állás Fuvarozas
Csak állás Fuvarozas hirdetés azonnali állás Fuvarozas és munka országosan! Munka, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. állás Fuvarozasai.


állás Fuvarozas, állás Fuvarozas keresés és állás Fuvarozas kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Fuvarozas kereső személyek, állás Fuvarozas kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Fuvarozas munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Fuvarozas kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maFuvarozasimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Fuvarozas keresés témában, országosan.

Munka, állás Fuvarozas és állás Fuvarozas ajánlatok, állás Fuvarozasok:


munka és állás Fuvarozas ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Fuvarozas kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Fuvarozas. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Fuvarozas munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Fuvarozas kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Fuvarozas kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Fuvarozas kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Fuvarozast találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Fuvarozas keresőkről, ami nagyban segíti az állás Fuvarozas keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Fuvarozas viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Fuvarozas kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Fuvarozas kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Fuvarozast keresők és állás Fuvarozast kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Fuvarozas értékelések:

A állás Fuvarozas ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Fuvarozas keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Fuvarozas keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Fuvarozas kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Fuvarozas keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Fuvarozas fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Fuvarozas keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Fuvarozashelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Fuvarozas keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Fuvarozas keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Fuvarozas hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés, állás Fuvarozasok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Fuvarozas, állás Fuvarozasok, állás Fuvarozas keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Fuvarozas keresője, munka kereső, és állás Fuvarozas kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Fuvarozashirdetés, hogy tudjanak állás Fuvarozast találni. A állás Fuvarozas keresés mellett ingyenes letöltés állás Fuvarozas filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Fuvarozas kereső és állás Fuvarozas kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Fuvarozas munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Fuvarozas kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Fuvarozas kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Fuvarozas tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Fuvarozas ajánlat -ról. Legyen az állás Fuvarozas, munka, munkáltató, állás Fuvarozasajánlat, idősebb állás Fuvarozas keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Fuvarozas keresőt, pályakezdő állás Fuvarozas és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Fuvarozast keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Fuvarozas, munka, karrier, önéletrajz, állás Fuvarozas keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Fuvarozas ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Fuvarozas keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas kínál, önéletrajz vagy csak állás Fuvarozas hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Fuvarozas oldala.

Állás Fuvarozas

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - bejövő hívások és/vagy e-mailek feldolgozásatanácsadás ügyfelek tájékoztatása, műszaki kérdések megoldása ügyfélkapcsolatok ápolása, marketing-tevékenységek támogatása rendelések, reklamációk felvétele egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - bejövő hívások feldolgozása egészségügyi témában tanácsadás, ügyfelek tájékoztatása ügyfélkapcsolatok ápolása, marketing-tevékenységek támogatása rendelésfelvétel és egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás, empátia jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - online könyváruház vevőszolgálatának biztosítása bejövő hívások és/vagy e-mailek feldolgozása tanácsadás, ügyfelek tájékoztatása, ügyfélkapcsolatok ápolása reklamációk megoldása, rendelésfelvétel egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 2026764 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank Business, a Budapest Bank Vállalati Üzletága erőteljes növekedési céljainak támogatására bővíti csapatát. Ennek a törekvésnek a része, hogy pályakezdő diplomás, vagy 1-2 éves értékesítés támogatás tapasztalattal rendelkező, vállalatfinanszírozás iránt érdeklődő fiatal tehetségeket veszünk fel Értékesítés Támogatási Menedzserképző Programunkba. A Program célja, hogy intenzív szakmai és gyakorlati képzés keretében az erős gazdasági, pénzügyi és jogi alapokra építve, kineveljük a jövő Vállalati Bankárait. Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalati értékesítés támogató képző program Career Level: EL Function: Sales Function Segment: Outside Sales Servicing Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest P... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 2026769 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: IT fejlesztési munkatárs – Middleware szervező Career Level: Experienced Function: Information Technology Function Segment: Business Solutions Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Feladata a banki middleware eszközökhöz kötődő szolgáltatások tervezése és tesztelése, valamint szervezési feladatok a banki MW megoldásokkal és alkalmazásokkal kapcsolatosan. Essential Responsibilities: Részvétel a szoftverfejlesztés teljes folyamatában A rendszerek köré épült üzleti folyamatok áttekintő szintű ismerete Az IT tesztelés előkészítése és elvégzése, a felhasználói teszt támogatása Részvétel a rendszerekhez kötődő pr... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Junior tanácsadó Job

GE - Mezőkövesd, Borsod-Abaúj-Zemplén - Job Number: 2018786 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Teljes munkaidő


Raiffeisen Bank Zrt. - Budapest V. ker - Az osztrák Raiffeisen-csoport tulajdonában lévő,a bankszektor meghatározó szereplőjeként ismert Raiffeisen Bank Zrt. munkatársat keres az alábbi munkakörbe: Kisvállalati ügyfélmenedzser (kis- és középvállalatok) - Budapest Főbb feladatok: a kis- és közepes vállalati ügyfelek kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás, befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, új ügyfelek akvizíciója. Követelmények, elvárások: felsőfokú szakirányú (közgazdasági, pénzügyi) végzettség, pénzügyi területen szerzett releváns szakmai tapasztalat, számítógépes felhasználói ismeretek, jó kommunikációs, problémamegoldó és kapcsolatteremtő készség, ügyfélorientált gondolkodás, magas fokú együttműködési készség, kommunikációképes angol és/vagy németnyelv-tudás. Előnyt jelent: több éves banki tapasztalat. Állás, munka területe(i): Bank / Biztosítás / Tőzsde Banki / Biztosítási szakügyintéző Érték... - Állandó - Teljes munkaidő


