állás Fuvarozas
Csak állás Fuvarozas hirdetés azonnali állás Fuvarozas és munka országosan! Munka, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. állás Fuvarozasai.


állás Fuvarozas, állás Fuvarozas keresés és állás Fuvarozas kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Fuvarozas kereső személyek, állás Fuvarozas kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Fuvarozas munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Fuvarozas kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maFuvarozasimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Fuvarozas keresés témában, országosan.

Munka, állás Fuvarozas és állás Fuvarozas ajánlatok, állás Fuvarozasok:


munka és állás Fuvarozas ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Fuvarozas kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Fuvarozas. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Fuvarozas munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Fuvarozas kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Fuvarozas kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Fuvarozas kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Fuvarozast találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Fuvarozas keresőkről, ami nagyban segíti az állás Fuvarozas keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Fuvarozas viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Fuvarozas kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Fuvarozas kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Fuvarozast keresők és állás Fuvarozast kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Fuvarozas értékelések:

A állás Fuvarozas ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Fuvarozas keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Fuvarozas keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Fuvarozas kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Fuvarozas keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Fuvarozas fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Fuvarozas keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Fuvarozashelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Fuvarozas keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Fuvarozas keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Fuvarozas hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés, állás Fuvarozasok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Fuvarozas, állás Fuvarozasok, állás Fuvarozas keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Fuvarozas keresője, munka kereső, és állás Fuvarozas kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Fuvarozashirdetés, hogy tudjanak állás Fuvarozast találni. A állás Fuvarozas keresés mellett ingyenes letöltés állás Fuvarozas filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Fuvarozas kereső és állás Fuvarozas kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Fuvarozas munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Fuvarozas kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Fuvarozas kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Fuvarozas tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Fuvarozas ajánlat -ról. Legyen az állás Fuvarozas, munka, munkáltató, állás Fuvarozasajánlat, idősebb állás Fuvarozas keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Fuvarozas keresőt, pályakezdő állás Fuvarozas és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Fuvarozast keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Fuvarozas, munka, karrier, önéletrajz, állás Fuvarozas keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Fuvarozas ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Fuvarozas keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas kínál, önéletrajz vagy csak állás Fuvarozas hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Fuvarozas oldala.

GE - Budapest - Job Number: 2013921 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb haszno... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Pest - Job Number: 2009772 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 2009869 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Harmadik feles behajtási munkatárs – Behajtás (Budapest) Career Level: Experienced Function: Collections Function Segment: Collections - Multi Stage Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Lakossági behajtás, 3rd party csoporton belül a jogi folyamatokkal kapcsolatos feladatok ellátása Essential Responsibilities: Feladatok és felelõsségek: Felmondott hitelek besorolása megfelelő behajtási folyamatokba Kapcsolattartás Üzleti partnerekkel, Társosztályokkal, Hatóságokkal Hátralékos ügyfelek telefonos megkeresése, autodialer rendszerben Irattári feladatok ellátása Jogi behajtási eredmények fogadása, és rögzí... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának Somogy megyei irodái (Siófok, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói jogviszony... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Munkakör megnevezése: Csemege és sajt pult eladó Munkavégzés helye: 5000 Szolnok, Téglagyári út 30. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű csemege- és sajtáru-termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, ké... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Lámpatáros

Budapest - Magyar tulajdonú vállalat Lámpatáros munkatársat keres Feladatok lámpatárban található világítástechnikai eszközök (lámpatestek, előtétek, fényáramszabályozók, kábelek, statívok, kiegészítők) forgalmazása kapcsolattartás a műsorgyártásban résztvevőkkel gyártási igények kiszolgálása a raktárkészlethez igazodva fogyó anyagok nyilvántartása (fólia, fényforrás) világítástechnikai eszközök villamos és mechanikai karbantartása Elvárások középfokú villamos végzettség (érettségivel) felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Word, Excel, Outlook) precíz munkavégzés jó kommunikációs képesség képesség nehéz eszközök mozgatására esetenkénti túlóra, hétvégi, ünnepnapi munka vállalása Előnyök technikusi, mechatronikai végzettség filmes, televíziós világítástechnikai eszközök ismerete, karbantartásukban szerzett tapasztalat erősáramú területen szerzett karbantartói tapasztalat Munkavégzés helye Budapest Jelentkezés módja Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődésé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Egészségügyi asszisztens

