állás Fuvarozas
Csak állás Fuvarozas hirdetés azonnali állás Fuvarozas és munka országosan! Munka, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. állás Fuvarozasai.


állás Fuvarozas, állás Fuvarozas keresés és állás Fuvarozas kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Fuvarozas kereső személyek, állás Fuvarozas kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Fuvarozas munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Fuvarozas kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maFuvarozasimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Fuvarozas keresés témában, országosan.

Munka, állás Fuvarozas és állás Fuvarozas ajánlatok, állás Fuvarozasok:


munka és állás Fuvarozas ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Fuvarozas kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Fuvarozas. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Fuvarozas munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Fuvarozas kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Fuvarozas kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Fuvarozas kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Fuvarozast találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Fuvarozas keresőkről, ami nagyban segíti az állás Fuvarozas keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Fuvarozas viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Fuvarozas kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Fuvarozas kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Fuvarozast keresők és állás Fuvarozast kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Fuvarozas értékelések:

A állás Fuvarozas ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Fuvarozas keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Fuvarozas keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Fuvarozas kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Fuvarozas keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Fuvarozas fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Fuvarozas keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Fuvarozashelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Fuvarozas keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Fuvarozas keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Fuvarozas hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés, állás Fuvarozasok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Fuvarozas, állás Fuvarozasok, állás Fuvarozas keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Fuvarozas keresője, munka kereső, és állás Fuvarozas kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Fuvarozashirdetés, hogy tudjanak állás Fuvarozast találni. A állás Fuvarozas keresés mellett ingyenes letöltés állás Fuvarozas filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Fuvarozas kereső és állás Fuvarozas kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Fuvarozas munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Fuvarozas kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Fuvarozas kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Fuvarozas tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Fuvarozas ajánlat -ról. Legyen az állás Fuvarozas, munka, munkáltató, állás Fuvarozasajánlat, idősebb állás Fuvarozas keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Fuvarozas keresőt, pályakezdő állás Fuvarozas és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Fuvarozast keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Fuvarozas, munka, karrier, önéletrajz, állás Fuvarozas keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Fuvarozas ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Fuvarozas keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas kínál, önéletrajz vagy csak állás Fuvarozas hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Fuvarozas oldala.

GE - Budapest - Job Number: 1995127 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen. Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok - Észak-Pest Career Level: CI Function: Sal... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1937392 Business: GE Appliances & Lighting Business Segment: GE Lighting About Us: Posted Position Title: Egészségügyi kerámia fejlesztési munkatárs Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Manufacturing Engineering Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1046 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Essential Responsibilities: élelmiszeripari és egészségügyi kerámia termékek fejlesztése és a hozzájuk kötődő szabadalmak önálló feltérképezése, vevői visszajelzések alapján önálló kapcsolattartás a leendő vevőkkel, és velük közösen műszaki specifikációk kidolgozása kísérleti szerszámok gyártástámogatása, 3D prototyping orvos látogatás, terméknépszerűsítés, vevői visszajelzések gyűjtése minőség folyamatosan fenntartása, hogy az megfeleljen az előírtnak. Qualifications/Requirements: szakirányú fogtechnikusi végzettség kerámia fogszabályozó betétek felhasználá... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 2007129 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának Somogy megyei irodái (Siófok, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói jogviszony... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Mechanikus karbantartó mérnök - Motorgyártás Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok Automatizált gyártóberendezések karbantartása, javítása és a gépek folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása Műszaki dokumentáció kezelése és aktualizálása Karbantartási tervek elkészítése Szoros együttműködés a műszakos karbantartó munkatársakkal Részvétel a beszerzési folyamatban (árajánlatok bekérése, megrendelések lebonyolítása) Gyártásban fellépő problémá... - Állandó - Teljes munkaidő


Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Lead Incident Manager (Pécs) Feladatok Lead Incident Manager szerepkör ellátása nappal vagy készenlétben Ügyfél specifikus jelentések, riportok készítése Incidensek megoldásának vezetése Szakmai csoportok koordinálása a hibamegoldás elősegítése érdekében Kapcsolattartás az ügyféllel Együttműködés nemzetközi kollégákkal Elvárások Felsőfokú végzettség vagy releváns területen szerzett egyenértékű szakmai tapasztalat Angol és német tárgyalóképes nyelvtudás (készségszintű, aktív nyelvismeret) Csapatjátékos személyiség és önállóság Magabiztos fellépés, jó kommunikációs készség Rendszerszemlélet Tanulási hajlandóság és képesség Office eszközök, kiemelten a Microsoft Excel alapos ismerete Előny Hasonló területen szerzett 1-3 éves tapasztalat ITIL ismeretek (Incidens, Change, Problem) Szerver-kliens illetve hálózati architektúrák elméleti/gyakorlati ismerete Ebben a pozícióban incidensek megoldásának koordinálása... - Állandó - Teljes munkaidő