SOPRON BANK ZRt. - Balatonfüred, Veszprém - A Sopron Bank Zrt. veszprémi régiója dinamikusan fejlődő tevékenységének támogatására munkatársat keres Lakossági ügyfélmenedzser munkakör betöltésére veszprémi és/vagy balatonfüredi munkavégzésre. Főbb feladatok, munkák: Lakossági termékek értékesítése, teljes körű számlavezetési feladatok ellátása (ügyfél tájékoztatás, számlanyitás, tranzakciók) Új ügyfelek akvirálása Kiemelt lakossági ügyfelek kezelése Hiteltanácsadás Monitoring Az álláshoz tartozó elvárások: Akvizíciós tevékenységben való jártasság Meglévő és jól működő kapcsolatrendszer Több éves banki tapasztalat (ezen belül min. 2 év lakossági hitelezési gyakorlat) Értékpapírjogi vizsga Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Felsőfokú gazdasági végzettség Német nyelv középfokú ismerete Állás, munka területe(i): Bank / Biztosítás / Tőzsde Banki / Biztosítási szakügyintéző Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Pénzügyi szolgáltatások értékesítése Ügyfélszolgálat / Ügyfélkapcsolat Lakossági ügyfélkapcsola... - Állandó - Teljes munkaidő


Penny Market Kft. - Magyarország - Vállaljon részt Ön is sikereinkben! Vállalatunk, a Penny Market Kft. ( ) Magyarország egyik vezető, immár 1996 óta folyamatosan bővülő diszkontlánca, jelenleg 196 üzletet üzemeltet országszerte. Kelet - magyarországi üzleteinkbe az alábbi munkakörökbe keresünk munkatársakat: Eladó-pénztáros Az Ön feladata: a vásárlók maximálisan segítőkész és udvarias kiszolgálása, gyors és pontos pénztári munka, árufeltöltés, göngyöleg kezelése, az üzlet rendezettségének folyamatos biztosítása. Az Ön profilja: élelmiszer-kereskedelmi végzettség, vevőközpontú szemlélet, ápolt megjelenés, pontosság, alaposság, állóképesség. Amit kínálunk: változatos, érdekes munka, versenyképes, teljesítményösztönző jövedelem, hosszú távú, biztos munkahely, szakmai előrelépési lehetőség. Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Kereskedő / Eladó Szakmunka Bolti Eladó / Pénztáros Munkavégzés helye: Kelet - magyarország Állásajánlatainkkal kapcsolatban részlete... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Motorkerékpár Szervizes

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Szervizes munkakörre. JELENTKEZZ ITT: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-szakjavito A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt öss... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Vállalati ügyfélkezelő

Expert Sales Kft - Budapest - Dinamikusan növekvő Vodafone franchise partner fiatal, lendületes és sikeres mozgó üzletkötői csapatába munkatársat keres Vállalati ügyfélkezelői pozícióba. Elvárásaink - Szükséges végzettség - Értékesítésben szerzett legalább 2 éves sikeres tapasztalat - Vevő-centrikusság és elkötelezettség - Eredményorientált személyiség - Lelkesedés, dinamizmus és jó szervezői készség - Önállóság, felelősségtudat és becsületes munkavégzés - MS Office professzionális ismerete Feladatok - Felelősségi kör - A Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásainak professzionális ismerete és értékesítése - Új ügyfélszerzés - Meglévő partner állomány ápolása - Szerződéskötések előkészítése - Értékesítési tervek készítése - Folyamatos telefonos, e-mailes valamint személyes kapcsolattartás és kapcsolatépítés mikro- és kis vállalatokkal - Személyes tárgyalások lebonyolítása Ajánlatunk - Amit Önnek kínálunk - Érdekes munka egy stabil, dinamikusan fejlődő, jól megalapozott piaci helyzetben lévő cégnél - Fix bérezés és... - Állandó - Teljes munkaidő


Bonyhád, Tolna - Munkakör megnevezése: Csemege és sajt pult eladó Munkavégzés helye: 7150 Bonyhád, Völgység u. 8. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű csemege- és sajtáru-termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készs... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Business Analyst (telco)

RecruIT Kft. - Budapest - Telekommunikációs szektorban tevékenykedő nemzetközi partnerünkhöz keresünk Business Analyst pozícióba kollégát. Business Analyst (telco) Főbb feladatok, munkák: ERP rendszer bevezetésének támogatása Üzleti folyamatok és elvárások felmérése Új folyamatok kidolgozása vagy a jelenlegiek fejlesztése IT üzleti alkalmazások tervezésének fejlesztése/módosítása az üzleti igényeknek megfelelően Hatékony folyamatok tervezése/módosítása és azok IT alkalmazásokkal való segítése A tervezett folyamatok és alkalmazások változásainak menedzselése Felmérésekhez, tervezéshez és a bevezetéshez tartozó dokumentációk készítése A projektekhez kapcsolódó csapatokkal, partnerekkel való kapcsolattartás Napi felmerülő problémák megoldása IT-hoz kapcsolódó projektek menedzselése Az álláshoz tartozó elvárások: Főiskolai/Egyetemi végzettség Üzleti angol ismerete (beszédben és írásban) minimum 3 év tapasztalat üzleti folyamatok/IT alkalmazás fejlesztési területeken SQL adatbázisban szerzett ta... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Kereskedelmi asszisztens