Budapest - Egészségügyi asszisztenst keresünk A WorCare Kft., Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő magán-egészségügyi szolgáltatója, tevékenységének bővítése céljából egészségügyi asszisztens munkatársat keres Feladatok: közreműködés cégünk rendelőiben, helyszíni kiszállásokon, menedzserszűréseken, egészség napokon való egészségügyi asszisztensi feladatok ellátásban elektronikus adatbázisok kezelése egészségügyi adminisztratív feladatok ellátása Elvárások: egészségügyi asszisztensi végzettség foglalkozás-egészségügyi vagy diplomás ápolói végzettség előny Vérvételi gyakorlat Rugalmasság, önállóság, megbízhatóság, Ügyfélorientált gondolkodásmód Számítógép felhasználói szintű ismerete B kategóriás jogosítvány, vezetői gyakorlattal Előny: Irodai munkakörben szerzett szakmai tapasztalat Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Dinamikus, fiatalos csapat Stabil, folyamatosan fejlődő cég Kiszámítható munkahely Egyéb információ: Munkavégzés: helye Budapest Munkatípus: teljes idős állá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Pék táblás

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Pék táblás Munkavégzés helye: 1222 Budapest, Nagytétényi út 35. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Részt vesz a munkafolyamatokban a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és az üzemi belső szabályokat. Munkakör betöltésének feltételei: pék, sütőipari vagy ezzel egy... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: BACK OFFICE VEZETŐ értékesítés területre Hivatkozási szám: MSTOBAOF-1020 Megbízónk Magyarország első számú édességipari vállalata, olyan ismert márkák mint a Tibi csoki, a Cherry Queen vagy éppen a Franciadrazsé gyártója. A cég jelenleg új munkatársat keres BACK OFFICE VEZETŐ értékesítés területre pozícióba. Feladatok Az értékesítés back office csapatának hatékony működtetése (belszolgálat, export) A raktárkészletek rendszeres ellenőrzése és folyamatos egyeztetés a gyártástervezéssel Készletekkel kapcsolatos tájékoztatás az értékesítés külszolgálat és belszolgálat felé Aktív közreműködés az éves értékesítési tervek előkészítésében és elkészítésében Havi értékesítési prognózisok összegzése Havi régiós értékesítési elemzések elkészítése Vevőkontroller, export bonyolító és vevőszolgálati értékesítési asszisztensek munkájának irányítása Elvárások Felsőfokú végzettség 2 év vezetői tapasztalat hasonló munkakörben Tárgyalóképes angol nyelvismeret Orosz/Uk... - Állandó - Teljes munkaidő


Kelly Services - Heves - Gyártásközi minőségbiztosítási mérnök Multinacionális hátterű autóipari partnercégünk számára keresünk GYÁRTÁSKÖZI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK munkatársat Heves megyei munkavégzésre! Feladatok: Minőségügyi problémák elemzése, megoldása és dokumentálása Költségcsökkentést célzó intézkedések meghatározása és bevezetése, problémamegoldó technikák alkalmazása Korai előrejelző rendszerek üzembe helyezése és karbantartása Vevői reklamációk kezelése, 8D készítése Statisztikák készítése Folyamatos fejlesztés Munkavállalók fejlesztése minőségbiztosítással kapcsolatosan (munkautasítások készítése) Együttműködés a támogató osztályokkal Elvárások: Villamosmérnöki vagy gépészmérnöki végzettség Min. 1 év tapasztalat minőségbiztosítási területen Angol nyelvismeret (emellett német előny) Magas szintű számítógép ismeretek Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség Strukturált és szisztematikus gondolkodásmód Csapatmunkára és együttműködésre való képesség Rugalmasság Amit partnerünk kínál: Nemzetköz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Szakképzett ápoló

Ezust Hid Kft - Budapest - III. kerületi idősek szállodájába szakképzett ápolókat keresünk. Érdeklődni lehet: 06 70 941-4980... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Bolti eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest VII. ker - Munkakör megnevezése: Bolti eladó Munkavégzés helye: 1074 Budapest, Rákóczi út 20. Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Tiszta munkakörnyezetet tart fenn, valamint betartja a raktár- és udvarrendet. Részt vesz a leltárak lebonyolításában. Kezeli a pénztárgépet és az automata üvegvisszaváltót. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános... - Állandó - Teljes munkaidő


Sports Direct - Budapest - Sports Direct Az állás Munkaadó Sports Direct Állás helye Budapest, Budapest Magyarország Iparág Kiskereskedelem Állástípus Teljes munkaidős Alkalmazott új Áruháznyitás Menedzsment lehetőségek - Budapest Campona Az állásról Megnevezés: új Áruháznyitás Menedzsment lehetőségek Helyszín: Budapest Magyarország Szakterület: Áruházvezetés - Áruházvezető - Áruházvezető helyettes - Cipőosztály vezető - Cipő supervisor - Részlegvezető Célkitűzés: A teljes áruházra kiterjedő kivételes színvonalú működtetési és kereskedelmi sztenderdek biztosítása. A működési tevékenységek minden szintjén biztosítani a vállalati folyamatoknak való megfelelést. Az eladói csapat fejlesztésével és teljesítményének fokozásával az eladások és a nyereségesség növelése, az előre megtervezett költségvetés követése mellett. Felettes: területi vezető Fő tevékenységi kör és feladatvállalás: Egységes csapatként törekedni és megvalósítani a legjobb áruházi sztenderdeket és vásárlói kiszolgálást egy nyereséges új áruház becsat... - Állandó - Teljes munkaidő


