes munkaidő


Hays Hungary - Budapest - Megbízónk Magyarország egyik legnagyobb gyógyszergyártó vállalata számára keresünk olyan szakembert, aki számára fontos, hogy mérnöki szaktudásával támogassa a vállalat céljait. Feladatok: A művezető feladata lesz a villamos üzemviteli, karbantartási és hibaelhárítási tevékenységek szervezése, mely során szervezi, szakmailag támogatja a villanyszerelők napi munkáját. Aktív szerepet végez a villamos kivitelezési munkák műszaki előkészítésében, műszaki ellenőrzésében. Napra készen tartja a műszaki dokumentációkat és terveket. Elvárások: A pozíció betöltéséhez erősáramú villamosmérnöki diploma elengedhetetlen. A megfelelő szakembernek rendelkeznie kell villamos üzemeltetési, karbantartási szakterületen szerzett tapasztalattal. További elvárások: Teljesítményorientáltság, jó kommunikációs és szervezői készség B kategóriás jogosítvány A pályázatok elbírálásánál ELŐNYT jelent: robbanásbiztos szakterület ismerete műszaki ellenőri és/vagy villamosmű kezelői végzettség... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Műszaki megrendelés ügyintéző - Telekom IT (Budapest) Állásazonosító: 78813 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: TC üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Norm... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Rendszermérnök (Blackberry) (Budapest) Feladatok Software-komponensek specifikus műszaki és design ismerete, valamit ezek integrációja és tesztelése a jövőbeli rendszerkörnyezetben Szakmai megoldási kompetenciák és rendszerjavítás fejlesztése A mindenkori aktuális Blackberry, vagy Good Mobile verziókhoz kapcsolódó migrációk Technikai dokumentációk előállításában való részvétel Change-ek, incident-ek és problémák feldolgozása, kezelése Elvárások Egyetemi végzettség műszaki területen vagy legalább 3 éves szakmai tapasztalat a mobil megoldások termékkörnyezetében Többéves tapasztalat a Last Level támogatásban Backend szolgáltatásban Folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban Windows Server, Active Directory, MS-Exchange, MS-Office és MS-SQL Server mély ismerete Tapasztalatok az alkalmazások 3rd Level támogatásában és a Risk Assessment és Fire Drills megvalósításában Jó ICT Security ismeretek Projektmenedzsment ismer... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Hegesztő (WIG, CO)

Randstad Hungary Kft. - Csót, Veszprém - A cég korszerű és igényes fémmegmunkálási technológiával rendelkezik, festett fémlemezalkatrészeket, autóipari fémtömmegcikkeket, könnyű acélszerkezeti elemeket, polcrendszereket, valamint fém üzletberendezési elemeket gyárt.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Munkatársat keresünk alkalmazotti munkaviszonyra „Rendszertelepítő – Karbantartó, technikusi” munkakörbe. Főbb feladatok, munkák: Biztonságtechnikai – és vagyonvédelmi rendszerek (beléptető-, videó-, sorompó-, tűzjelző-, és egyéb gyengeáramú rendszerek) telepítése, karbantartása Az álláshoz tartozó elvárások: Telepítési és karbantartási tapasztalatok a fent felsorol rendszerekkel kapcsolatban Szakmai tanulási igény, munka iránti elszántság, új technológiák követése, gyors pontos megoldásokra való hajlam Önálló munkavégzési képesség, de mellette a csapatmunka is fontos Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Rendszer ismeretek Informatikai ismeretek Amit kínálunk: Kihívásokkal teli, unalommentes munka Fiatal lendületes csapat Változatos feladatok Folyamatos fejlődési lehetőség Jelentkezés: Önéletrajzzal a rendszertelepito@workline.hu e-mail címen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Könyvelő