Human-Matrix Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Vas - Kommunikációs szakértő és szóvivő (Vas megye) Munkavégzés helye: Vas megye Feladatok: A vállalat külső és belső kommunikációs stratégiájának fejlesztése, megvalósítása Szóvivői feladatok ellátása, sajtókapcsolatok erősítése Vállalati CSR tevékenységek koordinálása (pl. adományozás, jótékonysági események) Vállalati külső és belső rendezvények szervezése, koordinálása, a vállalat képviselete Rendszeres kapcsolattartás szakmai, offline és online médiával Kommunikációs anyagok írása és szerkesztése (PR cikkek, interjúk, sajtókiadványok) Kommunikációs koncepció kidolgozása és működtetése Opel Post online magazinnal kapcsolatos tevékenységek Elvárások: 3-5 év releváns szakmai és vezetői tapasztalat vállalati kommunikáció terén Felsőfokú, szakirányú vagy humán / gazdasági jellegű végzettség Újságírói/PR/ marketing PR tapasztalat Angol nyelv tárgyalási szintű ismerete ( német nyelv ismerete előny) Magas szintű kommunikációs készség Stratégiai gondolkodásmód Dinamizmus, kiváló szervezőkészség,... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - Ügyfelünk egy német tulajdonú autóipari beszállító cég, karosszéria elemeket szállít több autógyár számára. A megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk esztergomi gyárukba, az alábbi pozícióba: MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK Elvárások: Felsőfokú mérnöki (előny: gépész) végzettség Autóipari gyártó cégnél, minőségügyi területen szerzett - ideális esetben 2-3 éves gyakorlat szükséges Minőségtervezésben szerzett szakmai tapasztalat (APQP, PPAP) Autóipari követelmények ismerete (8D,5M,SPC,MSA) Társalgási szintű angol/német nyelvtudás Képesség csapatmunkára és önálló munkavégzésre Határozottság, terhelhetőség, utazásra való hajlandóság Jó kommunikációs- és szervezőkészség VW Konszern követelményeinek ismerete előny Tier1 szállítónal szerzett szakmai tapasztalat előny MS Office ismeretek Feladatok: minőségbiztosítási mérnök feladata elsősorban a vevői kapcsolattartás a vevői problémák megoldása (8D) - adott esetben akár magánál a vevőnél is auditok és belső... - Állandó - Teljes munkaidő


Sports Direct - Budapest - Sports Direct Az állás Munkaadó Sports Direct Állás helye Budapest 1222, Budapest Magyarország Állástípus Teljes munkaidős Alkalmazott Tapasztalat éveinek száma 1-2 év között Karrierszint Vezető (néhány beosztottal) ÚJ ÁRUHÁZNYITÁS Ruházati & kiegészítő osztályvezető Az állásról Megnevezés: ÚJ ÁRUHÁZNYITÁS Ruházati & kiegészítő osztályvezető Helyszín: Campona Bevásárlóközpont, Budapest Magyarország Szakterület: Áruházvezetés Célkitűzés: Az új áruház ruházati & kiegészítő osztályainak kivételesen magas színvonalon történő működtetése a kereskedelmi sztenderdek biztosítása mellett. A működési tevékenység minden szintjén betartani a vállalati folyamatokat. A bevétel és a profit növelése az osztályon dolgozó csapat teljesítményének fejlesztésével. Közvetlen felettes: Áruházvezető Fő tevékenységi kör és feladatvállalás: A csapat irányítása és a maximális teljesítmény megkövetelése egy nyereséges új áruház becsatolásával a kereskedelmi láncolatba. Mindezt hatékony management és siker orientá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Könyvelő

Sicta Kft. - Felsőzsolca, Borsod-Abaúj-Zemplén - A Sicta Kft. felsőzsolcai telephelyére Könyvelő pozícióba új munkatársat keres. A leendő munkatárs feladatai: Részvétel a cég könyvelésében; számlák kontírozása, rögzítése Vevői megrendelések kezelése Vevői számlázás Részvétel bevallások készítésében Főkönyvelő munkájának támogatása Pénzügyi kontroller munkájának támogatása A leendő munkatárssal szembeni elvárások: Minimum középfokú szakirányú végzettség. Alapvető számviteli szabályok, törvények ismerete Minimum 3 hónap könyvelői területen szerzett tapasztalat Középfokú angol nyelvtudás (írásban, szóban) Előny: Mérlegképes könyvelői végzettség Munkavégzés helye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Felsőzsolca Szerződés típusa: Teljes munkaidő Jelentkezni: Fényképes angol és magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal, bérigény megjelölésével lehet. E-mail: 98104@jobtal.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A HVG Kiadó Zrt. pályakezdő munkatársat keres Junior Online marketing munkatárs pozícióba. Feladatok A HVG HR center online és print termékeinek marketing tervezésében, és a kampányok végrehajtásában való részvétel Google Analytics statisztikák elemzése, készítése Facebook kampányok indítása (tartalom kidolgozása és hirdetések menedzselése) egyszerre több FB oldal karbantartása, menedzselése – posztolás, hirdetések, felhasználói hozzászólások kezelése konkurenciafigyelés Facebook újdonságok, funkciók figyelése, alkalmazása ROI riportok, elemzések készítése számlák kezelése Elvárások felsőfokú végzettség Word/Excel/Powerpoint felhasználói szintű ismeret Google Analytics ismerete Facebook PPC kampányokban jártasság alap HTML ismeretek alapszintű Photoshop ismeretek Előnyök angol nyelvtudás saját blog, 1500+ követővel rendelkező Facebook oldal Munkavégzés helye Budapest vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - A járműgyár új részlegében a Présüzemben történik a lemezalkatrészek előállítása. A beérkező lemeztekercsekből négyzet, trapéz és formalemezeket állítunk elő. A 8.000 Tonnás présgéppel formára húzzuk, vágjuk és kalibráljuk a terítéket. A préselt karosszéria elemek speciális tárolóba kerülnek beraktározásra. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. - Préselt karosszéria elemek tárolóba helyezése - Karosszéria elemek minőség ellenőrzése, minőségbiztosítással kapcsolatos feladatok végrehajtása - Aktív részvétel a préselési folyamatok optimalizálásában - Középfokú fémipari végzettség előny - Gyártó vagy termelő vállalatnál szerzett minimun 2 éves szakmai tapasztalat - Precizitás, minőségi munkavégzés - Önálló, felelősségteljes munkavégzés - Kézügyesség - Többműszakos munkarend vállalása... - Állandó - Teljes munkaidő