Kelly Services - Budapest - Tesztautomatizálási Mérnök Navigációs technológiák fejlesztésében vezető partnerünk számára keresünk tapasztalt Tesztautomatizálási mérnököket. Feladat: Belső fejlesztői és tesztszoftverek karbantartása Automata buildszerverek karbantartása Automata regressziós tesztesetek kidolgozása Szoftvertesztelés dokumentálása Amit keresünk benned: Szoftvertesztelésben, automata tesztek tervezésében és fejlesztésében szerzett 3 éves tapasztalat Python, Java nyelvek ismerete SQL és adatbázis-kezelési ismeretek Legalább középfokú angolnyelv-ismeret Önálló munkavégzésre való képesség Aminek örülünk: ISTQB CTFL vizsga Programozási alapismeretek Amit kínálunk: Állást egy sikeres világcégnél itthon, ahol a legjobbaktól tanulhatsz Komoly szakmai kihívásokat Biztos, jól fizető munkahelyet Modern infrastruktúrát Rugalmas munkaidőt A jövő navigációs szoftvereinek fejlesztését a jelenben Fiatalos csapatot Külföldi munkaheteket, ha szeretnéd (Szöul, Tokyo, Detroit, Sanghai)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Pék kemencés

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Hatvan, Heves - Munkakör megnevezése: Pék kemencés Munkavégzés helye: 3000 Hatvan, Bibó István út 1. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Elvégzi a kemencés feladatokat. Részt vesz a munkafolyamatokban a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és az üzemi belső szabályokat. Munkakör betöltésének feltételei: pék, sütőipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: multinacionális vállalatnál szerzett munkatapasztalat, pékáru-termelésben szerzett legalább 6 hóna... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Hentes

M- Plusz 2.0 Kft. - Budapest - AZONNALI MUNKAKEZDÉSSEL VI. KERÜLETI ÉLELMISZER ÜZLETÜNKBE HENTEST FELVESZÜNK. Önéletrajzot az info@gkonyveles.hu e-mail címre várunk. Érdeklődni a 06- 30-475-4757-ös mobilszámon lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Kelly Services - Budapest - Rendszerfejlesztő (Perl, Python) Nemzetközi hátterű magyar szoftverfejlesztő partnerünk keres Perl / Python fejlesztőket belső rendszerei fejlesztésére. Belső fejlesztőeszközök, teszteszközök tervezése, fejlesztése Scriptek írása (Python vagy Perl nyelven) Tesztelés, dokumentálás Python vagy Perl magas szintű ismeretee Linux ismeretek Virtualizációs ismeretek Nem hagyományos adatbázisok ismerete (Hadoop, HBase) Angol nyelv ismerete Izgalmas feladatok Szakmai fejlődési lehetőség Kiváló munkakörnyzet Stabil nemzetközi hátterű cég Versenyképes jövedelem... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Kőszeg, Vas - Munkakör megnevezése: Non food árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 9730 Kőszeg Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, készség a csapatmunkára, igény és alkalmasság önmaga és a munkatársai fejlesztésére. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014.10.26.... - Állandó - Teljes munkaidő


Kelly Services - Heves - Minőségbiztosítási projektvezető Multinacionális hátterű autóipari partnercégünk számára keresünk MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI PROJEKTVEZETŐ munkatársat Heves megyei munkavégzésre! Feladatok: Minőségügyi feladatok koordinálása új termékek bevezetésében Tanácsadás a fejlesztő osztályok és a projektcsapatok számára Minőségügyi feladatok koordinálása és felügyelete a gyártás területén Aktív részvétel a fejlesztési csapatok munkájában Minőségügyi folyamatok tervezése, kialakítása és a projekt határidők betartása és betartatása Folyamatos együttműködés a fejlesztéssel és a külföldi telephelyekkel Elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség Min. 3 év szakmai tapasztalat (autóiparban és minőségbiztosítási területen szerzett min 1 év tapasztalat) Elektronikai alkatrészgyártásban szerzett tapasztalat Tárgyalóképes angol és/vagy német nyelvtudás Minőségorientált gondolkodás terhelhetőség Magabiztos fellépés Kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség Önállóság és együttműködő hozzáállás Magas szintű rugal... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Szoftverfejlesztő