Budapest - Kereskedelmi asszisztens munkatársat keresünk Információk a cégről: Megbízónk több mint 15 éve biztosítja a hazai és közép-kelet-európai piac számára a legoptimálisabb háztartási, vendéglátó ipari és hobby termékeket. Kis és nagykereskedelmi tevékenységükhöz kereskedelmi asszisztens munkatársat keres. Feladatok: Külföldről beérkező áruk érkeztetése, ellenőrzése, bevételezése Fotók készítése az újonnan érkező termékekről, és ezek elmentése Termékek kihelyezése és elrendezése a mintaterembe Mintatermi vásárlók fogadása, igényeinek kezelése, a mintatermek bemutatása, rendelésük felvitele, újdonságok, akciók prezentálása Meglévő vevőkkel kapcsolattartás Rendezvényeken, kiállításokon, szakvásárokon és azok előkészítésében aktív részvétel Árajánlatok készítése Rendelések kiírása, továbbítása Raktárban lévő termékek rendszerezése Elvárások: Minimum középfokú végzettség Értékesítési vagy kereskedelmi asszisztens munkakörben szerzett tapasztalat MS Office programok haladó... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! HEAD OF TEAM (UNIX/LINUX APPLICATION) (BUDAPEST) Állásazonosító: 82421 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Német és angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzáadott értékkel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Eladói állás

Győr-Moson-Sopron - Győr Árkádban lévő cipőüzletbe gyakorlattal rendelkező részmunkaidős eladót keresünk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Folyamatmérnök

Trenkwalder Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Komárom-Esztergom - Array Array Multinacionális autóipari beszállító partnerünk számára keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: FOLYAMATMÉRNÖK A termelési folyamatok műszaki támogatása, ellenőrzése Folyamatoptimalizálási és -fejlesztési lehetőségek feltárása, megvalósítása Új termék bevezetésében való részvétel, próbagyártások koordinálása Gépek és gyártóeszközök folyamatképességének fenntartása és javítása Hibaanalízis, hiba okok meghatározása, megoldásban való részvétel Társosztályokkal való kapcsolattartás Minőségi és gyártási dokumentáció ELVÁRÁSOK Felsőfokú műszaki végzettség MINIMUM 3 ÉV AUTÓIPARI GYÁRTÁSBAN SZERZETT TAPASZTALAT FOLYÉKONY ANGOL VAGY NÉMET NYELVTUDÁS MS Office felhasználói szintű ismerete Magabiztos fellépés, határozottság MUNKAVÉGZÉS HELYE: Komárom-Esztergom megye INFORMÁCIÓ Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Gyakornok (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Gyakornok (Debrecen) Főbb feladatok, munkák: A csoportvezető és az operáció mindennapi működését biztosító kollégák támogatása az alábbi feladatokban: Rendszerek monitorozása, hibajegyek feldolgozása A bonyolultabb problémák továbbítása a következő szakmai szint felé Különböző jelentések, riportok készítése Ügyféltámogatás, figyelembe véve az alkalmazások jövőbeni fejlesztését Együttműködés a nemzetközi kollégákkal. Részvétel projektekben, auditok előkészítésében Az álláshoz tartozó elvárások: Aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony Informatikai alapismeretek; Microsoft Office alkalmazások felhasználói szintű ismerete Középszintű német és alapszintű angol nyelvtudás Készség önálló és csoportos munkavégzésre Stressztűrő képesség Türelem, empátia Terhelhetőség Kiváló kommunikációs készség Amit kínálunk: Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (pá... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Személyzeti vezető

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Pápa, Veszprém - Munkakör megnevezése: Személyzeti vezető Munkavégzés helye: 8500 Pápa, Celli út 92. Főbb feladatok: -Áruházi vezetők, vezetők és munkatársak támogatása -Új belépők számára kötelező oktatások megtartása -Belső álláshirdetések kihelyezése és kommunikálása -A dolgozók munkaügyi és bérrel kapcsolatos kérdéseinek megválaszolása -Étkezési jegyek, bérpapírok kiosztása -Az áruházi utódlási terv elkészítése -Az áruházi teljesítménymenedzsment folyamat koordinálása -Értékelések, tréningtervek összeállítása, megszervezése és koordinálása, felügyelete -Toborzási feladatok ellátása Munkakör betöltésének feltételei: -Legalább középfokú végzettség -HR vagy személyzeti területen szerzett legalább 1 éves tapasztalat -Vevőközpontúság, empátia -Proaktivitás, problémamegoldó szemlélet -Igény önmaga és mások fejlesztésére Szükséges végzettség: Középiskola Szerződés típusa: Határozatlan Munkavégzés kezdete: 2015.01.01. Előnyt jelent: -Szakirányú felsőfokú végzettség -HR vagy személyzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Bosch csoport - Budapest X. ker - „Made by Bosch” - szinonima a kiváló minőségre. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest)vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba folyamatosan keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Fejlesztőmérnök, senior SW-Integrátor (ENC-SW_Dev _SI) Főbb feladatok, munkák: Rendszerkövetelmények, interfészek és architektúra alapján megfelelő integrációs stratégia kiválasztása és alkalmazása Szoftverfejlesztés C nyelven, beágyazott környezetben SW integrációs ciklus koordinálása a szoftver fejlesztőkkel és a projekt csapattal Modulok, alrendszerek és csomagok integrálása a teljes SW-rendszerbe Integrációs tesztek kidolgozása és végrehajtása laborban és tesztautóban Hibaanalízis és hibaok behatáro... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Raktári dolgozó