VARGA - Flexo Kft. - Budapest - Több mint 21 éves múlttal rendelkező magyar tulajdonban működő cég, mely a nyomdagépgyártás területén piacvezető. Folyamatosan bővülő csapatába keres ERŐSÁRAMÚ VILLAMOSMÉRNÖK munkatársakat. Főbb feladatok: Mérnökeink feladata az iparág vezető nyomdagépeinek elektromos vezérlésének fejlesztése, tervezése. PLC, HMI, frekvenciaváltó programozás. Az új gépek üzembe helyezésében, a minőségbiztosítási és megbízhatósági minősítési folyamatokban való aktív részvétel. Elektromos szerelők munkájának koordinálása, kivitelezések, projektek ellenőrzése. Elvárásaink: Elsősorban villamosmérnöki/villamos üzemmérnöki végzettség, PLC-k, HMI programozás, frekvenciaváltók, hajtástechnikai ismeretek aszinkronmotor és szervo technikában szerzett tapasztalat, Legalább középfokú angol nyelvtudás, B kategóriás jogosítvány, Jó problémamegoldó képesség, analitikus gondolkodás, pontos, precíz, önszervező, gyakorlatias, és rugalmas személyiség. Előnyt jelenthet: Lenze frekvenciaváltók, Lenze, BECKHOFF, EATON PLC-k... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Senior folyamatmérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Veszprém - Megbízónk multinacionális autóipari vállalat, Tier1 beszállító. A bővülő gyártáshoz, új termékek sikeres bevezetéséhez munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe: SENIOR FOLYAMATMÉRNÖK Feladatok Új alkatrészek és szerelt komponensek gyártás megvalósíthatósági vizsgálata (felszerszámozás, berendezés szállító kiválasztása stb.) A meglévő berendezések és folyamatok fejlesztése, PFMEA készítése, új termék fejlesztésében történő részvétel. Az anyag és alkatrészlista (BOM) összeállítása és karbantartása Gyártáselrendezési tervek (layout) kidolgozása és karbantartása A folyamatstratégia kialakítása, gyártási folyamat tervezése, folyamatábrák kidolgozása Változásmenedzsment, változások dokumentálása és beintegrálása a gyártási folyamatba Műveleti dokumentációk készítése A folyamatos fejlesztési tevékenység támogatása Költségcsökkentő tevékenységekben történő közreműködés (VA-VE, Kaizen, 5S) Kapcsolattartás a szerszámgyártókkal, szerszám specifikáció összeállítása, új szerszámok, bere... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

SAP Developer (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SAP Developer (Budapest) Állásazonosító: 77867 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Mirelit árufeltöltő