Budapest - Cégünk munkatársakat keres az alábbi munkakörbe: Programozó A budapesti székhelyű, nemzetközi tulajdonban lévő E-Radius Kft. 2008 óta foglalkozik egyedi szoftverfejlesztéssel és IT-háttérszolgáltatással. Dinamikusan fejlődő vállalatunk bővítéséhez keresünk programozó kollégákat. Feladatok Egyedi Web alapú alkalmazások fejlesztése Meglévő alkalmazások támogatása magyar és külföldi partnereink részére LINUX környezetben Dokumentációk készítése Ügyfélkapcsolati tevékenységek ellátása Ügyfeleink általános működésének, valamint a fejlesztéseinkhez kapcsolódó rendszerek funkcióinak megismerése Elvárások PHP ismeret Analitikus gondolkodásmód HTML, Javascript, CSS ismeret Általános SQL ismeret Linux és biztonságos elérési technikák (SSH, VPN) ismerete Fél év releváns szakmai tapasztalat Középszintű angol nyelvtudás szóban és írásban Nyitottság új ismeretek befogadására Jó problémamegoldó - és önálló munkavégzési képesség Jó kommunikációs készség Előnyök Debian Linux... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Az Ön feladata a személygépjárművek előállításához szükséges gépek, berendezések anyagok rendelkezésre állásának biztosítása az előírt projektcélok és határidők betartásával. Ön tervezi és értékeli az alternatív termelési lehetőségeket, termékváltozásokat és az optimalizálási intézkedéseket. Ön állapítja meg a termelési időket, beruházásokat, a gyártáshoz szükséges gyártófelületek nagyságát és előkészíti a pályázati kiírásokat. Az ön tevékenységének súlypontja a gépek, berendezése... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XVII. ker - Munkakör megnevezése: Személyzeti asszisztens - Hiper Munkavégzés helye: 1173 Budapest, Pesti út 5-7. Főbb feladatok: Karbantartja az áruház személyzeti struktúrájának számítógépes adatbázisát. Közreműködik a munkaügyi adatok adminisztrálásában, ellenőrzésében, a jelenléti- és túlóraívek vezetésében, napi, heti és havi jelentéseket készít. Részt vesz a munkaerő-toborzásban, kezeli és karbantartja a pályázati anyagokat, tájékoztatja a pályázókat. Támogatja a személyzeti igazgató adminisztrációs munkáját, és segíti a munkaügyi előadó feladatait. Részt vesz a dolgozói programok szervezésében, rendezi a faliújságot. Összegyűjti az igényeket az éves szabadságolási terv elkészítéséhez. Gondoskodik a dolgozók munkaruhával, ill. egyéb, a munkavégzéshez szükséges eszközökkel való ellátásáról. Segíti gyakorlati tapasztalatainak megosztásával az új munkatársak, gyakornokok beilleszkedését. Kapcsolatot tart az áruházban gyakorlatot végző tanulók iskoláival és a munkaerő kölcsönző cégekke... - Állandó - Teljes munkaidő


Sports Direct - Budapest - Sports Direct Az állás Munkaadó Sports Direct Állás helye Budapest 1222, Budapest Magyarország Állástípus Teljes munkaidős Alkalmazott Tapasztalat éveinek száma 1-2 év között Karrierszint Vezető (néhány beosztottal) ÚJ ÁRUHÁZNYITÁS Ruházati & kiegészítő osztályvezető Az állásról Megnevezés: ÚJ ÁRUHÁZNYITÁS Ruházati & kiegészítő osztályvezető Helyszín: Campona Bevásárlóközpont, Budapest Magyarország Szakterület: Áruházvezetés Célkitűzés: Az új áruház ruházati & kiegészítő osztályainak kivételesen magas színvonalon történő működtetése a kereskedelmi sztenderdek biztosítása mellett. A működési tevékenység minden szintjén betartani a vállalati folyamatokat. A bevétel és a profit növelése az osztályon dolgozó csapat teljesítményének fejlesztésével. Közvetlen felettes: Áruházvezető Fő tevékenységi kör és feladatvállalás: A csapat irányítása és a maximális teljesítmény megkövetelése egy nyereséges új áruház becsatolásával a kereskedelmi láncolatba. Mindezt hatékony management és siker orientá... - Állandó - Teljes munkaidő


AllasStart Magyarorszag Kft. - Budapest - Ruhaklinika - Ügyfélszolgálati szervező ; csoportvezető Ha szeretnéd végre bebizonyítani, hogy céltudatos, okos, megfontolt vagy, és szeretnél egy jó helyen, jó csapatban dolgozni, ha olyan munkát keresel, ahol nagy a pörgés, sok embert ismerhetsz meg, ahol értékelik a teljesítményedet, akkor Te minket keresel. Bővülő bel-és külföldi piaci , export lehetőségeink és megnövekedett feladataink ellátásához ügyfélszolgálati szervezőt keresünk. Feladatok, amiben Rád van szükségünk: Személyes, telefonos, online kapcsolattartás az ügyfelekkel Megrendelések felvétele, az elkészült termékek átadása A megrendelések-kiadások teljes körű adminisztrációja Az ügyfélszolgálati és műszakvezetői kommunikációs központ munkatársainak segítése Adatrögzítés, adminisztráció ellenőrzése. Ügyfélszolgálati vezető munkájának segítése Megrendelések nyomon követése... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - CNC programozó, gépbeállító Kecskemét Gépalkatrészek gyártásával foglalkozó multinacionális partnerünk számára keresünk CNC programozó és gépbeállító kollégát azonnali kezdéssel, kecskeméti munkavégzéssel. Követelmények / Job requirements: - Komplett CNC programok önálló készítése műszaki rajz alapján - Az összes CNC-eszterga és CNC-megmunkáló központ kezelése és programozása - Gépek, programok ko... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