Geodis Calberson Hungaria Kft. - Üllő, Pest - A Geodis Calberson Hungaria Logisztikai Kft. a világ több mint 50 országában működő, 30.000 főt foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia tulajdonú logisztikai szolgáltató vállalat. Üllői telephelyünkre az alábbi munkakörbe munkatársakat keresünk: RAKTÁRI DOLGOZÓ Elvárások: könnyűgépkezelői jogosítvány jó állóképesség, terhelhetőség megbízhatóság Feladatok: magasemelős targoncával termékek ki- és betárolása, feltöltés a megrendeléseknek megfelelően áruösszekészítés, elektromos szállító targonca segítségével áruátvétel, árukiadás Amit kínálunk: hosszú távú munkalehetőség egy fejlődő vállalatnál a próbaidő letelte után béren kívüli juttatás munkába járás támogatása Cegléd-Üllő között, valamint Dánszentmiklós- Nyáregyháza-Csévharaszt-Vasad-Péteri-Gyömrő-Üllő útvonalon a bejárás vállalati buszjáratokkal megoldott Hölgyek jelentkezését is várjuk! Állás, munka területe(i): Fizikai munka / Segédmunka Anyagmozgatás / Rakodás Szakmunka Raktáros / egyéb raktári s... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Szakmai titkár

Magyar Nemzeti Bank - Budapest - A MAGYAR NEMZETI BANK pályázatot ír ki, Szakmai titkár (MONETÁRIS POLITIKÁÉRT, PÉNZÜGYI STABILITÁSÉRT ÉS HITELÖSZTÖNZÉSÉRT FELELŐS ALELNÖK SZERVEZETI EGYSÉGBE) munkakör betöltésére. FŐBB FELADATOK: * A szervezeti egység vezetője részére szakmai anyagok előkészítése, ellenőrzése, összefoglalt prezentálása. Különböző szakmai riportok, feljegyzések készítése, szakmai területek munkájának koordinálása. * A szervezeti egység vezető programjainak egyeztetése, időpontok meghatározása a hatékony időkihasználás biztosítása, naptárainak naprakészen tartása, a határidők folyamatos figyelemmel kísérése. * Külföldi-, valamint külső helyszínen megvalósuló programokhoz szükséges logisztikai (utazás stb.), tartózkodási (szállás stb.), biztonsági (biztosítás stb.) és egyéb kapcsolódó feltételek biztosítása, egyeztetése, megrendelése. * Értekezletek, találkozók előkészítése, szervezése, emlékeztetők, riportok összeállítása. * Levelek, emlékeztetők, beszámolók írása, jegyzőkönyvek összeállítása az elvárt... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Magyarország - Megbízónk a világ egyik stratégiai fontosságú autóipari vállalata, mely 19 országban közel 20.000 főt foglalkoztat és több mint 7 milliárd dolláros forgalommal büszkélkedhet. Csúcskategóriás termékeiknek köszönhetően a motorok jelentős teljesítménynövekedése csökkenő üzemanyagfelhasználással párosul. Magyarország egyik legeredményesebb vállalataként működő, folyamatosan fejlődő észak-dunántúli gyáregységükbeaz alábbi pozícióba keresünk munkatársat: HEGESZTÉSI MÉRNÖK-SPECIALISTA FELADATOK * Hegesztési folyamatok koordinálása és felügyelete * Gyártás és termelés támogatása * Új hegesztési technológiák bevezetése * Hegesztési varratok szakszerű elemzése, minősítése, ellenjegyzése * Minőségi problémák kezelése * Hegesztés- technológiai dokumentáció létrehozása és folyamatok karbantartása ELVÁRÁSOK * Felsőfokú hegesztési szakirányú végzettség * Néhány éves hegesztőmérnöki tapasztalat * Különböző hegesztési technológiák ismerete (plazmahegesztés, dörzshegesztés, ív csap hegesztés) * Anyagviz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Raktáros

Eaton Corporation - Győr, Győr-Moson-Sopron - Az Eaton Corporation széleskörű termék- és szolgáltatáskörrel segíti vevőit épületek, repülőgépek, teher- és személygépjárművek, gépek és teljes vállalkozások energiagazdálkodásában úgy, hogy azok magasabb teljesítményt nyújtsanak kevesebb energia felhasználásával. Termékeink és az ezeket tervező és gyártó munkatársaink egy kiemelkedő vállalkozás részesei világszerte. Ha készen áll arra, hogy valami igazán jót hozzon létre és ehhez támogatást, elismerést kapjon, akkor az Eaton a megfelelő hely az Ön számára. Győri gyárunk egy nagyon jól teljesítő szervezet, amely számos értékes áramkörvédelmi terméket gyárt tapasztalt munkatársai segítségével. Növekedésünknek köszönhetően 2 fő munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe: Raktáros Főbb feladatok: A bejövő áru minőségi, mennyiségi átvétele után belső azonosítás, raktárhelyre elhelyezés Félkész-, ill. késztermék raktárra vételezése, dokumentálása Raktárkezeléssel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása Kiszállítás előkészítés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Villanyszerelő állás