Budapest - A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. Könyvelőt keres Budapesten lévő központjába. Feladatkör: szállítók és vevők teljes körű könyvelése, bankkönyvelés, utalások előkészítése, vegyes könyvelések, tárgyi eszköz könyvelés, havi és éves zárásokban való részvétel, együttműködés a könyvvizsgálókkal, üzletek napi és havi forgalmi jelentéseinek elkészítése, az üzletek kasszazárásainak teljes körű ellenőrzése és a kasszákkal kapcsolatos korrekciós könyvelések elvégzése, kapcsolattartás külső partnerekkel, házi pénztár ellátása és könyvelése. Az ideális jelölt: mérlegképes könyvelői végzettséggel és / vagy gazdasági főiskolai végzettséggel rendelkezik, 2-5 éves hasonló munkakörben szerzett tapasztalata van, SAP FI ismerettel rendelkezik, középfokú német nyelvtudással bír, jó munkabíró képességű, terhelhető, önálló munkára képes, csapatorientált. Amit kínálunk: alapos és átfogó képzés, biztos munkahely egy nemzetközi cégnél, munkaidő heti 40 óra. Jelentkezés módj... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Szerelő

Randstad Hungary Kft. - Budapest - SzerelőKövetelmények / Job requirements: Feladatok: - elektronikai berendezések (pl. kapcsoló szekrények)végszerelése, programozása - késztermékek tesztelése - SAP-ban való lejelentés, tesztriportok készítése Személyiségjegyek / Personality: - szakirányú, középfokú végzettség (műszerész, villanyszerelő, mechatronikus) - legalább 3 év gyártó környezetben szerzett tapasztalat - angol nyelvtudás előnyt jelent - 3 műszakos munkarend vállalása Amit ajánlunk / Offered: - átlagon felüli jövedelemcsomag - modern munkakörnyezet - dinamikus csapat - fejlődési lehetőség Kontakt / Contact Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet a www.randstad.hu oldalon! Jelentkezés / Apply... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk budapesti szolgáltató központjába HR-es munkatársat keresünk. Feladatok: nemzetközi kiküldetésben dolgozó kollégák támogatása, kapcsolattartás a kiküldetésben dolgozó munkavállalók, helyi hatóságok, helyi leányvállalatok között, kollégák egészség biztosításának, munkavállalási engedélyének stb. intézésében való segítségnyújtás, adózási és bérszámfejtési csoportokkal való szoros együttműködés, külföldi HR részlegekkel való folyamatos, aktív kapcsolattartás, kollégák felmerülő kérdéseinek megválaszolása, problémamegoldás, adminisztratív tevékenységek ellátása. Elvárások: felsőfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, pontosság, precizitás, határidők betartására való képesség, problémamegoldó készség, alkalmazkodó, rugalmas személyiség, kiváló, aktív angolnyelv-tudás, kiváló, aktív lengyelnyelv-tudás. Amit a cég kínál: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállalat csoport, versenyképes juttatá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Toborzási specialista

Sanoma Media Budapest Zrt. - Budapest - A Sanoma Media Budapest, Magyarország második legnagyobb médiavállalata a zászlóshajójának számító termékéhez, a Profession.hu-hoz keresi új kollégáját Toborzási specialista Főbb feladatok, munkák: Partnereink munkaerő kiválasztási projektjeinek szakmai támogatása, iránymutatás Toborzási projektek teljes körű és önálló menedzselése Jelöltek telefonos megkeresése, interjúk lebonyolítása Hirdetésre beérkező pályázatok előszűrése Ügyfelekkel való telefonos kapcsolattartás, folyamatos tájékoztatás Szoros együttműködés az értékesítőkkel A folyamatok pontos adminisztrálása a nyomon követhetőség érdekében Az álláshoz tartozó elvárások: Tárgyalóképes angol és legalább egy európai nyelvtudás szóban, írásban egyaránt Toborzási területen szerzett legalább féléves tapasztalat Felsőfokú végzettség (HR / Mérnök-informatikai végzettség előny) Informatikai affinitás (IT szektor ismerete), értékesítési véna Kiváló kommunikációs készség Nagy teherbírás, analitikus szemlélet Határoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Kalocsa, Bács-Kiskun - Munkakör megnevezése: Vevőszolgálati osztályvezető Munkavégzés helye: 6300 Kalocsa, Bátyai út 8-10 Főbb feladatok: Maradéktalanul betartja és betartatja az első osztályú kiszolgálás elveit. Megismeri a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat és szabályokat, munkáját hatékonyan végzi. Biztosítja, hogy minden felmerülő vásárlói probléma a Tesco elvárásainak megfelelően kerüljön megoldásra. Biztosítja a vevőszolgálati területek hatékony működését és a vevőszolgálati munka szakszerűségét és törvényességét. Elvégzi a vevőszolgálati területek és munkafolyamatok heti szintű, részletes ellenőrzését. Szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat és kezeli reklamációikat. Ellátja a kasszasor teljeskörű felügyeletét. Irányítja, képzi és fejleszti beosztottjait a vásárlók elégedettsége és a szabályszerű, hatékony munkavégzés érdekében Elvégzi az új dolgozók interjúztatását, kiválasztását, betanítását, beillesztését és teljesítményértékelését. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladé... - Állandó - Teljes munkaidő


Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Field Service Technican (Pécs) Feladatok Software / Hardware hibák kezelése hibajegyek alapján Desktopok, Notebookok, perifériák üzembe helyezése Kapcsolódó szolgáltatási szintek (SLA) betartása Munkavégzés adminisztrálása Felhasználó tájékoztatása A munkacsapat tudásbázisának karbantartása, frissítése Projektekben való közreműködés Elvárások Minimum középfokú végzettség Angol nyelv kommunikációs szintű ismerete Legalább 1-3 éves IT támogatói tapasztalat Windows 7 alapos ismerete MS Office termékek széleskörű ismerete Ügyfélorientált szemlélet Jó problémafelismerő és megoldó képesség Precizitás Előny Főiskolai végzettség Active Directory ismerete Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehetőség Ergonomikus, modern munkakörnyezet Kérünk, hogy magyar és angol nyel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Raktári dolgozó

DEKRA kvalifikacia a poradenstvo s.r.o. - Szigetszentmiklós, Pest - Multinacionális villamosipari partnercégünk regionális disztribúciós központjába keresünk RAKTÁRI DOLGOZÓ (DEKRA295) munkatársakat. A pozíció betöltéséhez szükséges végzettség és ismeretek Legalább középfokú végzettség Raktári / Logisztikai területen szerzett minimum 2 év gyakorlat Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Terhelhetőség, jó fizikum Az új kolléga feladatai lesznek Áru összekészítés, komissiós feladatok ellátása Raktáron belüli kézi anyagmozgatás Szállításra való előkészítés Raktári rend fenntartása Amit megbízónk kínál Kiemelt jövedelem, bónusz lehetőség Utazási költségtérítés (pl. céges buszjárat Budapest több pontjáról) Kellemes munkakörnyezet Műszakrend 3 műszakos munkarend, hétfőtől-péntekig Munkavégzés helye Szigetszentmiklós Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, szakmai önéletrajzát REFERENCIASZÁM feltüntetésével az alábbi e-mail címre várjuk: tanacsado1@dekra-arbeit.hu .... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Skandináv tulajdonú multinacionális Partnercégünk székesfehérvári SSC-be keresünk Vevőszolgálati előadó munkatársat francia nyelvtudással Német nyelvű vevőszolgálati előadó (AK-091) Feladatok: Vevőkkel valamint a külföldi értékesítőkkel való kapcsolattartás idegen nyelven A vevői rendelések utánkövetése a kézhezvételtől a számla teljesítéséig A beérkező ajánlatkérések megválaszolása A vevők támogatása a teljes folyamatban, a tőlük érkező reklamációk kezelése Együttműködés a cég egyéb szervezeteivel: pl. pénzügy, gyártástervezés, minőségbiztosítás, termelés Elvárások: Felsőfokú végzettség (gazdasági, kereskedelmi, műszaki) Szükséges nyelvismeret: tárgyalási szintű német és kommunikációs szintű angol Számítógép felhasználói szintű ismerete (MS Office), haladó szintű MS Excel ismeret Nagyfokú önállóság, kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség, precizitás További idegen nyelv ismerete előny Pályakezdők jelentkezését is várjuk Pozíció területe(i): Értékesítés... - Állandó - Teljes munkaidő


