állás Fuvarozas
Csak állás Fuvarozas hirdetés azonnali állás Fuvarozas és munka országosan! Munka, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. állás Fuvarozasai.


állás Fuvarozas, állás Fuvarozas keresés és állás Fuvarozas kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Fuvarozas kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Fuvarozas és állás Fuvarozas kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Fuvarozas kereső személyek, állás Fuvarozas kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Fuvarozas munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Fuvarozas kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maFuvarozasimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Fuvarozas keresés témában, országosan.

Munka, állás Fuvarozas és állás Fuvarozas ajánlatok, állás Fuvarozasok:


munka és állás Fuvarozas ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Fuvarozas kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Fuvarozas. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Fuvarozas munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Fuvarozas kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Fuvarozas kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Fuvarozas kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Fuvarozast találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Fuvarozas keresőkről, ami nagyban segíti az állás Fuvarozas keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Fuvarozas viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Fuvarozas kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Fuvarozas kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Fuvarozast keresők és állás Fuvarozast kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Fuvarozas értékelések:

A állás Fuvarozas ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Fuvarozas keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Fuvarozas keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Fuvarozas kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Fuvarozas keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Fuvarozas fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Fuvarozas keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Fuvarozashelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Fuvarozas keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Fuvarozas keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Fuvarozas hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas keresés, állás Fuvarozasok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Fuvarozas, állás Fuvarozasok, állás Fuvarozas keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Fuvarozas keresője, munka kereső, és állás Fuvarozas kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Fuvarozashirdetés, hogy tudjanak állás Fuvarozast találni. A állás Fuvarozas keresés mellett ingyenes letöltés állás Fuvarozas filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Fuvarozas kereső és állás Fuvarozas kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Fuvarozas munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Fuvarozas kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Fuvarozas kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Fuvarozas tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Fuvarozas ajánlat -ról. Legyen az állás Fuvarozas, munka, munkáltató, állás Fuvarozasajánlat, idősebb állás Fuvarozas keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Fuvarozas keresőt, pályakezdő állás Fuvarozas és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Fuvarozast keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Fuvarozas, munka, karrier, önéletrajz, állás Fuvarozas keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Fuvarozas ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Fuvarozas keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Fuvarozas kereső, állás Fuvarozas kínál, önéletrajz vagy csak állás Fuvarozas hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Fuvarozas oldala.

Állás Fuvarozas

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezképesség kiemelked kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szint számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidö... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezőképesség kiemelkedő kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Kaposvár, Somogy - Job Number: 1982219 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működ... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Tiszaújváros, Borsod-Abaúj-Zemplén - Job Number: 1982488 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Részmunkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1977437 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Beszállító menedzsment elemző Career Level: Experienced Function: Sourcing Function Segment: Sourcing Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A bank IT beszállítói körére kiterjedő elemzések, osztályozások beszámolók elkészítése, szállítókkal történő egyeztetések, piackutatáso... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Fuvarozas

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Minőségbiztosítási és folyamatirányítási specialista (BC Management) (Debrecen) Állásazonosító: 79847 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztala... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - Tesztelés-technikai csoportvezetőBudapestPartnerünk egy dinamikusan fejlődő, multinacionális, autóipari gyártó vállalat, amely számára Tesztelés-technikai csoportvezetőt keresünk.Követelmények / Job requirements: -14 fős, tesztelés-technikai mérnökökből álló csapat munkájának koordinálása, irányítása, ellenőrzése, a kollégák motiválása -Az alkalmazottak fejlesztése -Leadplant funkciók ellátása a méréstechnika területén -Világszintű koncepciók kidolgozása, standardizálás, más kontinensek telephelyeinek támogatása -Hosszú-, illetve középtávú célok, feladatok meghatározása -Aktív részvétel a szakmai munkában pl. a gyártás ellenőrzése, hibaanalízis, gyökér okok keresése, javaslattétel -Gazdasági és erőforrás tervezésben való részvétel -Tesztkoncepciók kialakításában való részvétel -Közreműködés auditok lebonyolításában -Tesztrendszerek fejlesztése, változások bevezetésének koordinálása -Beszámolók, elemzések, költségbecslések, prezentációk készítése -Együttműködés más osztályokkal, telephe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Szoftverbevezető