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XIII. ker - Munkakör megnevezése: Mirelit árufeltöltő Munkavégzés helye: 1138 Budapest, Gács u. 3. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű mirelitáru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a hideg munkakörnyezet és a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozatlan Munkavégzés kezdete: 2014.10.30. Előnyt jelent: multinacionális vállalatnál szerzett munkatapasztalat, kereskedelmi végzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Hatvan, Heves - Gyakornoki program: Gyakornok beszerzési területen Gyakornoki program Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlődésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlődésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág termékeinek gyártása folyik. Több mint 4200 munkatárssal többek között légzsák-, motor- és ABS vezérlőelektronikát, ESP érzékelőt, elektronikus szervokormány vezérlőt valamint műszerfalakat gyártunk. A nyomtatott áramkör (PCB) és mikrohibridtechnológia alapú termékeink egy részét közvetlenül a gépjárműipar nagy OEM gyáraiba szállítjuk (pl. BMW, Daimler, Audi, Porsche, Renault, VW), másik része a világ mi... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Pest - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: MINŐSÉGÜGYI VEZETŐ - PEST MEGYE Hivatkozási szám: MSTMINOS-0888 Ügyfelünk egy multinacionális gyártó cég több száz fős gyára Pest megye keleti részén. Egyedi gyártásuk minőségügyi támogatásához keresünk most számukra olyan mérnök szakembert, aki több éves minőségügyi tapasztalattal, vezetői gyakorlattal, valamint nagyon jó angol nyelvtudással rendelkezik az alábbi pozícióba: MINŐSÉGÜGYI VEZETŐ - PEST MEGYE Feladatok: A közel 10 fős minőségügyi csoport szakmai vezetése Felelősség a gyáregységben előállított termékek minőségéért Kapcsolattartás a vevőkkel, auditokban részvétel Elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség, elsősorban gépészmérnök végzettség, diploma Nagyon jó, tárgyalóképes angol nyelvtudás Legalább 4-6 éves gyártásbeli minőségügyi tapasztalat Egyedi gyártásban szerzett gyakorlat Lean, vagy más gyártástámogatás-és ellenőrzési módszerek gyakorlati ismerete "B" jogosítvány Önálló, felelősségteljes hozzáállás Juttatások, ajánlat: Versenyképes... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok Olyan vezetőket keresünk cégünk motorgyártó szegmenseibe, akik egy 3-6 hónapos betanulási időszak után képesek egy önálló gyártósor sikeres vezetésére. #Minőségi célok betar(ta)tása, az utómunka csökkentése. #A szerelő sort érintő folyamatos optimalizálási javaslatok, folyamatok kidolgozása és bevezetése. #Teljes körű szakmai és diszciplináris vezetői felelősség egy kb. 80-120 munkatársi létszámú területen #A termelékenység és a minőség javítására szolgáló intézkedések kidolgozása. #A szerelési hibák előfordulásának csökkentése, megelőzése, a kitűzött darabszám elérése. #Kapcsolattartás és együttműködés az Audi Hungaria kapcsolódó területeivel (logisztika, fejlesztés, minőségbiztosítás…stb.)... - Állandó - Teljes munkaidő


AllasStart Magyarorszag Kft. - Budapest - Ruhaklinika - Ügyfélszolgálati szervező ; csoportvezető Ha szeretnéd végre bebizonyítani, hogy céltudatos, okos, megfontolt vagy, és szeretnél egy jó helyen, jó csapatban dolgozni, ha olyan munkát keresel, ahol nagy a pörgés, sok embert ismerhetsz meg, ahol értékelik a teljesítményedet, akkor Te minket keresel. Bővülő bel-és külföldi piaci , export lehetőségeink és megnövekedett feladataink ellátásához ügyfélszolgálati szervezőt keresünk. Feladatok, amiben Rád van szükségünk: Személyes, telefonos, online kapcsolattartás az ügyfelekkel Megrendelések felvétele, az elkészült termékek átadása A megrendelések-kiadások teljes körű adminisztrációja Az ügyfélszolgálati és műszakvezetői kommunikációs központ munkatársainak segítése Adatrögzítés, adminisztráció ellenőrzése. Ügyfélszolgálati vezető munkájának segítése Megrendelések nyomon követése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Tej árufeltöltő

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Tej árufeltöltő Munkavégzés helye: 9400 Sopron, Ipar körút 30. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű tejtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - PHP fejlesztő (Referenciaszám: PJ3019) Ügyfelünk, egy nemzetközi kereskedelmi bolthálózat fejlesztő csapatába keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: PHP fejlesztő Feladatok: - Az ország egyik legnagyobb forgalmú webshopjának és kapcsolódó háttérrendszereinek továbbfejlesztése, új funkciók tervezése/fejlesztése és karbantartása. - Új funkciók implementálása (fizetési rendszerek, szállítási módok) - Részvétel az oldal teljes újraírásában, MVC alapon. - Kapcsolattartás az üzleti oldallal, fejlesztői support biztosítása Elvárások: - 2-3 év PHP fejlesztésben szerzett tapasztalat - Webshopok vagy más e-commerce rendszerek fejlesztésében szerzett tapasztalat - PHP5, HTML5, CSS, Jquery, MySQL technológiák ismerete - MVC alapelvek ismerete - Linux ismerete felhasználói szinten - Angol nyelvtudás, szakmai szövegek megértésének szintjén Amit partnercégünk kínál: - Szakmai kihívások - Az ország legnagyobb forgalmú webshopjának megismerése, lehetőség a továbbfejlesztésére - Barátságos munkakörny... - Állandó - Teljes munkaidő


HUMAN CENTRUM Kft. - Nagykanizsa, Zala - Az olajipari dízel-elektromos mélyfúró berendezés komplett elektromos és elektronikus rendszerének folyamatos üzemeltetése, hibafeltárása, javítása, karbantartása, felülvizsgálata, ezek dokumentálása, A folyamatos üzemeléshez szükséges anyagok, alkatrészek meghatározása Dízelmotoros áramfejlesztők (Caterpillar, MTU) 1400kW-ig Szinkrongenerátorok (Caterpillar, Leroy Somer) 2100kVA-ig Aszinkron motorok 400 és 600VAC max. 1200kW-ig Egyenáramú motorok 750VDC (General Electric GE-752) Erősáramú energiaelosztó rendszerek (ABB, Siemens, Schneider) Váltakozó áramú hajtások 600VAC (Siemens Simovert Masterdrives, ABB ACS-800) ABB DriveWindow szoftver Siemens Drive Monitor szoftver Egyenáramú hajtások (Siemens) PLC rendszer és elemei (Siemens S7-300 család, WAGO PLC) Profibus hálózat Siemens Simatic STEP-7 rendszer Hidromechanikus fúrási műszerek (Totco) Elektronikus műszerek, érzékelők, távadók Gyujtószikramentes hálózatok Swaco Smart System Kommunikációs rendszer (Gai-Tronics)... - Állandó - Teljes munkaidő