TANÁCSADÓ ASSZISZTENS

HRC Group - Budapest - A HRC Group www.hrcgroup.hu 12 éve működő, magyar tulajdonú, országos hálózattal rendelkező személyzeti tanácsadó cég. Multinacionális versenytársainkhoz képest rugalmasabb és személyre szabottabb szolgáltatásokat nyújtunk, ennek köszönhetően a válság ellenére is fejlődünk, új irodákkal bővülünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a rendszeresen visszatérő partnereink között multinacionális vállalatok mellett kis- és középvállalatok is megtalálhatóak. Cégünk budapesti, központi irodájába keresünk TANÁCSADÓ ASSZISZTENS munkakörbe új kollégát RÉSZMUNKAIDŐBEN Feladatok: önéletrajzok előszűrése telefonos előszűrés interjúk szervezés adminisztratív segítségnyújtás a tanácsadó kollégának jelöltek tájékoztatása Elvárások: folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok, amely mellett tud vállalni napi 4 órás munkát angol nyelvtudás jó kommunikációs készség kiváló szervezőkészség Amennyiben úgy érzi, hogy ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, úgy kérjük küldje el fényképes szakmai önéletrajzát a palyazat@hrc... - Állandó - Teljes munkaidő


Hays Hungary Kft. - Budapest - Junior Számviteli Munkatárs Budapest Junior Számviteli Munkatárs Budapest Nr ref.: 1248555 Junior Számviteli Munkatársakat keresünk holland multinacionális partnerünk bővülő Pénzügyi Üzleti Szolgáltató Központjába Budapesten. Junior Könyvelőként lehetőséged nyílik megismerkedni a könyvelés alapjaival, illetve a multinacionális cégek által széles körben használt SAP rendszerrel. Feladataid közé tartozik majd a vevői / szállítói / banki számlák könyvelése illetve a kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása. Napi szinten kell majd írásban kapcsolatot tartanod az ügyfelekkel és a különböző társosztályokkal továbbá a részt venned a cég havi és éves zárásaiban. Az ideális pályázó a Junior Könyvelői pozícióra szakirányú felső- vagy középfokú végzettséggel, pályakezdőként, vagy hasonló tapasztalattal, illetve középfokú angol nyelvtudással rendelkezik. Partnerünk olyan motivált, csapatjátékos munkatársakat keres, akik szeretnék kamatoztatni és fejleszteni eddig megszerzett tudásukat és szíve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

CNC marós

Szerszamgyarto ceg - Szeged, Csongrád - Marási munkafolyamatok elvégzése.... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Mór, Fejér - Elektromos karbantartó (Referenciaszám: PJ2782) Móri megbízónk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Elektromos karbantartó Feladatok: - Gépbeállítások és karbantartási feladatok elvégzése - Műszaki hibák elhárítása a termelés folytonosságának biztosítása érdekében - Minőségbiztosítási és más rendszerelőírások betartása Elvárások: - Gépész, villamos, elektromechatronikai végzettség (szakmunkás/szakközép) - Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek - Hasonló munkakörnyezetben szerzett 1-3 éves tapasztalat - Jó problémamegoldó képesség - Kreatív gondolkodás Előny: - Angol nyelv alapfokú ismerete Amit megbízónk kínál: - Multinacionális munkakörnyezet - Versenyképes fizetés és juttatási csomag Munkavégzés helye: Mór Jelentkezés: Kérjük, magyar nyelvű, részletes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Turán Gábor kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen az gabor.... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Budapest - Saját csapatunkba keresünk Megváltozott munkaképességű Online Marketing Koordinátor munkatársat Feladatok: Online marketing folyamatok tervezése és végrehajtása Online tartalmak önálló napi frissítése (szöveges és képi tartalmak létrehozása, ezek ütemezése) a facebookon és weboldalainkon Adwords, optimalizálás, kampány kidolgozás Új projektek bevezetése és feladatok kiosztása (grafikus, programozó, stb.) és ellenőrzése Hirdetési anyagok kezelése, egyéb adminisztratív feladatok Munkatársakkal való kapcsolattartás (telefon, e-mail) Elvárások: Középfokú végzettség Igazolás a megváltozott munkaképességről Legalább 3-5 éves online marketing területen szerzett tapasztalat, átfogó marketing-szemlélet Aktív, minimum középfokú angol nyelvtudás Jó szövegírási képesség, precizitás Alkalmazkodó készség, terhelhetőség, proaktivitás, lojalitás Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség Jó problémamegoldó és elemző képesség, önálló munkavégzés, rendszerszemlélet Weboldal... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