AllasStart Magyarorszag Kft. - Budapest - Kapcsolattartás a ügyfelekkel Kapcsolattartás a fejlesztői csoporttal Helyszíni betanítás, oktatás Ügyféligények felvétele Szoftvertelepítés, frissítés Ügyfelek telefonos és e-mailes támogatása... - Állandó - Teljes munkaidő


T-HR Kft. - Nagyigmánd, Komárom-Esztergom - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Takarító (Megváltozott munkaképességű) - Nagyigmánd THR2111 Megbízónk Egyéb területre Amennyiben alkalmasnak érzi magát a meghirdetett pozícióra, küldje el önéletrajzát a gyhr@gyhr.hu email címre! Telefon: 06 20 452 2598. Engedélyszám: 314-2/2013-1100; 315-1/2013-1100. Feladatkör Irodák takarítása. Munkavégzés helye Nagyigmánd (Komárom-Esztergom megye) Követelmények Végzettség - Szakmai tapasztalat - Informatika Egyéb követelmény Megváltozott munkaképességű pályázók jelentkezését várjuk minimum 40%-os egészségkárosodást igazoló határozat megléte. Önálló munkavégzés. Megbízhatóság, pontosság. Részmunkaidős munkavégzés 4, illetve 6 órában. Előny Jelentkezés az állásajánlatra: thr@t-hr.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Épületfelelős

Pannon-Work Zrt. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Pannon-Work Zrt. Épületfelelős Elvárások: felsőfokú műszaki végzettség (villamos-, gépész-, épületgépész-mérnök) hasonló munkakörben szerzett legalább 2 -5 éves tapasztalat felhasználói szintű számítógépes ismeretek Személyiségét illetően: * határozott, megbízható, agilis kreatív, jó problémamegoldó Feladatok: ipari egységek és csarnokok műszaki üzemeltetésének teljes körű felügyelete javítási, ill. karbantartási tervek összeállítása, felügyelete és nyomon követése folyamatos egyeztetések, tárgyalások lebonyolítása az alvállalkozókkal az ipari létesítmények műszaki ellenőrzése a megbízó igényeinek megfelelően kapcsolattartás a hatóságokkal, vizsgálatokkal járó ügyintézések lebonyolítása karbantartási (pl. műszaki berendezések) fejlesztési javaslatok, projektek, riportok, elemzések kidolgozása Előny: német nyelv ismerete szóban és írásban FM képzés Amit kínálunk: bér megegyezés szerint cafetéria rendszerében kapható egyéb juttatások utazási költségtérítés (... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Alkalmazás Adminisztrátor (Debrecen) Állásazonosító: 80359 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és r... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Tej árufeltöltő