AUDI Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Alkatrészfelelős mérnök - Elektromos alkatrészek - Minőségbiztosítás Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok: Belsőégésű motorok alkatrészeinek kezelése Részvétel új projektekben, gyártásátvételekben, bemintázásokban Hibaanalízis koordinálása, reklamációk lebonyolítása Kapcsolattartás a beszállítókkal, gyártással, fejlesztéssel és vevőszolgálattal konszern szinten Elvárások: Felsőfokú villamosmérnök végzettség Legalább 3 éves analízis, szerviz é... - Állandó - Teljes munkaidő


Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Quality Management representative (Debrecen) Feladatok Belső audit csapat koordinálása Éves audit terv készítése, jóváhagyása, kommunikálása és koordinálása Belső auditok végrehajtása, jelentések elkészítése, delegált feladatok követése Konzultáció a javító és megelőző intézkedések kapcsán Menedzsment eszkaláció kezelése Vezetői felülvizsgálatok előkészítése, kivitelezése és dokumentálása Kiosztja a feladatokat a közvetlen munkatársai számára, a feladatok elvégzését ellenőrzi, biztosítja a csoporttagok egyenletes leterheltségét. Segíti az új munkatársak beilleszkedését. Az elvégzendő feladatok nagyvonalú idő-, és erőforrásigényét megállapítja Elvárások Felsőfokú végzettség ISO 9001 belső auditori végzettség ITIL V3 foundation Tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudás Külső és / vagy belső auditálásban szerzett tapasztalat Előny ISO 20000 belső auditori végzettség ISO 14001 belső auditori végzettség Informatik... - Állandó - Teljes munkaidő


Magyar Cetelem Zrt. - Budapest - A Magyar Cetelem Bank Zrt. határozatlan idejű munkaszerződéssel az alábbi pozícióba keres munkatársat: Senior kontrolling munkatárs A munkatárs legfontosabb feladatai a rendszeres vezetői, tulajdonosi jelentések és pénzügyi elemzések elkészítése. Feladatok: Havi riportok, adatszolgáltatás tulajdonos felé Részvétel a havi zárási folyamatokban Tervezés, eredmény- és költségtervezés, terv/tény összehasonlítás Költségfelosztás, termékjövedelmezőség számítás Kapcsolattartás társterületekkel, rendszeres és ad hoc riportok, Adatszolgáltatások készítése A jelentkezés feltételei: Felsőfokú pénzügyi/számviteli végzettség Pénzügyi területen szerzett tapasztalat Excel átfogó ismerete és biztos kezelése Tárgyalóképes angol nyelvtudás Analitikus gondolkodás Pontosság, precizitás Kezdeményezőkészség Előnyt jelent: Multinacionális nagyvállalatnál szerzett tapasztalat Alapvető programozási ismeretek (VisualBasic, SQL, SAS) Francia nyelvtudás Állás, munka területe(i): Pén... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: A projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport) szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség – pályakezdők jelentkezését is várjuk junior pozíciókba, kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, a határidők betartására, pontos, precíz munkavégzés, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és görögnyelv-tudás. (felsőfok/ tárgyalási szint) Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcs... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - Telesales munkatárs (Referenciaszám: PJ306) Neves megbízónk, a lakás-takarékpénztári piac meghatározó szereplőjének budapesti Call Centerébe keresünk teljes - és részmunkaidős munkatársakat az alábbi munkakörbe: Telesales munkatárs Feladatok: - Pénzügyi szolgáltatások telefonon történő értékesítése - Potenciális ügyfelek megkeresése kizárólag telefonon keresztül - A munkakörhöz tartozó adminisztrációs feladatok ellátása Elvárások: - Értékesítési attitűd! - Középsfokú iskolai végzettség - Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek - Kiváló kommunikációs készség - Határozott, magabiztos fellépés - Udvarias, türelmes, optimista hozzáállás - Monotonitástűrés Amit megbízónk kínál: - Hosszútávú, biztos együttműködés - Kellemes légkör Budapest központjában - Fix alapbér - Jutalék Egyéb: - Értékesítési tapasztalat előnyt jelent (üzletkötő, telesales, telemarketing) - Munkavégzés helye: Budapest, V. kerület Jelentkezés: Kérjük, magyar nyelvű, részletes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-m... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Lean mérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Magyarország - Megbízónk a világ egyik stratégiai fontosságú autóipari vállalata, mely 19 országban közel 20.000 főt foglalkoztat és több mint 7 milliárd dolláros forgalommal büszkélkedhet. Csúcskategóriás termékeiknek köszönhetően a motorok jelentős teljesítménynövekedése csökkenő üzemanyagfelhasználással párosul. Magyarország egyik legeredményesebb vállalataként működő, folyamatosan fejlődő észak-dunántúli gyáregységükbeaz alábbi pozícióba keresünk munkatársat: LEAN MÉRNÖK Feladatok LEAN tevékenységek elvégzése, javító intézkedések meghozatala A LEAN területeit érintő kérdésekben együttműködik a társterületekkel Elemzi és értékeli a termelési folyamatokat, javító intézkedéseket tesz A KPI adatok elemzésével javaslatot tesz termelékenység-javító intézkedésekre, felelős a termelékenység folyamatos javításáért. A termelés oldaláról részt vesz az SAP fejlesztését célzó projektekben Részt vesz a szervezetet érintő szabályozások kidolgozásában Elemzi a szervezet költségeit, költségcsökkentő javas... - Állandó - Teljes munkaidő