Kelly Services - Heves - Gyártásközi minőségbiztosítási mérnök Multinacionális hátterű autóipari partnercégünk számára keresünk GYÁRTÁSKÖZI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK munkatársat Heves megyei munkavégzésre! Feladatok: Minőségügyi problémák elemzése, megoldása és dokumentálása Költségcsökkentést célzó intézkedések meghatározása és bevezetése, problémamegoldó technikák alkalmazása Korai előrejelző rendszerek üzembe helyezése és karbantartása Vevői reklamációk kezelése, 8D készítése Statisztikák készítése Folyamatos fejlesztés Munkavállalók fejlesztése minőségbiztosítással kapcsolatosan (munkautasítások készítése) Együttműködés a támogató osztályokkal Elvárások: Villamosmérnöki vagy gépészmérnöki végzettség Min. 1 év tapasztalat minőségbiztosítási területen Angol nyelvismeret (emellett német előny) Magas szintű számítógép ismeretek Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség Strukturált és szisztematikus gondolkodásmód Csapatmunkára és együttműködésre való képesség Rugalmasság Amit partnerünk kínál: Nemzetköz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Baromfi eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Érd, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Baromfi eladó Munkavégzés helye: 2030 Érd, Budafoki út 2-4. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű baromfihús-áru legyen elérhető. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház töb... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

CNC-programozó

Trenkwalder Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Array Array Piacvezető személyzeti szolgáltatóként teljes körű HR-megoldásokat kínálunk munkavállalóink és megbízóink számára egyaránt. A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. kecskeméti megbízója részére munkatársat keres az alábbi pozícióba: CNC-programozó CNC programok önálló készítése, módosítása, kezelése kiadott rajzok alapján CNC megmunkáláshoz darabtartó készülék megtervezése Elvárások Közép-vagy felsőfokú szakirányú végzettség Több éves, hasonló pozícióban szerzett tapasztalat Önálló munkavégzés és csapatmunkában való együttműködés Munkavégzés helye: Bács-Kiskun megye Információ Jelen hirdetsre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatok kezeléséhez, adatbázisba történő felvételéhez, ill. megfelelő állásajánlat esetén - előzetes egyeztetés alapján - megbízójuknak való továbbításához. Tudomásul veszem, hogy az adatok adatbázisból való törlése vagy az ada... - Állandó - Teljes munkaidő


HUMAN CENTRUM Kft. - Nyírbátor, Szabolcs-Szatmár-Bereg - az alkatrészek, részegységek kiváló minőségben előre meghatározott időpontra történő gyártása és átadása az érintett területeknek * az esztergálási munkakörhöz kapcsolódó feladatok maradéktalan elvégzése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

IT projekt manager

Budapest - IT projekt manager Budapest A cég: Cégünk magyarországi piacon működő, info-kommunikációs projekteket irányító és támogató csapatába keres PROJEKT MENEDZSER munkatársakat. Főbb feladatok: Aktív részvétel a projekt indításában, tervezésében, Folyamatos kapcsolattartás a megrendelőkkel, igények és elvárások rögzítése, felmerülő problémák kezelése, Előrehaladás folyamatos ellenőrzése, folyamatok analízise, rendszeres állapotjelentés készítése, Általános PM módszertan szerint előkészítési, tervezési, végrehajtási és ellenőrzési feladatok ellátása (különösen scope, resource, time, cost és risk management területen), Delivery szervezetek és alvállalkozók koordinációja, kommunikáció és információáramlás biztosítása a projekttagok között, Projekt scope menedzsment és ehhez kapcsolódó változáskezelési folyamat működtetése, Részvétel az általánosan alkalmazott projekt módszertan fejlesztésében, folyamatok standardizálásában, Projekt eredmények kommunikációja, feladatok lezárása, átadás átvételi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

BESZERZÉSI CSOPORTVEZETŐ

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - BESZERZÉSI CSOPORTVEZETŐ 6104 BESZERZÉSI CSOPORTVEZETŐ Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: BESZERZÉSI CSOPORTVEZETŐ Hivatkozási szám: MSTBESZE-0001 Ha STRATÉGIAI BESZERZŐKÉNT mind szakmailag, mind emberileg érettnek gondolja magát egy kisebb csapat vezetésére, pályázza meg ezt a pozíciót! Ügyfelünk prémium kategóriás tisztítóberendezések gyártásával foglalkozó, skandináv tulajdonú multinacionáli... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - CNC programozó, gépbeállító Kecskemét Gépalkatrészek gyártásával foglalkozó multinacionális partnerünk számára keresünk CNC programozó és gépbeállító kollégát azonnali kezdéssel, kecskeméti munkavégzéssel. Követelmények / Job requirements: - Komplett CNC programok önálló készítése műszaki rajz alapján - Az összes CNC-eszterga és CNC-megmunkáló központ kezelése és programozása - Gépek, programok ko... - Állandó - Teljes munkaidő