Balatonfüred, Veszprém - Munkakör megnevezése: Tej árufeltöltő Munkavégzés helye: 8230 Balatonfüred, - Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű tejtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános iskola... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Koordinátor - Mérőszoba és alkatrészvizsgálat - Kísérleti Motorgyártó Központ Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Területünk a beszállított kísérleti alkatrészek vizsgálatával és mérésével foglalkozik. Feladatunk a sajátgyártású fő motorkomponenseink mérőprogramjainak elkészítése, mérése. Részt veszünk új mérési eljárások kipróbálásában és fejlesztésében. Feladatok A szervezetbe tartozó munkatársak szakmai és diszciplináris irányítása Munkafolyamatok fejlesztése, koordinálása Együttműködés a területi célok elérésében Folyamatok biztonságának, berendezések rendelkezésre állásának biztosítása Személyzetfejlesztési teendők irányítása és szervezés Együttműködés a terület vezetőivel, mérnökeivel Elvárások Gépészmérnöki főiskolai vagy egyetemi végzettség Tárgyalóképes németnyelv-tudás írásban és szóban Legalább 5 év szakmai tapasztalat minőségbiztosítás területén Minimum 1 éves vezetői tapasztalat Érdeklődés a motorgyártás iránt, illetve releváns szakmai tapaszt... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Bizalmas álláshirdetés Az állás Állás helye Budapest 1091, Közép-Magyarországi Régió Magyarország Iparág Telekommunikáció Állástípus Napi foglalkoztatású Megbízási szerződés / Projektmunka / Kölcsönzött Üllői úti irodánkba kisegítő időpont egyeztetőt keresünk Az állásról Üllői úti irodánkba olyan részmunkaidős kollégát keresünk, aki főállású munkatársainknak segítséget nyújtanának az esti órákban. Címanyagból kell dolgozni, tájékoztatásokat adni és időpontokat szervezni tanácsadóinknak. Nem értékesítésről, hanem szervezési feladatról van szó. Több cég termékeivel foglalkozunk pénzügyi területen, a termékismertetésre kellene szervezni az időpontokat. Alap + jutalék! Önéletrajzzal lehet jelentkezni beszélgetésre.... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Hatvan, Heves - Munkakör megnevezése: Készlet-karbantartási asszisztens Munkavégzés helye: 3000 Hatvan, Bibó István út 1. Főbb feladatok: -Az optimális készletelérhetőség biztosítása. -A rendelésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. -A rendelések és módosítások rögzítése a rendszerben. -Leltári folyamatok és túlkészlet vizsgálat elvégzése. -Készletgazdálkodással kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. -Termékek polckapacitásának biztosítása, ellenőrzése. -A termékek fogyaszthatósági idejének és minőség megőrzési idejének figyelése, adott esetben leértékelési folyamat kezdeményezése. -Termék kihelyezési, árufeltöltési, anyagmozgatási feladatok ellátása. Munkakör betöltésének feltételei: -általános iskolai végzettség (8 osztály) -felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Outlook, Internet) -minimum 6 hónap kereskedelemben szerzett munkatapasztalat -terület specifikus folyamat ismeretek (az áru útja a rendeléstől az eladásig) -vevőközpontú gondolkodásmó... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Szárazáru árufeltöltő

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Balatonfüred, Veszprém - Munkakör megnevezése: Szárazáru árufeltöltő Munkavégzés helye: 8230 Balatonfüred, - Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozott Munkavégzés kezdete: 2014.07.30. Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014.07.28.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Műszaki eladó

Dunaharaszti, Pest - Munkakör megnevezése: Műszaki eladó Munkavégzés helye: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 69. Főbb feladatok: Megismeri az általa eladott termékek tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit a vevők kiszolgálását hitelesen és udvariasan végzi. Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó általános áruházi szabályokat és előírásokat, valamint az osztályt érintő speciális munkafolyamatok szabályait. Munkája során segíti az új munkatársak, gyakornokok beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja. Rendezett, tiszta, higiénikus munkakörnyezetet tart fenn. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, műszaki termékek ismerete, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, készség a csapa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