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Épület-villanyszerelő szakembereket keresünk, azonnali kezdéssel, pályakezdőket is. Érdeklődni a megadott telefonszámon.... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Mór, Fejér - LABORVEZETŐ (REFERENCIASZÁM: PJ3312) Móri multinacionális megbízónk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: LABORVEZETŐ - MÓR A SIKERES PÁLYÁZÓ FELADATAI: - Napi és rendszeres mérési feladatok időben történő végrehajtatása, - Termékauditok végrehajtatása, - Mérési feladatokhoz szükséges megfelelő mérőszemélyzet rendelkezésre állásának biztosítása, - Mérőeszközök rendszeres kalibrálása vagy kalibráltatása, - Mérőrendszer elemzési vizsgálatok időszakos végrehajtatása - Mérőtechnikusok szakmai felügyelete és továbbképzése, - Labor mérőeszköz parkjának és mérési képességének továbbfejlesztése, - Labor operatív működéséhez szükséges eszközök beszerzése és karbantartások elvégeztetése, - Szükség esetén külső mérőlaborokkal történő együttműködés és annak szakmai felügyelete, - Laborszabályzat, labor napi működésének kialakítása. A feladatkör betöltéséhez szükséges: - Legalább szakirányú (műszaki) középfokú végzettség, - Tárgyalóképes angol nyelvtudás, - Hasonló munkakörben szerzett... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Munkaügyi és TB előadó

dm Kft. - Törökbálint, Pest - A dm profilja a drogéria jellegű cikkek önkiszolgáló rendszerben történő értékesítése. A vállalat nemzetközi háttérrel rendelkezik és közel 260 üzletet működtet országszerte. Törökbálinton található központunkba keresünk teljes munkaidőbe új munkatársat az alábbi pozícióba: MUNKAÜGYI ÉS TB ELŐADÓ Főbb feladatok, munkák: Bérszámfejtési feladatok teljes körű ellátása, adatszolgáltatások, kimutatások készítése Munkaviszony létesítésével, megszüntetésével kapcsolatos teljes körű ügyintézés Munkaidő nyilvántartó rendszer kezelése, munkaidő-keret alkalmazása és ellenőrzése A munkaügyi területet érintő szabályok, törvényi előírások nyomon követése, alkalmazása Havi TB és anyasági ellátások számfejtése, TB kifizetői feladatok önálló ellátása Ellátások dokumentációjának vezetése, jelentések, elszámolások készítése az OEP részére Munkavállalókkal történő kapcsolattartás Az álláshoz tartozó elvárások: Szakirányú, középfokú TB szakelőadói végzettség Nexon program ismerete Felhasz... - Állandó - Teljes munkaidő


AUDI Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Termékvizsgáló - Járműgyártás, Karosszériaüzem Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok: Vizsgálati előírásban szereplő mérések, ellenőrzések elvégzése és dokumentálása Karosszériaelemek gyártásánál minőségi ellenőrzések elvégzése Minőségi hibák ledolgozásában történő aktív részvétel Elvárások: Fémipari végzettség Minőségellenőri szakmai tapasztalat Műszaki rajz olvasása Mérőeszközök használatának ismerete Lemezmegmunkálási tapasztalat előny (v... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Beszerző

Adecco Kft. - Budapest IV. ker - Az Adecco a világ vezető nemzetközi hátterű HR-szolgáltatója, biztos hátterű, magyar tulajdonú gyártó partnere anyagmozgató gépek és szállítópályák tervezésével és gyártásával foglalkozik. Részükre keresünk bővülés miatt munkatársat az alábbi pozícióba: Beszerző Feladatok: A gyártáshoz szükséges termékek megrendelése, legyártatása, Készletszintek ellenőrzése, szinten tartása, Új beszállítók felkutatása, a meglévők folyamatos felülvizsgálata, Éves beszerzési tárgyalások lefolytatása, Szükséges kooperációs kapacitások felmérése és lekötése az alvállalkozóknál, Napi kapcsolattartás a termeléssel és a menedzsmenttel. Elvárások: Középfokú végzettség (felsőfokú végzettség előnyt jelent), Min. 3 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, Német középszintű aktív nyelvtudás elvárás (az interjú német nyelven zajlik), Önálló munkavégzés, eredmény orientált gondolkodásmód. Amit kínálunk: Biztos háttér, szakmai fejlődési lehetőség. Pozíció területe(i): Szállítás / L... - Állandó - Teljes munkaidő