CNC gépbeállító

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Cégünk munkatársat keres CNC gépbeállító pozícióba. Cégjellemzők: Fémmegmunkálás területén tevékenykedő, magyar tulajdonú cégünk keres Miskolc melletti üzemébe új munkatársat az alábbi pozícióba: CNC gépbeállító Feladatok: CNC multi központok, marók, elsősorban eszterga gépek beállítása, művelettervek és műszaki rajzok ellenőrzése, mintadarabok elkészítése, beállítások tesztelése, gyártási hibák ellenőrzése és javítása, magas minőségbiztosítási elvek figyelembevétele, gépkezelő kollégák betanítása. egyedi termékek gyártása, kisszériás gyártási feladatok ellátása Elvárások: járműipari tapasztalat, CNC programozói ismeretek, CNC végzettség, CNC vezérlésű gépkezelésben, beállításban való jártasság, termelő cégnél szerzett tapasztalat, műszaki rajz olvasásának készsége, mérési és alkatrész ismeretek, felhasználói szintű PC ismeret, önálló, precíz munkavégzés, megbízhatóság, igényességre való törekvés erős fizikum, terhelhetőség. Amit kínálunk: Stabil munkahely fix alapbér+műs... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Beszerzési vezető

VARGA - Flexo Kft. - Somogy - Több mint 21 éves múlttal rendelkező magyar tulajdonban működő cég, mely a nyomdagépgyártás területén piacvezető. Folyamatosan bővülő csapatába keres BESZERZÉSI VEZETŐ munkatársat Lengyeltóti telephelyére. Feladatok: A beszerzési terület önálló, felelősségteljes irányítása, beszerzési csoport munkájának koordinálása. A gyártáshoz szükséges alap- és segédanyagok rendelkezésre állásának biztosítása. A legkedvezőbb beszerzési kondíciók elérése és azok folyamatos javítása a vállalati irányelveknek megfelelően. Beszállítókkal történő folyamatos kapcsolattartás. Irodai dokumentációk rendszerezése, nyilvántartások vezetése. Elvárásaink: Legalább középfokú gazdasági végzettség, Néhány eves tapasztalat gyártói környezetben, Középszintű angol nyelvtudás, Felhasználó szintű MS Office, internet használati ismeretek, Jó problémamegoldó és kommunikációs képesség, önszervező, gyakorlatias, és rugalmas személyiség. Előnyt jelenthet: Hasonló területen szerzett korábbi tapasztalat. Amit nyújtunk: Vonzó... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Veszprém - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Hátsó területet működtető munkatárs Munkavégzés helye: 8200 Veszprém, Külsô-Kádártai út 3. Főbb feladatok: -a beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele a vállalati szabályoknak megfelelően, -a beérkező árumennyiség termékcsoportokra válogatása annak érdekében, hogy hatékony legyen az árufeltöltés az áruházban, -az árufeltöltés során keletkező szemét, göngyöleg és PET-ALU hulladék folyamatos rendezése az udvaron és hátsó területen, -X-docking, gyorsposta átvétele, -a vi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Vezetői asszisztens

Lidl Magyarorszag - Budapest - Az Ön feladata - Immobilienverwaltung - ingatlanokkal kapcsolatos dokumentumok kezelése, adatok felvitele az ingatlankezelő rendszerbe, adategyeztetés - költségelemzések készítése - általános adminisztrációs feladatok (irodavezetés, adatnyilvántartás); utazásszervezés, időpont-egyeztetés - rendszeres kapcsolattartás a német központtal - prezentációk... Vezetői asszisztens Központi Irodaház Budapest A Lidl Európa legnagyobb élelmiszer diszkont áruháza. 27 országban vagyunk jelen több mint 10.000 áruházzal. Magyarországon 2004-ben nyitottuk első üzletünket. Jelenleg közel 160 áruházzal rendelkezünk és több mint 3.500 munkavállalót foglalkoztatunk. Az Ön feladata Immobilienverwaltung - ingatlanokkal kapcsolatos dokumentumok kezelése, adatok felvitele az ingatlankezelő rendszerbe, adategyeztetés költségelemzések készítése általános adminisztrációs feladatok (irodavezetés, adatnyilvántartás); utazásszervezés, időpont-egyeztetés rendszeres kapcsolattartás a német központtal prezentációk elők... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Mérnök

Linde Magyarorszag Anyagmozgatasi Kft. - Budapest - Anyagmozgató gépek karbantartására és javítására keresünk elektromos hajtások és vezérlések szervizelésében jártas mérnököket.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Sales gyakornok