IT service desk operátor

T-Systems Magyarorszag Zrt. - Budapest - IT service desk operátor T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások - Szolgáltatásmenedzsment Üzemeltetés szolgáltatások és Service Desk kompetenciaközpont IT service desk operátor munkakörbe munkatársat keres. A munkavégzés helyszíne: 1117 Budapest, Budafoki út 56. A munkakör időtartama: határozatlan Jelentkezési határidő: 2014.08.05. Feladatok: IT/TELCO üzemeltetés szolgáltatás egypontos kapcsolattartásának biztosítása Ügyfél bejelentések fogadása, rögzítése, megoldásuk biztosítása Azonnali hibaelhárítás, alkalmazás/rendszer adminisztráció, jogosultság kezelés, felhasználó támogatás Active Directory adminisztrálási feladatok Távmenedzsment (hibaelhárítás, telepítés) Reaktív és proaktív incidenskezelés Határidő figyelés, eszkaláció Szoros együttműködés a szakmai társszervezetekkel, külső partnerekkel Kimutatások készítése, dokumentáció Szervizmunkát támogató informatikai célrendszer(ek) használata Adminisztrációs, koordinációs feladatok Elvárások: Iskolai végzettség Közé... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Alkalmazás Adminisztrátor (SharePoint) (Pécs) Állásazonosító: 79782 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Nincs megadva Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English or German Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we develop... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

rendszermérnök

T-Systems Magyarorszag Zrt. - Budapest - rendszermérnök T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások - IT infrastruktúra megoldások Számítógépes rendszerek kompetenciaközpont rendszermérnök munkakörbe munkatársat keres. A munkavégzés helyszíne: 1117 Budapest, Budafoki út 56. A munkakör időtartama: határozatlan Jelentkezési határidő: 2014.07.29. Feladatok: Az üzemeltetési területen IT rendszerek üzemeltetése, napi szintű adminisztrációja Kapcsolattartás az ügyféllel PraSales terület szakmai támogatása Aktív részvétel előadások, prezentációk, demok megtartásában Tapasztalat IT infrastruktúra üzemeltetésében, értékesítés mérnöki támogatásában Legalább alapszintű hardver ismeret a nagy gyártók körében (Dell, HP, IBM) Átfogó ismeret az IT minden területére vonatkozóan (hálózat, security, desktop, szerver - kivétel fejlesztés) Elvárások: Iskolai végzettség Felsőfokú Szakképzettség Műszaki iskolai vagy Informatikai iskolai végzettség Nyelvismeret B2 középfokú Angol nyelv szób. + írásb. (C) nyelvism. Szakmai-vezetői gyako... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Pénzügyi szakértő

Pannon-Work Zrt. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Pannon-Work Zrt. Pénzügyi szakértő Elvárások: felsőfokú gazdasági végzettség tömeges számlázási rendszerben szerzett legalább 3-5 év szakmai tapasztalat magas szintű számítástechnikai készség, alapos és magabiztos Excel tudás angol nyelv ismerete rugalmasság terhelhetőség, magas stressz-tűrő képesség kitűnő elemző- és problémamegoldó készség Feladatok: számlázás és költséghelyes könyvelés behajtási folyamatok kezelése, kontrollálása díjbeszedés rendszer szintű követése kintlévőség riportálása, nyomon követése, kezelése területi bontásban Ecosoft (CRM rendszer) hibalista javítása éves audit támogatása, adatszolgáltatás Előny: SAP, Ecosoft ismeret Amit kínálunk: bér megegyezés szerint cafetéria rendszerében kapható egyéb juttatások utazási költségtérítés (törvényi feltételek szerint, távolsági közlekedés esetén) Munkába állás időpontja: azonnal Állás, munka területe(i): Pénzügy / Számvitel / Menedzsment Kintlévőség kezelő / Behajtó Könyvelés Pénzü... - Állandó - Teljes munkaidő