Hajdú-Bihar - Masszázs állásra keresünk Hölgyeket, ha magadra ismersz az alábbiakban: - Szeretnéd magad az élet más területén is kipróbálni? - Esetleg eleged lett a monoton, unalmas, egysíkú munkából? - Talán szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol a főnököd nem liheg folyton a nyakadban? Szeretnél végre félre rakni gyüjteni céljaid megvalósításához. Abban az esetben, ha magadra ismertél az előbb felsorolt négy pont közül legalább egyben, akkor itt a lehetőség, hogy ezt mind egyszerre megváltoztasd. Amit kínálunk neked: - Masszázs állás teljes- vagy részmunkaidőben, - Magas kereseti lehetőség, - Bejelentett munka. -Kiemelten magas pénzkereseti lehetőség Elvárásaink: - Légy ápolt, - Dekoratív, - Lelkes, - Motivált. -Megbízható Jelentkez fényképel s telefonszámmal... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok Új projektek munkavédelmi szempontból történő támogatása Kockázatértékelések készítése Mechanikus megmunkáló területek munkavédelmi támogatása Biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése, koordinációja Munkavédelmi oktatási anyagok készítése Területspecifikus utasítások készítése Balesetkivizsgálás, elemzés végrehajtása, intézkedések definiálása Kapcsolattartás az anyavállalattal és a konszern egyéb területeivel... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SERVICE DESK MUNKATÁRS (HÁLÓZATOS TERÜLETRE) (DEBRECEN) Állásazonosító: 82303 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: Ügyfélszolgálat Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Gimnáziumi végzettség, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: N/A Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Több műszakos munkarend Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Német Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszerve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Schedule and Cost Engineer

BEKO Engineering Kft. - Budapest - A BEKO Engineering Kft. az osztrák érdekeltségű, technológia-orientáltságú BEKO Holding AG. 100%-os magyar leányvállalata. Mérnöki és informatikai területen rész- és komplett megoldások iparág-specifikus technológiai szolgáltatója. 24 éves múltra visszatekintő cégünk sikereit a folyamatosan továbbképzett szakembereink kompetenciájának és a piac követelményeihez való rugalmas alkalmazkodásnak köszönheti. Engineering üzletágunk bővítésére keresünk új munkatársat az alábbi területen: Schedule and Cost Engineer Feladatok: FAM projekt ütemtervezése, módosítása és követés MS Project-ben FAM projekt budgetjének és felmerülő költségeinek összeállítás, módosítása FAM projekt követése és riportálás a vezetők felé. Elvárások: Gépészmérnöki végzettség (gazdasági végzettség előny) MS Projekt program alapos ismerete Multinacionális környezetben szerzett tapasztalat előny 2-4 év projekt tapasztalat hasonló területen Angol nyelv legalább kommunikációs szintű ismerete Magabiztos f... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Kalibrációs technikus

Work Force Kft. - Komárom-Esztergom - Kiemelkedő partnercégünk számára keresünk munkatársat a következő pozícióba: Kalibrációs technikus Főbb feladatok, munkák: Mérőszközök, berendezések méréstechnikai validálása, kalibrációja; Gépek, gyártóeszközök pontossági ellenőrzése; Pontossági ellenőrzések és kalibrációs műveletek ütemezése, tervezése; Kalibrációs dokumentáció készítés, nyomonkövetés és időszakos frissítés; Közreműködés vevői és hatósági auditok során. Az álláshoz tartozó elvárások: Műszaki középiskolai végzettség; Kalibrációs folyamatokban való jártasság; Méréstechnikai és minőségügyi ismeretek (ISO-TS, ISO9001); Kalibrációs területen eltöltött min 1 éves tapasztalat; Középszintű számítógépes ismeretek (Office programok, hálózatok). Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Alapfokú angol nyelvismeret; Villanyszerelői vagy mechatronikai vagy automatizálási technikusi végzettség; Autóipari gyártóüzemben eltöltött 1 éves tapasztalat. Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem, cafeteria; Teljes körű... - Állandó - Teljes munkaidő


DENSO Gyarto Magyarorszag Kft. - Hollandia - Székesfehérvár, Fejér - A DENSO Corporation 1949-ben a Toyota-csoportból kiválva alakult meg Japánban. A cégcsoport vállalatai elsősorban járműipari beszállítóként komplett rendszereket terveznek és gyártanak. Termékei között szerepelnek közös nyomócsöves befecskendező rendszerek (Common Rail), légszűrők, légkondicionálók, gyújtógyertyák, benzines injektorok. A DENSO Gyártó Magyarország Kft. keres székesfehérvári csapatába GYÁRTÁSTÁMOGATÓ MÉRNÖK Munkatársat. Főbb feladatok, munkák: A felmerülő technológiai problémák megoldása Termelési minőségi mutatók javítása Gép- és alkatrésztesztelés, adatok kiértékelése, hibaanalizálás Minőségi rendellenességek kivizsgálása, reklamációk kezelése Költség analízis, költségcsökkentési javaslatok megtétele, intézkedések végrehajtása Az álláshoz tartozó elvárások: Szakirányú felsőfokú végzettség (gépészmérnök végzettség) Kommunikációs szintű angolnyelv-tudás Ms Office haladó szintű ismerete (Word, Excel, Power Point) Jó elemzési és problémamegol... - Állandó - Teljes munkaidő


Unilever Magyarorszag Kft. - Hajdú-Bihar - Területi Képviselő - Foodsolutions, Hajdú-Bihar megye Főbb feladatkörök: Az Unilever Foodsolutions termékei disztribúciójának elérése a gasztronómiai felhasználóknál az intézményi és a kereskedelmi szektorban A szektor Hajdú-Bihar megyében jelen lévő vevőkörének látogatása, értékesítési akciók megvalósítása; vevőkör bővítése; Jó üzleti alapú kapcsolat kiépítése és ápolása a Chefekkel, döntéshozókkal; A Foodsolutions portfoliójának és a Chefcentrum által kidolgozott receptúrák magas szintű ismerete, ezek bemutatása főzések keretében a partnerek, felhasználók felé; A hatósági, törvényi és élelmiszer biztonsági előírások ismerete és azok alkalmazása Szakmai / személyiségbeli elvárások: Minimum középfokú végzettség - Élelmiszeripari iskolai végzettség, szakács- és kereskedelmi ismeretek elvárt; FMCG szektorban, nemzetközi vállalatnál szerzett tapasztalat különös tekintettel a HORECA értékesítési csatornára; Hajdú-Bihar megye ismerete, rendelkezik itt lakóhellyel Ké... - Állandó - Teljes munkaidő