HUMAN CENTRUM Kft. - Nyírbátor, Szabolcs-Szatmár-Bereg - AWI hegesztés,munkadarabok összeszerelése a szerszámok szakszerű megválasztása, megóvása a minőségügyi rendszerrel kapcsolatos előírások, technológiák és utasítások betartása a hegesztési utasításban előírt beállítási paraméterek ellenőrzése... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - Tapasztalt C++ szoftverfejlesztőBudapestNemzetközi partnercégünk bővülő csapatába keresünk tapasztalt C++ szoftverfejlesztő munkatársat.Követelmények / Job requirements: - Szoftverfejlesztési feladatok ellátása a tervezéstől a kódoláson át a tesztelésig - Szoftverfejlesztési dokumentáció készítése - Architekt feladatok ellátása az egyes szoftverkomponensek esetén - Meglévő termék továbbfejlesztésekben való aktív részvétel, a hibák javítása Személyiségjegyek / Personality: - Releváns informatikai/műszaki főiskolai vagy egyetemi végzettség - Magabiztos C/C++ fejlesztői tapasztalat Linux / Unix (RedHat, AIX, stb.) környezetben - Adatbázis kezelésben szerzett tapasztalat (Oracle, SQLite, MySQL, stb.) - Linux/Unix script írásban szerzett tapasztalat (bash, Perl, stb.) - Magabiztos, folyékony angol nyelvtudás - Német nyelvtudás előny Amit ajánlunk / Offered: - Elkötelezett csapat - Nemzetközi, professzionális munkakörnyezet - Hosszútávú, teljes munkaidős álláslehetőség Kontakt / Contact Rác... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Budapest - Megbízónk külföldi tulajdonú nagy tradíciókkal rendelkező gépipari vállalat. Vezető piaci pozícióját a termékek magas fokú megbízhatóságával és folyamatos innovációval vívta ki. Magyarországi fejlesztő központja további bővítéséhez keresünk számára szakembereket az alábbi pozícióba: FÉKRENDSZER SZOFTVER FEJLESZTŐ MÉRNÖK (FÉKRENDSZER TERVEZŐ MÉRNÖK) Feladatok Fékvezérlők és egyéb biztonságkritikus szoftvertermékek különböző járművekre való illesztése Szoftverstruktúra tervezés grafikus fejlesztőkörnyezetben meglévő SW modulok felhasználásával Alternatív modellek készítése és azok összevetése SW modulok implementálása Szoros együttműködés a HW fejlesztőkkel és rendszertervezőkkel Elvárások Felsőfokú villamosmérnöki, gépészmérnöki vagy fizikusi végzettség Programozási gyakorlat C nyelven Gyors helyzetfelismerés, strukturált gondolkodás, önállóság Jó kommunikációs készség, dinamikus munkatempó Nemzetközi környezetbe való kooperációs készség Utazási kedv Angol és/vagy német nyelvtudás Előny... - Állandó - Teljes munkaidő


Piacvezeto telekommunikacios ceg partnere - Békéscsaba, Békés - Telekommunikációs területre új kollégát keresünk ügyfélkapcsolati munkakör betöltésésre. Pozíció: ügyfélkapcsolati munkatárs A jelentkező feladatai : - ügyfélszolgálati tevékenységek - ügyfelekhez tartozó dokumentáció vezetése - problémák felelősségteljes megoldása , az esetek nyomon követése Elvárások: - kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtési készség - gyors döntési és jó helyzetfelismerési képesség - igényes megjelenés - középfokú végzettség Amit kínálunk: - stabil, nemzetközi cégháttér - biztos jövedelem - egyéni karrier utak, fejlődési lehetőség - kellemes munkahelyi légkör, jó megközelíthetőség - ingyenes szakmai oktatások, tréningek Pályakezdők és pályamódosítók jelentkezését is várjuk! Munkavégzés helye: Békéscsaba és vonzáskörzete Fényképes pályázati anyagát a titkarsag.bekescsaba@ranger-marketing.hu e-mail címre várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Sales gyakornok