Talent Selection - Budapest - Sales gyakornokSaját csapatunkba keresünk sales gyakornok munkatársat, komplex HR szolgáltatások értékesítésének támogatásához. Tanácsadó irodánkról bővebben a www.performangroup.hu oldalon tájékozódhat. Sales gyakornok HR szolgáltatások, Budapest Feladatok Szolgáltatásaink értékesítéséhez kapcsolódó feladatok: - szolgáltatásportfólió ismeretében... Sales gyakornok Saját csapatunkba keresünk sales gyakornok munkatársat, komplex HR szolgáltatások értékesítésének támogatásához. Tanácsadó irodánkról bővebben a www.performangroup.hu oldalon tájékozódhat. Sales gyakornok HR szolgáltatások, Budapest Feladatok Szolgáltatásaink értékesítéséhez kapcsolódó feladatok: szolgáltatásportfólió ismeretében meglévő ügyfelek felkeresése telefonon és e-mailben, találkozók szervezése; piaci infók gyűjtése, rendszerezése; tanácsadók támogatása az értékesítésben; pre-sales, after-sales feladatok; sales adminisztráció; marketing akciók megtervezése, kiküldése, utánkövetése; ügyfélpotenciálok felkutatása; üzl... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


T-HR Kft. - Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Fejlesztő technológus - Mosonmagyaróvár környéke THR2577 Megbízónk Élelmiszeripari partnercég. Feladatkör Élelmiszeripari vagy gyógyszergyártással kapcsolatos minőségbiztosítási feladatok ellátása. Minőségi elvárásoknak való megfeleltetés. Gyártás támogatása. Hatósági rendeletek betartatása, ellenőrzés Munkavégzés helye Mosonmagyaróvár (Győr-Moson-Sopron megye) környéke Követelmények Végzettség Biológus, vegyész vagy gyógyszerész. Szakmai tapasztalat 1-2 év élelmiszeripari tapasztalat. Informatika felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény Kommunikációs szintű németnyelv-tudás. Minőségbiztosítási tapasztalat. Előny Győr és Mosonmagyaróvár környéki lakhely. Jelentkezés az állásajánlatra: thr@t-hr.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - JUNIOR IT BIZTONSÁGI MUNKATÁRS 6103 JUNIOR IT BIZTONSÁGI MUNKATÁRS Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: JUNIOR IT BIZTONSÁGI MUNKATÁRS Hivatkozási szám: MSTOITBI-1021 Partnerünk elsősorban alkalmazás-üzemeltetési és rendszerintegrációs feladatokat lát el, bankinformatikai területen, közel 20 éve. Ügyfelei számára korszerű és egységes informatikai hátteret biztosít és kezdeményező szerepet tölt be... - Állandó - Teljes munkaidő


LeanCenter - Győr-Moson-Sopron - Nemzetközi Lean manager (Budapest és Külföld) - ULM-1449 Pest megyei székhelyű multinacionális megbízó Partnerünk részére keresünk Nemzetközi Lean manager munkatársat. Feladatok A vállalat telephelyein a központilag meghatározott gyártásfejlesztési koncepciók bevezetése, felügyelete, üzemeltetéseMagyarországi és külföldi lokációk folyamatfejlesztési tevékenységének koordinálása Workshopok szervezése és lebonyolítása (5S, Shop Floor management, SMED, TPM)Helyi Lean mérnök csapat szakmai támogatásaGyári Lean auditok lebonyolításaGyári termelési rendszer folyamatos fejlesztése, helyi és nemzetközi szinten egyarántLean tréningek szervezése, lebonyolítása Elvárások Műszaki felsőfokú végzettségMinimum 3 éves vezetői tapasztalatMinimum 5 éves termelő vállalatnál szerzett lean tapasztalatTárgyalóképes angol nyelvtudás, német nyelvtudás előnyVezetői kompetenciákHatározottság, dinamizmusKiváló problémamegoldó, koordinációs és kommunikációs készségUtazási hajlandóság (80% Európai 20% Egyéb lokáci... - Állandó - Teljes munkaidő