Budaörs, Pest - Munkakör megnevezése: Árbevétel elemzési csoportvezető Munkavégzés helye: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3. Főbb feladatok: - Az árbevétel rendszeres és ad-hoc riportálásával kapcsolatos összes tevékenység, beleértve az alap adatbázisok fejlesztését és karbantartását, irányítása és menedzselése, a riportok tartalmi és formai fejlesztése és a változó üzleti igényekhez igazítása A havi és éves pénzügyi zárások árbevétellel kapcsolatos feladatainak irányítása, könyvvizsgálathoz és adóvizsgálatokhoz szükséges, árbevétellel kapcsolatos információk biztosítása Az árbevételre vonatkozó, éves, havi, heti és napi pénzügyi tervek elkészítése, az érintett igazgatókkal való egyeztetés és együttműködés, a tervezési folyamat menedzselése és fejlesztése, A társosztályok, elsősorban a kereskedelmi osztály támogatása pénzügyi információkkal, elemzésekkel Az érbevétel elemző csapat irányítása, a kollégák fejlesztése és motiválása Kereskedelmi projektek támogatása információkkal, elemzésekkel, a kezde... - Állandó - Teljes munkaidő


AUDI Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál APS Koordinátor - Mérnök folyamatoptimalizálás - Termelési rendszerek/KVP Motor Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok: Önálló javaslattétel folyamatjavító intézkedésekre Termelési és logisztikai folyamatok elemzése és fejlesztése a partnerterületekkel együttműködve Folyamatoptimalizálási (gyártási, átszerelési és logisztikai) workshopok előkészítése, moderálása Folyamatjavító intézkedések bevezetése a szakterülettel együtt A bevezetett folyamatok... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport) szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!) kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és olasznyelv-tudás. (felsőfok/ tárgyalási szint) Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzionális szakmai és munkakörny... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába, induló csapat munkájának támogatására bérszámfejtési szakértő munkatársat keresünk. Feladatok: a kollégák adózásával és bérszámfejtésével foglalkozó csoport professzionális működésének támogatása, a bérszámfejtés pontos, időben történő előkészítésének biztosításaaz SLA-kban meghatározott elvárások szerint, a tranzíciós folyamat támogatása, a 2015-ös go-live-ot követően a csapatban való aktív munkavégzés. Elvárások: felsőfokú végzettség, bérszámfejtés területén szerzett legalább 1 éves szakmai tapasztalat, SAP pénzügyi modul alapvető ismerete, bérszámfejtés alapos ismerete, magas fokú motiváltság és rugalmasság, utazási hajlandóság (a pozíció betöltése alkalmanként a francia partner meglátogatásával jár), folyékony angolnyelv-tudás, kiváló francianyelv-tudás. Előnyt jelent: HR/pénzügy területén szerzett diploma Amit a cég kínál: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállala... - Állandó - Teljes munkaidő


Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Rendszeradminisztrátor (Avaya) Feladatok A call- és contact center megoldások terén piacvezető Avaya technológiára épülő rendszerek támogatása. Az ügyfelek Avaya rendszerét alkotó komponensek (szerverek, media gatewayek stb.) állapotának ellenőrzése. Rendszeradminisztrációs feladatok ellátása hardver és alkalmazás szinten (Communication Manager, Application Enablement Server, System Platform, Avaya Aura Messaging, Session Manager, Call Management System) Komplex hibák elemzése, elhárítása. Ilyenek pl. hangminőséggel, rendszerkomponensekkel kapcsolatos nehezen diagnosztizálható esetek. Karbantartási feladatok ellátása (firmware upgrade, hot fixek, patchek kezelése) Az egyes megoldó csoportok támogatása. Kapcsolattartás a német kollégákkal, ügyfelekkel, rendszermérnökökkel és technikai telefonkonferenciákon való aktív részvétel. A visszatérő hibák analizálása, a kiváltó ok megtalálása és megoldása a probléma kezelés folyama... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Amennyiben korábban már regisztrált nálunk, nem kell ismét kitöltenie a részletes adatlapot! Lépjen be rendszerünkbe, és mindössze 2 kattintással megpályázhatja ezt a pozíciót. Elfelejtettem a jelszavam Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ Hivatkozási szám: MSTOLSZU-0123 Multinacionális szállítmányozó partnerünk keres munkatársat LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ pozícióba. Feladatok: Fuvarszervezés, szükséges dokumentumok kiállítása, szállítmányok frissítése a cég rendszerében Légi szállításhoz kapcsolódó nemzetközi közúti fuvarozás megszervezése Szállítmányok nyomon követése Kiszállítások napi útvonal tervezése Kapcsolattartás ügyfelekkel, alvállalkozókkal Alvállalkozói számlák ellenőrzése, vevői számlák kiállítása Elvárások: Minimum középfokú végzettség (diploma előny) Középfokú, aktív angol nyelvtudás szóban és írásban Szállítmányozói tapasztalat előny, de pályakezdők jelentkezését is várjuk Felhasználói szintű számítástechnikai ismeret (MS Office) Am... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Projekt asszisztens (Zala)

Aurum Recruitment - Zala - Projekt asszisztens (Zala) Projekt asszisztens (Zala) Zala megyei megbízó Partnerünk részére keresünk Projekt asszisztens pozícióba munkatársat az alábbi feladatokkal és elvárásokkal. Feladatok Projektek teljes körű követése, adminisztrációja és kontrollja Projekt dokumentációk kezelése, rendszerezése Monitoring, és ellenőrzési folyamatok kiszolgálása Projektvezető és az üzemeltetési csapat munkájának támogatása Általános asszisztensi feladatok (levelezés, gépelés, jegyzőkönyvezés) ellátása Elvárások Felsőfokú végzettség Társalgási szintű angol nyelvtudás 1-2 éves asszisztensi tapasztalat MS Office magabiztos használata Kiváló szervező- és problémamegoldó készség Jó kapcsolatteremtő és problémamegoldó készség Jelentkezés Fényképes, Word formátumban szerkesztett, kétnyelvű önéletrajzzal és a bérigény feltüntetésével. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScr... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - - középfeszültségű elosztó transzformátorok gyártásához szükséges kábelek méretre vágása, sajtolása - gyártósori könnyű fizikai munka elvégzése... - Állandó - Teljes munkaidő


Fuvarozas | Fuvarozas állás | állás Fuvarozas és környéke | Fuvarozasi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Fuvarozas állás
munkaügyi központ Fuvarozas állás
állás Fuvarozas és környéke
Fuvarozasi állások

Kulcsszavas kereső