Talent Selection - Budapest - Sales gyakornokSaját csapatunkba keresünk sales gyakornok munkatársat, komplex HR szolgáltatások értékesítésének támogatásához. Tanácsadó irodánkról bővebben a www.performangroup.hu oldalon tájékozódhat. Sales gyakornok HR szolgáltatások, Budapest Feladatok Szolgáltatásaink értékesítéséhez kapcsolódó feladatok: - szolgáltatásportfólió ismeretében... Sales gyakornok Saját csapatunkba keresünk sales gyakornok munkatársat, komplex HR szolgáltatások értékesítésének támogatásához. Tanácsadó irodánkról bővebben a www.performangroup.hu oldalon tájékozódhat. Sales gyakornok HR szolgáltatások, Budapest Feladatok Szolgáltatásaink értékesítéséhez kapcsolódó feladatok: szolgáltatásportfólió ismeretében meglévő ügyfelek felkeresése telefonon és e-mailben, találkozók szervezése; piaci infók gyűjtése, rendszerezése; tanácsadók támogatása az értékesítésben; pre-sales, after-sales feladatok; sales adminisztráció; marketing akciók megtervezése, kiküldése, utánkövetése; ügyfélpotenciálok felkutatása; üzl... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Junior Managers Program – Ideális lépés vezetői karriered megalapozásához (JE-5982) A Junior Managers Program egy egyedülálló fejlődési lehetőséget kínál vezetői ambíciókkal rendelkező pályakezdő diplomások számára. A program célja: Szakmailag felkészült fiatal pályakezdők bevonása vállalatcsoportunk üzleti tevékenységébe különböző projektmunkákon keresztül. Vezetői utánpótlás kiépítése a magyarországi Bosch csoport számára magas teljesítmény és folytonos fejlődés eredményeként. Miskolc: autóipari gyártás Gazdasági területek: ▶ pénzügy-kontrolling ▶ logisztika, ellátási lánc menedzsment ▶ gyártástervezés ▶ beszerzés Elvárások ▶ egyetemi végzettség (Msc) gazdasági (pénzügy-kontroll- ing, logisztika, ellátási lánc menedzsment, beszerzés) területen ▶ maximum 3 éves szakmai tapasztalat ▶ magas szintű angol- és/vagy németnyelv-tudás ▶ vezetői készség és ambíció ▶ fejlett szociális érzék és határozott fellépés ▶ mobilitás és rugalmasság ▶ kiemelkedő kommunikációs és prezentációs k... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Senior C++ Programozó

Kelly Services - Budapest - Senior C++ Programozó Sikeres, mára többszáz alkalmazottat foglalkoztató magyar startup partnerünkhöz keresünk szenior C++ szoftverfejlesztőt. A cég fő termékének fejlesztése Több éves C++ fejlesztői tapasztalat Kreativitás Szoftvertervezés területén szerzett tapasztalat Angol nyelvtudás Önállóság Előnyt jelent: Embedded / Windows CE tapasztalat Android, Linux, QNX ismeretek GNU make rendszer alapos ismerete C# / Python / Design Patterns / STL ismeret Amit kínálunk: Sikeres világcég, ahol a legjobbak dolgoznak Komoly szakmai kihívások Biztos, jól fizető munkahely Rugalmas munkaidő Fiatalos csapat Lehetőség külföldi kiküldetésekre... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Vezetői asszisztens

Lidl Magyarorszag - Budapest - Az Ön feladata - Immobilienverwaltung - ingatlanokkal kapcsolatos dokumentumok kezelése, adatok felvitele az ingatlankezelő rendszerbe, adategyeztetés - költségelemzések készítése - általános adminisztrációs feladatok (irodavezetés, adatnyilvántartás); utazásszervezés, időpont-egyeztetés - rendszeres kapcsolattartás a német központtal - prezentációk... Vezetői asszisztens Központi Irodaház Budapest A Lidl Európa legnagyobb élelmiszer diszkont áruháza. 27 országban vagyunk jelen több mint 10.000 áruházzal. Magyarországon 2004-ben nyitottuk első üzletünket. Jelenleg közel 160 áruházzal rendelkezünk és több mint 3.500 munkavállalót foglalkoztatunk. Az Ön feladata Immobilienverwaltung - ingatlanokkal kapcsolatos dokumentumok kezelése, adatok felvitele az ingatlankezelő rendszerbe, adategyeztetés költségelemzések készítése általános adminisztrációs feladatok (irodavezetés, adatnyilvántartás); utazásszervezés, időpont-egyeztetés rendszeres kapcsolattartás a német központtal prezentációk elők... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #A lakkozó üzem logisztikai folyamatainak tervezése és optimalizálása #Új termékek bevezetése és kifutása esetén logisztikai folyamatok és struktúrák tervezése #Logisztikai költségek tervezése és engedélyeztetése #Folyamatok, munkamenetek felvétele, tagolása és dokumentációja #Speciális üzemi eszközök, gépekhez cserealkatrész ill. komponensek beszerzése #Rendelések lebonyolítása, szállítási idők követése #Kapcsolattartás beszállítókkal, partner cégekkel #Munkatársak oktatása... - Állandó - Teljes munkaidő


Kelly Services - Budapest - Java szerver oldai programozó (Sikeres startuphoz!) Sikeres, mára többszáz alkalmazottat foglalkoztató magyar startup partnerünkhöz keresünk Java webfejlesztőt. J2EE szerver oldali programozás HTTP alapú szerver oldali interface fejlesztés kliens-szerver kommunikációhoz 3-5 éves Java fejlesztői tapasztalat EJB3 technológia alapos ismerete SQL ismeret Design Patternek ismeretet JDBC vagy JPA Szakmai angol Kreativitás Előnyt jelent: jQuery gyakorlati ismerete JSP/Servlet ismeret junit framework Glassfish szerver ismerete Amit kínálunk: Sikeres világcég, ahol a legjobbak dolgoznak Komoly szakmai kihívások Biztos, jól fizető munkahely Rugalmas munkaidő Fiatalos csapat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Folyamatmérnök