Sberbank Magyarorszag Zrt. - Békéscsaba, Békés - We need great minds with pioneering spirit. Sberbank Europe is in a unique position: We are about to establish a new bank, building a bridge to business in Central and Eastern Europe (CEE) Értékesítési tanácsadó/helyettes pénztáros - Békéscsaba Munkavégzés helye: Békéscsaba Főbb feladatok: lakossági hitelezéssel kapcsolatos ügyintézés; Bank célcsoportjába illő új ügyfelek akvirálása; a meglévő ügyfelek bankszolgáltatási igényeinek felmérése, ajánlatok kidolgozása, banki tanácsadás; keresztértékesítés; a bank vállalati és privát ügyfelei részére készpénz és csekktranzakcióik lebonyolítása; a bankfiók készpénzigényének felmérése és annak jelzése. A készpénz átadása-átvétele és szállításra való előkészítése; a készpénzállomány átvizsgálása, forgalomból kivonás kezelése Munkakör betöltésének feltételei: minimum középfokú végzettség; OKJ-s valutapénztárosi képesítés; hasonló munkakörben szerzett minimum 2 éves banki tapasztalat; Határozott fellépés, jó kommunikációs képes... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Kecskemét, Bács-Kiskun - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Éjszakai árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 6000 Kecskemét, Izsáki út 12/b Főbb feladatok: Az éjszakai árufeltöltéssel biztosítja, hogy az eladótérben mindig megfelelő minőségű és mennyiségű áru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az á... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Műszaki előkészítő

Epitoipari Kft. - Budapest - Építőipari Kft. kvalifikált Műszaki előkészítőt felvesz azonnali munkakezdéssel. Az álláshoz tartozó elvárások: Szakmai gyakorlat, rátermettség, tárgyalóképesség fontos! Állás, munka területe(i): Építőipar / Ingatlan Műszaki előkészítő Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra: Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével az alábbi e-mail címen lehet: Az anonim álláshirdetésre való jelentkezés kockázatai: pályázati anyagát, önéletrajzát más személyek, akár a jelenlegi munkaadója is láthatja; személyes adatait nem tudja nyomon követni, nem tudhatja meg, kik kapták meg pályázati anyagát; nem tudja érvényesíteni az adatvédelmi törvényben biztosított jogait, így pl. nem kérhet tájékoztatást adatainak kezeléséről, nem tiltakozhat ellene, nem kérheti módosítását és törlését.... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


HUNGAROTONER TRADE Kft. - Budapest - Telefonos értékesítő / Telesales Tinatapatronok Lézerkazetták, Irodaszerek telefonos értékesítésére keresünk talpraesett, kitűnő kommunikációs készséggel rendelkező jelentkezőket! Főbb feladatok, munkák: Új ügyfelek felkutatása, magyarországi cégek köréből Meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás Tintapatronok lézerkazetták irodaszerek telefonos értékesítése Az álláshoz tartozó elvárások: Minimum középfokú végzettség Ügyfél- és szolgáltatás központú gondolkodásmód Kiváló Kommunikációs készség Megoldás-orientált gondolkodásmód Monotonitás, stressztűrő képesség Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Telemarketinges, értékesítői tapasztalat Tintapatronok, tonerek ismerete Amit kínálunk: Hosszútávú munkaviszony Versenyképes jövedelem (Fix+Jutalék) Szakmai Támogatás Teljesítményalapú elismerés Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Telefonos értékesítő Munkavégzés helye: Budapest, Üllői u 25. Jelentkezés az állásra: Fényképes önél... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Karosszérialakatos Járműgyártás, Karosszériaüzem Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok Karosszériaelemek beépítése és beállítása A karosszéria gyártásban alkalmazott kötési technológiák alkalmazása Karosszéria felületi minőségének megítélése Karosszéria elemek felületi megmunkálása Elvárások Középfokú karosszérialakatos végzettség és több éves releváns szakmai tapasztalat Legalább 1 év tapasztalat személygépkocsik fényezett karosszéria javításában, fé... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Magazinok, színes kiadványok, hirdetések készítésében jártas, számlaképes grafikus munkatársat keresünk otthoni munkára, saját eszközökkel, PC-és környezetben. Feladatok: Tördelés, grafikai anyagok összeállítása és nyomdai előkészítése, Tervezés, kreatív grafikai feladatok megoldása, Webes tartalomfeltöltés, Elvárás: Releváns szakmai tapasztalat és munkaképes programismeret a következő programok mindegyikében: InDesign, Adobe Photoshop, Illustrator, Jártasság grafikai anyagok nyomdai előkészítésében, leadásában, Kreativitás, Precizitás, gyorsaság, rugalmasság, Önállóság és csapatmunka, Terhelhetőség, monotónia tűrés. Minimum 5 éves szakmai tapasztalat, Számlaképesség. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését fényképes szakmai önéletrajzát, e-mail-ben várjuk: grafikus@workline.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Gyakornok