MAHR Austria GmbH Magyar Fioktelep - Magyarország - MAHR Austria GmbH Magyar Fióktelep Német tulajdonú cég fióktelepe teljes munkaidős munkatársat keres azonnali belépéssel: Szerviz technikus / Szervizmérnök Főbb feladatok, munkák: Számítógép által vezérelt hosszméréstechnikai berendezések eseti hibaelhárítása, javítása Számítógép által vezérelt hosszméréstechnikai berendezések karbantartása és kalibrálása Üzembe helyezés, kezelői oktatás elvégzése Opcionálisan: karbantartási és kalibrálási szerződések megkötése Az álláshoz tartozó elvárások: Jó kommunikációs készség német nyelven, emellett az angol nyelvtudás előny Nagyfokú problémamegoldó képesség Önálló, precíz, megbízható munkavégzés, felelősségvállalás Műszaki tapasztalat éppúgy a mechanika, mint az elektronika területén Mobilitás (B kat. jogosítvány) Terhelhetőség Számítástechnikai alapismeret Érettségi, technológusi végzettség Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Szakmai tapasztalat elektronikus berendezések javításában Felsőfokú műszaki végzettség Am... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A MŰISZ Iskolaszövetkezet 1996 óta biztosít folyamatos és alkalmi munkalehetőségeket 17 év feletti nappali tagozatos diákok részére. Nálunk számtalan, órarendhez igazodó munkaajánlatot találsz, melyekről weboldalunkon tudsz megtekinteni. Az alábbi feladatra várunk jelentkezőket: Stabil lábakon álló multinacionális webáruház raktárába várunk jelentkezőket, heti 2-3 hétköznap vállalásával. Feladat: - Megrendelt termékek összegyűjtése, - egységcsomagok készítése, - áruk feltöltése, pakolása - raktár rendben tartása. Munkaidő 8.00-17.00. Helyszín XXII. kerület Bérezés 800 Ft/ óra... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk nagy tradíciójú multinacionális járműipari vállalat, termékcsoportjában piacvezető. Számára keresünk ambíciózus szakembert az alábbi munkakörbe: JAVA SZOFTVERFEJLESZTŐ (Pályakezdők jelentkezését is várjuk!) Feladatok Szoftver követelmények tisztázása, dokumentálása Részvétel a tervezési folyamatban Funkciók implementálása a követelmények alapján Felhasználók támogatása Elvárások Informatikai vagy villamosmérnöki területen szerzett felsőfokú végzettség Angol nyelvtudás Motiváltság, kihívásoknak való megfelelés, csapatszellem Java és C programozási ismeretek, UML technológiák ismerete Előnyt jelent Német nyelvtudás Amit megbízónk nyújt Versenyképes fizetés Béren kívüli juttatások Rugalmas munkavégzés Családbarát munkahely A munkavégzés helye Budapest (Dél-Pest) A jelentkezés módja Várjuk fényképes, magyar és idegen nyelvű, MS Word formátumú önéletrajzát és motivációs levelét a lenti e-mail címre. Kérjük az email tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Lean Associate (LS)

GE Energy Management - Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén - Lean Associate (LS) ( 2013911) A termelési folyamatok, gépek, berendezések fejlesztése a LEAN alapelvek alkalmazásával. A meghatározott területen a dolgozók bevonása, tanítása a LEAN kultúra folyamatos terjesztésének érdekében. Location: Ózd Feladatok A gyártási folyamatok fejlesztéséhez szükséges tervezési munkák elvégzése, külső tervezés esetén műszaki támogatás biztosítása. A fejlesztésekhez szükséges erőforrások (anyag, emberi erőforrás, információ, költség) tervezése és követése. A kiemelt fejlesztési projektek közvetlen irányítása, a kitűzött határidők betartása. A LEAN fejlesztésekben (AWO) való részvétel, a fejlesztések közben felmerülő gép, berendezés megtervezése, átalakítása vagy módosítása/ajánlás tétele. Saját munkájának ütemezése, a feladatok priorizálása, a folyamat tulajdonosok folyamatos tájékoztatása (társosztályokkal való együttműködés). Felelős az ISO 9001 szabvány és a GE Energy minőségügyi rendszer előírásainak betartásáért és betartatásáért a bevez... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Pultos/felszolgáló

Budapest - III. kerületi étterem pultos/felszolgálót keres 4 órás munkaidőben, 11-15 óráig.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Üzletkötő