Debrecen, Hajdú-Bihar - Folyamatmérnök A National Instruments debreceni telephelye folyamatmérnök munkakörbe lendületes munkatársat keres. A munkatárs felelőssége lesz a meglévő eljárások, termékfolyamatok valamint technológiák támogatása, fenntartása és fejlesztése. A jelölttel szemben támasztott elvárás, hogy folyamatos fejlődés fejlesztések segítségével növelje a hatékonyságot a low-volume high-mixture gyártási környezetben valamint hogy szorosan együttműködjön más mérnökségi csoportokkal, termelési vezetőkkel és világméretű vállalatunk további munkatársaival. A jelöltnek erős interperszonális képességekkel kell rendelkeznie valamint ismernie kell, hogyan tegyen szert több területet átfogó támogatásra annak érdekében, hogy teljesítse a célkitűzéseket. Feladatok és felelősségi körök Gyártási folyamatok kialakítása, specifikációja, oktatása. Megtérülés alapú beruházások előkészítése. Gyártási berendezések és eszközök bevezetési ütemének kialakítása és koncepció rajzok elkészítése. Új gyártástechnológ... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - A szakterületen lévő gyakornok megismerkedhet a teljes gyártási folyamattal, így átfogó ismereteket szerezhet a termék keletkezésétől kezdődően, a teljes széria szakasz egészén keresztül bezárólag a termék kifutásig. Folyamatosan kapcsolatot tart partnerterületekkel, így széleskörű kapcsolati hálót alakíthat a gyártástechnológia-szervezés, Kísérleti Motorgyártó Központ és a logisztika képviselői körében. Motorgyártó területek munkájának támogatása által, - az együttműködéseknek köszönhetően - elsajátítja a több területen átívelő projektekhez szükséges alapismereteket, fejlesztheti kompetenciáit és a jövőben is hasznosítható szakmai gyakorlatot szerezhet. - Gyártásszervezők munkájának támogatása - Gyártási létszámszükséglet tervezésének támogatása - Gyártási személyzet foglalkoztatásának irányításában való részvétel - Termelékenységi mutatószámok készítésében, elemzésében való együttműködés - Felsőfokú műszaki vagy közgazdasági tanulmányok, nappali tagozatos aktív hallgatói jo... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Linamar Hungary Zrt. - Orosháza, Békés - A Linamar Hungary Zrt. a kanadai multinacionális Linamar Corporation tagjaként mezőgazdasági és ipari alkatrészek illetve építőipari termékek gyártásával foglalkozik. Magyarországon három divíziót működtet, melyből kettő Orosházán (OROS, LPD), egy pedig Békéscsabán (PPM) található. Az OROS Divízió tevékenysége mezőgazdasági és építőipari gépgyártásra terjed ki. Elsősorban hazai, nyugat és kelet-európai, valamint észak-amerikai piacokat szolgál ki. Az LPD Divízió tevékenységét autóipari alkatrészeket gyártása és fejlesztése jellemzi. Megrendelőink közé több az autóiparban ismert és elismert vállalatok tartoznak. A Linamar Hungary ZRt. legfiatalabb gyáregysége a PPM Divízió, amely ipari, autóipari alkatrészgyártással foglalkozik. Orosházi telephelyünkre az alábbi munkakörre várjuk jelentkezését: Hegesztő üzemi technológus Feladata: Veszteségforrások keresése, megszűntetése Hatékonyság növelő fejlesztések (szerszámozás, dolgozói tréningek, terület kihasználás fejlesztés, stb.) Mérnöki dok... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-JOBS Kft. - Budapest - Business Development Manager - Scandinavian region (English speaking) Munka azonosító: - Munkavégzés Helye: Budapest Budapest, III. kerület Céginformáció: Folyékonyan beszélsz angolul és/vagy esetleg valamely skandináv nyelven ? Szeretsz utazni, kihívásra és elismerésre vágysz egy fiatalos, lendületes csapatban? Szabadidődben szívesen sportolsz vagy foglalkozol egészséges életmóddal? Akkor ezt a munkát Rád szabták!:) Sporttáplálék kiegészítők kereskedelmével foglalkozó multinacionális partnercégünk számára keresünk Business Development Manager munkatársat! Feladatleírás: Üzleti út skandináv országokban / Havi átlag 1-2 hét időtartamú; Tárgyalások és utazások önálló megszervezése; Új partnerek felkeresése, szerződéskötés, német nyelvterületen; Meglévő partnerkapcsolatok ápolása; Kereskedelmi stratégia kialakításában való aktív részvétel, annak kivitelezése, forgalomnövelés; Információk begyűjtése, elemzése, riportok készítése; Partnercégek pénzügyi stabilitásának ellenőrzése, nyomon köv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Technológus

Eaton Corporation - Győr, Győr-Moson-Sopron - Az Eaton Corporation széleskörű termék- és szolgáltatáskörrel segíti vevőit épületek, repülőgépek, teher- és személygépjárművek, gépek és teljes vállalkozások energiagazdálkodásában úgy, hogy azok magasabb teljesítményt nyújtsanak kevesebb energia felhasználásával. Termékeink és az ezeket tervező és gyártó munkatársaink egy kiemelkedő vállalkozás részesei világszerte. Ha készen áll arra, hogy vala... - Állandó - Teljes munkaidő


Fuvarozas | Fuvarozas állás | állás Fuvarozas és környéke | Fuvarozasi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Fuvarozas állás
munkaügyi központ Fuvarozas állás
állás Fuvarozas és környéke
Fuvarozasi állások

Kulcsszavas kereső