Hogg Robinson Magyarorszag Kft. - Budapest - Piacvezető, vállalati utaztatási szektorban működő multinacionális utazási iroda munkatársat keres az alábbi pozícióra: Gyakornok Főbb feladatok, munkák: Beérkező számlák kezelése Adminisztráció Vízum, vonatjegy ügyintézés Az álláshoz tartozó elvárások: Alapfokú angol nyelvtudás Kiváló számítógépes ismeretek Amit kínálunk: Gyakorlati tapasztalat Kreatív és változatos munkakör egy multinacionális hátterű vállalatban Kellemes munkahelyi környezet XIII. kerületi munkavégzés (Árpád hídnál) Állás, munka területe(i): Adminisztráció / Irodai munka Szakmai asszisztens Szakmai-Gyakornoki programok Szakmai gyakorlat Vendéglátás / Idegenforgalom Turizmus / Utazásszervezés Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra: A jelentkezéseket a fizetési igény és a rendelkezésre állási idő megjelölésével az címre kérjük küldeni... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Targoncavezető

Adecco Kft. - Budaörs, Pest - Csomagolóanyag gyártásával foglalkozó Partnercégünk számára keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Targoncavezető Feladatok: Anyagmozgatás targonca segítségével Silók kiürítése, hulladék bálázás, darálógép, bálázó gép és vákuumos takarítógép kezelése Készletkezelő és nyilvántartó rendszer működtetése Elvárások: Középiskolai végzettség Érvényes targoncavezetői engedély (vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkíséretű) és (új típusú) OKJ vizsga Targoncavezetői gyakorlat MS Office felhasználói szintű ismerete Több műszakos munkarend vállalása Amit kínálunk: Ingyenes dolgozói buszjárat Budapestről több helyről (Blaha Lujza tér, Corvin-negyed, Boráros tér, Kosztolányi Dezső tér, Sasadi út) Versenyképes juttatási csomag Határozott idejű szerződés, fél éves időtartamra Állás, munka területe(i): Fizikai munka / Segédmunka Anyagmozgatás / Rakodás Egyéb fizikai munka Szakmunka Raktáros / egyéb raktári szakmunka Szállítás / Logisztika Raktározás Készletezés Munk... - Alkalmi - Teljes munkaidő


HRC Group - Ajka, Veszprém - Ajkai székhelyű, svájci illetőségű cégcsoport számára, csapatuk bővítése céljából keresünk tapasztalt munkatársakat: SMT gépkezelő, technikus SMT operátor pozíciókra. Feladatok: A gyártás támogatása, gépek beállítása, karbantartása, programok készítése Különböző folyamatjavítások bevezetése Feltételek: több éves tapasztalat SMT gyártásban DEK, JUKI gépek ismerete, HLC program ismerete előny Reflow technológia, IPC-A-610 ismeret megbízható, önálló munkavégzés Német vagy angol nyelvismeret előnyt jelent! Amit ajánlunk: Versenyképes jövedelem + Erzsébet utalvány Albérlet vagy bejárási támogatás megegyezés szerint 1 műszakos munkarend Határozatlan időre szóló munkaszerződés Kezdés időpontja: akár azonnal Munkavégzés helye: Ajka Magyar nyelvű önéletrajzát a ajka@hrcv.hu címre várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