Aurum Recruitment - Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szerszámtervező mérnök (Sz-Sz-B) - SZT-1448 Szerszámtervező mérnök (Sz-Sz-B) - SZT-1448 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei multinacionális megbízó Partnerünk részére keresünk Szerszámtervező mérnök munkatársat az alábbi feladatokkal és elvárásokkal: Feladatok Műanyag fröccsöntő szerszámok 3D-s és 2D-s gyártási rajzainak elkészítéseÚj termékekre optimális szerszám koncepció kialakítása, gyártási elvek és eljárások fejlesztéseA már meglévő fröccsöntő szerszámok termelékenyebb, költséghatékonyabb üzemeltetése érdekében javaslatok tétele, műszaki fejlesztések végrehajtásaFröccsöntő szerszámok és alkatrészek műszaki dokumentációjának karbantartása, szükség esetén pótlásaFröccsöntő szerszámokhoz szükséges pótalkatrészek rendelésének költséghatékony rendszerének kidolgozása és felügyeleteA vevői igények kiszolgálásához szükséges pótalkatrészek szinten tartásaKapcsolattartás a társosztályokkal és a németországi központtalGyári lean tevékenységben való hatékony, aktív közreműködésGyártandó és gyártá... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Applikációs mérnök (Referenciaszám: PJ3059) Ipari folyamatszabályozó- és mérőberendezések gyártásával foglalkozó, székesfehérvári partnercégünk részére keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Applikációs mérnök Feladatok: - Projektek vezetése és a dolgozók felkészítése - Értékesítés támogatása, árajánlat készítése figyelembe véve az optimális anyagfelhasználást - Projekt specifikációk készítése gyártási dokumentumok alapján - Elektromos rendszerek tervezése, vázlatok készítése - Projekt értékelése a vevői visszajelzések alapján - Gyártási folyamatok előkészítése és segítése - Műveleti utasítások készítése és a technikai változtatások bevezetése - Speciális igényeknek megfelelő árajánlatok készítése - Gyártási folyamatok felülvizsgálata az előírt szabványok alapján - Projekt megbeszéléseken való aktív részvétel Elvárások: - Főiskolai vagy egyetemi villamosmérnöki végzettség - Stabil közép szintű angol nyelvtudás - Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség - Projektekben szerze... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Projectmanagement gyakornok

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Projectmanagement gyakornok Gyakornoki program Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest)vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Projectmanagement gyakornok Egyéb, Referencia kód: CM_PP Feladatok: Részvétel modern fedélzeti műszerek és az autóvezető jobb tájékoztatását szolgáló magas felbontású, többfunkciós k... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Salgótarján, Nógrád - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Nyugat-Borsod-Egri Területi Igazgatóság Észak Nógrád Ügynöksége Pénzügyi tanácsadót keres. Indítsd be nálunk saját vállalkozásod! Személyre szabott vállalkozásfejlesztési csomagunkban az anyagi támogatás mellett folyamatos szakmai segítségre is számíthatsz Kik vagyunk: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk Mi lesz a feladatod: a termékeink és szolgáltatásaink értékesítése ajánlatok készítése kidolgozása szerződések adminisztrációja az új ügyfelek teljes körű kiszolgálása az ajánlatok előkészítésétől kezdve a szerződések fenntartásán át a r... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunakeszi, Pest - Külkereskedelmi asszisztens Főbb feladatok, munkák: Megrendelésekkel, számlázással, áruszállítással kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása Irodai adminisztratív ügyek intézése Külföldi partnercégekkel, ügyfelekkel való kapcsolattartás Skype-on, telefonon vagy mailben Bejövő számlák kezelése, iktatása Bejövő levelek iktatása, kimenő levelezés Import ügyintézés, vámkezelés előkészítése Statisztikák, kimutatások készítése Elemzések készítése Árak karbantartása Termékek és hozzátartozó adatbázis karbantartása Az álláshoz tartozó elvárások: Középfokú végzettség Tárgyalóképes angol nyelvtudás szóban és írásban Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Outlook, Excel, Word) Kitűnő problémamegoldó képesség Kiváló kommunikációs készség Precizitás, pontosság Terhelhetőség, stressz tűrő és alkalmazkodó képesség Önálló munkavégzés Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Bármilyen vállalatirányítási rendszer ismerete Amit kínálunk: Verseny... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Szoftvertesztelő

Debrecen, Hajdú-Bihar - Szoftvertesztelő Az NI Hungary Kft. Business Quality Analyst csoportjába keresünk szoftvertesztelőt, aki a cég vállalatirányítási rendszerének (ERP, CRM) és kapcsolódó rendszereinek a fejlesztésében vesz részt. Főbb feladatok és hatáskör A cég integrált vállalatirányítási rendszerének és a hozzá kapcsolódó egyéb alkalmazások folyamatainak és minőségének vizsgálata, javítása, optimalizálása. A vállalatirányítási rendszer és egyéb informatikai alkalmazások rendszeres tesztelése Teszt-dokumentáció készítése, a tesztelési folyamat hatékonyságának növelése, a folyamat standardizálásának támogatása Együttműködés a programozókkal, üzleti elemzőkkel a projektcélok megvalósítása és az üzleti felhasználók igényeinek kielégítése érdekében Szoftverfejlesztési projektek tesztelési fázisának teljeskörű menedzselése Napi szintű kapcsolattartás a külföldi kollegákkal Javaslattétel a munkafolyamatok javítására Feltételek Gazdasági és/vagy Informatikai felsőfokú végzettség, lehetőleg kett... - Állandó - Teljes munkaidő


Fuvarozas | Fuvarozas állás | állás Fuvarozas és környéke | Fuvarozasi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Fuvarozas állás
munkaügyi központ Fuvarozas állás
állás Fuvarozas és környéke
Fuvarozasi állások

Kulcsszavas kereső