Celerus Bt. - Magyarország - Dinamikusan növekvő kereskedő és szolgáltató cég, amely az egészségügy és az ipar területén tevékenykedik, munkahelyi egészségvédelemmel, egészségfejlesztéssel, elsősegélynyújtáshoz és életmentéshez használatos eszközök forgalmazásával, valamint az értékesített rendszerek oktatásával és karbantartásával foglalkozik. Az alábbi pozícióba keresünk munkatársat: Üzletkötő Fejér megye, Veszprém megye, Baranya megye, Tolna megye, Somogy megye területére. Főbb feladatok, munkák: Kapcsolattartás a meglevő partnerekkel, illetve új partnerek felkutatása, termék- és szolgáltatásértékesítés, oktatás. Az álláshoz tartozó elvárások: Nagy energiával bíró, erős motivációjú kollégákat keresünk, akik szorgalmas, önmotivált személyiségek, csapatjátékosok, de képesek az önálló munkára, Tapasztalat nem feltétel, Munkavédelmi képzettség előny, Saját autó szükséges. Amit kínálunk: fix fizetés + jutalék + bónusz + költségtérítés, folyamatos képzés, erős marketingtámogatás, kiváló termékpo... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - TEHERGÉPJÁRMŐ-MUNKAFELVEVŐ 6120 TEHERGÉPJÁRMŰ-MUNKAFELVEVŐ Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: TEHERGÉPJÁRMŐ-MUNKAFELVEVŐ Hivatkozási szám: MSTOTMFE-1027 Megbízónk hat regionális képviseletével közel 400 munkatársat foglalkoztat és ezáltal a legnagyobb autókereskedés- és szerviz hálózattal rendelkezik Magyarországon. Olyan márkák disztribútora, mint a Mercedes-Benz, Smart, Lancia, Jeep, KIA, Fiat DAF és IVECO. A cég a legmodernebb technikai felszereltségével és szolgáltatásaival korlátlan mobilitást garantál a személygépkocsi és haszongépjármű területen. JELENLEG BŐVÜLÉS MIATT ÚJ MUNKATÁRSAT KERESÜNK RÉSZÜKRE€ TEHERGÉPJÁRMŐ-MUNKAFELVEVŐ POZÍCIÓBA. _A MUNKAKÖR CÉLJA: €A szervizelésre behozott gépjárművek munkafelvételi folyamatának teljes körű ügyintézése a maximális ügyfél-elégedettség szem előtt tartásával_ FELADATOK Ügyfélkommunikáció a javítási folyamat során Ügyféligények rögzítése Javítási feladatok ütemezése, követése A szervizüzem munkájának ko... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Karbantartó technikus

Trenkwalder Kft. - Győr-Moson-Sopron - Multinacionális autóipari beszállító partnerünk részére keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Karbantartó technikus Az álláshoz tartozó elvárások: Minimum középfokú műszaki végzettség Legalább 1-2 éves releváns szakmai tapasztalat Német nyelv alapszintű ismerete Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Kezdeményezőkészség, nagyfokú önállóság Jó kommunikációs készség Hatékony problémamegoldó képesség Csapatmunkára való hajlandóság Főbb feladatok, munkák: Karbantartási munkálatok elvégzése Javítási és átalakítási feladatok ellátása Karbantartási tervek nyomon követése Optimalizálások, javítások, kisebb változtatások elvégzése Gépek alkatrészeinek beszerzése (árajánlat kérés, megrendelések) Csavarozó állomások, érzékelők és kamerák kalibrálása és beállítása Aktív kapcsolattartás a társrészlegekkel Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem Multinacionális vállalati környezet Szakmai fejlődés Továbbképzések lehetősége Állás, munka területe(i): Gyártás / Te... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Csepeli gyártelepen lévő környezetvédelmi kft. autószerelőt keres 3-5 éves tehergépjármű szerelési gyakorlattal, teljes állásban, azonnali kezdéssel. Elvárások: szakképzettség és C kategóriás jogosítvány. Javítandó gépjárművek fajtái: szippantó gépjárművek, Woma, Faun és Mut, valamint 1-5 tonnás kis tehergépjárművek és konténeres autó. Fizetés megállapodás szerint. Jelentkezését a megadott e-mail címre küldött önéletrajzzal várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Citibank International plc Mo.Fiokt - Budapest - Technológiai Kockázat Elemző / Szakértő Főbb feladatok, munkák: 200 évvel ezelőtt az emberek, ha az értékeiket biztonságban szerették volna tudni, széfekben tárolták őket. Az idő előrehaladtával már lehetőség nyílt arra is, hogy akár a lakhelyüktől távolabb eső településen tarthassák vagy átvehessék pénzüket. Napjainkban ez központi tényezővé, szolgáltatássá vált, így ahogy erre világszerte, a Citinél is jelentős figyelmet fordítanak, legyen szó információ-, adat-, hálózat- vagy alkalmazásbiztonságról. Az alkalmazás és hálózati technológiáktól külön kell választanunk azt a területet, amely azért felelős, hogy minden "bomba-biztos", és "kockázat-minimalizált" legyen: ők a Technológiai Kockázat Menedzsment osztály. A mottójuk a "Responsible Finance", utalva a stabil kontrolkörnyezetre, és arra, hogy őket nem éri meglepetésként, ha auditra kerül a sor. A csapatok szimbiózisban élnek a menedzsmenttel, a külső- és belső auditorokkal, a project menedzsment, a compliance-, információ-... - Állandó - Teljes munkaidő


Fuvarozas | Fuvarozas állás | állás Fuvarozas és környéke | Fuvarozasi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Fuvarozas állás
munkaügyi központ Fuvarozas állás
állás Fuvarozas és környéke
Fuvarozasi állások

Kulcsszavas kereső