LIDL Magyarorszag Bt. - Balatonlelle, Somogy - Az Ön feladata - áruházunk zavartalan működésének biztosítása a vásárlók legnagyobb elégedettségének érdekében - az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányítása - közreműködés a forgalom és a teljesítmény tervezésében; a tervezett mutatószámok megvalósulásának ellenőrzésében - részvétel a leltár... Üzletvezető-helyettes Nyugat-Magyarország Áruház Rákóczi Ferenc utca 307, Balatonlelle A Lidl Európa legnagyobb élelmiszer diszkont áruháza. 27 országban vagyunk jelen több mint 10.000 áruházzal. Magyarországon 2004-ben nyitottuk első üzletünket. Jelenleg közel 160 áruházzal rendelkezünk és több mint 3.500 munkavállalót foglalkoztatunk. Az Ön feladata áruházunk zavartalan működésének biztosítása a vásárlók legnagyobb elégedettségének érdekében az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányítása közreműködés a forgalom és a teljesítmény tervezésében; a tervezett mutatószámok megvalósulásának ellenőrzésében részvétel a leltár előkészítésében, lebonyolításában árurendelés, o... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Cnc gépkezelő - Székesfehérvár (Referenciaszám: PJ2785) Székesfehérvári partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: CNC Gépkezelő Feladatok: - Megmunkálógép kezelése (átállás, nullpontfelvétel, korrekciózás, szerszámcsere, szerszámbemérés) - Első darab mérésének elvégzése - Megadott gyakoriságú sorozat közbeni mérések elvégzése - Döntés egy munkadarab megfelelőségéről, vagy nem megfelelőségéről - Munkahelyének, környezetének és a megmunkálógép belsejének tisztán tartása - Napi TPM feladatok elvégzése Elvárások: - Forgácsoló, esztergályos vagy CNC gépkezelői végzettség - Megmunkálógépen szerzett több éves tapasztalat - Pontos, precíz munkavégzés - Forgó műszak vállalása Amit megbízónk kínál: - Versenyképes juttatások - Kiváló munkakörnyezet - Hosszú távú munkalehetőség - Ingyenes szakmai továbbképzések - Szakmai fejlődési lehetőség Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát, a bérigény megjelölésével csatolva küldje el Sebestyén Melinda kapcsolattartó rés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

PLC tesztmérnök

Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Budapest - Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Partnercégünk számára keresünk munkatársakat PLC tesztmérnök pozícióba Cégjellemzők: Partnerünk egy nemzetközi érdekeltségű informatikai nagyvállalat, melynek folyamatosan növekvő budapesti, miskolci és németországi irodájába keresünk szakembereket Feladatok: Aktív részvétel automatizálási és hajtástechnikai rendszerek fejlesztését támogató tesztelésében Tesztelési tervek kidolgozása, dokumentálás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Bolti eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Bolti eladó Munkavégzés helye: 1146 Budapest, Thököly út 151.c. Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Tiszta munkakörnyezetet tart fenn, valamint betartja a raktá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

CNC gépkezelő

Energy Power Kft. - Dabas, Pest - Dabasi székhelyű dinamikusan fejlődő partnercégünk számára keresünk új munkatársakat az alábbi pozícióba: CNC-GÉPKEZELŐ Feladatok: CNC megmunkálóközpont és CNC eszterga programozása, kezelése. Elvárások: Szakirányú végzettség gyakorlattal Műszakirajz olvasása Problémamegoldó gondolkodás, kreativitás Önálló munkavégzés Programozási képesség Betanulás után önálló munkavégzés Előny: NCT vezérlési ismeretek Hasonló területen szerzett tapasztalat Egyéb információ: Egy műszakos munkavégzés Munkavégzés helye: Dabas Jelentkezés: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát- fizetési igény megjelölésével- az alábbi email címre: nrg15@nrgpower.eu. Az email tárgya "CNC-gépkezelő" legyen, és a levél tartalmazza az erre a hirdetésre mutató hivatkozást.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Folyamatmérnök

Randstad Hungary Kft. - Budapest - FolyamatmérnökBudapest vonzáskörzeteDinamikusan fejlődő, multinacionális, elektronikai alkatrészeket gyártó ügyfelünk számára Folyamatmérnököt keresünk.Követelmények / Job requirements: A gyártási folyamatok felelős műszaki támogatása, hozzájárulás a kitűzött termelési és minőségi célok eléréséhez A gyártási folyamatok, folyamatparaméterek, gyártástámogató rendszerek (MES) folyamatos fejlesztése, optimalizálása, felügyelete Munkautasítások, hibakatalógusok kidolgozása és karbantartása Lehetséges hibaokok szisztematikus feltárása és javító intézkedések bevezetése (8D, FMEA) SPC rendszer használata Technológusok oktatása a termelésben Együttműködés a kapcsolódó társosztályokkal Személyiségjegyek / Personality: Felsőfokú műszaki / mérnöki végzettség (mechatronikai mérnök, gépészmérnök, villamosmérnök, fizikus) Legalább 3 éves, közvetlen ipari, termelési környezetben szerzett tapasztalat (elektronika, fémalakítás, gépgyártás) Microsoft Office programok készségszintű kezelése (pl. Excel, Wo... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Bolti eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Bolti eladó Munkavégzés helye: 9400 Sopron, Lackner K. u. 11. Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Tiszta munkakörnyezetet tart fenn, valamint betartja a raktár-... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft. - Heves - Multinacionális partnercégünk megbízásából keresünk munkavállalót az alábbi munkakörbe: Szoftverfejlesztő-logisztika területre Az álláshoz tartozó elvárások: lezárt főiskolai/egyetemi tanulmányok középfokú német vagy angol nyelvismeret hasonló munkakörben szerzett fejlesztői tapasztalat PHP, MY-SQL, VB, MS Office ismeretek csapatszellem motiváltság Főbb feladatok, munkák: saját fejlesztésű szoftverek menedzselése, új folyamatok implementálása az osztály IT koncepciójának fejlesztése adatvédelmi rendszer karbantartása, ellenőrzése, jogosultságok kezelése felhasználók mindennapi munkájának informatikai segítése Állás, munka területe(i): IT fejlesztés / Programozás Programozó / Fejlesztő Munkavégzés helye: Heves megye For more information please visit our website on:... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Fuvarozas

Pék táblás

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Szekszárd, Tolna - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Pék táblás Munkavégzés helye: 7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 40. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Részt vesz a munkafolyamatokban a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és az üzemi belső szabályokat. Munkakör betöltésének feltételei: pék, sütőipari vagy ezzel... - Állandó - Teljes munkaidő


Pesterzsebeti Polgarmesteri Hivatal - Budapest XX. ker - Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébeti Polgármesteri Hivatal KÖZIGAZGATÁSI ÉS ADÓ OSZTÁLYA adó- és közigazgatási végrehajtási ügyek tartozásait Előíró-könyvelő-behajtó munkakör betöltésére munkatársat keres. Alkalmazási feltételek: magyar állampolgárság; cselekvőképesség; büntetlen előélet; jogász szakképzettség, egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági szakképzettség, államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség, igazgatásszervező szakképzettség, egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és felszámolási és vagyonfelügyeleti szakirányú továbbképzésben szerzett szakképzettség, vagy felsőfokú pénzügyi, számviteli, pénzügyi szakügyintézői, adóigazgatási szakügyintézői szakképesítés, vagy okleveles adószakértő, adótanácsadó, okleveles pénzügyi revizori szakképesítés felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások) ismerete Főbb tevékenységi körök: az adóigazgatási és a közigazgatási hatósági eljárások során a meghatározott pénzfi... - Állandó - Teljes munkaidő


Fuvarozas | Fuvarozas állás | állás Fuvarozas és környéke | Fuvarozasi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Fuvarozas állás
munkaügyi központ Fuvarozas állás
állás Fuvarozas és környéke
Fuvarozasi állások

Kulcsszavas kereső